|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
15.12.2010 15:29:03   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: jacki
Drugač Tinčy, če maš veze pr Božičku, ga še k men mal pošlji user posted image user posted image user posted image user posted image Se ne bi branila tazga darila (tažčo pa že mam zlato, tk da je ne rabim menjatuser posted image user posted image user posted image )

Mam sm recept, vez zaenkrat še nimam.user posted image sm pridna moraš bit pa mal nagajat pa je dobr, pa je velika nagrada.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
15.12.2010 15:37:26   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: jacki
Drugač Tinčy, če maš veze pr Božičku, ga še k men mal pošlji user posted image user posted image user posted image user posted image Se ne bi branila tazga darila (tažčo pa že mam zlato, tk da je ne rabim menjatuser posted image user posted image user posted image )

Mam sm recept, vez zaenkrat še nimam.user posted image sm pridna moraš bit pa mal nagajat pa je dobr, pa je velika nagrada.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image odlično, pol sem pa na dobri poti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
15.12.2010 16:09:39   
wessna
ena slikca za vse aprilčice, samo ne znam napopat, pa vam stran pošiljam

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=155624

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
15.12.2010 18:00:01   
enkratna
Na hitro, ker samo še padem v posteljo (in sem strašno tečna - kot neprespan otročaj): čisto sem zmozgana od današnjega dneva - pokonci od 4:20 (jaz sem nočna tica, ne pa jutranja kura, tko da to je zame smrt v malem). V PDC sem bila od 7:30 do 11:00, s tem da so me prijazno spustili prej domov (sicer bi morala čakati do 14:00na izvide, pa jih bodo poslali domov) in to zato, da so mi vzeli 2x kri (zjutraj in še ob 10:00), da sem dala lonček urina (BTW: od polnoči nisem smela nič piti - pa tišči me vsake pol ure na WC, pol pa nej nafilam lonček!?). No, pa morfologijo so mi opravili. Kratko, jedernato, brez pretiranih besed. Na koncu so mi celo dovolili pogledati na ekran... in če ne bi trznila ob enem pogledu "A je to lulček, al ni to lulček??", še spola ne bi izvedela. Skratka, tako kot sem bila prej odločena, da ne grem na 3D ultrazvok, sem se zdaj premislila...

Tako da Ovčka11, zadnjič ko sem malce podvomila v svojo intuicijo (ki mi je govorila, da bo user posted image )...  saj veš - ko sem brala tvoj post in se je naš user posted image ene trikrat prekopicnil ob besedah, da boš imela roziko? No, izkazalo se je, da pričakujemo  user posted image user posted image Očitno ga je zadela ljubezen na prvi pogled, hihi.

In tako sem... vsa raznežena kupila prvi body in pripadajočo kapico (svetlo zeleno), čeprav sem rekla, da pred 7M ne bom nič nabavljala user posted image .

Dobrodošlica novima nosečkama!
Čestitke za user posted image in user posted image !

Celjanke",
ne se hecat s sredo, ker takrat je sreckica z nami v LJ! user posted image

Zdej grem pa malo zadremat, če ne bom koga še pregriznila na pol od tečnobe user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
15.12.2010 18:34:53   
sreckica
enkratna user posted image user posted image user posted image za fantka - naše bejbe bojo rable enga ornk dedca, da jih v red spravi user posted image in kot kaže zaenkrat, bo vsak aprilski dečko mel ornk harem okol sebe user posted image user posted image glede srede - me se menimo za sredo, 23. - a ni za LJ blo rečeno 29.? al sm pa že js cela zmedena... user posted image če ne, pa kr u fajt - če se pobi niso nikol za mene tepl, se nej pa nosečnice zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa prosim, pejt res ležat - ni ga bolj nevarnega kot neprespana nosečka user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
15.12.2010 20:17:05   
fragola
Dober večer vam želim,

vsem novim želim eno lepo dobrodošlico!

No morfologija je za nami je vse ok, imamo slikice. Otroček se je kar lepo premikal, spola pa nismo prašali.
Drugače naslednji pregled 19.1.

danes sem po vseh trgovinah iskala kombinezon za mojo Lano in ga nisem dubila, tako sem jezna, da ni res, sicer enega sem dobila ma 70€, mi je pa preveč, ker rabla bi ga parkrat, ko bi šli kam na snegec

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
15.12.2010 20:27:57   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Celjanke", ne se hecat s sredo, ker takrat je sreckica z nami v LJ! user posted image

user posted image  Prvo bo eno sredo naša (23.12.), pol jo pa še vm posodmo user posted image user posted image

Z mulčkom sva ravno končala eno serijo voščilnic, zdej je že v postelji js pa malo pospravim in grem pod tuš, pa na kavč. Čeprav mam slabe trošte da bi blo kaj fajnega po tvju user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
15.12.2010 20:48:08   
ovčka11
Enkratna - čestitke za user posted image !!! Kar se morfologije tiče, sem te pa itak opozorila, kako je pri meni izgledala morfologija za hčero.... par sekund sem jo vidla.... user posted image . Samo, da je vse v redu - to je najbolj pomembno.... Jaz tudi od petka ne pričakujem kaj dosti, samo da bom vedla, da je z mojo Pikico vse  v redu in da lepo raste.

Ja mogoče pa bosta  v šoli sošolca in nikoli ne veš, kaj bo iz tega nastalo user posted image user posted image user posted image

Fragola - a vi se pa boste pustili kar presenetit? Jaz vem, da sem preveč firbec in ne bi mogla dočakat presenečenja na koncu... Verjetno pa smo se malo razvadili s temi UZ - naše mame in babice so lepo počakale do konca in kar je bilo, je pač bilo user posted image
Uf, 70 EUR pa še zase skor ne dam, kaj šele za tamalo, ki vse takoj preraste.... Jaz sem moji v Mani poceni kupila kombinezon (mislim, da 20 EUR), sam imajo od 4 leta naprej...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
15.12.2010 21:14:50   
fragola
enkratna čestitke za user posted image

ovčka ne mi pravit 70€, če bi živela v ljublajni ali pa tam k je veliko snega bi dala ker vem, da ga bi skozi rabla, samo mi tle ga nimamo, tako, da se mormo peljat do snegca, razen če nas kaj preseneti.
Mi je žal ker so bli kombinezoni v hoferju in nisem vedla!

Kar se tiče pa spola že pri Lani nismo prašali! Mojga pa ful maltra, ker zdej si itak želi fantka, lepo bi blo, da bi meli parček če bo pa še ena punčka bo lih tako lepo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
15.12.2010 21:29:59   
Rižkoo
enkratna... juuupi za fantka!! Veš kok so sončki!user posted image Jst se res prv veselim še enga lukota.user posted image

ajtak..sm se pofočkala za srečanje. Itaq!! Bom pa z tamalim. Upam, da bodo tudi vaši malčki zravn. Se že veseeelim.

Nočkoooo, grem na kakšnega piškotkota.user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
15.12.2010 21:41:15   
Tincy90
Rižolinka zakaj se izogibaš temi o imenu Alisa?user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
15.12.2010 21:50:30   
wessna

a še kar čakaš..ta ta rižko..lahko bi nam malo zaupala user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
15.12.2010 21:57:38   
Rižkoo
jojj, ta, ta Rižkoo....ta, ta, ta user posted image

Mmm, sm se najedla piškotkov. Moj sinko pa brca ko taprav... On že ve, kako doooobra čokolada je..user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
15.12.2010 21:58:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

a še kar čakaš..ta ta rižko..lahko bi nam malo zaupala user posted image

Jap, me tko ferbc matra.user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
15.12.2010 21:59:45   
Rižkoo
Mal pobrski po zs, pa bo firbec zginil...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
15.12.2010 22:04:33   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

jojj, ta, ta Rižkoo....ta, ta, ta user posted image

Mmm, sm se najedla piškotkov. Moj sinko pa brca ko taprav... On že ve, kako doooobra čokolada je..user posted image

joj, men se pa danes zgodilo da ko sem s tamalim piškote pekla, pol pa čokolado lomila za topit, da vsakič ko sem jo zlomila, se je user posted image premaknila.. al se je vstrašla al pa komaj čakala da jo pojem, da dobi..

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
15.12.2010 22:05:17   
Rižkoo
Evo še moj buškooo z lulčkom..user posted image
user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
15.12.2010 22:13:47   
Tincy90
Rižko ful lep buši!!user posted image user posted image user posted image na zs pa nč novga.

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
15.12.2010 23:21:35   
KlaraMay
Tkole se pa jst širim user posted image po tednih ....
user posted image
18 teden 1 dan, 20 teden 5 dni in 24 teden 1 dan.
Danes sem pa 24 teden 5 dan. Še 107 dni do konca. user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 15.12.2010 23:23:03 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
15.12.2010 23:34:14   
KlaraMay
Še enkrat LINK http://doodle.com/wgfvxxx22xfwyvpt
Pofočkajte se (LJ in okolica ter ostale, ki lahko pridete v LJ na prvo srečanje) .... user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
16.12.2010 7:56:07   
Rižkoo

Rižko ful lep buši!!user posted image user posted image user posted image na zs pa nč novga.

Moj buši je že velikan. To je zarad lulčkauser posted image . Zdej sm taka kot prvič v 30tuser posted image . Baje gre v drugo tako.
Res, na zs nč novga...sm preverla. Ne vem kaj sm delala. Evo zdej pa maš na zs neki novgauser posted image
Čakam poštarja in papirje s komisije....., držte pestke.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
16.12.2010 8:49:09   
ajtak
user posted image  Kok mate luštne bušije!!
Najboljša je KlaraMay z boksarskimi rokavicami user posted image .

Evo, da vidte kaj je trebuh da ga vikaš user posted image :
user posted image

Evo, tule sem noseča 21t 6d user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
16.12.2010 9:00:15   
wessna
jutro souser posted image

kok mate pa ve že lepe bušije..user posted image pri meni pa sploh ni razlike, odkar sem se prvič slikala v 16 tednuuser posted image

pri nas spet sneži, pa razprodaje se začnejo čez dobro uro, tako da bom šla malo pošnofat..jeeej..

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
16.12.2010 9:16:44   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  RR.......................

nevem kako vam rata napisat dolg roman,jaz ga napišem,kopiram,pa mi napiše we are.......grrrrrrrrrrrrrrrr

no skratka,čestitke za dobro opravljene preglede,rižko.....zate sem pa najbolj vesela,saj sem za druge tudi,ne me narobe razumet...................ful lepi trebuščki...................srečanje,če pridemo v dopoldanskem času nazaj iz toplic 23.12,prideva,če pa pridemo kasneje bomo pa manjkali..............pol gremo pa mal še smučat in pridemo nazaj 29.12 nazaj,k imam pregled 30.12..................
šibam v Celje k računovodkinji,pol pa še v nabavo,sem tamali pulije obarvala in niso za nikamor

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.12.2010 10:22:20   
bušek33
imam gužvo v službi, pa še zdravje me bašeuser posted image  spet! tako da se le na kratko pofočkam.
dobrodošle vse nove in čestitke vsem, ki ste imele morfologijo.
na srečanje  v ce pridem, če bom zdrava kolko tolko, da še vas ne okužim.
navijam za pomarančo, ki ima mini igralni kotiček in se lahko ta mali tam igrajo.
no, ajtak bomo ziher vizualno spoznale, tak da me tebe za rokav pocukamouser posted image  moj buši ni daleč za tvojim
lep dan

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?