ada2
|
tak, jaz imam zdaj tudi malo pavze... sem ustvarila še 3 hiške, pa cel kup perlic za božična darila, ki bi jih morala že med tednom, pa je bolezen prekrižala načrte. miha spi, adam se carta pri atiju na tleh (ker še nimamo sedežne !!!! ), nuša si pa omaro ureja- bi se sicer morala učiti geografijo, ampak ok, so imeli danes šolo, pa jutri je itak še en dan in verjamem, da se bo naučila. mi imamo pa danes zaključek, ampak jaz se nisem prijavila, pa še dobro, da ne, ker mi itak zdaj ne bi bilo za iti. delam pa jutri cel dan, pa bla bla bla.... urša jaz sem že zadnjič gledala, to reklamo, pa se mi je zdelo, da je nika. no, sem pa danes pustila 50 eur v mani, pa odnesla veliiiko vrečko, ko so imeli na vse -40% petarda mi je bilo prav lepo te slišati, pa res hvala angelčkom za juniorja. naš adam zdaj vsak večer zmoli angelčka.... mi je prav hecen, ko vedno nušo fehta naj moli z njim, da mu pomaga. moram reči, da mi glih nismo navajeni doma molit, sploh jaz sem iz totalno ateistične družine (niti krščena nisem), ampak nuša pa pridno hodi k verouku in adam je letos tudi veliko zanimanje pokazal, ker ima v vrtcu eno starejšo vzgojiteljico, ki jih zelo lepo uči o starih običajih in med drugim so se o adventu tudi ogromno naučili in potem on to na mene prenaša