Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 7:40:15
|
|
|
|
baki
|
kolumbo.... za prespano noč....upam da ni bil samo slučaj in da bo pridno spal tudi naprej.to je nekaj najlepšega ko ti otrok začne spat cele noči .nik bil že dvakrat pokakan,upam da je pokakal ven virusss
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 7:43:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer mala pančka ....sva bile celo popoldne same-ati še vedno v Grosuplju ....direktno iz vrtca sva se šli P pokazat,ker ima full suho kožo-je dobila eno kremico....pa še omenila sem ji upiranje na previjalni-je rekla da zgleda da ima malo vneto in jo peče-dobila kremico.....je pa Hana cel pregled tako jokala da je bilo joj pa samo slečt se je bilo treba ....popoldan je bilo ok....sva se šli še stuširat....jaz sem pa kar malo zmatrana ....pijem mleko za zgago-se nam zgleda obeta še en čupov katera tukaj? da se čimprej poštima s kremicami..... hehe...pr nas bo pa spet brez las zgleda čeprav pr evi me je ful zgaga pekla pa ni mela skor nič laskov, tko da mogoče bo pa ta mel čupco
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 7:43:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ imam kupone od DM,če kateri pridejo prav: Aptamil3 Milupa bio žitna kašica 7 žit Milupa stračetela pampers premium care več velikosti pampers vlažilni robčki o.b. tamponi silan -25% calgonit -25% benetton oblačila(vel.82) -15% če kateri kaj pride prav mi naj pove,da ji dam/pošljem kuponček,ker jaz jih ne potrebujem jst bi za pampers pleničke plizzzzz
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 7:43:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Aleks ma po telesu kr ok, občasno mu dam v vodico mandljevo olje, včasih ga namažem s losionom pa kr nekak gre. To po obrazeku pa je obup že Tole tu na sliki je v mili obliki, občasno je celo bolj rdeče: pikica!!! kupi v lekarni LIPOCREMA...je res ful mastna in ful dobra....pa hitro pomaga....men jo je P zame priporočal za roke, je pa lahko tudi za obraz pozimi...probaj---kupiš brez recepta v lekarni
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 7:43:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo pijem prvo dozo mojo najljubše zdej ša šibam še Roksota zbudit, d pridemo do zajtrka v vrtec ZELO POMEMBEN DATUM JE DANES JURE PRESPAL CEEEEELO NOČ OD 21 30- 6 15 NEPRECENJIVO pol grem še en krog po štacunah....spet mam Lego napad za jureta...je pa hiter tale tvoj fantiček...superca.... pa uživaj ob kavici, si me preden si šla rodit zasvojila z njo mam ene 3 škatle na zalogi.... pa tenkju za cunce sam še zment se mormo da se dobimo....enkrat po novmu letu da vam ne prinesemo kakega virusa.... me je glih včer bratranc klical, da ma 2 mesca starga jureta v bolnici, k mu je tavelik bratec iz vrtca prnesu - bronhiolitis, sta na kisiku, ampak že ful boljš, tko da upam, da se kmalu zmažejo!!! čuvaj svoje prince, še posebno najmanjšo pikico!!! kaj pa če bi hot loverja še za kak mesec oddala.... pa dobro jutro in lep dan.... jst mam dons 3d UZ ob 1h, tko da komi čakam....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 8:57:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce..Jaz sem se zbudila ob 8:30h mihailo pa se spi..sem se v miru umila in pojedla cokolino-sam to bi jedla Meso mi pa smrdi-pa se je prejsnjic na krvi mal vidlo da ga bolj malo jem...Z mihailom sem ga pa jedla zato pa zdaj skoz govori da bo jedel me,me,me(meso) pa lam,lam ,lam(salamo)...tko da more bit kr veliko mesa na njegovih jedilnikih da vidi na zlici meso zraven pa al je juha,pasulj,makaroni -karkoli sam da on vidi me,me,me... KOLUMBO prespanaaaaaaa noc!!!!!!!!zelim vam ,da tako ostane...Jaz tudi full upam,da bo tale princeska kaj prej zacela spati kot je Mihailo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:02:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:05:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:15:58
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naš mulo ga je proi jutru sračkal...pol je zmazal svojo dozo...zdej spi k ubit, ga že pol ure kličem ..se ne oglaša kolumbo...vau se že noč prespal????? ja super priden je tale tvoj Jurček baki...upam, da je šel virus vn...pa še mau rezevnih... evo kolumbo sam zate ....RECEPT ZA SKUTNE RUTKE
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:16:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PETRUŠK, KDAJ MAŠ TI PDP? nujno se mormo dobit, d se otroc mal naigrajo....magar se kakšno nedelo ustavite k greste iz Bohina dam......drgač mava loh pa tut kakšen babji čvek u Mercatorju dopoldne med tvojo malco BIDY ŠTUMFKI SO V OMARCI URŠA KJE SI DONS? AJVY dej mi seznam knjigic od MK, ki jih ŠE NIMATE PA BI JIH MEL PDP mam 19/4, tko da mava še cajt babji čvek v šiški sm pa takoj za...po novmu letu, k bo mala spet v vrtcu, mam pol cajt k ob 11h končam šiht šibnt še na en kofe....k zj sm direktna via home....da taščico odrešim kje pa ste doma...pa bi se res enkrat oglasil....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:18:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kolumbo.... za prespano noč....upam da ni bil samo slučaj in da bo pridno spal tudi naprej.to je nekaj najlepšega ko ti otrok začne spat cele noči .nik bil že dvakrat pokakan,upam da je pokakal ven virusss tud jst upam, da je šlo ven....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:21:14
|
|
|
|
sjmm
|
evo kolumbo sam zate ....RECEPT ZA SKUTNE RUTKE 250g moke + 1/4 pecilnega 250 g margarine rama v kocki 250 g skute...pasirane ščep soli 200 g marmelade presad za peko...nujno, ker nič ne teče vn sladkor+vanili...zmleto za povaljnanje prve 4 sestavine vgnetemo v gladko testo, ki naj počiva pol ure na hladnem testo razvaljamo na pol cm debeline in razrežemo na kvadratke...če pa vam je lažje vzamete kozarec in izrežee krogce...pol pač nastanejo lunce in ne rutke na vsak kvadratek damo malo žličko marmelade in prepognemo v trikotnik, če imamo kroge enako s krogcem in dobimo lunco...robove fino pritisnemo z vilico svetlo rumeno zapečemo in še rahlo tople povaljamo v sladkornem prahu..pa uživejte
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:33:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kolumbo a se samo dojita z Juretom al kako?A pol sta ti Rok in Maj kmalu prespala nocko...jaz sem mela res pestro z mihailom 31.10.2010 je prvic prespal noc brez mleka 20mesecev je bil star
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:37:07
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Aleks je doma, sva mela obupno noč, pa tud iz ene očke mu spet nekaj teče. Bo do konc tedna kr doma ostal. Hvala vam za nasvete glede kremic! Včeraj sem mu po kopanju namazala s kremico, ki sem jo včeraj kupla (Wind and weather dry skin od Topferja), in je danes ful boljše. Tak da bova zdaj par dni s tem mazala, pa da vidim. Kolumbo za prespano nočko!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:38:30
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Kolumbo a se samo dojita z Juretom al kako?A pol sta ti Rok in Maj kmalu prespala nocko...jaz sem mela res pestro z mihailom 31.10.2010 je prvic prespal noc brez mleka 20mesecev je bil star pri nas ŠE NISMO prespali noči, še vedno se zbujamo in pijemo mleko ...upamo, da se do šole stanje popravi...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:39:02
|
|
|
|
baki
|
evo mene...nik šel v vrtec.je bil naspidiran do konca...brez vročine....je šel not v igralnico kot gospod,se je usedel za mizo in čakal da dobi za jest .itak me lohk pokličejo če bi blo karkoli,sam mislim da je vredu.ker drgač sem pa zaradi tega še kr zakomplicirana.ga nebi dala v vrtec če bi vidla da se slabo počuti.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:39:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Aleks je doma, sva mela obupno noč, pa tud iz ene očke mu spet nekaj teče. Bo do konc tedna kr doma ostal. Hvala vam za nasvete glede kremic! Včeraj sem mu po kopanju namazala s kremico, ki sem jo včeraj kupla (Wind and weather dry skin od Topferja), in je danes ful boljše. Tak da bova zdaj par dni s tem mazala, pa da vidim. Kolumbo za prespano nočko! ..za Aleksa, da se hitro učka pozdravi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:40:20
|
|
|
|
Urša08
|
helov Od 6 do zdele turbo. Otroka sva v vrtec peljala potem posvetovalnica z Evo, peljali sva v službo in končno domov. Sedaj je sita, jaz mam pa zajtrk in rr .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:41:30
|
|
|
|
Čebel@
|
dan mala v vrtcu-danes je bil pa jok nimam pojma zakaj ......jaz sem šla pol v Kamnik po bolniški list,ker dohtarca drug teden ne dela ....kosilo bo repa in krompir v kosih-ati rekel da nebi mesa petrušk.....dobiš kuponček....se ga pa lahko vnovči do konca marca kolumbo,petrušk.....jaz bi tudi prišla na čvek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:42:52
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:45:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:47:31
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila napisat mer od naše princeske. Ima 4085 g in 53 cm, se je kar fino poredila . Ste tok načvekale da si morm prov cajt vzet. Pa en čajček si morm skuhat, glede pospravljanja pa no coment mamo čisto bombo. Bo treba v akcijo pa se mi nč ne da.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:49:31
|
|
|
|
Urša08
|
V vrtcu imajo danes deka mraza al božička, pa baje se slikajo za koledar - itak so mi spet pozabl povedat tko da bosta oba v trenerkici in hvala bogu vsaj lepi majčki. Oha ja. Zaden cajt da jaz prevzamem vrtec.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:49:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:50:55
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Aleks je doma, sva mela obupno noč, pa tud iz ene očke mu spet nekaj teče. Bo do konc tedna kr doma ostal. Hvala vam za nasvete glede kremic! Včeraj sem mu po kopanju namazala s kremico, ki sem jo včeraj kupla (Wind and weather dry skin od Topferja), in je danes ful boljše. Tak da bova zdaj par dni s tem mazala, pa da vidim. Kolumbo za prespano nočko! jst bi tudi mogla eno kremo dobit za nika .ima fejs suho kožo po ličkih...katja je mela tudi okrog ust rdečo..pol sem pa pogruntala da zaradi segedina,kisa iz solate.....kislina ji ni pasala.sma doble pri zdravniku canesten kremo,pa je blo bolš.še zdaj se ji včasih spusti ven.
|
|
|
KupčekMiška2006Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...1 mesecu (
16%)
2 mesecih (
5%)
3 mesecih (
16%)
4 mesecih (
13%)
5 mesecih (
11%)
po 6 mesecu (
38%)
Število vseh glasov: 505Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!