|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
18.12.2010 8:59:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Včeraj smo imeli službeno prednovoletno srečanje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kolk imam jaz krasne sodelavce user posted image .

Mislim, da ti danes lahko marsikdo zavida tale stavek...user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.12.2010 9:00:54   
petarda

Pa ne prašte zakaj sem potem že tako zgodaj pokonci user posted image - ja itak Tino moram na trening odpeljat user posted image

A daj? A ni to tko, da pol cel dan spiš? user posted image user posted image user posted image ....joj kje so ti časi....

A snega imate dost? Pri nas ga je fuuuuul in še kar ne neha padat....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.12.2010 9:01:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, če ne boš nehala, bom še jaz prišla pogledat pod vašo smrekico, če je kaj zame user posted image user posted image user posted image  

Ziher bi se kaj našlo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.12.2010 16:59:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Včeraj smo imeli službeno prednovoletno srečanje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kolk imam jaz krasne sodelavce user posted image .

Ja, res.... Pa onega prej tudi s slončki na čelu user posted image user posted image user posted image

Naši so tudi imeli včeraj prednovoletni žur in jaz prvič, odkar delam tukaj, nisem mogla it.

Vprašanje je sicer, koliko mi je bilo do tega, ker varstvo bi se že našlo...... ni mi bilo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.12.2010 18:23:30   
petarda
Pa kaj je s tem albumom na RR? Meni sploh noče naložiti slike do konca? user posted image

Sem potem shranila kar na FB, da lahko sem kopiram. user posted image

Evo....tole smo danes delali....pa ne, da se hvalim user posted image

user posted image

Takole vam jih bo pa petardito ponudil, če nas obiščete....

user posted image

Upam, da bodo ti kaj dlje zdržali kot prejšnji dve rundi...za letos mam peke dost user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.12.2010 18:33:49   
NinaŠ
Mmmmmm Petarda kako slastno izgleda user posted image . Res si prava mojstrica user posted image user posted image user posted image

...nas peka čaka jutri... ...popoldne... ...če bo še kaj moči user posted image Danes sem po kosilu mogla kitico odležat, ker.... ...ker sem zjutraj prezgodaj vstala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.12.2010 18:36:52   
petarda
Še tole slikico za nazaj dolgujem...je pa malo slabša, ker sem jo morala obrezat, da me nebi kdo tožil, da njihovega otroka razkazujem svetu user posted image

user posted image

Tortici, ki jih je spekla mami, okrasil pa oči user posted image .... z malo mamino pomočjo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.12.2010 18:37:33   
NinaŠ
Snega pri nas skoraj nič ni zapadlo, le kakih 10 cm user posted image . Je pa zjutraj še kar fajn snežilo, ko sva šli s Tino na trening in posledica tega je bila, da sta na trening prišla le dva od ca 6 otrok, tako da je imela Tina individualno uro smučanja user posted image user posted image user posted image (imajo 2 trenerja) kar mi je bilo pa tudi zelooo všeč user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.12.2010 18:39:43   
NinaŠ

Še tole slikico za nazaj dolgujem...je pa malo slabša, ker sem jo morala obrezat, da me nebi kdo tožil, da njihovega otroka razkazujem svetu user posted image

user posted image

Tortici, ki jih je spekla mami, okrasil pa oči user posted image .... z malo mamino pomočjo user posted image

saj ti pravim da si mojstrica user posted image pa zelooo pohvalno za očija, da se vključi v tako delo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.12.2010 18:44:30   
petarda
Evo....pica je tudi že pečena in za danes res dosti....jutri pa zjutraj najprej k maši, zahvalit se vsem angelčkom na nebu, da so čuvali mojega juniorja danes.... Je potegnil dol ogledalo na hodniku... FUL VELIKO IN DEBELO ogledalo...ga je premikal sem in tja...kot že tolikokrat...pa enostavno ni razumel, da se to ne sme user posted image ..... in danes mu ga je uspelo dol vrečt user posted image ....k sreči je v celoti padlo mimo njega, ker imamo pod ogledalom omarico in hvala bogu ni bil na njej...ampak zraven.... v glavnem....kako je to treščilo user posted image ....junior pa v taaaaak jok, da sem mislila, da je po njemu....še rokice je imel vse od čokoladnih piškotov...in je prav grozno zgledalo...sem rabila kar nekaj časa, da sem videla, da je vse OK, da se je samo prestrašil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....v glavnem...veliko, veliko srečo je imel in smo imeli vsi, da ni padlo po njem ali pa na petardita, ki je ravno prišel v kuhinjo povedat, da se junior spet igra z ogledalom user posted image ..... Torej jutri prva pot k maši in potem nekam na kosilo...nič ne bomo kuhali doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.12.2010 19:10:30   
petarda

user posted image

saj ti pravim da si mojstrica user posted image pa zelooo pohvalno za očija, da se vključi v tako delo user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image ...ampak sem res daaaleeeeč od mojstrice, ko gledam kake albume mojstric me kar na rit vrže...trudim pa se ja...da bi otroci znali uživat v domačih stvareh...v preprostih stvareh... da bi vedeli, da veseli december ni samo dedek Mraz in Miklavž in darila...ampak tudi skupno ustvarjanje svega in svačega, druženje, vonj po cimetu, vaniliji, lučke....user posted image

Oči se je pa nehote vključil user posted image . Sem ga samo prosila, če mi prime torto in jo porine pod to maso za okrasitev...in je čisto not potem padel.... je rekel, da vidi, da imam probleme, pa kako naj, da bo OK...in sem mu kar lepo prepustila stvar user posted image ...in ko je not padel s prvo, sem mu hitro ponudila pod roke še drugo....tukaj pa sem prava mojstrica, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.12.2010 19:18:50   
petarda

Mmmmmm Petarda kako slastno izgleda user posted image . Res si prava mojstrica user posted image user posted image user posted image

...nas peka čaka jutri... ...popoldne... ...če bo še kaj moči user posted image Danes sem po kosilu mogla kitico odležat, ker.... ...ker sem zjutraj prezgodaj vstala user posted image

Si vsaj vstala....moj user posted image  je imel tudi včeraj silvestrovanje...s firmo za poslovne partnerje....jaz nisem mogla it, ker nisem imela varstva za mala dva...in tako je bil revež prepuščen sam sebi...ni imel nikogar, ki bi mu povedal, da ga ima že dost in da bo jutri bogi in naj se malo umiri in vodo pije do konca večera user posted image user posted image user posted image user posted image .... V glavnem je danes cel dan preležal, se prestavljal iz postelje na posteljo, wc, pa nazaj v posteljo, juhica...pa nazaj v posteljo....bogi revček, ne? user posted image ..... Je počival in se smilil sam sebi vse dokler ni junior ogledalo dol potegnil...potem je bil pa v sekundi na hodniku, vse bolečine so ga minile...je že res, da je vsaka stvar za nekaj dobra user posted image ....

Snega je pa pri nas fuuuuuuuuuuuuuuuul user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.12.2010 19:19:32   
Urša
Waw, Petarda, kapo dol! user posted image user posted image user posted image  Pa kakšna sreča res, da se ni mali poškodoval! A ogledalo se je raztreščilo? Kako je pa Petardito že veeeeeeeeeeeeeelik, sploh ni za spoznat, ga res že dolgo nisem videla, pravi fant! user posted image
Jaz pa počivam, mi moj user posted image  ne pusti nič delat. Sva imela pestro noč par dni nazaj. user posted image  So se mi začeli lažni popadki, na 5 minut v intervalih, eno uro, je zgledalo že zelo resno! user posted image  Na srečo sem potem zaspala in je bilo vse OK, samo me pa telo opozarja, da se prenaprezam. Vsakodnevna dolga vožnja, služba, potem pa še doma kaj naredim, preveč izgleda. Še drug teden in če bo po sreči, dobim po počitnicah še par dni dopusta, če ne pa na bolniško do porodniške. Samo mi je tako hudo, ker imam letos res take srčke v skupini, 11 otrok, tak balzam in me sploh ne spustijo, kot ena malo večja family smo!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
18.12.2010 19:21:59   
petarda

Ja, res.... Pa onega prej tudi s slončki na čelu user posted image user posted image user posted image

Je bela cesta....jaz sploh nisem slončkov s sodelavci in prednovoletnim srečanjem povezala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
18.12.2010 19:32:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Waw, Petarda, kapo dol! user posted image user posted image user posted image  Pa kakšna sreča res, da se ni mali poškodoval! A ogledalo se je raztreščilo? Kako je pa Petardito že veeeeeeeeeeeeeelik, sploh ni za spoznat, ga res že dolgo nisem videla, pravi fant! user posted image
Jaz pa počivam, mi moj user posted image  ne pusti nič delat. Sva imela pestro noč par dni nazaj. user posted image  So se mi začeli lažni popadki, na 5 minut v intervalih, eno uro, je zgledalo že zelo resno! user posted image  Na srečo sem potem zaspala in je bilo vse OK, samo me pa telo opozarja, da se prenaprezam. Vsakodnevna dolga vožnja, služba, potem pa še doma kaj naredim, preveč izgleda. Še drug teden in če bo po sreči, dobim po počitnicah še par dni dopusta, če ne pa na bolniško do porodniške. Samo mi je tako hudo, ker imam letos res take srčke v skupini, 11 otrok, tak balzam in me sploh ne spustijo, kot ena malo večja family smo!

Ogledalo se je raztreščilo na 10.000 kosov in koščkov user posted image ...

Urša ti pa počivaj user posted image ... zate je res še prezgodaj, da bi zdaj rodila...vsaj tam do srede januarja moraš počakat. user posted image  Torej se kar prepusti user posted image  in naj te razvaja...in ko smo že pri njem...ravno te dni smo spet privlekli na dan Miško Suhokrižko...petardito je itak še vedno navdušen...zdaj mu je najboljša Zmaj Zelenko, junior ima pa najraje Stanko Pižamko....in zdaj imamo velikokrat to na sporedu namesto pravljice zvečer...samo ne preberemo 1x...ampak 10x vsako user posted image ..... A bo kaka nova knjigica kaj kmalu? user posted image

P.S....zdaj, ko jaz tukaj tipkam, mi je junior s petarditovega telefona poklical Ado user posted image .... k sreči ga imam "na oku" in sem takoj slišala, ko je začelo zvoniti....sva mimogrede še malo počvekali user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
18.12.2010 19:37:14   
petarda
Zdaj, ko sem se pa nadelala, razčvekala tako in drugače grem pa samo še pod tuš in na sedežno....mala dva naj pa user posted image  porihta....sem bila zdaj dva večera zapored jaz....luksuz ej....je kakšen dober film danes? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
18.12.2010 19:41:48   
Urša
Waw, fajn, da je knjigica tako aktualna! user posted image  Mi jo bolj redko beremo. user posted image  Nič ne kaže, da bi bila še kakšna nova na sporedu, mogoče pa kdaj kasneje, bo naš novi član navdih. user posted image  Ja, mora še malo počakat, se mu ne sme nikamor mudit. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
18.12.2010 19:43:05   
Urša
Da še malo reklame za našo manekenko naredim:
http://issuu.com/mana-metro/docs/letak_mana_17_2010_slo

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
18.12.2010 20:25:57   
NinaŠ

Je bela cesta....jaz sploh nisem slončkov s sodelavci in prednovoletnim srečanjem povezala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bela cesta... jaz pa tuhtam kaj ti to o slončkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no, malo neposrečeno izbran smeško user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
18.12.2010 20:29:24   
NinaŠ
Urša počivaj user posted image   Waw tvoja manekenka pa to resno user posted image user posted image Miško suhokrižko pri nas Anže včasih v roke vzame, da jo bere user posted image , ko so fajn kratka besedila in velike tiskane črke user posted image . Čeprav se zadnje čase raje že afna z malimi tiskanimi ... seveda, samo da bo cool izpadel user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
18.12.2010 20:41:45   
ada2
tak, jaz imam zdaj tudi malo pavze... sem ustvarila še 3 hiške, pa cel kup perlic za božična darila, ki bi jih morala že med tednom, pa je bolezen prekrižala načrte. miha spi, adam se carta pri atiju na tleh (ker še nimamo sedežne !!!!user posted image ), nuša si pa omaro ureja- bi se sicer morala učiti geografijo, ampak ok, so imeli danes šolo, pa jutri je itak še en dan in verjamem, da se bo naučila.
mi imamo pa danes zaključek, ampak jaz se nisem prijavila, pa še dobro, da ne, ker mi itak zdaj ne bi bilo za iti. delam pa jutri cel dan, pa bla bla bla....

urša jaz sem že zadnjič gledala, to reklamo, pa se mi je zdelo, da je nika. no, sem pa danes pustila 50 eur v mani, pa odnesla veliiiko vrečko, ko so imeli na vse -40%user posted image

petarda user posted image  mi je bilo prav lepo te slišati, pa res hvala angelčkom za juniorja.
naš adam zdaj vsak večer zmoli angelčka.... mi je prav hecen, ko vedno nušo fehta naj moli z njim, da mu pomaga. moram reči, da mi glih nismo navajeni doma molit, sploh jaz sem iz totalno ateistične družine (niti krščena nisem), ampak nuša pa pridno hodi k verouku in adam je letos tudi veliko zanimanje pokazal, ker ima v vrtcu eno starejšo vzgojiteljico, ki jih zelo lepo uči o starih običajih in med drugim so se o adventu tudi ogromno naučili in potem on to na mene prenašauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
18.12.2010 21:39:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Da še malo reklame za našo manekenko naredim:
http://issuu.com/mana-metro/docs/letak_mana_17_2010_slo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
18.12.2010 21:40:31   
*bubi*

Je bela cesta... jaz pa tuhtam kaj ti to o slončkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no, malo neposrečeno izbran smeško user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj jaz nisem nič pokvarjenega mislila..... petardo očitno hormoni dajejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
18.12.2010 21:44:56   
*bubi*
user posted image  za juniorja.... naj ga angelčki čuvajo še naprej, pa vse ostale otročke tudi!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.12.2010 6:17:15   
ada2
lepo nedeljo vsem, jaz grem na delo...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......