![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 12:03:53
|
|
|
|
sonček33
|
Goldy, dobila. Hvala. natančno! Seren, ma lepotička mala si je izbrala jazbeca :) Luštno. reby, počutje?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 16:09:19
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, srečno jutri. Nja bo čimboljši vmesni rezultat. Pa nič bolečin.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 19:28:48
|
|
|
|
gapii27
|
reby naj se jutr fino in da ne bo bolečin držimo pestke in seveda-javi kako bo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 21:17:41
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 reby naj se jutr fino in da ne bo bolečin držimo pestke in seveda-javi kako bo PODPIS!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 21:20:28
|
|
|
|
Sempervivum
|
Aja, Se* mala je kljuti, kjuti Pa tako lušne laske ima
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 21:57:26
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 reby naj se jutr fino in da ne bo bolečin držimo pestke in seveda-javi kako bo se pridružujem!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 14.12.2010 22:56:55
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - mislimo nate!!!! obi - kako E, kako ti? semper -helouuu! Pozdravček tudi ostalim, nočko!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 9:16:43
|
|
|
|
Reby
|
Evo me Punkcija ni bila prehuda. Pridelala sem 6 celic, ET v petek. Zdej grem pa počivat. Hvala vsem za navijanje.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 9:21:43
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo me Punkcija ni bila prehuda. Pridelala sem 6 celic, ET v petek. Zdej grem pa počivat. Hvala vsem za navijanje. Bravo Reby, naj te v petek počakata dve, ostalo pa kar v skrinjo, da bo za big hapy famely !
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 9:25:55
|
|
|
|
S*
|
Jutro! Vas samo na hitro pozdravim. Mi smo kar fajn, samo krčki so se nas lotili in tako se popoldan samo nosimo, zvečer pa kričimo, kot bi nas iz kože dajali. Posledično ima mama manj časa ua net . No glavno je, da ponoči še vedno spimo prvo rundo od 5-7h. drugo pa 3-4h. Lepo, pa čeprav mrzlo sredo bam želim!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 10:04:28
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - superca! S* - sej bodo tudi krčki minili. Mi gremo pa danes na Božička.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 10:19:51
|
|
|
|
gapii27
|
BRAVO REBY... zdaj pa tvoje lepo telesce pripravi na pikico ali dve
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.12.2010 21:43:58
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo me Punkcija ni bila prehuda. Pridelala sem 6 celic, ET v petek. Zdej grem pa počivat. Hvala vsem za navijanje. Bravo Reby, naj te v petek počakata dve, ostalo pa kar v skrinjo, da bo za big hapy famely ! PODPIS!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 10:25:21
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo me Punkcija ni bila prehuda. Pridelala sem 6 celic, ET v petek. Zdej grem pa počivat. Hvala vsem za navijanje. Bravo Reby, naj te v petek počakata dve, ostalo pa kar v skrinjo, da bo za big hapy famely ! PODPIS! Jaz tudi, jaz tudi Podpis Gapii, a bosta tole razvajanje kaj nadomestila? Me zanima, kako je v tistih koncih Goldy, kako pri vas? Je buši že bušonček? So palčke kupljene? Lulanje v nizkem štartu? A ste tole videle http://www.zurnal24.si/slovenija/neavarne-puzzle-preproge-195020/clanek
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 10:38:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: Reby Evo me Punkcija ni bila prehuda. Pridelala sem 6 celic, ET v petek. Zdej grem pa počivat. Hvala vsem za navijanje. Bravo Reby, naj te v petek počakata dve, ostalo pa kar v skrinjo, da bo za big hapy famely ! PODPIS! Jaz tudi, jaz tudi Podpis podpis še od mene! ne sam puzzli, še več igrač http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/Spielzeug-Alarm-im-Kinderzimmer-4150171-4151407/ sej ne vem, kaj še sploh kupit za igrat... najbolj varne so igrače iz trde plastike, tko da bom sam še Lego kupovala...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 19:29:25
|
|
|
|
sonček33
|
REby, mislim nate.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 19:42:21
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 REby, mislim nate. Jaz tudi. Za jutri pa ,naj te pričakata dve lepi pikici za bušija in še kaj za naprej!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 20:37:54
|
|
|
|
Goldy
|
reby - mislim nate jutri.... biba - buši je še kr buši, palčko imam še od zadnjič enkrat eno - se mi zdi, nizki štart še ne - zdaj sem še v visokem, da ne bom predolgo sklonjena.... , kako si ti, glede na hmm, kako se že reče tisti tvoji bolezni... gapii - kako noska?? Naša spet neki smrka in se prijemlje za ušesa - pa AB še ima. Upam, da bo vse ok!! Pozdravček vsem neimenovanim!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 20:52:48
|
|
|
|
gapii27
|
reby
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.12.2010 21:08:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 REby, mislim nate. Jaz tudi. Za jutri pa ,naj te pričakata dve lepi pikici za bušija in še kaj za naprej! podpis! Goldy, zate navijamo, kdaj lulaš? pa za A!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.12.2010 9:40:35
|
|
|
|
Goldy
|
Reby greje , test ima 30.12. To pa bo novoletno darilo!!! ajsi - hvala za navijanje, hmm, krvni test imam šele 27.12., ampak doma bom lulala verjetno drugi petek. Kako kaj M in ti - delovno???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.12.2010 10:04:59
|
|
|
|
S*
|
Reby , sedaj pa božej bušija in počivaj, za novo leto pa naj ti dobri možje prinesejo en velik debel +. Goldy tudi tebi želim, da bi ti dobri možje prinesli veljaven CB, saj veš tisti z velikim, debelim, modrim plusom
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.12.2010 10:43:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Reby greje , test ima 30.12. To pa bo novoletno darilo!!! ajsi - hvala za navijanje, hmm, krvni test imam šele 27.12., ampak doma bom lulala verjetno drugi petek. Kako kaj M in ti - delovno??? Tooooo reeeeebyyyy - navijamo! Goldy - tudi zate! ITAQ!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.12.2010 10:48:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Reby greje , test ima 30.12. To pa bo novoletno darilo!!! ajsi - hvala za navijanje, hmm, krvni test imam šele 27.12., ampak doma bom lulala verjetno drugi petek. Kako kaj M in ti - delovno??? Tooooo reeeeebyyyy - navijamo! Goldy - tudi zate! ITAQ! podpiiiiiis Goldy, pri nas smo delovno in decembersko treba zaključit par zadev, M. ima kup obeznosti (dedki Mrazi itd ). Pa še darila bo treba nabavit... joooooj, kolk dela
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.12.2010 11:07:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Reby greje , test ima 30.12. To pa bo novoletno darilo!!! ajsi - hvala za navijanje, hmm, krvni test imam šele 27.12., ampak doma bom lulala verjetno drugi petek. Kako kaj M in ti - delovno??? Tooooo reeeeebyyyy - navijamo! Goldy - tudi zate! ITAQ! bom kar preplonkala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.