hel32
|
Hojla Berem, da ste vse nekoliko "tečke", in komaj čakate porod, mah, jaz tudi, se vam pridružujem v klub. Glede teže otročka je pa tako, da teoretično, naj bi pridobival od30.tedna dalje 200gr na teden proti koncu pa nekoliko več, sicer pa so odstopanja lahko kr velika, jaz sem imela pri prvi visok pritisk, in so mi sprožili v 38 tednu, pa je imela 3050gr, in obseg glavice 32, drugi je pa bil pravi orjak, obseg glavice 35cm, on težek 3830gr, tako, da upam, da bo ta porod tam nekje srednje težek, ker 2. je bil res fulllll. Glavno, je, da so otročki zdravi in rastejo, je pa razlika, v obsegu glavice, večja je težji je porod, baje je meja 35cm , kar je več je že CR. Cukica, no, nas je že skrbelo, kako si. Patrisha, jaz bi se na tvojem mestu kr odpravila lepo pokazat k G, ker tole ni nič dobro, glede na to, da si padla na trebuh, no, sicer pa sama veš, kako se počutiš, sicer sem jaz kr panična. Sicer je pa res, da si pri prvem neved in ti je vse novo in nimaš pojma za kaj se gre in te je strah vsega, no pri drugem je vse lažje, ker že malo veš, kako in kaj, pri 3jem in 4em pa več ne kompliciraš, niti pri nosečnosti, niti potem pri otroku. Čakam, da malček palček zaspi, potem grem pa najprej malicat, potem pa popucat tavečjo svinjarijo, ker mali mi tako nardi, jao