|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
22.12.2010 7:40:15   
baki
kolumbo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč....upam da ni bil samo slučaj in da bo pridno spal tudi naprej.to je nekaj najlepšega ko ti otrok začne spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .nik bil že dvakrat pokakan,upam da je pokakal ven virusssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.12.2010 7:43:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

mala pančkauser posted image ....sva bile celo popoldne same-ati še vedno v Grosupljuuser posted image ....direktno iz vrtca sva se šli P pokazat,ker ima full suho kožo-je dobila eno kremico....pa še omenila sem ji upiranje na previjalni-je rekla da zgleda da ima malo vneto in jo peče-dobila kremico.....je pa Hana cel pregled tako jokala da je bilo jojuser posted image pa samo slečt se je bilo trebauser posted image ....popoldan je bilo ok....sva se šli še stuširat....jaz sem pa kar malo zmatranauser posted image ....pijem mleko za zgago-se nam zgleda obeta še en čupov user posted image user posted image user posted image user posted image

katera tukaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej poštima s kremicami.....

hehe...pr nas bo pa spet brez las zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image
čeprav pr evi me je ful zgaga pekla pa ni mela skor nič laskov, tko da mogoče bo pa ta mel čupco user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.12.2010 7:43:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

imam kupone od DM,če kateri pridejo prav:

Aptamil3
Milupa bio žitna kašica 7 žit
Milupa stračetela
pampers premium care več velikosti
pampers vlažilni robčki
o.b. tamponi
silan -25%
calgonit -25%
benetton oblačila(vel.82) -15%

če kateri kaj pride prav mi naj pove,da ji dam/pošljem kuponček,ker jaz jih ne potrebujemuser posted image

jst bi za pampers pleničke plizzzzz

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.12.2010 7:43:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Aleks ma po telesu kr ok, občasno mu dam v vodico mandljevo olje, včasih ga namažem s losionom pa kr nekak gre. To po obrazeku pa je obup že user posted image
Tole tu na sliki je v mili obliki, občasno je celo bolj rdeče:
user posted image

pikica!!!
kupi v lekarni LIPOCREMA...je res ful mastna in ful dobra....pa hitro pomaga....men jo je P zame priporočal za roke, je pa lahko tudi za obraz pozimi...probaj---kupiš brez recepta v lekarni

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.12.2010 7:43:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

pijem prvo dozo mojo najljubše
user posted image

zdej ša šibam še Roksota zbudit, d pridemo do zajtrka v vrtec

ZELO POMEMBEN DATUM JE DANES

JURE PRESPAL CEEEEELO NOČ OD 21 30- 6 15 NEPRECENJIVOuser posted image user posted image user posted image

pol grem še en krog po štacunah....spet mam Lego napaduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jureta...je pa hiter tale tvoj fantiček...superca....
pa uživaj ob kavici, si me preden si šla rodit zasvojila z njouser posted image user posted image user posted image
mam ene 3 škatle na zalogi....

pa tenkju za cunceuser posted image user posted image user posted image
sam še zment se mormo da se dobimo....enkrat po novmu letuuser posted image user posted image user posted image da vam ne prinesemo kakega virusa....

me je glih včer bratranc klical, da ma 2 mesca starga jureta v bolnici, k mu je tavelik bratec iz vrtca prnesu - bronhiolitis, sta na kisiku, ampak že ful boljš, tko da upam, da se kmalu zmažejo!!!
čuvaj svoje prince, še posebno najmanjšo pikico!!!

kaj pa če bi hot loverja še za kak mesec oddala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro in lep dan....

jst mam dons 3d UZ ob 1h, tko da komi čakam....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.12.2010 8:57:28   
MIHAILO
Jutro punce..Jaz sem se zbudila ob 8:30h mihailo pa se spi..sem se v miru umila in pojedla cokolino-sam to bi jedlauser posted image Meso mi pa smrdi-pa se je prejsnjic na krvi mal vidlo da ga bolj malo jem...Z mihailom sem ga pa jedla zato pa zdaj skoz govori da bo jedel me,me,me(meso) pa lam,lam ,lam(salamo)...tko da more bit kr veliko mesa na njegovih jedilnikih da vidi na zlici meso zraven pa al je juha,pasulj,makaroni -karkoli sam da on vidi me,me,me...

KOLUMBO prespanaaaaaaa noc!!!!!!!!zelim vam ,da tako ostane...Jaz tudi full upam,da bo tale princeska kaj prej zacela spati kot je Mihailo...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 9:02:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 9:05:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.12.2010 9:15:58   
sjmm
dan!

naš mulo ga je proi jutru sračkal...pol je zmazal svojo dozo...zdej spi k ubit, ga že pol ure kličemuser posted image user posted image user posted image ..se ne oglašauser posted image user posted image

kolumbo...vau se že noč prespal????? ja super priden je tale tvoj Jurčekuser posted image user posted image user posted image

baki...upam, da je šel virus vn...pa še mau rezevnih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kolumbo sam zate ....RECEPT ZA SKUTNE RUTKE

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.12.2010 9:16:15   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK, KDAJ MAŠ TI PDP? nujno se mormo dobit, d se otroc mal  naigrajo....magar se kakšno nedelo ustavite k greste iz Bohina dam......drgač mava loh pa tut kakšen babji čvek u Mercatorju dopoldne med tvojo malcouser posted image

BIDY ŠTUMFKI SO V OMARCI

URŠA KJE SI DONS?

AJVY dej mi seznam knjigic od MK, ki jih ŠE NIMATE PA BI JIH MEL

PDP mam 19/4, tko da mava še cajt user posted image user posted image
babji čvek v šiški sm pa takoj za...po novmu letu, k bo mala spet v vrtcu, mam pol cajt k ob 11h končam šiht šibnt še na en kofe....k zj sm direktna via home....da taščico odrešimuser posted image user posted image

kje pa ste doma...pa bi se res enkrat oglasil....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.12.2010 9:18:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kolumbo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč....upam da ni bil samo slučaj in da bo pridno spal tudi naprej.to je nekaj najlepšega ko ti otrok začne spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .nik bil že dvakrat pokakan,upam da je pokakal ven virusssuser posted image user posted image user posted image user posted image

tud jst upam, da je šlo ven....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.12.2010 9:21:14   
sjmm
evo kolumbo sam zate ....RECEPT ZA SKUTNE RUTKE

250g moke + 1/4 pecilnega
250 g margarine rama v kocki
250 g skute...pasirane
ščep soli
200 g marmelade presad za peko...nujno, ker nič ne teče vn
sladkor+vanili...zmleto za povaljnanje

prve 4 sestavine vgnetemo v gladko testo, ki naj počiva pol ure na hladnem

testo razvaljamo na pol cm debeline in razrežemo na kvadratke...če pa vam je lažje vzamete kozarec in izrežee krogce...pol pač nastanejo lunce in ne rutkeuser posted image

na vsak kvadratek damo malo žličko marmelade in prepognemo v trikotnik, če imamo kroge enako s krogcem in dobimo lunco...robove fino pritisnemo z vilico

svetlo rumeno zapečemo in še rahlo tople povaljamo v sladkornem prahu..pa uživejteuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.12.2010 9:33:55   
MIHAILO
Kolumbo a se samo dojita z Juretom al kako?A pol sta ti Rok in Maj kmalu prespala nocko...jaz sem mela res pestro z mihailom 31.10.2010 je prvic prespal noc brez mleka 20mesecev je bil star

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.12.2010 9:37:07   
Pikica_82
Dan. Aleks je doma, sva mela obupno noč, pa tud iz ene očke mu spet nekaj teče. Bo do konc tedna kr doma ostal.

Hvala vam za nasvete glede kremic! Včeraj sem mu po kopanju namazala s kremico, ki sem jo včeraj kupla (Wind and weather dry skin od Topferja), in je danes ful boljše. Tak da bova zdaj par dni s tem mazala, pa da vidim.

Kolumbo user posted image  za prespano nočko!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.12.2010 9:38:30   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Kolumbo a se samo dojita z Juretom al kako?A pol sta ti Rok in Maj kmalu prespala nocko...jaz sem mela res pestro z mihailom 31.10.2010 je prvic prespal noc brez mleka 20mesecev je bil star

pri nas ŠE NISMO prespali noči, še vedno se zbujamo in pijemo mlekouser posted image user posted image ...upamo, da se do šole stanje popravi...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.12.2010 9:39:02   
baki
evo mene...nik šel v vrtec.je bil naspidiran do konca...brez vročine....je šel not v igralnico kot gospod,se je usedel za mizo in čakal da dobi za jestuser posted image .itak me lohk pokličejo če bi blo karkoli,sam mislim da je vredu.ker drgač sem pa zaradi tega še kr zakomplicirana.ga nebi dala v vrtec če bi vidla da se slabo počuti.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.12.2010 9:39:26   
sjmm

Dan. Aleks je doma, sva mela obupno noč, pa tud iz ene očke mu spet nekaj teče. Bo do konc tedna kr doma ostal.

Hvala vam za nasvete glede kremic! Včeraj sem mu po kopanju namazala s kremico, ki sem jo včeraj kupla (Wind and weather dry skin od Topferja), in je danes ful boljše. Tak da bova zdaj par dni s tem mazala, pa da vidim.

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za Aleksa, da se hitro učka pozdravi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.12.2010 9:40:20   
Urša08
helov

Od 6 do zdele turbo. Otroka sva v vrtec peljala potem posvetovalnica z Evo, peljali sva user posted image v službo in končno domov. Sedaj je sita, jaz mam pa zajtrk in rruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.12.2010 9:41:30   
Čebel@
dan

mala v vrtcu-danes je bil pa jokuser posted image user posted image user posted image nimam pojma zakajuser posted image user posted image ......jaz sem šla pol v Kamnik po bolniški list,ker dohtarca drug teden ne delauser posted image ....kosilo bo repa in krompir v kosih-ati rekel da nebi mesauser posted image user posted image

petrušk.....dobiš kuponček....se ga pa lahko vnovči do konca marca

kolumbo,petrušk.....jaz bi tudi prišla na čvekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.12.2010 9:42:52   
Čebel@
sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 9:45:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.12.2010 9:47:31   
Urša08
Sem pozabila napisat mer od naše princeske. Ima 4085 g in 53 cm, se je kar fino poredilauser posted image .

Ste tok načvekale da si morm prov cajt vzet. Pa en čajček si morm skuhat, glede pospravljanja pa no coment mamo čisto bombo. Bo treba v akcijo pa se mi nč ne da.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.12.2010 9:49:31   
Urša08
V vrtcu imajo danes deka mraza al božička, pa baje se slikajo za koledar - itak so mi spet pozabl povedat tko da bosta oba v trenerkici in hvala bogu vsaj lepi majčki. Oha ja. Zaden cajt da jaz prevzamem vrtec.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 9:49:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.12.2010 9:50:55   
baki

jst bi tudi mogla eno kremo dobit za nika .ima fejs suho kožo po ličkih...katja je mela tudi okrog ust rdečo..pol sem pa pogruntala da zaradi segedina,kisa iz solate.....kislina ji ni pasala.sma doble pri zdravniku canesten kremo,pa je blo bolš.še zdaj se ji včasih spusti ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!