|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
17.12.2010 19:26:30   
tinaaleks
Mala dva oba spita v novih posteljah. Danes smo šli potem še v trgovino po novo posteljnino. In kaj mislite, katero si je zbrala Aleksamdra? Halo Kitty, seveda. MOž se je kar križal, ko je videl toliko roza barveuser posted image . Sam, sem rekla, da je to njena posteljnina in si lahko zbere tisto, ki si želi.

Mali se pa prav zgubi v veliki postelji, bom potrebovala lupouser posted image . Pa sem ga prav lepo obložila naokrog, tako da se počuti, kot da je lepo v svoji posteljici.

majabar-user posted image  najbrž prav uživaš

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.12.2010 19:37:03   
tybysy
Dobila sem menstruacijo  user posted image user posted image 7 tednov po porodu. Matr sem jezna na tega user posted image . Zdaj je prišla tako hitro, drugače jo imam pa na dva, tri ali celo štiri mesece. V ponedeljek sem pa pri ginekologu naročena.
user posted image A se mi sploh splača iti (ker imam skoraj eno uro vožnje) ali naj se raje prenaročim?? Ali jemlje bris? Meni ga je sicer vzel na prvem pregledu v nosečnosti (1. marca letos). Sem pa bila že pet tednov po porodu na urgentnem pregledu (me je nekaj po trebuhu bolelo), pa me je pregledala in naredila UZ - vse bp.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.12.2010 19:40:21   
snežakinja
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Anju, v Pikapolonici (Rudnik) sem jo kupila...

Roberta a to je una, ko pride samo od zgoraj čez, nogice niso pokrite? Jaz sem jo glih danes gledala v Pikapolonici pa sem si potem premislila ravno zato, ker nima za noge. Sem pa eno staro malo tanjšo zimsko vrečo prerezala, da sem pase skoz potegnila, čez bom dala pa še to ta novo in mislim, da bi moglo bit dovolj. Oblečen za not + 2 zimski vreči.  

Najki jp, jaz sem tud iz SG. Bomo drugič organizirale čvek bolj na slovenjgraškem koncu user posted image

KPMK ti se mi pa kaj javi na zs. Lahko greva kdaj skupaj vozičkat, če si tudi iz SG.

< Sporočilo je popravil snežakinja -- 17.12.2010 19:43:00 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.12.2010 20:56:51   
kpmk
hitro se javljam,... malo sem vas poškilila,...
danes je bilo 1a počvekat z Najki in caroline1, edini - je bil, ker sem bila brez pikice in tudi brez pikija user posted image  , ker še nista ok, čeprav morm rečit, da tobrex, dela čudeže (trkam) , no bom vidla kako bo zjutraj in jutri.... Najki - ej res si zlata!! In upam, da kmalu ponovimo čvek, seveda ob moji popolnejši zasedbi user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.12.2010 20:59:16   
mamamajča
Ja, ja, tudi midva z Brinom prideva naslednjič, da bo končno še en moški med samimi žabikami! Ej najki, tud jaz bi te rada spoznala, pa dajte se organizirat, pa se v naše lepe štajerske konce pripeljatuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.12.2010 21:04:41   
kpmk
mah mi je kr objavlo.... no nadaljujem tle

Pokora - smo danes delali kekse, jutri kroglice, ma malemu se je dopadlo 100/h packarija pa to,.... sam mami je mogla valjat z njegovim mini valjčkom, on pa z mojim ta velikim user posted image
občeni otročki za ven - mi gremo načelo v vsakem vremenu, če smo seveda zdravi, ker je mali navit in ni glih za not mu bit user posted image  malo imam pa oblečeno glede na temp... ali tanek pajac ali pa zimski pajac.... aja najki in caroline1 - ko smo se menle da data rokice not,.. sam pišuka moja full opleta z njimi , ne vem kako bi to bilo izvedljivo, mislim da pr nas sem za to malo prepozna, ker ko jo dam spat sem se prejle spomnila, ma ni šans da je pr miru user posted image

aja vreme pa sprehod - nam je dr itak rekla da mora biti večji velik zunaj sploh zdej ko je blo obdobje ko je bilo full vlažn zunaj pa to, tako da smo večinoma zunaj,.... v centre pa zaenkrat s tamalima ne grema, ker naju je strah da bi oba kaj dobila ker še nista zdrava, drgač pa smo že bili vsi in tudi Nia je bila že v Avstriji itd, tako da ma ja sej jih ne mormo v "vato " zavijat, samo sedajle dokler ne bosta oba ok, mamo malo distance, ker v B pa ne bi več šla

varstvo  - moj malček ta mesec ne bo več šel, ker je še "bolan" naslednji teden ma pa ati tk dopust da uživamo, sedaj je pa še na bolniški za večjega

hmmm kaj še moram pokomentirat????

aja snežakinja - jst sem iz okolice CE,.... a hodiš kaj tu okoli????

dedci - moj predlog je pogovor, ne glede na končni rezultat!!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.12.2010 21:06:18   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ja, ja, tudi midva z Brinom prideva naslednjič, da bo končno še en moški med samimi žabikami! Ej najki, tud jaz bi te rada spoznala, pa dajte se organizirat, pa se v naše lepe štajerske konce pripeljatuser posted image

pje bo imel izbire user posted image

Ja res, naslednjič moraš biti zraven, no oba, Brin itak, da ne bo dež user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.12.2010 21:33:52   
anju
punce naš je pa nastopaluser posted image čisto zares, ni se samo priklonil. jaz pa tako ponosna na tisto izšepetano pesmico in zamujene ali pozabljene gibeuser posted image s pogledom naju je iskal... ah, z malim zdaj podoživljam tudi obdobje dojenčka od večjega in se ne morem načudit kako hitro je zrasel. ma vsem otrokom v vrtcu se čudim - še "včeraj" so se cmerili v jasih, danes pa delajo predstaveuser posted image
seveda je prišel tudi dedek mraz in skrb zbujajoče vprašanje - kje je pustil darilauser posted image

lepo za kafetkanjeuser posted image hm, meni je predaleč invazija na štajersko, še do vd tašče nismo šli. sem pa preveč sama oz tisti občutek ko maš skozi opravit z otrokom, ko je vsa skrb otrok in še en otrok... fajn bi se blo sprehajat še z vsaj eno tako.

tybysy verjamem da si jezna, uh, jaz bi bla tud. 1. sem jo dobila 8m po porodu, upam da bo tudi zdaj podobno. mogoče se ti bo zdaj uredila.

Roberta se mi zdi da sem videla to vrečko, ko si omenila pikapolonico me je spomnilo. kak teden pred porodom sem jo celo potipala in si rekla mah, sej eno imam. taka mehka, ne? neki čez 20€ je bla? miklavž je prinesel bone za pikapolonico hi hi

user posted image za napredke v teži in cm!

< Sporočilo je popravil anju -- 17.12.2010 21:34:49 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.12.2010 21:42:15   
anju
aja, Najki. tale fantek je sankal z onim plastičnim bobom. staršema se je izmuznil, jima ušel, potem ga je zaneslo na drugo pobočje in.... samo kot opozorilo. groza kako hitro se lahko zgodi. še se spomnim ko sem mulčku rekla naj gre gledat kje je helikopter, ko sem ga slišala, no potem sem kmalu izvedela kaj se je zgodilo. naslednji dan je umrl. menda sta se starša matrala ga dobit... mene kar mraz obliva. pazite na snegu! pazite svoje srčke!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.12.2010 22:08:26   
Najki
user posted image me je prav stisnilo tole, pa sele tri in pol star... Se en razlog, da bo moj lepo na lesenih sankah z enim od naju zraven. Kar ne morem si nehat vizualizirat dogodka, tako mimogrede se zgodi, pa mislis, da je pa sneg varen.

anju super za Tigranov nastop. bi se smejala, pa mi zgornja novica ne da.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.12.2010 23:13:17   
2ursae
najki, meni je Bor zbolel, tako da nič ne vem, kako bo ju3 z našim DM user posted image . Upam, da se vseeno vidimo, čeprav kaže, da bosta šla sama moj mož in Anže.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.12.2010 8:12:28   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju

punce naš je pa nastopaluser posted image čisto zares, ni se samo priklonil. jaz pa tako ponosna na tisto izšepetano pesmico in zamujene ali pozabljene gibeuser posted image s pogledom naju je iskal...

Itak, da si ponosna! A ni to lepo? Midva sva se lani kar topila ob materinskem dnevuuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.12.2010 9:12:55   
S*

punce naš je pa nastopaluser posted image čisto zares, ni se samo priklonil. jaz pa tako ponosna na tisto izšepetano pesmico in zamujene ali pozabljene gibeuser posted image s pogledom naju je iskal... ah, z malim zdaj podoživljam tudi obdobje dojenčka od večjega in se ne morem načudit kako hitro je zrasel. ma vsem otrokom v vrtcu se čudim - še "včeraj" so se cmerili v jasih, danes pa delajo predstaveuser posted image
seveda je prišel tudi dedek mraz in skrb zbujajoče vprašanje - kje je pustil darilauser posted image

l

user posted image   user posted image   user posted image
Verjamem da si ponosna.Jaz sem bila nekaj let nazaj na predstavi v vrtcu, ko je nastopal moj nečak in sem se kar topila, čeprav ni bil moj sinuser posted image .

Pri nas je burja razpihala ves sneg in so povsod zametiuser posted image , se pa žekaže sonček izza oblakov.

Danes so v NG pri najboljšem sosedu Erojka in me tako mika da bi šla... Bi tatkota poslala malo šetat z vozičkom, jaz bi pa mal uživala ob glasbi.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.12.2010 9:59:08   
tinaaleks
Dan!

Večjo oddala babici, ker gredo za 3 dni smučat, tako da imam vikend fraj! (ostane samo en otrok).
Bom šla še v trgovino, da do konca kupim stvari za nove omare, potem pa bom kaj spekla.

Pa kako je lepo, ker je polno snegauser posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.12.2010 10:54:34   
caroline1
dobro jutro

pokora- fb ? user posted image

res je pasalo počvekat z dvema mamicama...in obvezno naslednjič vsaj en fantič, da spoznamo te tamale frajerke in frajerje...je treba zgodaj začeti ! user posted image

jaz sem uštimala na banki! sicer je trajalo 1 uro. moj dragi je zunaj čakal s tamalo in se je nekaj metrov od njiju vžgal en avto user posted image kar iz ljubega miru! pa smo šli do nečakinje, nahranili tamalo in sebe, potem pa pičili nazaj na celjski konc...ta ljubljana je kar ludnica ko začne snežiti!user posted image

tile nastopi so res super. mi smo šli na zaključek vrtca 1x junija. je nečakinja imela plesni nastop! ma so bili pojave. nekateri so jokali, da ne bodo plesali, eni so bili ful zagrteti, drugim se je sladko j***** res more biti nor občutek ko gledaš svoje dete.

ker smo šele dobro vstali, je šel dragi po zajtrk, mala frajerka pa kinka v gugalniku! danes je spala 2x po 4.5 ur, kar tudi ni slabo! pa potem še do pol desetih!

šoping centri- midve z dašo kar pičiva povsod z vozičkom, ker sva blizu vsega...
uživajte v snegu z mularijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.12.2010 11:35:21   
Pokora
Ooooo kolk snegauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1
pokora- fb ? user posted image

jp, to sm jst user posted image
Kako tvoji kamenčki? Si jih že polulala?

Evo mene, vstala od mrtvih. Me je v sredo zvečer tako zakuhalo in me je kuhalo še v četrtek in učeri. Zdajle sem brez vročine, sem pa mnogopametno premalo pila (Caroline sem ponoč prou mislila nate, ko sem ledvičke začela čutituser posted image ) in sva z malo na minimumu z mlekom. Se že nalivam, upam da proizvodnja zalaufa kot mora! Me je pa tako sesulo, da sem jo res s težavo podojila, ko jo je bilo pa treba previti, me je bilo pa vsakič sproti groza! Nika je pa mrožek odpeljal h babici in dediju, tako da sem vsaj spala lahko z malo.

Anju, res je lep občutek gledati svojega malega kako ponosno nastopauser posted image  Zadnjič ko je imel Nik nastop mi je bilo fuul hudo ko nisva mogla jit gledat.user posted image Mož je imel ravno fax, jaz pa z malo nisem hotela v nabito polno telovadnico hodit. Sta šla babi in dedi, ga posnela, da sem vsaj posnetek videla.

Šoping centri - mi se jih izogibamo. Sem šla zadnjič sama - mrožek in mala2 so me čakali zunaj. Pa še dobro da nismo šli vsi, ker sem očitno tam neko virozico pokasirala. Je pa v pon. ko je imel mali kontrolo, tudi P rekla da se naj tem centrom v velikem loku ognemo, da s5 kaj ne pobere.

2ursae, sam tale vaš Borči je tut skos en bolanček. Kaj je s temi našimi otročki da jih skos neki lovi? user posted image  da se čimprej pocajta in da še ta večji in mala kej ne fašeta!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.12.2010 12:48:26   
Najki
smo bili na dedku mrazu eno urco. ko sem dala vozicek ven za tamalo, sem se uscipnila pri odpiranju, potem pa sem sele opazila, da imam da isti roki posneto kozo na drugem prstu in fuul krvavim... pa sploh nisem cutila. zato sem celo roko zabila v sneg, da prstov niti cutila vec nisem in sem ful krvavela. na sreco je imela mama flajstre pri sebi in sva pokrpale, samo se skozi njih krvavi... boli pa nic. ce se ne bi ravno uscipnila,ne bi niti opazila. krvavi pa se zdaj po dveh urah.

sem imela namen it s tavecjim ven na to cudovito vreme, pa je zaspal v avtu, tako da sem tamalo iz avta nesla direkt na balkon in se zdej sonciva user posted image . samo tezko vidim na ekran zaradi sonca...

moj brat je vceraj zdrsnil s ceste, ko se je umikal drugemu avtu, ki je zdrsnil user posted image . avto je sicer se vozen, ga moram pa vprasat kolk je razbit.

res caroline1 poleg guzve zaradi snega je nekako tudi vec avtov na cesti te dni. verjetno zaradi decembrskega sopinga. zadnjic sem po avtocesti rabila eno uro za en odcep, pa sploh ni bila kaksna nesreca kriva...

pokora in Bor user posted image user posted image . mene je patronazka na zacetku potolazila, da mamina bolezen ne vpliva na proizvodnjo mleka (razen ce pozabis pit user posted image ), bi pricakovala da bolezen spravi telo v stres in to vpliva, sam baje da ne.

kolk je leeepoooo!

Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.12.2010 14:28:09   
mamamajča
Hej hej!
Naj se vam malo pohvalim- sem danes prvič delala prebranac in mi je več kot uspeluser posted image Sicer sem ga probala za eno čajno žličko, pa namesto z vodo sem ga zalila s pivomuser posted image ampak res fino fino fajn.
Zraven pa pečenice pa meni en kup dušene zelenjave.

Zdaj pa na sneeeeguser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.12.2010 16:31:40   
zinchy
punce a je možno da našmu Maiu že zobki rastejo???user posted image zato ker mam jest še zmerej boge obedve dojke..oz. zmerej ko je mi na novo ran dojko in se i noče in noče zacel.Uporabljam pa od multi mam te kompresice pa še zmerej težko dojim.Z nastavkom se mi pa zdi da se ne najeuser posted image Aja pa k sem pogledala dlesni ima vzgorej bele pikceuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.12.2010 16:57:52   
mamamajča
zinchy, možno je, da bi bili tudi tako godaj zobki. Čeprav mene tud boli, in pri prvem me je, sem morala večno mazat z bepanthenom, pa ni blo zob...

pregled pri ginekologu- naš Brin je star že 9 tednov, jaz sem pa naročena šele 14.1. A ni to malo pozno?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.12.2010 17:10:03   
anju
hej

danes se samo jezimo, sem zelo nervoznauser posted image

zinchy potipaj zobke boš čutila pod prsti.

mamamajča ja je pozno ja.

user posted image user posted image user posted image bolnim otročkom in mamicam

Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.12.2010 17:30:39   
zinchy
mamamajca mene tok boli da ga morm po 10 minutah odklopt ker ne zdržimuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.12.2010 17:50:53   
Najki
http://www.youtube.com/watch?v=Qz4bX9fJ1FQ  snake woman

zinchy dokler niso zunaj zobki, te ne more pogrist. tudi samo z enim ali dvema ne, ker so najprej samo zgoraj ali spodaj hkrati enkice. tudi ce rastejo in se niso predrli, po moje niso krivi za bolece bradavice. mogoce se pa ne pristavlja pravilno? pazi da potegne tudi avreolo v usta, ce samo bradavico skos cuza, se ful razbolijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.12.2010 18:18:02   
Pokora
Zinchy mi je prišlo na misel da ima mogoče gljivice (kandida). Kakšno ima pa ritko? Je kaj vneta? Skuhaj fino sladko vodo, daj na tetrico in fino podrgni pikice. Če so glivice, bojo šle pikice dol. Od tega te znajo tudi bradavice bolet. Tako je meni rekla pediatrinja naj naredim, če bo imela kaj belega v ustih. Če je to to, pojdi v pon do P da ti da Daktarin - za bradavice in za malega - daš lahko kar na dudo, da ga poje.

Mamamajča user posted image  Nisem še delala s pivom. Upam da se spomnim ko bom delala.  In ja, zelo pozno imaš pregled, jaz sem ga imela že 14 dni nazaj (rodila en dan pred tabo).

Sem prej pozabila napisat da imava z mrožekom obletnico kar sva skupaj. Drugo leto bova polnoletnauser posted image  Sva nekaj mislila da bi šla na klape dons v Kranj, pa še dobr da nisva kart kupila, ker mene zdej še neka trebušna varjanta začenja dajat... Lepa obletnica,  kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.12.2010 18:20:21   
Pokora

danes se samo jezimo, sem zelo nervoznauser posted image  

To misliš malega, da se s5 krega na joški?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?