|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
11.12.2010 18:40:07   
mismis
Sonček, mi smo super... itak imam bolniško zaradi rizične nosečnosti, pa cel dan kavčam user posted image , potem kaj skuham in grem vsako popoldne na sprehod z user posted image  in user posted image . Sproti pa odštevamo dneve do nuhalne in konca 1. trimesečja, da se bomo lahko vsaj malo oddahnili.

Za ata ne morem nič reči, ker nisem bila pri njemu, če bi me pa kdo vprašal ali LJ ali MB, bi sigurno izbrala MB. Pa ne samo zato, ker nam je tam uspelo, ampak že zato ker imajo tam čisto drugačen pristop, veliko več je stikov z samimi zdravniki, bolj se posvečajo pacientkam, pa še možnost anestezije imaš pri punkciji.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
11.12.2010 18:48:45   
sonček33
Mismis, MB je zakon! Naj tile prvi tedni hitro minejo, potem bosta lažje dihala. Kdaj imaš nuhalno? Kdaj pa pdp? Ma koliko veselja vaju čaka!

Ma meni je dr. D itak zakon, ampak čas, ki ga zabiješ na GK je moteč. Ata ima vse bolj na hitro..meni je pa fajn, da bi zjutraj lahko šla potem v službo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
11.12.2010 18:52:27   
mismis
Sonček, nuhalno imam 30.12., PDP pa 12.7., ampak glede na to, da sta dva, bomo sigurno prej šli v živo. Upam pa, da bomo vseeno čimdlje zdržali 3v1 user posted image

Če ti bolj ustreza atov način dela pojdita probati k atu. Samo to mi še povej, a vidva sta imela ICSI?
nekaj imam v spominu user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
11.12.2010 18:55:32   
sonček33
Nuhalna bo zdej zdej, pdp pa tudiuser posted image  to res hitro mine...in dva bosta...juhej res.
Ja, ICSI, sva imela.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
11.12.2010 18:57:39   
mismis
Aha, torej spomin še dobro dela user posted image , a sta kaj ponavljala spermiogram?

ker zdaj so začeli v LJ, pri res zelo slabem spermiograma, uveljavljati metodo IMSI, pri kateri izberejo najboljše plavalce pod mikroskopom, ampak pod večjo povečavo kot pri ICSI.  To pa zaenkrat delajo res samo v LJ

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
11.12.2010 19:08:07   
sonček33
Ne, ničesar še nisva naredila. Ti si na tekočem vidim.  Spermiogram je bil pa res bolj slab.Ma ja, saj me mika LJ, ker vsaj vem, kako poteka vse skupaj...edino te čakalne dobe mi gredo na živce.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
11.12.2010 19:16:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ti si na tekočem vidim. 

Trenutno imam velikoooooooo časa, ker sem doma, pa surfam po forumih in berem user posted image

Se mi pa zdi, da tudi čakalne dobe na GK LJ niso več tako dolge, sploh 1x po tem, ko dobiš odobritev konzilija. Še najdlje traja tisti čas, ko čakaš na razgovor.

To bi šlo pa pri Rešu res hiteje, ampak saj sta še mlada...

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.12.2010 19:18:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.12.2010 21:31:30   
mojškra
HOJLA

Bolj poredko se javljam, če mi verjame ali ne, nimam časa da bi prišla sem gor, ker imam računalnik v nižjem štuku (prenosnika pa sem fotru posodila), in ne hodim dol, razen če je nuja, popoldan pa mi ta velik sin zavzame cajt. Zdaj pa bote rekle, ja kaj pa mož dela?????  On pravi da pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -mal zlobe user posted image user posted image .

Mi smo včeraj imeli prvi pregled. Naš malček se je preveč zredil, tako da je pravi bajsi, in je dohterca rekla, da ne smemo dodajati mleka-ampak, če je pa tako lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj imamo 5 kg, in veliki smo 55 cm (zredili smo se za 1,5 in zrasli za 5 cm). Ja če pa je tako lušno jesti.

Hvala vsem za odgovore glede kg in dojenja itd....

Drugače pa smo zdravi, le starejši sin ga biksa-je spet bolan, upam, da ne nalezemo še mlajšega pikca.

Lepo bodite, LEPO SE IMEJTE IN VELIKO SE SMEJTE, IN VELIKO JEJTEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.12.2010 21:53:52   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sonček, nuhalno imam 30.12., PDP pa 12.7., ampak glede na to, da sta dva, bomo sigurno prej šli v živo. Upam pa, da bomo vseeno čimdlje zdržali 3v1 user posted image

Mismis, a ti maš dva user posted image  Sploh nisem vedla. Se kar podpišem pod sonček33: JUHEJ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ... user posted image user posted image  po vaših komentarjih. Mah, tale naš mali je res en tak sonček user posted image

BRAVO GOLDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa še pingote maš user posted image  To bo še veselja! Glede kopiranja: vse skupaj označiš z miško, potem pa ctrl + c. Če ti javi eror, pa samo ctrl + v, pa je. Mene je že tolikokrat ven vrglo, da že čist nezavedno vedno to naredim user posted image

Reby, hvala za obveščanje user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.12.2010 22:03:32   
Goldy

Ojla, na raport - od 14 celic se jih je oplodilo 8, 2 sta krasni blastocisti, 2 krasni za zamrznit, ostali 4 pa niso bili glih neki... Bil je dr. D. Tako, da imamo prvič pingote. user posted image Samo, če zdaj rata, pol morava it še po njih, saj jih ne moreva pustit zmrzovat, a ne??? user posted image
So pa dekleta povedala, da je baje neka gospa, ki se ukvarja z refleksno masažo rekla, da moramo po punkciji pol ure ležat na trebuhu in še potem doma vsaj eno uro. Tak, da ja, tudi to smo sprobali, sej škodit itak ne more, kaj ne??? user posted image

semper* - vidim te!!!!user posted image  Ooo hvala, ker sem neki kopirala, pa pol ni nikol nič nazaj prišlo.user posted image

sonček - mi2 sva imela zdaj na GK IMSI metodo.

THX punce za navijanje, RMV!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
12.12.2010 6:57:32   
kimsy
mismis - po ns ji človek res mal oddahne, ampak pol pa komaj čakaš morfo, pa spet uz...  Smo vse iste user posted image  user posted image  user posted image  Drugače pa res super za user posted image  user posted image , jst bi tud! user posted image

Mene na gklj moti pa samo to, da ti tvoj G izda samo napotnico potem pa ga cel postopek lahko sploh ne vidiš. Preveč G in preveč različnih mnenj, pa nekateri G so res mal nečloveški! Žal!
sonček - kar v akcijo! user posted image
lana70 - kaj zdaj, kdaj gremo po user posted image ? Lahko bi skupaj štartale? user posted image  Jst grem v pon po napotnico, pol pa enkrat marca/aprila po moje zamrznjenčke!
semper*- cukrček je tale vaš K!
Goldy - za user posted image  user posted image  in pingota!

Mi smo še vedno po starem, še vedno ne spimo, počasi se mi končuje porodniška, do novega leta sm še na dopustu, potem pa služba in vrtec. ufff, bo kar pestro!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
12.12.2010 9:38:29   
mojškra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla, na raport - od 14 celic se jih je oplodilo 8, 2 sta krasni blastocisti, 2 krasni za zamrznit, ostali 4 pa niso bili glih neki... Bil je dr. D. Tako, da imamo prvič pingote. user posted image Samo, če zdaj rata, pol morava it še po njih, saj jih ne moreva pustit zmrzovat, a ne??? user posted image
So pa dekleta povedala, da je baje neka gospa, ki se ukvarja z refleksno masažo rekla, da moramo po punkciji pol ure ležat na trebuhu in še potem doma vsaj eno uro. Tak, da ja, tudi to smo sprobali, sej škodit itak ne more, kaj ne??? user posted image

semper* - vidim te!!!!user posted image  Ooo hvala, ker sem neki kopirala, pa pol ni nikol nič nazaj prišlo.user posted image

sonček - mi2 sva imela zdaj na GK IMSI metodo.

THX punce za navijanje, RMV!user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
12.12.2010 19:54:38   
sonček33
Goldy, imaš zs

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
12.12.2010 22:21:49   
Goldy
sonček - imaš zs. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
12.12.2010 22:33:37   
sonček33
Goldy, nisem dobila zsjauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
13.12.2010 10:24:57   
mojškra
HOJLA

Eno vprašanje-moj GaL JE tako mozolast-ali je imela katera izkušnje s tem in s čim je svojega otročička mazala?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
13.12.2010 10:42:48   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA

Eno vprašanje-moj GaL JE tako mozolast-ali je imela katera izkušnje s tem in s čim je svojega otročička mazala?

To je normalno. Je Zarja tudi bila full. To se koža (lojnice user posted image ) čisti. Ga bo minilo. user posted image Čakaj, dam slikico - da pogledaš, če je podobno. Upam, da se bo videlo kaj - ker na veliki sliki se fajn vidi ...

user posted image

sonček - mamljiva ponudba user posted image
Goldy - hvala za sms user posted image You''ve made my day

Semper* ti nam pa kar večkrat tega fletkota pokaži! Ko smo že pri fletkotih - sončeeek - kje je naš zet? Že dolgo nisem videla nobene slikice... smlk, smlk
Aja - semper* pa še nekaj - opa lopa okvirčke obvlaaadaaaaš!!!!!

Kako ste ostale? Zdravje ok?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.12.2010 10:57:20 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
13.12.2010 11:15:52   
Reby
Se* - iiiiiii, Z se nič ni spremenila. Pupa zlata naša user posted image
mojškra - naš je mel mozoljčke tam okrog 3. tedna po ličkih, potem pa so v 1 tednu izginili. Mogoče se mu je potem še do 3. meseca kakšen pojavil (mislim da 2x), jaz sem kr pustila, da je sam izginil. Mazala sem ga pa vedno z Riboderminom in še zdej ga samo s tem namažem po obrazku, ko greva ven.
sonček - jaz sem vedno ready za inštrukcije. Men je pr atu všeč, da te vedno obravnava samo on, takoj si na vrsti, naučiš se brzine in troskoka na stol user posted image  Počutje enkratno, samo malo treme imam pred punkcijo. Sem se nasmejala tistmu atovemu listu - na punkcijo spočita, naspana, sproščena. Yeah right!
kimsy - super za napotnico in nov postopek, manj super za nespanje. Če te kaj tolaži, tudi mi se še vedno zbujamo. Včasih 1x, včasih 5x. Ah, radosti materinstva.
lana - vidim na FB, da vaša Ž raztura. A še hodita na plavanje?
S* - super, da pupika lepo napreduje in da ne rabite fizioterapije.
gapii - plan terme uspel? user posted image
Jaz mam v sredo punkcijo. Držte pesti. Ata pravi, da je vse kot po šolsko user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
13.12.2010 11:24:01   
Serendipity
Sonček33 - a ti ta slika KAJ pove?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
13.12.2010 11:26:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jaz mam v sredo punkcijo. Držte pesti. Ata pravi, da je vse kot po šolsko user posted image

Daaajmoo reeeebyy - stiskamo pestke, da si pridna kokoška (kar itaq si) in da T kmalu dobi družbo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
13.12.2010 13:13:20   
Goldy
seren* - malenkost. user posted image  Vse za tvoje dobro počutje.user posted image  Eh, kakšna lepotička je Z!!!

reby - bomo navijal v sredo.user posted image

mojškra - tudi naša je bila mozoljasta. To potem izgine.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1371
13.12.2010 19:49:20   
Goldy
sonček - upam, da si zdaj dobila zs?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
13.12.2010 21:30:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lana - vidim na FB, da vaša Ž raztura. A še hodita na plavanje?

...še ja, ob torkih. Ob sredah pa imamo telovadbo. Sedaj imam pa še "tastarejšega" doma v gipsu user posted image . Si je fental gleženj na tekmi v soboto.

V sredo punkcija? Držim pesti, te ni nič strah...me kar zvije, da pomislim, da bi morala na punkcijo user posted image . Imaš kaj protibolečinskega? Drugače pa lahko kaj pobrskam po mojem predalu user posted image .

Serendipity, jaz imam tudi dolge kable, sem šele sedaj povezala, kdo je kdo user posted image .

Zadnje čase sem bolj malo tu gor, tako da nisem na tekočem, kaj se dogaja...no, vsem borkam v postopku želim uspeha, ostalim zdravja.

A, pa kimsy gre po pingote...no, mi bomo verjetno tudi šli po tista dva enkrat spomladi.

Pa goldy vidim, da je bila prava kokoška, pa še za skrinjo user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela za vas borke, dobre ste!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
14.12.2010 11:01:42   
ledenka
goldy user posted image user posted image user posted image  super rezultat!

reby, zate pa navijamooooo! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
14.12.2010 11:24:46   
gapii27
reby  nisma pol šla... sta tamala oba prehlajena...kašlamo, smrkamo  in upamo, da čimprej mine in  da se ne poslabša... trenutno pijemo domače ljekove... Ajbež namočimo in potem pogrejemo... pravi deda, da je to za prehlad najboljšeuser posted image   ampak sta res se danes lepo izkašljala in ne šmrkata toklo... no bomo vidli.. jutr še počakamo in če ne bo boljše bomo se mogli iti pokazat...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.