Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Pilotgirl glede teže mene tud skrbi pri 31 t in 6 dni samo 1300g, ampak G pravi, da je za punčko in glede na gene v mejah normale, poleg tega so možna še odstopanja pri meritvah. Ne se sekirat, jih bomo že napitale ko bojo vzun Glede porodniške pa mislim, da gre v izračun sama plača, regres ziher ne gre, za božičnico pa nevem, ampak mislim da tudi ne No jaz ravno nisem pri drobcenih, ne moj ne njegovi niti ne moji. Tako, da smo bilj pri prekomernih težah. Je pa res, da je lahko pri meni težava, ker imam premalo sladkorja. G je omenila, da to lahko tudi vpliva, pa še zgubila sem 9 kg. Sicer je to težko izustila, ker ona je hotla da bi še več zgubila, predzadnjem pregledu je hotla, d adam dol 15kg. Jaz sem jo samo pogledala, sam pač sem se sprijaznila, da ma moja G pač take fore. Da pač če si suh si ok drgač ni ok. Me je pa skos tolažila, češ, da bo otrok vzel kolikor rabi, očitno je sedaj malo drugače. Sem vidla, da zeloo težko reče, da je moja bebika prelahka ter da mormo to malo paziti oz. da me bo dala naprej. Sem se pa jaz tudi hecala, bom pa bolj hranila in ga pitala pa bo prišel na pravo težo. Samo, da bom lahko dojila in mela mleko. Mene je dojenja zelo strah upam, da je samo psihološko. Namreč vse moje sorodnice so bile brez mleka in sem se kar zasekirala, ker so me vse napadle, da ne bom mleka mela sem se čisto zaflustrirala. Glede starševkega pa preverjeno se šteje regres in božičnica in nagrade. Sem preverila, pri kolegici, ki dela in je že vse to skos dala.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 21.12.2010 19:13:30 >
|