womanpolice
|
Jutro, punce oz. že dan... Ne, nism šele zdajle vstala :-D Zjutraj ob 7.45 me je že eden od mojih mačkončkov zbudil... Potem pa sm morala se zakleniti v spalnico in dat čepke v ušesa, da sem lahko še malo spala. Takšne glasove spušča, ker se je mal navadil bit dol pri tašči (ima več prostorov kjer mu dovolijo ležati in nimajo minimalizma v stanovanju kot mi, tko da je mačkončkoma bolj zanimivo v spodnjem štuku) in zdaj ga odvajam, da vidi kje je doma - v zgornjem nadstropju ... In potem je tko hudo, da nekaj časa "joka", potem je mir do cca. 9.15, potem pa se spet začne.... kot bi imela že enga dojenčka doma... :-D Tri dni bom speeeeeeeeeeet sama doma... Moj je spet šel v Gotenico na eno usposabljanje, ki ga imajo do srede. Tak da bo mi mal dolgčas. Sm razmišljala, da bi šla kaj domov pogledat, pa oba - in mami in ati - delata popoldan, tak da mi je brezveze potem sploh hodit. Je tud mal predolga (dobra ura vožnje). Tko da se bom kr na toplem na kavču izležavala - doma :-D Ko pogledam skozi okno, imam takšen fajn razgled čez cel kraj in takšna lepa belina, samo škoda da je tak mraaaaaaaaazzzzzzzzzzz. Niti na sprehod ne grem, ker me preveč zebe. Sm tiste zmrzljive sorte. Midva še kr ne veva kako bi dala hčerki ime... Imava eno ime v ožjem izboru, ampak še kar premišljujeva o kakšnem. Ne vem... Če pa so ta novodobna imena tak... ne vem no... vsaj meni se zdi, da smo vendar v Sloveniji, zadnja leta pa imam občutek po imenih kot da smo... ne vem kje... NO, vsaj moje skromno mnenje je takšno - nič osebnega. Saj nekatera novodobna so lepa in niso tko tuja, ampak npr. Lorelai... ??? in podobno.... Ne vem no... In ste kaj kidale? pr nam je to spet možek zrihtal... včasih (prej) pa sm tud sama poprijela za lopato in skidala dvorišče... Tud ženske znamo to, ane. :-D Ja, nič... grem mal osvajalca igrat, potem pa mal na kavč... ali tv al pa knjigo brat. Lep dan vam želim.
|