|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
16.12.2010 10:35:11   
Čakajoča
Hey!

Tudi jaz sem iz morfologije. Najprej gin. pregled, potem pa poslušanje srčka, ker so mi morfologijo naredili že v porodnišnici. Pa sem malo bila "pojamrala", da mi ni nič obrazložila kje je kaj, pa še mož in sin sta čakala zunaj. Pa je popustila, samo merila res nič ni. Vse nam je povedala, opisala. Desna ledvička je še kar razširjena in je ful vidna na UZ. Pravi, da se v njej nabira tekočina, ki pa ne ve, ali sploh ne odteka, ali pa počasi. Kar se tiče ledvičke mi ni znala povedat kaj drugega. Je rekla, da naj vprašam jutri, ko grem spet v porodnišnico na UZ.

Kar se pa tiče spola, pa je 100% user posted image in mi še pokazala sramne us.! user posted image user posted image user posted image Že v prvo sem si želela user posted image , pa nam ni ratalo. No, sedaj pa nam le je. Samo, da bi bilo z ledviško OK, pa smo na konju.

Joj, kako že imate lepe bušije.

Ajtak ti pa sploh imaš lepo velikega.  Lepe ste - moje punce. Mojega pa raje ne bi kazala, ker ni najbolj nosečniški - je bolj špehastuser posted image !

Pridne bodite in božajte naše user posted image !

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
16.12.2010 10:57:46   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
Celjanke", ne se hecat s sredo, ker takrat je sreckica z nami v LJ! user posted image

user posted image  Prvo bo eno sredo naša (23.12.), pol jo pa še vm posodmo user posted image user posted image

Se opravičuuujeeeeem user posted image Sej ste vidle, kakšna sem bila včeraj? Po tistem, ko sem spisala post, sva imela še pozno kosilo. Na solato sem vsula cuker namesto sol (pa je čisto drug lonček! ), tko da upam, da to vse pove in mi je na veliko odpuščeno user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
16.12.2010 11:05:36   
enkratna
Ovčka11, saj vem da si me opozorila in nisem nič pričakovala, ampak "prisluhnimo tišini in buljenju v steno" pa tudi ne. user posted image
Zanimivo da se zdaj počutim nekoliko drugače, ko vem za spol.  Bolj sproščena? Če bi bila user posted image , bi bili občutki isti. Zdaj user posted image mirno kličem razbojnik, frkolin, tamau... nekako se mu zdim bližje. Hecna sem, saj vem user posted image

ajtak, midve bi la kumot skup stopile pa bi obe enako kazale na ciljni črti user posted image user posted image

KlaraMay, a se lahko premislim za srečanje v LJ? Razen če prideš brez boksarskih rokavic, potem velja user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
16.12.2010 11:30:58   
sreckica
helooouuu!!

dons sm ful dobre volje user posted image sm bla pr naši ravnateljici, cela žalostna, ker je dohtarca rekla, da ne smem nikamor iz hiše, pa mi je šefica zdej rekla, da nej ne bom hecna, da itak če se ok počutim, bom kam šla! jeeee user posted image

drugač pa ja... tistele boksarske rokavice tut mene mal plašijo.... lahk pa da nam je KlaraMay sam hotla diskretno namignt, da bolš da ji častimo tortico in vročo čokolado in pijačo in... če ne.... user posted image user posted image

celjanke men je pomaranča super - tk da če vam je zarad otrok lažje, komot se dobimo tam! ajtak, tebe pa zdej res ne bo problem spoznat user posted image čeprou js sm na momente tak houdre, da sm sposobna it po cesti, gledat mojga v.d. moža v obraz in ga dejansko ne prepoznat v vsej moji silni zamišljenosti! user posted image tk da - js bom tista z roza majico "pridem aprila", ki zgubljeno luta po city-ju user posted image user posted image

drugač mate pa vse tak lepe trebuščke - moj je prou nikakav v primerjavi z vašimi! pa ma naša babika že skor pol kile, pa nič kej videt... al se pa sam men tko zdi. se morm pofotkat pa vam pokazat user posted image mogoče se pa to zato, ko se sploh nič kej ne redim - 4 kile do zdej, pa še od tega sm na začetku 2 shujšala. eh. poleg tega pa zarad "gosposke" prečne lege naše gospodične moj trebuh na momente zgleda tak bulast - tamala porine glavo na eno stran, pol sm pa taka buškasta user posted image user posted image no, sej ni važn, sam da bi tista njena bučka bla ok in brez cist na naslednjem pregledu...

tak. sem mal bolj sproščena, hvalabogu se je enkratna umirila in me ni več strah na forum pridit... user posted image user posted image drugač pa sm js mela na morfologiji isto tiho mašo - G je buljila v ekran, js pa v strop! je blo kr mal mučno. še dober, da sem na konc vprašala, kok je kej, da je tist z glavco omenla, drugač mnde še to neb. eeeeh, babe user posted image

tko, zdej pa nad kuhanje kosila - pečen krompir v pečici, pečena vratovina in seveda spet maline z medom in skuto user posted image

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
16.12.2010 11:33:01   
ovčka11
Pozdravljene souser posted image ,

Enkratna - user posted image . Solata verjetno ni bila užitna... saj veš, da pravijo, da preveč soli ni dobro za nosečnice user posted image . Jaz bom pa poročala jutri o buljenju v zrak. Čeprav imajo zdaj v pritličju en UZ z dvema monitorjema - upam, da ga bom deležna tudi jaz...

Kolk lepi bušiji!!! user posted image user posted image user posted image  Naj povem, da jaz ne zaostajam kaj dosti za največjim... in vsak dan je večji. Kakšno bundo bom gor spravla čez en mesec se mi tudi sanja ne.... mogoče bom za par mesecev mami sunila kakšno jakno...

A se je kateri že začela poznat "linea negra" (temna črta od popka navzdol)? Pri meni je zadnji teden vsak dan bolj opazna...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
16.12.2010 11:53:56   
sreckica
evo, našla en fini link z marsikatero pametno informacijo o bolniškem staležu in kontroli:http://www.detektiv-portal.si/nadzor-bolniske.html

če sem prou prebrala, morjo v mojem primeru kontrolo prej napovedta, ker sem javna uslužbenka user posted image user posted image ampak ne veselimo se prehitro... user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
16.12.2010 12:17:26   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

evo, našla en fini link z marsikatero pametno informacijo o bolniškem staležu in kontroli:http://www.detektiv-portal.si/nadzor-bolniske.html

če sem prou prebrala, morjo v mojem primeru kontrolo prej napovedta, ker sem javna uslužbenka user posted image user posted image ampak ne veselimo se prehitro... user posted image

Če prav razumem, se gre tu za privatnega detektiva, ki ga neka firma najame in plača, da preverja bolniške.... Po moje pa je nekaj čisto drugega kontrola s strani ZZZS - ko zavod pošlje nekoga od njihovih v preverjanje bolniške - dvomim, da bi ZZZS plačal privat detektiva, da preverja. Sploh pa podjetje po preteku 30 dni ne bo preverjalo bolniške, ampak edino ZZZS, ker si njihov strošek.... user posted image  Nič se ne bodo najavili....

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
16.12.2010 12:20:25   
sreckica
eeeeeeeeh ovcka, zatrla si me v kali.... user posted image  user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
16.12.2010 12:27:26   
ovčka11

eeeeeeeeh ovcka, zatrla si me v kali.... user posted image  user posted image

Nič ne bo..... sem že jaz cel splet preučila glede teme bolniških user posted image . Ko sem pa  bila za tamalo noseča, sem bila prijavljena čist na drugem koncu Slovenije - pa sem se pol manj sekirala.... saj lih tako nisem nikamor šla, sam doma me uradno ni bilo nikoli - mogoče 2x na mesec ali pa še manj user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
16.12.2010 12:38:42   
sreckica
pa si mela kdaj kontrolo oz. poznaš koga ki jo je mel?

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
16.12.2010 13:19:38   
ovčka11

pa si mela kdaj kontrolo oz. poznaš koga ki jo je mel?

Ne, nisem imela nikoli kontrole (takrat se s tem tudi obremenjevala nisem), poznam pa tudi ne nobene.... Milim, da je Peli zadnjič pisala o eni, ki je imela kontrolo.... Bi mogla imet res smolo, da tisto parkrat na mesec, ko me ni doma, da dobim kontrolo....
Sem pa pred časom govorila z mojo gin. in os. zdravnico glede odločbe in kontrole - sta mi obe rekli, da če bi se slučajno zgodilo da me dobijo, da me bosta krili, da sem bila na pregledu, ker ni bilo vse OK.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
16.12.2010 13:20:01   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508
šibam v Celje k računovodkinji,pol pa še v nabavo,sem tamali pulije obarvala in niso za nikamor

Če nima slikc gor kr po barvo pa v stroj z njimi!

dons sm ful dobre volje user posted image sm bla pr naši ravnateljici, cela žalostna, ker je dohtarca rekla, da ne smem nikamor iz hiše, pa mi je šefica zdej rekla, da nej ne bom hecna, da itak če se ok počutim, bom kam šla! jeeee user posted image

Ja srečkica sam kaj ko te bodo kontroliral iz ZZZS in ne vaši. To je zdej moja 3. nosečnost, z bolniško, v prejšnjihdveh sm še prej začela z bolniško, pa nism hvalabogu še nikol imela kontrole, sploh pa je ne rabm! Mi je pa povedala ena, da je imela kar 2x kontrolo komisije v precej majhnem razmaku, je rekla da je nazadnje kar znorela, kaj si mislijo, sej je imela že 4 otroke, 3 v šoli in je mogla bit taksi, potem pa so jo pr mir pustil je pa imela srečo in bla vedno doma.

Zdej pa gledam vaše slikce in ugotavlam da sploh nimam tako velikega trebuha, pa pravijo da je v vsaki nosečnosti večji user posted image . Linee negre nism jest nikol imela, niti zdej se mi ne kaže, pa tud popek je bil vedno na istem mestu, se mi nikoli ni izbočil.
Danes sm si pa prvošla en sprehod po sončku, je prav pasal, ampak je pa mrazzzzz.
Mi smo se odločil da bomo ta vikend postavl smrekce in jaslice, tamaladva že komaj čakata, drug teden majo v vrtcu še Božička, pravzaprav se jim v decembru vsak dan tolk dogaja da bi blo kr škoda da bi bla doma... No ta večji bo drug teden kar 2 dni prešprical, en dan ga peljem na Jesenice v bolnico na kontrolo, en dan zobar..., dobr da sm doma in mam čas.

Kja pa je naša sesil?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
16.12.2010 13:53:40   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Ovčka11, saj vem da si me opozorila in nisem nič pričakovala, ampak "prisluhnimo tišini in buljenju v steno" pa tudi ne. user posted image
Zanimivo da se zdaj počutim nekoliko drugače, ko vem za spol.  Bolj sproščena? Če bi bila user posted image , bi bili občutki isti. Zdaj user posted image mirno kličem razbojnik, frkolin, tamau... nekako se mu zdim bližje. Hecna sem, saj vem user posted image

zdaj sem pa mojemu G kar hvaležna, da se skoz trudi mi vse razložit, če ga pa čudno še pogledam, pa mi bolj po domače pove..vseh njihovih fraz pa tud ne morem razumet. ekran mam pa tud k seb skoz obrnjen, da lahko gledamuser posted image zato komaj čakam pregled, da vidim našo user posted image migati..

meni bo tudi lažje ko bom vedela spol, zdaj sem kar zmedena, ko enkrat govorim ko da je user posted image drugič kot da je user posted image ..se mi zdi da mi bo vse skup olajšano..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
16.12.2010 15:33:55   
pižmovka
Ojla!
Dorodošle nove! user posted image

Se morm pohvalit! Včer sem bla v LJ in sem poslatla ponosna lastnica 1. nosečniških hlač! user posted image  Kaj mi niste povedale kuk bol so udobne od navadnih! Nič ne tišči, leze dol, v glavnem super! So pa žametne in ble so sam 15 €! H&M Rudnik
In moji mali pikici sem kupila 1. stvar. Komplet - Pajacek in majčko! 
Tak da včer je blo fajn ampak ful utrudljivo! 6 ur vožnje z vlakom!

Pri G mam pa js srečo ker ma ekran tak naštiman da cel cajt lahk gledaš! Ona ma zdraven une mize stol in na drugi strani sta še  stola za sestro in partnerja če je zdraven in lhk vedno spremljaš kaj dela. Pa tut ona ves čas kaj komentira!

Za kosilo pa smo meli pečenice, kislo zelje in slan krompir!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
16.12.2010 15:49:00   
Tincy90
Hejla prelepe moje nosečke!

Da se še js javm dans...smo mel zjutri pregled pri enmu letu za tamalo in ma prave manekenske mere (to ne vem po komuuser posted image ), težka je 9300g in velika 74cm. Dobil smo tud pikico, mal je zajokala k baje to cepivo peče pol je blo pa uredu. Drgač je pa zdrava in zdravnica je pohvalila, ker bo doma, ne bo šla zaenkrat v vrtec.
Smo šli potem še mal po štacunah (juheeejuser posted image , kr mojga sabo kam vlečt je tud ceu hudič!) v Baby center sm dobila pocen moder kombinezonček št.68 za našga fantiča (iz 50€ znižan na 15€), pa za tamalo žabice pa igrača. Pol sva zavila še v Pikapolonco k sm rabila ene bufke za tamalo za v soboto (ko mamo mal praznovanja) v rdeči al pa beli barvi in sm HB dobila v beli/bež barvi in to št.16/17 in probam obut tamali in so jih prov. Zgleda bo mela mejhno nogo po men.user posted image pol je pa tm še moj zagledov štango (vodoravno ne navpičnouser posted image user posted image ) in je gor pisalo -30,-50,-70 in itak takoj notr padu pol sm pa še js zravn pršla sm pa začela še js naberat mau za tamalo in tamalga.user posted image greva na blagajno, moj tm neki fehta popust na gotovino (za tamalo smo ful tm nabavlal in smo že ful domači pa se da marsikej zmentuser posted image ) in pol greva midva vn iz trgovine pa gledava račun kaj je blo tok mau. In vidva d je ženska dala vse stvari -70%.user posted image faca ni kej, tko da sva namest 80€ dala 23€.user posted image se splača tko po trgovinah hodt. Pol sva skočla še na hitrco u Spar in sm še tm zagledala ful lušna bodyja od Miki miške in itak še to kupt.user posted image dans je biu pa res dobr dan.user posted image user posted image

Joj, tamala smrdi, morm it...

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
16.12.2010 15:59:55   
Tincy90
Evo me nazaj. Sm jo mogla previt, mi je prismrdela tuki k sedim za računalnikom.user posted image
KlaraMay ti si pa upašuser posted image , kr s takimi rokavicami se slikat. Faca ni kej.user posted image

Čestitke za vse opravljene MF ali preglede, čestitke za user posted image ali user posted image , bodo naši fantiči res mel hareme.user posted image user posted image same pupike, iiiii.user posted image me prov zanima kako se bom znašla z moško lulo.user posted image zdj bo zihr kak komentar ne to padu ane? Ja ja, sj zdj se že znajdem, sm z mičkeno pa res ne vem kako bo.user posted image user posted image

Rižko muchas gracias.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
16.12.2010 18:17:03   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

v Baby center sm dobila pocen moder kombinezonček št.68 za našga fantiča (iz 50€ znižan na 15€),

Dobra si, da si upaš! Jaz se nikoli nisem upala za sina naprej kupovat, pa tud boljš da nisem user posted image , sin je imel namreč št. 68 pr 3h mesecih (kar bi bilo v našem primeru za aprilčke glih julij user posted image ). recimo na pregledu pri enem letu (sem šla samo zate gledat v cepilno knjižico) je imel 12650g in 83 cm.

Ej bejbe, js sm lena user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
16.12.2010 19:12:59   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

v Baby center sm dobila pocen moder kombinezonček št.68 za našga fantiča (iz 50€ znižan na 15€),

Dobra si, da si upaš! Jaz se nikoli nisem upala za sina naprej kupovat, pa tud boljš da nisem user posted image , sin je imel namreč št. 68 pr 3h mesecih (kar bi bilo v našem primeru za aprilčke glih julij user posted image ). recimo na pregledu pri enem letu (sem šla samo zate gledat v cepilno knjižico) je imel 12650g in 83 cm.

Ej bejbe, js sm lena user posted image

Kdor ne riskira ta ne profitira.user posted image
Nč hudga, če si lena, js sm tud. Sm zdj tri ure s tamalo spala.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
16.12.2010 19:28:36   
KlaraMay
bejbe, js sm len

Oh jst tud .. user posted image
Sem šla dons prej iz službe, pa pol kr zaspala za 3 urce in pred kratkim pršla še mal nazaj v službo dokončat ene zadeve .... user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
16.12.2010 19:29:50   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

bejbe, js sm len

Oh jst tud .. user posted image
Sem šla dons prej iz službe, pa pol kr zaspala za 3 urce in pred kratkim pršla še mal nazaj v službo dokončat ene zadeve .... user posted image

Ja no, pol si lena in pridna obenem.user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
16.12.2010 19:47:42   
spela**
Dober večer!!
Joj tud jaz sem dans groozzno lena in že komaj čakam da spravim spat Bora in potem še sebe!!
Hvala vsem za pohvale!user posted image
Punce imam pa en problem oz. vprašanje:
Vedno ko grem na wc imam občutek da mi bo spodaj vse padlo ven,en tak hudo neprijeten občutek kot, da mi vse pritiska dol!ko pa se z wc-ja vstanem pa mam filing da nisem do konca spraznila mehurja!Pridem do dnevne pa mam občutek da moram spet na wc.user posted image Po par minutah to mine.Pojma nimam al mi dete tak na mehur pritiska al kaj?! Prvič nisem imela nikoli takih težav.

Grem na kavč!user posted image
lep večeruser posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
16.12.2010 20:00:33   
KlaraMay
Ve katera koliko stane taka sobica oziroma za začekte posteljica s previjalno? In kje to videt v živo user posted image
Jim bom pisala, mogoče pa katera že pozna?

http://montazne-hise-on.net/otroska-soba-za-dojencka.html

user posted image
user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
16.12.2010 20:40:29   
iskrca
user posted image za vse morfologije in nove user posted image in user posted image
Mi bomo mel pa kar kinder surpriseuser posted image Mi je tko fajn, k me vsi za spol firbčno sprašujejo in se jim sam nasmehnem in rečem, da ne vemo kaj bo. Pol so pa čist zaprepadeni kako to, in zakaj ne in kako lahko...user posted image user posted image Se mi zdi, da vse druge bolj firbec matra kot najuuser posted image Meni je važno le da bo dete zdravo!!! user posted image že mamo, če bo še ena juhu bomo imeli dve princeski, drugač pa juhu za parčekuser posted image Sem čudna ane, ampak mi je res čisto vseenouser posted image Imena imava tud že kar nekaj časa, ampak sva se odločila, da tud tega ne bova razglašala do D dnevauser posted image , tko da sva ljudem čist bedna, ko nič ne vevauser posted image

Haha danes sem tud jst v službi dobila eno tako pametno izjavo od sodelavke, ki je seveda brez otrok "ampak zdej se ti pa že iz tedna v teden veča trebuh"user posted image user posted image Res čuden pojav aneuser posted image , sem ji na tak način pribila nazaj in razložila, ker očitno ne ve da otočki 9 mesecev rastejouser posted image , da je samo kimala in bla tihuser posted image Ojojoj....

Za srečanje v LJ, jst sem se potrdila, upam pa da bom imela varstvo, ker drugač ne vem če bi z malo hodila, no razen če bo še katera imela user posted image .... Kaj bolj natančno bom vedla drug teden...

fuuul lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image Res smo lahko presrečne user posted image pa še malčki nas zdaj prav lepo brcajo in nam je prav lepo...dokler se ne bodo bolj agresivno borili za prostoruser posted image

linea negra se men tud v prejšnji user posted image ni pojavila in tud zdaj nič ne kaže na to, da se bo.
A ste se kaj v obraz spremenile? Pa ne mislim tok zaradi kg, ampak tko, men se zdi, da sem čist drugačna.

pižmovka jst sem bla tud včeraj na Rudniku in mal zapravljalauser posted image Res imajo vč izbire kot kjerkoli drugje. Mogoče sva se srečaleuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
16.12.2010 21:04:29   
rolkica
KlaraMay: ful lepa sobica!!! Mi je kar žal da sva jo midva že kupla!user posted image
Jaz sem mojo našla v baby centru:
http://www.google.si/images?hl=sl&biw=1280&bih=578&q=geuther+sunset&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=li
Sej je lepa, so mi pa tvoje slikce bolj všeč.

Danes sem tudi jaz čisto fertik, čeprav sem si po službi privoščla masažo za nosečke srečke in pol še uro pilatesa.
Služba me ful utruja, pa še dopusta ne morm dobit med božičem in  novim letom in sm čisto pppppppppiiiip:)

Komaj čakam da se dobimo in primerjamo trebuhe v živo, moj je med večjimi, glede bunde sem pa kar od fanta vzela, ker se v nobeno mojo ne zapnem več.user posted image
Naslednji teden imam test za sladkorno, ga ima še katera?? Še dobro da je pred prazniki, res upam da ne fašem kake diete no...user posted image

Lepo se imejte in se kmalu vidimo!user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
16.12.2010 21:17:18   
VevercaV
Ej aprilčice drage ;)

Toliko ste že napisale, zapomnila sem si pa res bolj malo, le to vem, da imam vsem za čestitat za uspešno morfologijo, in da je veliko med vami takih, ki pričakujejo punčko, no, in celo kak fantek sem in tja tudi pride med novice ;). Čestitke!!

A se ve sploh zavedate, da imamo samo še (malo manj/enako/malo več) kot 4 mesece do konca??? Juuuuuhuuuuu!

Sporočam vam še, da imam konec bolniške, z januarjem grem spet delat za en mesec in pol! No, saj to sploh ni slabo, sam človek se mal razvadi biti doma..

No in glavna stvar, sem si ravnokar pogledala en tako fajn dok. film!!!!!!!!!! Naslov je "Babies" (khm, ane zakaj že??) Gre za dokumentarc o enemu letu dojenčkov iz različnoh kontinentov: USA; Japonska, Mongolija, Namibija.. Vauuuu vam recem.. Ne rabim nic govorit, dokler si ga vsaj ena ne pogleda.. Pa bomo pol komentirale..

Evo trailer: http://www.imdb.com/video/imdb/vi867173401/
Mal info o filmu: http://www.imdb.com/title/tt1020938/

Lepo bodite, pa smo na vezi.. Sem se oznacila, da pridem v LJ na torto, nisem cist ziher, ker moram en dan v tistem tednu na pregled v porodnišnico, so me poslali na preventivni pregled srčka od malega.. (zarad družinske anamneze; me nič ne skrbi)..

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?