|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
15.12.2010 18:48:17   
zasi
Zdravo vsem skupaj!

Najprej moram vsekakor čestitati naši prvi pogumni mamici Delfinki. Naj bodo vaši prvi skupni dnevi čim lepši.
Nikjer pa nisem zasledila, če sta Eva in Neža v inkubatorju, topli posteljici, ali celo brez vsega, kar skoraj dvomim. Pa v porodničnici bodo najverjetneje še kar nekaj časa morale ostati, če se prav spomnim iz primera sorodnice, ki je prav tako rodila precej pred rokom.

Zdaj pa naj še jaz poročam, kako je bilo na pregledu pred 2 dnevoma. Sem imela ponovno UZ (vaginalni in čez trebuh). Maternični vrat je še zelo zaprt, se pa ročasi krajša (v enem mesecu iz 4cm na 3,5).  Naša pupa ima naslednje mere FL 65, AC 279, BPD 82. Preračunano to pokaže 2057g in 44,5cm. Ginekolog je povedal pa je to kar preveč, glede na PDP, ki je 14.2. Tako da mi je rekel naj bom pripravljena da bom v začetku februarja rodila. Sama pa sem se do sedaj zredila za slabih 7kg. Ampak še vedno nisem na 60kg. Mi je prav smešno. ko komurkoli povem svojo težo, kar ne verjame da grem čez slaba 2 meseca rodit. Aja, mi je pa ginekolog rekel, da glede na to, da mam vsak dan že 2-3 konkretne popadke, da naj počakam še na novo leto, potem pa lahko rodim. Ne je kar stisnilo pri srcu. Ampak glede na to, da dete prehiteva, bom po njegovih izračunih v prvem tednu novega leta že v 37 tednu, torej bo otrok že dejansko skoraj donošen. Ampak vseeno, tak hitro se zna to zgoditi? Joj.

CSD: PilotGrl, na vašem CSDju so pa res malo butasti. Jaz sem jih(na Ptuj) prejšnji teden klicala, češ kdaj naj prinesem papirje, ker bo jutri točno 60dni do PDPja, pa mi je rekla da naj raje čimprej prinesem, glede na to da sem zaposlena v šolstvu in sem zadnjo plačo že dobila, saj je potem po 15. v mesecu največja gužva in radi prej uredijo, če je možno. In sem v četrtek oddala papirje. Torej skoraj 70dni do PDPja. In sem včeraj že dobila odločbo za paket in porodniško nadomestilo. Tak da res jim svaka čast, da so tak ekspresni.

Aja pa še eno vprašanje mam za tebe PilotGirl. Sem prebrala da uporabljaš TENS. A ga boš uporabila tudi za lajšanje porodnih bolečin? Sem namreč slišala da je zelo učinkovita zadeva. Pa tudi pri nas v Ptujski porodnišnici ga zelo radi uporabljajo in ima baje dobre učinke. Jaz razmišljam, da bi si ga izposodila na spletni strani www.smejko.si in ga uporabila že doma pri tistih prvih popadkih. Baje je še bolj učinkovit, če ga začneš dokaj zgodaj uporabljat.  A ima katera izkušnje glede tega pri porodu?

Poprkovnična kri: Ta teden sva dobila paketek za odvzem krvi in hrambo v javni banki, tako da se bo torba za porodnišnico lahko začela počasi polniti.

Joj zdaj sem pa že toliko napisala da je že čas da končam.

Le še to. Za seznam. Naslednji pregled imam 12.1. ko bomo še enkrat videli našo pupo ter bo bolj konkretno premerili in preverili če je vse ok.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.12.2010 18:56:28   
zasi
Po dolgem času sem dodala v album dve slikici, da vidite kako raste naš trebušček. Sta pa slikici stari 10 dni, tak da sem se vmes že spet razširila. :)

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.12.2010 18:57:56   
ninchi9
Littlemiss - a ti si bla tista drobna s takim majhnim trebuščkom?? Pa partner je bil s tabo?user posted image user posted image

Pregled - težki smo 2050 g, točno po Jusu... Hemoglobin porazen - 98, kljub železovim tabletam mi je drastično upadel, zato tudi vse težave... Bom pač bolj počivala. Pa zredila sem se preveč, kar za 4 kile v manj kot mesecu. Saj sem vedela, ker sem se res basala s pecivom..user posted image Ne smem nič slanega, nič sladkega --- kaj še te lahko sploh???

CSD - jaz še nič nisem zrihtala in tudi pojma nimam kaj moram vse!!!!

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.12.2010 18:59:16   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Tukaj je novi ažuriran seznam . Upam, da vam bo všeč..................user posted image

Suzyka.-...pa super je....meni je zelo všeč.,,,bravo še enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.12.2010 19:24:27   
Teyla
d'ori  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image (sem te hotela tudi jaz vprašat, zakaj mam ne pride k tebi, pa raje ne bom user posted image ). Starši so včasih res čudni.

foxylady sem pisala delifnki, pa ti sporočim ko bo odgovorila. user posted image

čestitke vsem za opravljene preglede in mere otročkov. user posted image user posted image

suzy29 seznam je super user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.12.2010 19:34:23   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce to vam moram pa takoj povedat
končno me je klicala tista ženska z rezultati psiho testa - upam da se še katera spomne da sem kakšen mesec nazaj delala psiho teste???? no danes je končno klicala in rezultati so boljši kot sem pričakovala - pravi da se hitro učim, pri testu natančnosti sem bila v hitrosti v povprečju naredila pa sem samo eno napako, povprečje pa je 5. tudi karakteristike je opisala vse dobro - oziroma vse delu primerne. zelo sem mzadovoljna z vsem kar je povedala user posted image user posted image user posted image . aja pravi da sem preveč samokritična - kar pa že vem hahahahaa

Super, čestitke.user posted image user posted image   Kako je pa zdaj s službo?

čestitke vsem za dobro opravljene preglede. user posted image

torba za P  jaz fizično torbe sploh še nimam. Sem razmišljala, da bom vzela kar tisto, ki jo bom mela za previjat, sam je še nisem kupila. user posted image

cukica ti pa res slabo spiš. user posted image Upam, da bo kmalu bolje.

No, včeraj sem pa jaz imela jokavi dan. Začelo se je z diplomo, ker sem se počutila totalno nesposobna, motivacije nimam več in sploh mi ni bilo za delat. Sem že hotla mojmu rečt, naj mi da kaj lažjega, ampak sem potem kar planila v jok. Tak da sem skorajda 2h jokala s presledki. Sem šla zvečer na pilates, potem pa sva šla z mojim v mesto. Sem bila boljše, ampak sem še vedno žalsotna. Zdaj je skoraj 80%, da mi do poroda ne bo zneslo vsega spisat in sem zelo razočarana sama nad sabo, ker se ne spravim delat. user posted image   
Zvečer me je potem bolel trebuh in nato še celo noč, ker sva z mojim malo hitro hodila, da se ogrejeva. Tako da tudi spanje ni bilo ne vem kaj, sem se zbujala vsako uro se mi zdi. No, mi je obljubil, da danes pride prej domov in da bova skupaj delala na diplomi. user posted image  
Tako da grem zdajle malo pospravit, ker imava kot da bi bomba padla. Nato pa pod tuš, pa še k frizerju mogoče, ker imamo v čet novoletno zabavo, frizura ni pa za nikamor. user posted image

Držimo pesti za Delfinko danes. NI povedala točne ure ampak najverjetneje ima Cr dopoldne oz enkrat v tem času. user posted image user posted image user posted image Včeraj ji nisem pošiljala smsov, da je ne bi po nepotrebnem "živčno" delala, sem ji pa v nedeljo sporočila, da boomo vse držale pesti, in da bomo mislile nanjo. user posted image

vipercat kako lepo, da misliš na zapuščene živali. Takih je premalo na tem svetu. user posted image user posted image

ja mojega sem po telefonu obvestila da bomo  imeli novega člana psička). še malega sem vprašala kako bi mu dal ime, pa je  rekel piki, jaz pa: piki pa re ne more biti. in mali malo razmišla ter pravi: MAMI BOM VZEL VOŠČENKE, MU NARISAL PIKE, PA BO PIKI user posted image user posted image  no v glavnem tudi z veterinarko sem govorila da ga pripeljem, ko pridem do gospe ki ga hrani, pa mi reče da se je odločila da ga bo kar obdržala. no saj vem da je tako bolje, ampak mmoram priznati da mi je bilo kar malo hudo - važno da je kuža na toplem user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.12.2010 19:41:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Delfinka sporoča:
Sreča je zdravje, družina, svoboda, prijateljstvo, ljubezen. In iz ljubezni se največja sreča tega sveta... Naju je doeltel kar dvojni odmerek in takos ta najini največji sreči na svet prijokali danes, 14.12.2010. Prva naju je ob 9:50 osrečila Neža (1880g, 43cm), 4 minute za njo pa še Eva (2180g, 43,5cm). Pozdravčki od najsrečnejših štirih, N, E, S, N.

Čestitke Delfinka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super novica

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.12.2010 20:10:09   
aktak
d'ori Vse naj naj!!!user posted image . Pa lepo praznuj ..... in ne obremenjuj se preveč s tem da moraš it domov po voščilo....

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.12.2010 20:10:13   
cukica
Jaz sem oddala papirje na CSD 3 decembra pa nisem še nič dobila odgovora,...Je pa tko ,da če oddate papirje za paket do 26 boste dobile paket že 15 januarja drugače šele februarja,...
Upam,da dobim odločbo kmalu,ker me res zanima kaj so mi napisal in kako bo s porodniško,...
Inzulinček sem si dala in se lahko pohvalim že z nizkim sladkorjem,...6.0. jupi,...
Bomo videli kaj bo še zjutraj na tešče,....

Zdaj grem pa tv gledat in upam,da bom spala,.,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.12.2010 20:16:49   
vipercat
babynitka user posted image  tole mi je pa kar maalo živce potegnilo. a on pa misli da bo celo življenje suh in lep????????????? a ti tudi ne boš več hotela ko bi imel pivski trebuh in plešo na glavi. gggggggggrrrrrrrrrrrrrrr

foxylady - veš da te ne damo januarkam user posted image . jaz bom verjetno drug teden en dan v lj, pa sem hotela vprašat  če bo katera za kakšen kofe. saj prej javim kdaj bom šla. ker moram pri mami en računalnik zrihtat, pa še ene zadeve obavit.

d'ori user posted image  veliko si dala skozi v svojem življenju. vem da ti tole ne bo pomagalo veliko, samo vedi, da boš zato ti boljša mama saj se boš naučila nekaj na napakah svoje mame... tudi njej ni bilo lahko. pa vse najboljše ti želim user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.12.2010 21:00:45   
tamy82
d''ori vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj se vse porihta z mamo, čeprav res nimaš kakšnih fajn izkušenj s preteklostjo ... user posted image Bo pa v prihodnje boljše user posted image

suzy29 pridna si s tem seznamčkom! user posted image

foxyladay upam, da ti čas v bolnišnici hitro mine in da se vse poštima s cukrčkom user posted image

Tudi vsem ostalim sladkim nosečkam en objemček, da vam bo lažje user posted image Pa pazite nase user posted image

Me res zanima kako velik je naš korenjak, ker vidim, da so razlike kar velike. Upam, da je v mejah normale, je pa verjetno med manjšimi, vsaj do M je bilo tako.

Lep večer punce!

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 15.12.2010 21:01:12 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.12.2010 21:13:23   
ninchi9
Dori - happy birthday!!!! user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.12.2010 21:31:19   
Anonimen
d'ori čestitke. Midve bi pa lahko skoraj skupaj proslavljali r.dan user posted image

Danes sem kar žalostna, očitno moja fešta v soboto odpade za rojstni dan, nažalost so vsi odjavili skoraj, splet okoliščin eni smrt, drugi potovanje poslovno, .... Bom pa sama pekinško račko pojedla pa še domov nesla user posted image Malo se tožim, me dajejo hormončki in sem bolj občutljiva.

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.12.2010 22:11:07   
ninchi9
Halo punce

Dajte mi svetujte prosim.

Jaz imam stalno prebivališče v kraju A, moj partner v kraju B. Začasno se bomo vsi skupaj, vključno s tamalim (ko se rodi) ZAČASNO prijavili na kraju C, stalno prebivališča pa bo imel tam kjer jaz (A). Ali je problem glede obiskovanja patronažne sestre??? kdo sploh določi patronažno?? Jaz in mali bova prijavljena v Rušah, stanovala bom pa dejansko v Mariboru.. Kaj naj naredim???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.12.2010 22:14:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Vam pisem iz faksa. Sem vmes dvignila odločbo kjer mi je CSD paketek in starševski dodatek odklonil, ker sem teden dni prekmalu oddala. Sem kar user posted image !!!!! Češ, da sem teden dni prekmalu oddala. Tako, da čez teden dni na novo oddajam. Te na Viču so res obupni na CSD!

Kako pa to, da so ti sploh vzeli?

IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Najbolj pa sovražim izjave od moje mami, ko vsako leto pove kako je bila presrečna, ko me je rodila, kako je mama do smrti in kako bi za svoje otroke tudi umrla. Jaz pa točno vem, da bi naju lahko bolj zaščitila, pa zato nebi bilo treba umreti. Vedno se ob takih izjavah sprašujem kje je bila takrat, ko sva morala z bratom poslušati vsak dan kreganje, večkrat pretepanje, ponoči sex na isti postelji kjer sva tudi midva spala..... In pa kje je bila takrat, ko jo je moj oče prvič udaril v pričo mene in sem bila stara neke 3 leta, da sem potem v joku zbežala pred hišo in me ni prišla potolažit in razložit kaj se je zgodilo. Da ne govorim kako mi je bilo hudo, ko sem bila bolna in sem jo skozi klicala in jokala ona pa je bila v službi ali na njivi ali v kuhinji....

Najprej vse najboljše in najlepše ob tvojem dnevu!

Drugače mam pa tudi jaz eno tako mamo. To so tipične "cankarjanske mame", ki so prav po kristusovo trpele za nas, mi jim pa njihovo žrtev tako nehvaležno vračamo. Ah ... Ko se včasih zaslišim in slišim besede svoje mame, ki prihajajo iz mojih ust, mi je kar slabo. Trudim se, da svojim otrokom nikoli ne bi vcepila, da so mi kaj dolžni, da jih imam rada, ker so taki in taki ... Ljubezen mora biti brez pogojev! Rada te imam ker si, ne ker nekaj delaš ali ne delaš.

Še ena moja RD-cvetka: Pred leti, ko sem še študirala, so me od doma klicali dan pred RD-jem in mi čestitali, ker so šli naslednji dan po drva v gozd. Me je skoraj kap! Pa ne mi rečt, da v celem dnevu niso imeli minute cajta naslednji dan. Mah mam jaz tudi eno katastrofalno otroštvo za seboj. Upajmo, da smo se res kaj naučili na napakah naših staršev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.12.2010 22:17:01   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Halo punce

Dajte mi svetujte prosim.

Jaz imam stalno prebivališče v kraju A, moj partner v kraju B. Začasno se bomo vsi skupaj, vključno s tamalim (ko se rodi) ZAČASNO prijavili na kraju C, stalno prebivališča pa bo imel tam kjer jaz (A). Ali je problem glede obiskovanja patronažne sestre??? kdo sploh določi patronažno?? Jaz in mali bova prijavljena v Rušah, stanovala bom pa dejansko v Mariboru.. Kaj naj naredim???

V LJ so nas 2008 v porodnišnici vprašali, kje bomo, ker se nekatere mlade mamice včasih za nekaj časa preseliji k svojim mamam npr., da jim lahko pomagajo. Zdaj nam je v MŠ naročila, da pokličemo sami patronažno, ker tega ne delajo več avtomatsko. Jaz ti svetujem, da pokličeš v ZD v svojem kraju in tam, kjer dejansko boš in se pozanimaš.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
15.12.2010 22:17:11   
babynitka
Drage moje souser posted image hvala vam za razumevanje in tolažbo. user posted image user posted image Saj se trudim, da me ne prizadane preveč. Važno da je z mojo user posted image vse tako kot mora biti. Moj jih bo pa že še slišal-saj malo jih je že se pa poznam in vem da mi bo še dostikrat zavrelo zaradi teh njegovih izjav...tako da mu bom vse vrnila... user posted image
Jutri imam pa končno spet pregled...upam da bom videla mojo pikico user posted image ki me tako "pridno" brca. user posted image Vam poročam, kaj bom kaj izvedela. Zadnjič je G rekla da dobim tudi papirje, ki jih nesem potem na csd in ne vem kam še...to bom morala še malo preštudirat. user posted image Bom pa počasi tudi začela urejati vse za paket (oz.denar) in očetovstvo ter vse ostalo.
Pa še nabavit bo treba počasi kar še rabim za štručko, saj se res hitro bliža februar...še malo pa bo...
Še enkrat hvala ker "poslušate" moje jamranje user posted image user posted image - mi je takoj lažje, ko tukaj malo postokam in natipkam kar me muči... user posted image
Se tipkamo jutri po pregledu - upam da si bo G vzela čas zame in da mi pokaže našo user posted image in pove kako smo obrnjeni,koliko smo veliki in kako težki...pa tudi kake slikice bi bila vesela... user posted image
Lepo se imejte in čim bolj prespite noč (to si jaz najbolj želim - končno enkrat se spet dobro naspati...) user posted image
Nočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.12.2010 22:27:37   
DIANE
vipercat javi kdaj boš v Lj se zna zgodit, da bom mela čas saj začnem z dopustommmmmmm juhuhu.
Neute vrjele mal prej sm sm spet začela objemat školjko mi je zadnje čase spet tok slabo da je joj.

A si bo katera nabavila tisti gel za lajšanje poroda ali da bo imela porod z EA v Ljubljani??
Kam se morem obrniti da se naročim za vsak primer na EA?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.12.2010 23:26:02   
Nina33
Čer!
D´ori, VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image Pa ne sekiraj se zaradi mame/staršev user posted image . Nič kaj lepo otroštvo (se bom zadržala kere lepše besede), ampak...kot so ti že napislae - zato boš pa ti bolje vedela pri svojih otrocih user posted image .
CSD: jaz sem danes oddala user posted image user posted image user posted image . Včeraj zvečer sem v minutki izpolnila oba papirja (za "porodniško" in "paketek"), odločbo za paketek oziroma že denar dobim 15.1., 1. porodniško 15.2., z zavoda za zaposlovanje se baje odjavim, ko dobim odločbe (nič prej) - no, sej oni bi radi šele 31.1. user posted image Izvedela sem tudi, da mi za vsak mesec, ko sem bila v zadnjih treh letih zaposlena, dvignejo osnovo za "porodniško" (ki je 55% une osnovne al kere že user posted image ) plače za 2 %, tako, de se bo še mal nabralo zraven in ne bo "le" cca. 200€ user posted image user posted image user posted image . Aja, pa še po obrazec za enkratno denarno pomoč, ki jo da občina sem šla iskat (čeprav se odda po rojstvu otroka, pa vseeno) - da ne boste pozabile, sploh ve s Primorskega konca - nekje dobite celo 500 (jp, petsto!!!) €!!!
Eh, pa še to: za 3 ali 4 otroke v družini se dobi (poleg otroškega dodatka) še vsako leto en dodaten znesek (okrog 400€), koristno za one, ki boste februarja to cifro dosegle! user posted image
Matr, sem pametna dons user posted image .
Diane, za gel in EA se je najbolje kar v P, kjer imaš namen roditi, pozanimat, kaj in kako - je povsod mal drugače user posted image .
Babynitka, ne zameri, a ko se spomnim na izjavo tvojega, mi gre scena iz ene humoristične serije po glavi: oseba A užali osebo B in oseba B reče: "A bi rad zvedel, kako težko je spucati zobe, če jih imaš po tleh razsute?" user posted image Res ne zameri, al če bi men kej tacga reku...no, bi zvedu, kako se zobe težko puca včasih user posted image . Pa dobro opravi jutri, jaz sem bila dons ekspresna user posted image .
Ninchi, glede birokracije okoli bivališča bi tri svetovala kot je že Meta napisala, je pa zakomplicirana situacija, verjamem. Pa škoda za slab Hb, naj se ti čimprej popravi user posted image user posted image user posted image drgač pa fino za Jusovca user posted image user posted image .
PilotGirl, mene tut zanima, zakaj so poj sploh vzeli user posted image user posted image
Vipercat, škoda za Pikija, no, za vas user posted image , Pikiju je (upam) zdaj toplo (tudi pri user posted image )
Zasi, sevede te ne damo user posted image . Ampak, jaz sem bila pa 100%, de PDPja tkole pozno ne spreminjajo več user posted image . Eni so bl drobni (a ne user posted image ), drugi pa ne - bo tvoja user posted image pač mal bl pr ta velkih user posted image . Pa dobra si - samo 7 kil user posted image . Čeprav - meni je bilo pa blazno kul preseči "magičnih" 60 user posted image user posted image user posted image . Res. No, vsaj v prvo, zdej sem itak že vedla, de jih bom presegla (glede na svojih +18 v 1. user posted image bi mogla čist zahirat, de ne bi do 60 pršla user posted image ).
V KR P očka plača prisotno po prisotnosti user posted image . Smo pač Gorenci - nkol ne veš, kako bo, pa rajš počakamo s plačilom user posted image . Je pa res, de te znajo že kr v porodni napast z računom user posted image user posted image user posted image .
Glede premikov - očitno so naši februrčki/februarčice postali/e super aktivni - naš je ko ena hobotnica, nimam pojma niti priblićno, kako je pbrnjen - pomoje da vse 4 od sebe in maha user posted image .
Mene tut firbec matra, kako se rihtata D3lfinkini punci. No, pa D3lfink4 seveda tut user posted image .
Če sem kero pozabla poglodat  - se opravičujem, sem pozabljiva, ker sem noseča user posted image
Uživajte še naprej!
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.12.2010 23:37:33   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Littlemiss - a ti si bla tista drobna s takim majhnim trebuščkom?? Pa partner je bil s tabo?user posted image user posted image

To sem jaz ja user posted image Če komu povem, da sem skoraj v 8. mesecu mi itak ne verjamejo, ker imam taki mali trebuh user posted image

Glede patronažne pa sem jaz dobila v porodnišnici list, gor pa sem napisala ime, priimek in naslov, na katerega naj pride patronažna. Takrat sem jaz tudi bila stalno prijavljena na naslovu A, na list sem pa napisala naslov B in je tja tudi prišla.

nina Jaz sem prvič šla v bolnico 3 tedne pred pdp-jem zaradi pomanjkanja plodovne vode in majnšega plodu, pa so mi takrat še rok spremenili. Originalni pdp sem imela 2.9., 3 tedne prej pa so mi ga spremenili na 16.9., rodila pa sem 27.8 user posted image tak da je vse možno user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
16.12.2010 0:08:54   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
nina Jaz sem prvič šla v bolnico 3 tedne pred pdp-jem zaradi pomanjkanja plodovne vode in majnšega plodu, pa so mi takrat še rok spremenili. Originalni pdp sem imela 2.9., 3 tedne prej pa so mi ga spremenili na 16.9., rodila pa sem 27.8 user posted image tak da je vse možno user posted image

Sam res user posted image . Saj glih zaradi takihle spreminjanj se men vse skupi zdi mal mem user posted image Pa očitno preveč na MONu visim, Pušenjak tam vedno piše, de po polovici user posted image "falijo" datumi lohk tud za 2-3 tedne gor/dol. Drgač pa govorijo poj o zahirančkih oziroma "ne-zahirančkih" (so še ene finese vmes, al raste po nekih krivuljah al ne ipd.). Sicer je pa itak vseeno (no, razen če ti zameštrajo vso birokracijo zarad tega) - kdaj se bodo rodili je itak +/- ugibanje, glih na PDP je pomoje še skor najman verjetno user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
16.12.2010 4:14:36   
cukica
Dobro jutro!

Kako ste kaj na to mrzlo jutro pri nas je kr -11,...brrr,dober,da sem tok zgodnja,da sem šla naložit na ogenj.Ja to je pa to,ko so ženske same v hiši in moški v tujini.Še malo pa bo božic,komaj čakam.Bo tud moj kakšen dan več doma in naju bo lahko malj bolj cartkal,...
Drgač pa Pilotgirl vse najboljše ti želim,če se nemotim imaš danes rojstni dan,...
d´ori tebi tudi še tukaj čeprav sem ti voščila po telefonu,...
Ja jaz bom tud v ljubljani v torek dopoldan in v sredo  v jutranjih urah,...(če ne pride kaj vmes-sneg).
Drgač pa grem drug teden še kupit kar nam manjka za Nejca in pa kar potrebujem še zase,...
Upam,da dobim to odločbo čim prej,ker mi je rekla,da naj bi jo dobila v roku enega tedna pa bo že 14 dni od kar sem oddala papirje,...

Zdaj pa grem še mal v mižule in vam pišem popoldan,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
16.12.2010 7:25:39   
sara1986
user posted image PilotGirl, vse naj naj , najlepše darilo pa tako ali tako pride drugo leto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
   [Brisano sporočilo]
16.12.2010 8:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
16.12.2010 8:16:21   
HoneybeeMaja
Jutro punce!

ninchi9 glede naslova in skrbi glede patronaže,že nekaj časa obstaja možnost,da imaš na zdravstveni kartici stalno prebivališče in začasno prebivališče,to prakticira precej ljudi.Spememba bivališča je javljena na ZZZS avtomatsko,kako je pa z ureditvijo začasnega pa žal ne vem,pokliči na ZZZS,če se ne motim si z Maribora,torej pokliči na Sodno 15 in vprašaj.Sicer je pa pomembno,da imaš to urejeno tudi zaradi tega,ker bo vsa zdravstvena dokumentacija (odpustnice,izvidi...) prihajala na izbrani naslov.

Babynitka,pri tebi mi je prišel le en pregovor na misel: What goes around,comes around user posted image user posted image user posted image ,malo počakaj,bo že prišel tvoj čas user posted image .Me je pa nasmejela izjava mete21,da nisi okrasek,bravo meta! user posted image

PilotGirl in d ori,vse najboljše,darila so na poti!!!! user posted image

Sicer sem pa tudi jaz radovedna kako je kaj z delfinko in njenima pupama,ima katera kake sveže informacije?

Še eno vprašanje,se vidi da sem mamica začetnica...user posted image Zakaj tako poudarjajo,da je treba po porodu uporabljati mila brez vonja,deodorante brez vonja,skratka nobenih dišav?

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?