|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
21.12.2010 18:51:10   
Čebel@
imam kupone od DM,če kateri pridejo prav:

Aptamil3
Milupa bio žitna kašica 7 žit
Milupa stračetela
pampers premium care več velikosti
pampers vlažilni robčki
o.b. tamponi
silan -25%
calgonit -25%
benetton oblačila(vel.82) -15%

če kateri kaj pride prav mi naj pove,da ji dam/pošljem kuponček,ker jaz jih ne potrebujemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.12.2010 18:52:32   
Pikica_82
Aleks tudi že pančka. Je bil prava tečkica danes. Z muko sva uspela darila končat, tak da se sam posuši še, slike gor nalimam (okvirje sva delala) in zavijem. Je pa vsaj jest začel, zadnjih par dni je kr pošteno štrajkal.

Čebela katero kremico sta dobili? Aleks ma na bradi ful suho kožo, se mu prav lupi in poka, čeprav maževa parkrat na dan. Bo zgleda tudi k P it...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.12.2010 18:55:44   
Čebel@
pikica.....pridna sta z dariliuser posted image user posted image user posted image .....bom jutri pogledala kako se ji reče(je pri Hani v sobi)-za obraz jaz drugače uporabljam od Bubhena za mraz in ji kar nucauser posted image ...si probala z bepantenom?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.12.2010 19:00:31   
Pikica_82
Sem, pa ne pomaga. Pa z eno ognjičevo (otroško) iz Dma, je malenkost boljše, ampak se ful slini, in se mu spet hitro poslabša. Sem bla včeraj v lekarni, pa ke rekla, naj greva raje k P, da ona ne upa nič svetovat. Bova najbrž v četrtek res tja zavila...
Jaz ne potrebujem nič bonov, hvala vseeno user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.12.2010 19:03:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Sem, pa ne pomaga. Pa z eno ognjičevo (otroško) iz Dma, je malenkost boljše, ampak se ful slini, in se mu spet hitro poslabša. Sem bla včeraj v lekarni, pa ke rekla, naj greva raje k P, da ona ne upa nič svetovat. Bova najbrž v četrtek res tja zavila...
Jaz ne potrebujem nič bonov, hvala vseeno user posted image
aha....meni je drugače P kar dala kremice,ampak ubistvu testerje,tko da jih moram čez čas itak sama kupituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.12.2010 19:06:26   
Pikica_82
Aja. Ma saj je tak boljše, boš vsaj kupla, kar ji bo najbolj ustrezalo ne. Sem mislila, da si kakšno iz lekarne dobila kr.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.12.2010 19:10:48   
Čebel@

Aja. Ma saj je tak boljše, boš vsaj kupla, kar ji bo najbolj ustrezalo ne. Sem mislila, da si kakšno iz lekarne dobila kr.
mi je rekla,da je itak treba probat kaj ji bo odgovarjalo,pa da jo naj jo mažem po tuširanju ko še ni čisto obrisana(še malo mokra koža)-pa da pač pozimi bo imela suho kožo

Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.12.2010 19:20:56   
Pikica_82
Aleks ma po telesu kr ok, občasno mu dam v vodico mandljevo olje, včasih ga namažem s losionom pa kr nekak gre. To po obrazeku pa je obup že user posted image
Tole tu na sliki je v mili obliki, občasno je celo bolj rdeče:
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.12.2010 19:22:53   
Čebel@
veš da sem mislila,da je padel na bradicouser posted image ....upam,da pošlihtata toleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.12.2010 19:27:20   
Pikica_82
Ne user posted image  Bova šla v četrtek k P. Se mu pa malo izboljša, pa spet poslabša.
Hvala ti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.12.2010 19:30:25   
Čebel@

Ne user posted image  Bova šla v četrtek k P. Se mu pa malo izboljša, pa spet poslabša.
Hvala ti!
poročaj kaj bosta zvedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.12.2010 19:33:01   
Pikica_82
Bom user posted image  Ti pa, če vama bo katera pomagala (držim pesti, da vama bo).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.12.2010 19:37:32   
Čebel@

Bom user posted image  Ti pa, če vama bo katera pomagala (držim pesti, da vama bo).
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.12.2010 19:48:28   
TAMIKA3
čer user posted image

še eni user posted image user posted image user posted image user posted image v deželi sanj ... ati počiva na kavču, mami pa tukaj user posted image
popoldan turbo user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa obisk prijateljice z user posted image user posted image ... torta za nedeljo naročena user posted image
ju3 še šoping sestavin za peko, pa peči miško ... še dobro, da imam pomočnika user posted image
grem user posted image nahecat na en trim

dolgo in mirno nočko user posted image user posted image user posted image user posted image ... naj vas ne trka lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.12.2010 20:35:11   
Ajvy

Aleks ma po telesu kr ok, občasno mu dam v vodico mandljevo olje, včasih ga namažem s losionom pa kr nekak gre. To po obrazeku pa je obup že user posted image
Tole tu na sliki je v mili obliki, občasno je celo bolj rdeče:
user posted image

tko ma tut Tisa...samo da ona ima vse okrog ust rdeče...maževa pa z starim dobrim Becutanom in je krasno....itak da ne bomo pozdravli tega dokler se zima ne konča

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.12.2010 21:04:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ok hvala Ursa...Kaj pa je zaskripalo pri žigu? Nisem nic zasledila...

Mihailo Žiga ima krizico zarad rojstva Eve. Ga je kar fino "vrglo", je bolj jokav, moj sploh Eve ne sme met v naročju, gre koj k njemu, pa tok hitro naredi šobico da se ti v dno duše zasmili. Ampak saj bo minilo. Me je pa res presenetilo ker pri Nejcu ni blo krize ampak vsak user posted image po svoje reagira. Mihailo Evi so ene micene roza žabice že premajhne in če želiš ti jih lahko pošljemuser posted image .

Aha taksni krizico ima,jaz verjamem da jo boste kmalu skupaj prebrodili in bo minlo...Malo vec truda bo potrebno ampak ti si tak umirjena pa dobra dusa da to zate ne bo problem...Drzim pesti ,da cimprej mine...Zabice pa rade volje sprejmemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.12.2010 21:11:25   
MIHAILO
No tako,pri naju je bila babi in je zdaj sla k sestri...Mihailo se ne spi ampak ga bom sla pocasi uspavati...Ati je danes v Hrastniku ostal tako da bova sama se zvecer,ampak nic za to,ker je te dni tako veliko delal in bi se samo se utrujal da bi danes prisel sem in spet zjutraj 1h bi moral zato prej vstati,pa se zobarja ima jutri zjutraj v hrastniku...upajmo ,da bo jutri kmalu prisel domov in bomo crkljanje nadoknadili...Lahko noc punce...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.12.2010 22:25:40   
sjmm
čer!

popoldne delovne z loverjem, pa z majkijem k ga je luna trkala ves dan po malem

mami kaput...namenjena pod tuš in via pojstla...nočko!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 22:53:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.12.2010 6:21:21   
baki
jutrooo...nik včeraj zakuhal......38,5 je mel.sem mu dalča svečko.je zaspal včeraj ob 18.30 meni v naročju.zbudil se je ob 6.00.trenutno nima vročine.upam da tako tudi ostaneuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.12.2010 6:40:54   
baki
nik mi tudi štrajka s hrano že od nedeljeuser posted image .upam da začne spet malo bolj jest.samo kakšno pašteto mu še spravim dol.ma vsaj nekaj.pa banane..pa čokolado....user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 22.12.2010 6:43:42 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.12.2010 7:22:04   
baki
a ste že na broju?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.12.2010 7:22:28   
baki
neeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 7:28:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 7:32:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?

V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)

Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!