tinkatonka
|
Pa še eno vprašanje: kdaj približno dojenčki kdaj pa kdaj prebedijo cel čas med dvema obrokoma? Mi še vedno vmes spimo vsaj pol ure do eno uro. odvisno od dojenčka, do dojenčka. Sej vidš že tu na forumu,da eni spijo bore malo, spet drugi pa velik, no pri nas Jakob spi še vedno med vsakim obrokom, max45 min, minimalno 15min. Ampak mene kljub temu, da sem že drugič mamica prav fascinira ta razvoj otroka. Včeraj npr je igračke prijemal, nesel v usta, spustil, danes je pa sploh iz rok ne da No razen če mu pade, ker ko se mahne po glavi, je tok šokiran da vse spusti iz rok, če je pa fajn bolelo, pa tud mal zajoka. Jaz sem pa včeri zavila vsa darila. Samo še 3 stvari moram nakupiti, potem pa imam vse. Aja pa posteljine včeri nisem dobila v Sparu in v Harveyu Normanu tud ne, moram pa v Creatino še pogledat, tam imajo največjo izbiro teh otroških posteljnin. Sicer pa vsem želim prav prelep zimski dan. Jaz bi mogla po Aneja, pa se mi ne da avta spucat, pa po takem snegu vozit, čeprav le 1km, mi ga bodo pripeljali. Vsem bolančkom pošiljam en kup vitaminčkov (benika..a gresta domov)
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.12.2010 8:56:14 >