Anonimen
|
Poznam dva primerak, ki praktično po glavici bi moral biti CR pač G ni dajala pozornosti. Niti ni opozorila. Ena je končala s CR, druga pa zelo strgana (celo nadrli so jo, kaj ni povedala, ona pa ni vedela). Samo to je tako, odvisno je tudi kako se odpreš in vse skupaj. Je pa veliko G, ki baje tega nekontrolirajo in se potem babce in sestre v P pritožujejo, ker one imajo pa komplikacije. Včasih res, čarajo, ker vsega stanja nevedo. Tako, da jih razumem, če ma na dan par porodov težkih, ki bi morali nomalno potekat, da pač se spravjo tudi na . Ni pa opravičljivo, tako, da po eni strani jim dam kako bol po drugi, pa ni vsaka ženska za babištvo in porode. Znajo biti zelo trde. Pri moji G je kar znano, da bi mogla veliko naprej poslati pa do zadnjega čaka ali se celo odrije med porodom komplikacije. Sej se tudi veliko javno govori na med.over.net o njej. Tako, da jaz sem zaradi teh reči, zelooo pazljiva. Čeprav je mene spravla na svet dejansko rešila. Vendar se mi zdi, da jo je čas malo.... Zdele, ko je bila mami zopet pri njej, je tudi mami potrdila, da se je zelo na slabše spremenila. Tako, da smo uskbeh ker ma spet operacijo zaradi raka sedaj na jajčnikih in prsa so izvidi zelo slabi. Pa je mamo nadrla, kje je prej hodila, mama pa za oboje stalno opozarjala. Mam občutek, da jih ima preveč in nesvolga. Vse je odvisno, kako resno G vzame in ostalih dejavnikov. Mam pa občutek, da dostikrat igrajo na UZ na tisto mersko naprako. Vendar nekaj procentov je vedno takih, ki iztopajo in je zmerjeno dokaj pravilno.
|