NiNiBo
|
rokice v ustih tudi pri nas, jaz mu veselo pustim ker si jaz predstavljam, da na ta nacin raziskuje svoje telo. Ta predel je tudi zelo ozivcen in verjetno mu pase odkrivati nove obcutke. Slini se pa tudi Neo, ampak imam obcutek da to bolj takrat kadar je "vsega prevec - impulzov iz okolice" lenca78 kolk ste lustni!! tinkatonka posiljam ti objemcek da dedka! Iiiiii kakne mere, kako zelo pridno rastete. nadka30 super, da si se opogumila a ni to vedno tko hecno videt. Jaz sem se ravno zaradi nasih srecanj ful sprostila glede tega in ga podojim in previjem takoj ko je to treba pa ni vazno kje smo. Jinx ulala mi smo rekorderji pri drekcu v visini lopatic in seveda, body totalka. archie no sej malo pa lahko sanjamo, da bo enkrat tako tudi pri nas. benika z vsem kar te moti se tudi jaz ne strinjam in vcasih res nic vec ne ves, a si ti mal za cajtom al eni res mal pretiravajo. Vec, pa v nadaljevanju... lillchy123 pa saj ste cist super fino z merami, pa tvoj otrok krasno raste in super za Lukca! archie wow zelo zanimiva P, da priporoca jesti raje vecje obroke na daljsi cas, kot pa veckrat po malem, a za odrasle pa to velja??? Se ena taka na temo kako smo si razlicni: vceraj smo imeli druzinski vecer z Sinterklaasom no in Neo in njegov bratranec (star 1.5 leta) sta sla spat ob 19.00. Z nami pa je ostal dojencek (star:2 meseca) in tale dojencek veliko joka zvecer. Na zacetku smo imeli tudi mi take vecere ko je Neo zelo veliko jokal in ga je bilo zelo tezko umiriti. In ker sem mnenja, da otrok ne joka kar v tri dni sem pac Nea nosila, hranila in pocela svasta, da bi se pomiril in posledicno zaspal. No in vceraj ko je tale nas dojencek jokal so ga dali v lezalnik, postavili v kot in kot da nic ni. Jaz gledam, a bo kdo kaj reagiral saj je jokal in jokal in nobeden nic. Pa recem, a ga dvignem pa mal pocrkljam, pa mi od svakinje fant pravi ne, ker ga bos scrkljala. Ups, OK si recem Ninci ne pametuj (to se v familiji mojega dragega ne obrestuje namrec) in dihi, dihi in dihi, saj ni tvoj, fokus, otrok ni tvoj, dihi, dihi.. Dojencek se je jokal in jokal in noben nic, jaz sem od vsega dobila kar solze v oci in potem HVALA BOGU ALELULJA, moj tast ga je dvignil in ga zacel crkljati in tako sta si ga potem izmenjavala z tascico cel vecer - jaz bi ju, no posebno pa se tasta kar poljubckala, sem ju imela vceraj rada kot se nikoli. Kar hocem povedat je to, da me je fasciniralo kako smo si razlicni ze npr. znotraj ene drucine in kako bi vcasih kar koga trescnil, ker pac cutis tako zelo drugace. Sedenje pri 3 mesecih je pa itak cisto pretiravanje, ce tudi je stol lep. Pustimo dojencke biti dojencki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugace pa smo OK, danes je bilo res slabo vreme in smo bili notri. No moj je sel ven z svojim ocetom na en koncert, jaz pa z tascico klepetam in kofetkam - ja, ja cudezi se dogajajo. Uzivajte!!
|