Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508 šibam v Celje k računovodkinji,pol pa še v nabavo,sem tamali pulije obarvala in niso za nikamor Če nima slikc gor kr po barvo pa v stroj z njimi! IZVIRNO SPOROČILO: sreckica dons sm ful dobre volje sm bla pr naši ravnateljici, cela žalostna, ker je dohtarca rekla, da ne smem nikamor iz hiše, pa mi je šefica zdej rekla, da nej ne bom hecna, da itak če se ok počutim, bom kam šla! jeeee Ja srečkica sam kaj ko te bodo kontroliral iz ZZZS in ne vaši. To je zdej moja 3. nosečnost, z bolniško, v prejšnjihdveh sm še prej začela z bolniško, pa nism hvalabogu še nikol imela kontrole, sploh pa je ne rabm! Mi je pa povedala ena, da je imela kar 2x kontrolo komisije v precej majhnem razmaku, je rekla da je nazadnje kar znorela, kaj si mislijo, sej je imela že 4 otroke, 3 v šoli in je mogla bit taksi, potem pa so jo pr mir pustil je pa imela srečo in bla vedno doma. Zdej pa gledam vaše slikce in ugotavlam da sploh nimam tako velikega trebuha, pa pravijo da je v vsaki nosečnosti večji . Linee negre nism jest nikol imela, niti zdej se mi ne kaže, pa tud popek je bil vedno na istem mestu, se mi nikoli ni izbočil. Danes sm si pa prvošla en sprehod po sončku, je prav pasal, ampak je pa mrazzzzz. Mi smo se odločil da bomo ta vikend postavl smrekce in jaslice, tamaladva že komaj čakata, drug teden majo v vrtcu še Božička, pravzaprav se jim v decembru vsak dan tolk dogaja da bi blo kr škoda da bi bla doma... No ta večji bo drug teden kar 2 dni prešprical, en dan ga peljem na Jesenice v bolnico na kontrolo, en dan zobar..., dobr da sm doma in mam čas. Kja pa je naša sesil?
|