|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
21.12.2010 18:26:49   
prvičmami
Pozdravljene še enkrat!

Patrisha - kake lušte si mi nardila s tem pršutom, kr privošči si ga, js ga bom tud Men je rekla G da tokso prenašajo izključno mačke oz je v njihovih iztrebkih, tk da je treba pazit pri sadju in zelenjavi, ker ta lahko pride v stik z mačko, pršut, suhomesnati izdelki, biftek... bi pa naj bli nevarni zaradi listerioze, ki pa ni tk zelo hudo nevarna.
Ma ne kompliciram neki pri hrani, če do zdej nisem fasala eh stvari, jih tud menda zdj ne bom ko res pazim, da vse umijem, čist zaščitit se pa tk ne moreš.

Pilotgirl glede teže mene tud skrbi pri 31 t in 6 dni samo 1300g, ampak G pravi, da je za punčko in glede na gene v mejah normale, poleg tega so možna še odstopanja pri meritvah. Ne se sekirat, jih bomo že napitale ko bojo vzun

Glede porodniške pa mislim, da gre v izračun sama plača, regres ziher ne gre, za božičnico pa nevem, ampak mislim da tudi ne

Aja pa prosim, da se nehate pogovarjat o dobrotah, ker morem mal popazit kaj jem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.12.2010 18:27:52   
prvičmami
Spet ni objavlo in sem skopirala zdj je pa brez smeškotovuser posted image
no sej veste kje se hecam kje pa neuser posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.12.2010 18:38:31   
zasi
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Kak je zdaj s to težo? Moj je bil težek 2050 g pri 32. tednih... Kak pa mate kaj ve??

Tudi mi smo imeli pri 32t1d 2059g in je ginokolg rekel, da smo za slaba dva tedna pretežki. Kar pa je kot vzrok lahko razumeti mojo sladkorno. Se moram zdaj bolj držati diete.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.12.2010 18:48:07   
little*miss
Pozdravljene!

Mali je imel pri 31t 4d 1770g, pa je rekel G da je ok.

Sem pa jaz bolj drobcena, pa tamala je imela 2720 pri rojstvu (39t).

Sem sama doma, tast in tašča sta malo vzela in so šli k prababici, moj je pa v službi. Jaz pa uživam malo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Zato si pa jaz takoj, ko hočem kaj komentirat, odprem en odgovor in sproti odgovarjam. Včasih par ur skupaj spravljam postuser posted image . Če hočem kaj citirat odprem novega in vse skupaj skopiram v prvi odgovor. Na koncu pa obvezno kopiram, ker po tolikem času nikoli ne objavi, še enkrat kliknem odgovor, prilepim in voila!, vam serviram romanuser posted image

Delam isto, ker drugače bi prazni post poslala. Pišem pa tudi dolgo, odvisno kaj vse moram vmes naret. Zadnjič sem ga pisala od 10 pa nekje do 3, ker sem vmes še kuhala, pa cote dala prat, obesla, še jedli smo, pa se nabere. Danes pa sem ga celo samo spisala in bom takoj poslala user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.12.2010 19:10:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami
Pilotgirl glede teže mene tud skrbi pri 31 t in 6 dni samo 1300g, ampak G pravi, da je za punčko in glede na gene v mejah normale, poleg tega so možna še odstopanja pri meritvah. Ne se sekirat, jih bomo že napitale ko bojo vzun

Glede porodniške pa mislim, da gre v izračun sama plača, regres ziher ne gre, za božičnico pa nevem, ampak mislim da tudi ne

No jaz ravno nisem pri drobcenih, ne moj ne njegovi niti ne moji. Tako, da smo bilj pri prekomernih težah. Je pa res, da je lahko pri meni težava, ker imam premalo sladkorja. G je omenila, da to lahko tudi vpliva, pa še zgubila sem 9 kg. Sicer je to težko izustila, ker ona je hotla da bi še več zgubila, predzadnjem pregledu je hotla, d adam dol 15kg. Jaz sem jo samo pogledala, sam pač sem se sprijaznila, da ma moja G pač take fore. Da pač če si suh si ok drgač ni ok. Me je pa skos tolažila, češ, da bo otrok vzel kolikor rabi, očitno je sedaj malo drugače. Sem vidla, da zeloo težko reče, da je moja bebika prelahka ter da mormo to malo paziti oz. da me bo dala naprej.
Sem se pa jaz tudi hecala, bom pa bolj hranila in ga pitala pa bo prišel na pravo težo. Samo, da bom lahko dojila in mela mleko. Mene je dojenja zelo strah upam, da je samo psihološko. Namreč vse moje sorodnice so bile brez mleka in sem se kar zasekirala, ker so me vse napadle, da ne bom mleka mela user posted image sem se čisto zaflustrirala.

Glede starševkega pa preverjeno se šteje regres in božičnica in nagrade. Sem preverila, pri kolegici, ki dela in je že vse to skos dala.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 21.12.2010 19:13:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.12.2010 19:57:04   
d´ori

Dober večer bejbe!

Tudi mene malo skrbi kam se nam je izgubila Cukica. Sem ji poslala sms pa mi še ni nič odgovorila. Upam, da je vse vredu z njo in da se je le malo potepla po kakih nakupih.

PilotGirl tebi so detece vsaj izmerili in več kolikšno naj bi bilo, čeprav te strašijo, da je pupika prelahka. Sicer ne vam kaj lahko naredijo, da se bo poredila in to samo ona, mamica pa ne. Raje se ne sekiraj preveč, ker se lahko v meritvah veliko zmotijo. Če pa se ti zdi, da je kritično pa veselo izkoristi praznike in kaj dobrega pojej. Bomo videli kolikšen bo naš fantič glede na to, da mamica tako veselo je user posted image Sicer pa pravijo, da naj bi bilo dete podobne porodne teže kot mamica, če je pa fantek pa nekoliko več.
Upam, da se bo lepo poredila še teh 9 tednov, ki jih ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.12.2010 20:11:04   
Anonimen
d´ori ja jaz upam tudi, da bo moj fantek imel mojo porodno težo, ki je bila 3450g. Če bo pa lažji bomo pa pitali. Samo da bo zdrav.

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.12.2010 20:27:14   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

d´ori ja jaz upam tudi, da bo moj fantek imel mojo porodno težo, ki je bila 3450g. Če bo pa lažji bomo pa pitali. Samo da bo zdrav.

Joj, prosim, ne silite in ne pitajte otroka. Resno vam pravim. Otroci imajo naravni občutek za lakoto. Mene so silili in imam težave s težo že celo življenje. Vedno je bilo treba pojest do konca, da se kaj ne vrže stran. No, tega se še vedno skušam odvadit. user posted image

Moj sin se je rodil z 3090g štiri dni pred rokom. Pa sva oba z možem overweight. Nikoli in nikdar nisem merila, koliko poje. Pri enem letu je imel komaj 9kg, so rekli, da je na spodnji meji s težo. Ampak zdaj pri skoraj sedmih letih pa ima 27kg, ker je ravno prav. En teden mi lahko je same sladkarije in naslednji teden samo juho, pa naslednji samo meso itd. Trenutno smo na primer na sendviču s kajzarco, poli salamo in majonezo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.12.2010 20:31:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Joj, prosim, ne silite in ne pitajte otroka. Resno vam pravim. Otroci imajo naravni občutek za lakoto. Mene so silili in imam težave s težo že celo življenje. Vedno je bilo treba pojest do konca, da se kaj ne vrže stran. No, tega se še vedno skušam odvadit. user posted image

Moj sin se je rodil z 3090g štiri dni pred rokom. Pa sva oba z možem overweight. Nikoli in nikdar nisem merila, koliko poje. Pri enem letu je imel komaj 9kg, so rekli, da je na spodnji meji s težo. Ampak zdaj pri skoraj sedmih letih pa ima 27kg, ker je ravno prav. En teden mi lahko je same sladkarije in naslednji teden samo juho, pa naslednji samo meso itd. Trenutno smo na primer na sendviču s kajzarco, poli salamo in majonezo. user posted image

Sej ga ne bom silila, če bo hotel bo papal. user posted image V porodnisnici bi me znali silti, če bo prelahek, da ga bom mogla več hranit. Če bo papu bo če ne ne, samo da se bo normalno redil, jaz se tudi bojim, da bi ga preveč poredila. Ker smo vsi pretežki. Sem pa slišala, da če se rodi dete prelahko, da pol so sestre malo bolj tečne z dojenje, če je tako pa res ne ve. Jaz upam, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.12.2010 20:38:29   
trsica
Meni so prvo leto stalno težili, da je prelahek. Ampak se nisem nič obremenjevala, ker teža je naraščala (počasneje, a je) in to je bilo edino pomembno.
Zdaj zna pa kdo tudi rečt, da je pretežek. user posted image Bah. Jaz ga pustim, pa naj je, kar hoče. Zelo velikokrat za večerjo sploh ni lačen in jaz se spomnim, da ni jedel šele, ko je ura že enajst zvečer, on pa že spi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.12.2010 20:54:59   
valek
Halo halo....
sem jezna mi je spet zbrisalo objavo ko sm jo želela objaviti....

no pa gremo znova...
danes bila na pregledu ...je mojo bebico malo izmeril.-...
ima 1740 g, vse mere so normalne...bi naj bila nekje v 31 tednu in 5 dni bo nekaterih meritvah....mali nebo ne met tavelikimi in ne med premajhnimi....neka zlata sredina...kar mi je včeš.-...samo da nebo težek porod...
.... sem pa dobila tablete železa -po 1 na dan...
drugače pa je vse ok..... papa

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.12.2010 20:57:18   
valek
Aja.....sem še pozabila nekaj....mi je gin. tudi rekel da moram malo paziti kaj pojem...
imam malo preveč kilc...+17 kg do danes....hm no ja ko se zavem je res hudo...samo
vidi pa se res ne...nevem....kak to...sam trebušček imam kot ena žoga....user posted image
...bom se morala potruditi,....samo tole bo malo težko, glede na to da smo pred prazniki....in vsi vemo kaj to pomeni.....
nič držite se...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.12.2010 21:43:02   
d´ori

O HB še ena taka kot jaz user posted image Sem že mislila, da sem edina, ki ima toliko kilc. Tako, da Valek sva lepo obe na + 17, no jaz že na +18, pa se zdaj prav nič ne sekiram, ke imam samo še 6 tednov do konca user posted image user posted image Uf kar prehitro bo minilo. Še te praznike damo skozi pa smo že skoraj tam. Ajej... bom jutri spet pridno prala cunce.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.12.2010 21:44:05   
Teyla
meta21 Jaz tudi pišem post kar vmes in odgovarjam sproti, vendar mi gre na živce, ker je potem post brez smajlijev in jih moram znova dodat.

tamy82 sem naročila vse plenice-2 seta in dodatke + še prsne blazinice zame. Vse skupaj me je s popustom prišlo 300€, mislila sem pa da bo 350€. Komaj čakam, da jih dobim, pregledam in operem. user posted image   Upam samo, da ne bo tega dostavil že jutri, ker sem popolnoma brez gotovine. user posted image

Jaz tudi jem pršut, pa majonezo in se nič ne pazim, kar se tega tiče. Možnosti za okužbo so res minimalne. Sladoleda na kepice mi pa poleti ni nihče prepovedal, pa je isto sr**e. user posted image

Porodna teža mamice naj bi bila preibližno enaka porodni teži njenega otročka, sem prav razumela? Kaj pa, če sem bila prezgodaj rojena?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.12.2010 21:58:26   
tamy82
teyla meni so danes poslali mail z Racmana, da so pošiljko oddali GLS-u. Tako da tvoje naročilo verjetno ne bo še jutri pri tebi, ampak najverjetneje pojutrišnjem. Pa še klicali so me prej zaradi darila, ki ga dajo vsem, ki naročijo zdej user posted image Tako da si poglej kaj imaš na voljo user posted image Blazinice sem pa tudi jaz naročila, da bom tudi jaz malo bolj racionalna ne samo user posted image user posted image

To glede porodne teže mame in njenega otročka potem pa tudi pri meni ne vem kako bo, ker sem tudi bila skoraj mesec prezgodaj rojena. Tako da najbolje, da počakamo na februar user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.12.2010 22:02:45   
Teyla
Ja, sej bi bilo že res ekspresno, če bi že kar jutri dostavili glede na to, da sem naročila vse po vrsti. user posted image   Za tisto darilo sem pa potem videla, je pa super, če te pokličejo, pa vprašajo, se mi zdi res fer. Kaj si si pa izbrala? Jaz bom verjetno ognjičevo mazilo.user posted image

Jaz sem bila 3 tedne prezgodnja, mami je bila še v službi. user posted image Izgleda se nam je vsem mudilo. Srčno upam, da mala ne bo imela očkovih genov, ker on se je rodil z 4250g. user posted image  

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.12.2010 22:50:39   
meta21
Vse se o teži pogovarjate ... Meni na nobenem UZ-ju ni povdal teže. Pač zmeri glavico, nogice, trebušček ... in mi pove za koliko tednov je meritev. Ponavadi smo za par dni preveliki. To je to.

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 Jaz tudi pišem post kar vmes in odgovarjam sproti, vendar mi gre na živce, ker je potem post brez smajlijev in jih moram znova dodat.

Porodna teža mamice naj bi bila preibližno enaka porodni teži njenega otročka, sem prav razumela? Kaj pa, če sem bila prezgodaj rojena?

Meni še nikoli ni zbrisalo smajlijev-uporabljam explorerja. Jih briše v mozili?

Moja porodna teža je bila 6 dni prezgodaj 3150, moževa 3300, Lovrova 3 dni čez rok pa 3920, tako da tejle vaši izračuni ne držijo glih.

Jaz tudi jem vse, le če je iz kašne sumljive proizvodnje, ne. Od kar mož dela v Euro spinu še celo njihove suhomesnate izdelke jem. Prej se mi je vse to zdelo žnj-sorte, zdaj pa vidim, da so zadeve čisto ok, tudi če so malo cenejše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.12.2010 22:52:26   
meta21
Pa še to bi dodala glede teže-rajši rodim 5-kilsko dete z glavico 35cm kot 3 kilsko z glavico 38cm. Trebušček oz. špehec se stisne, glavica pa tako-tako. Malo kosti že grejo ena čez drugo ampak vseeno.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.12.2010 23:54:04   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Pa še to bi dodala glede teže-rajši rodim 5-kilsko dete z glavico 35cm kot 3 kilsko z glavico 38cm. Trebušček oz. špehec se stisne, glavica pa tako-tako. Malo kosti že grejo ena čez drugo ampak vseeno.

user posted image No, naš je mel 3kilce pa pol user posted image In 38 obseg glavce user posted image . Sej men tut "samo" premeri glavo, trebuh , nogice... Jaz sem si "sama" zračunala" user posted image , prek unga linka.
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Kak je zdaj s to težo? Moj je bil težek 2050 g pri 32. tednih... Kak pa mate kaj ve??

No, naš je glih tam-tam  user posted image . Mičken pod 2000g kao (se ne grem v detajle user posted image ).
Smajlije pa Mozila zihr briše, ja user posted image .
Hrana: de bi men znesl čez praznke brez najbolšga suzga sadja user posted image user posted image Ni šans - brez pršuta ni praznikov, pa če se vsi na glavo postavijo user posted image . Pa tut tatarca bom jedla, briga me listerija (in upam, de jaz tut njo bl mal user posted image ).
Tršica, super de ste vsi 3je super user posted image . Glede teženja s težo (v + in v -) se pa podpišem - v vsakem primeru bodo eni pametovali user posted image . Mame vemo najbolje, samo to je treba met v glavi, pa je user posted image .
Pa tut glede dojenja: ne se pustit živcirat (že tko se same pomoje dost žremo, poj pa še hormoni svoje dodajo), tut sestre v P nimajo 100% prav. Zaupajte/mo si - mame najbolš vemo (še enkrat user posted image ). Sekirancija pa še nobenmu ni koristla - vsaj ne de bi jaz vedla.
Papirji na CSDju: simpl za izpovnt, ker sem na zavodu user posted image Pa je res v vsaki "stvari" neki dobrga user posted image .
Porkaš, tale "prehlad" al kaj je to mi pa že pošteno najeda - zdej me že čeljustni sklep boli (zarad bezgavk otečenih predvidevam) in oba uha (no, evstahijevi tubi) user posted image . Za povrh pa še tak siten suh kašelj ( ki ne mine kljub Apisirupu, slezovemu sirupu in od dons Sinecodu) - malega trebušnega premasiram že z odsmrkavanjem nosu (mam zabasane sinuse ke gor do skalpa user posted image ) poj pa še ta kašelj, se včasih ustrašim, de bo kej ven padlo spodej user posted image . Za čisto piko na i je pa še mali miš zgleda "poverbal" neki - se zbuja, ker kašlja revež user posted image . Upam, de ima on res "samo" prehlad.
Zdej vam pa še ene dva vica serviram - v posebnih postih, ker že tole predolgo pišem user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.12.2010 23:55:55   
Nina33
Prvi vic:
Pride starejši gospod k zdravniku, in ko opravi s svojimi težavami, še potoži:

"Še en problem imam; moja žena namreč slabo sliši in ne vem kako bi jo spravil k zdravniku."

Zdravnik ga vpraša, s kakšne razdalje približno ne sliši.
Ker ni točno vedel, mu predlaga da jo testira. Naj začne približno z razdalje 8 metrov in jo nekaj vpraša z normalno višino glasu.Naj se ji potem približuje vsakič za en meter z istim vprašanjem in ko mu odgovori, bo ugotovil, na kakšni razdalji ga je slišala.

Ko pride domov, žena nekaj dela na vrtu. Umakne se za cca 8 metrov in jo vpraša:

"Ljubica, kaj bo danes za kosilo?"
Žena je tiho.

Približa se ji za en meter in spet vpraša:
"Ljubica, kaj bo danes za kosilo?"
Žena spet nič ne odgovori.

Isto se ponavlja vse do razdalje enega metra, ko jo spet vpraša: "Ljubica, kaj bo danes za kosilo?"

Žena odgovori:
"Ričet, pi*da, sem ti že sedemkrat povedala!!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.12.2010 23:58:42   
Nina33
Pa še tale user posted image user posted image user posted image :

Mož vstopi v kopalnico, ker želi oprati majico v pralnem stroju.
Gleda gumbe, a po dveh minutah razmišljanja nima pojma,kako.
Mož: "Kateri program je potrebno vklopiti za pranje majice?"
Žena: "Ali je majica bombažna ali sintetična ?"
Mož: "Ne vem!"
Žena: "Kaj piše na majici?!"
Mož: "Laško je zakon!"

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.12.2010 0:39:24   
Nina33
Pa še eno lepo slikico, zdej ko se noči spet krajšajo user posted image :

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.12.2010 0:55:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
tamy82 sem naročila vse plenice-2 seta in dodatke + še prsne blazinice zame. Vse skupaj me je s popustom prišlo 300€, mislila sem pa da bo 350€. Komaj čakam, da jih dobim, pregledam in operem. user posted image   Upam samo, da ne bo tega dostavil že jutri, ker sem popolnoma brez gotovine. user posted image

Kakšne planičke pa si to kupila?

Meta21 ja se strinjam s teboj in glavico. Sej to mene skrbi, ker ma moj lumpek glavico za 14 dni večjo kot je po tednih. Upam, da ne bo napredoval, pa da se je pri meritvi z UZ zmotila. Ker vem, da je glavica tista, da te raztrga in težje rodiš. Bi raje manjšo glavico, vendar po obeh straneh v genu velika glavica, tako da ne bom ušla temu, pa bi raje. user posted image Sem pa brala na med.over.net, da če je prevelika glavica, pa kljub, da si popolno odprt, se rado zgodi, da pač nemoreš roditi, zato nastopi CR. Moja mami je mela dva CR (oba zaradi prevelike glavice kljub temu, da je bila dokonca odprta), samo jaz sem po naravni poti, baje sem jo zelo stgala, ker je bla moja buča velika in mi je že parkrat rekla, bolše CR kakor, da si strgan in maš zelo težak porod. Ona je k sebi z vsemi temi šivi prihajala en mesec, pa še zainficirali so si je notri. Treba zeloo paziti na higieno. Tako, da me je šivov kar strah. No vseeno upam, da bomo srečnice in minimalno mele prerezan presredek ali pa tudi ne user posted image user posted image Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.12.2010 0:58:30   
Anonimen
Sem ugotovila, da ste kupile Racmanke. Pa so res tako varčne. Meni se zdijo tako na uč osnovni paket zeloo drag, pa še baje moraš dokupiti, ker je premalo, mi je enkrat po mailu odgovorila, da bi mogla še neke planičke dodatne dokkupti ker je v paketku premalo. Ker kompletek ste pa vzele oz. kaj vse ste vzele? Mene sicer, zelo mikajo racmanke. Razmišljam, da bi šla v nakup naslednji mesec, ko dobim od paketka dinarčke.

Se vidi, da pozno v noč bedi, si izpisujem in učim za izpit. Smo dobili zredni rok, čez tri dni je pa že izpit, sej se mi bo skeglalo. user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 22.12.2010 1:03:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.12.2010 1:04:31   
Nina33
Se vidi, da pozno v noč bedi, si izpisujem in učim za izpit. Smo dobili zredni rok, čez tri dni je pa že izpit, sej se mi bo skeglalo. user posted image

Pridna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!