|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
15.12.2010 13:42:11   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Da-da spletna trgovina

http://www.da-da.si/

user posted image

Kaj boš kupovala, Mišyka?

Hvala! Sem mislila tist pas za vstavit v normalne hlače, ker mam ene za v sneg in mi je ful škoda ker jih ne morem nosit. Ampak jst bi rabila samo enga, ne pa treh, tko da odpade ta varianta.

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tudi jaz sem imela nazadnje hemoglobina 95, in že kar nekaj časa pijem železov sirup. Od takrat naprej imam tudi precejšnje težave s prebavo. Včeraj sem se skoraj zjokala na stranišču. user posted image  

Poznam kako je to - sam da sem se jst včasih skor zjokala ko sem na stranišču že opravila. Zdej že ene 2 meseca o hemeroidih ni ne duha ne sluha. Trkam...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.12.2010 13:55:58   
Mišyka
Delfinka čestitke za punčki!!!! Veliko dvojnega veselja in doživetij tebi in tvoji družinici, pardon, družini!

- mogoče ti bom ukradla katero od imen - sta namreč oba dva imena pri nas med favoriti.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.12.2010 13:56:12   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

sem pa postala tut jaz invalid user posted image  kr nekaj me desna noga boli, kr klecnem .. user posted image  sem zadnic na hitro vidla, da je ena pisala o necem podobnem.. v desni ritnici se zace in dol do kolena ???? kaj je to??

Jst bi rekla, da je tudi pri tebi to v povezavi s križem. Meni sta to potrdila fizioterapevtka in moj G. Samo da mene boli iz stopala gor, ampak je trenutno boljš, tko da vsaj šepam ne.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.12.2010 13:56:57   
Anonimen
No pa mi je uspelo prileteti na forum!

Najprej čestitke D3lfink4 in očiju seveda tudi. Upam, da čim prej vidimo slikce od Eve in Neže ;)

Cukica kako kaj inzulinček prenašaš? Prijateljici je stalno slabo, tako, da je še vedno v bolnici zaradi vseh teh komplikacij s ketončki.

No pa še malo o sebi, hodimo na fizio, tako da bomo lahko na dveh nogah počasi preklopili ;D Soboto smo proslavljali 1. leto, pri sestrici od mojega, to je blo otroko in veselja. Komaj čakam, da bom jaz mojega dobila v rokce in pocartlala. Se pa neskončno veselim obiska v petek pri G, da ga bom spet videla user posted image Upam, da bomo s težo napredoval, že dva meseca smo prelahki :( jaz vrjamem, na napako UZ in da je normalna teža, čeprav je rekla, da me bo dala še za to za patološko nosečnost. Upam tudi, da je spoteljico vse ok, sicer me blazno vsaj 3-4x na dan špika in rata trd trebušček ... upam, daniso popadki že :( Ker mamo v familji predčasne porode tudi po 3 tedne. Jaz sem rekla, da čem strelčka al pa ribico ;)
No jaz počasi odpeketam na faks potem pa malo po nabavi, juri je moj dannnn wiiiiiiiiiuser posted image Sem se odločila, da si bom sama torto naredila, da bo domača in sadna, ki jo imam najraje.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.12.2010 13:58:45   
Anonimen
Jaz sem vsem poslala sicer malo z zamudo za darovanje. Upam, da niste jezne, mora pa biti že v nabiralniku user posted image

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.12.2010 14:00:16   
Mišyka
Jst sem bla pa včerej tok tečna, da sem šla sama sebi orng na živce. Najprej tle v službi, ko morš imet za uvajanje kr mal živcev in še vse ostalo.... Potem pa še doma vse skup... bi kr grizla!!!!user posted image

Sicer pa je tud naša punči obrnjena na glavo (ni rečeno da bo tako ostalo), skratka če se ne držim dovolj pokonci si hitr noge raztegne in me opomne na to.  Pa včasih me tko fajn požoka v mehur (verjetno za rokami al s čim?), da mi kr zacvilila. Preden grem od doma grem na wc in potem ko sem na vratih razmišljam, če moram spet it, ker me ves čas tišči.
Nos mam zabasan že par dni, tko da diham z odprtimi usti...

Sicer pa je sonček, punce, končno par dni sončka v kosu!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.12.2010 14:01:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

sem pa postala tut jaz invalid user posted image  kr nekaj me desna noga boli, kr klecnem .. user posted image  sem zadnic na hitro vidla, da je ena pisala o necem podobnem.. v desni ritnici se zace in dol do kolena ???? kaj je to??

Jst bi rekla, da je tudi pri tebi to v povezavi s križem. Meni sta to potrdila fizioterapevtka in moj G. Samo da mene boli iz stopala gor, ampak je trenutno boljš, tko da vsaj šepam ne.

Oh joj te križi, mene tudi matrajo. Hodim zaradi noge, pa opazam, da mi je še huje. Tako, da mi je se fizioterapevtka rekla, da bi rabila bolj za križ. Tako, da telovadbe nimam, mam pa masažo pa tens. Baje pri križku, če je išias ne da nič pomagat. Tako, da sem čisto na pol. Me pa zanima a kateri tudi noga pa ritnica hromi??? Meni to med predavanji redno dela, prav zaspi mi in potem ko jo zbujam so taki neprijetni pikajoči mravlinci. Pa se po tistem stolu premetavam pa mi nepomaga.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.12.2010 14:16:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Sicer pa je tud naša punči obrnjena na glavo (ni rečeno da bo tako ostalo), skratka če se ne držim dovolj pokonci si hitr noge raztegne in me opomne na to.  Pa včasih me tko fajn požoka v mehur (verjetno za rokami al s čim?), da mi kr zacvilila. Preden grem od doma grem na wc in potem ko sem na vratih razmišljam, če moram spet it, ker me ves čas tišči.
Nos mam zabasan že par dni, tko da diham z odprtimi usti...

Sicer pa je sonček, punce, končno par dni sončka v kosu!

To je pa tako, kot da bi mene opisovala, jaz hodim na 20 min na wc, vse povsod wcje iscem, sem ze prav tečna :) Je pa moj fantek že več kot mesec dni na glavci. Me je pa pred parimi dnevi tako brcnil pod rebro, da sem kar skočila in zajamrala.
Myška a tebi tudi kaj kri iz nosa teče, meni ta teden zelo :( me kar malo skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.12.2010 14:28:16   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

se mi ni dal brat vsega, sem pa vmes zasledila, mislim da od mete da je sla placat, da bo partner pri porodu. a to je treba placat v naprej? jst sm misnla da to pol placas?

Jaz sem šla prvič takoj po končani šoli za starše, zdaj sva pa tudi vnaprej plačala. Mislim, da lahko greš tudi potem, ko že rodiš (v času, ko si še v porodnišnici), ker te konec koncev lahko prehiti. To velja za LJ, drugje ne vem, kako je.

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Glede seznama; meni je ok. Ampak lahko bi vseeno naredile še enega dodatnega z datumi rojstva. Torej na tega starega dopišemo ime otročka, na novega pa datume in ostale informacije. Tako so imele novemberke se mi zdi. Meni se je zdelo prav luštno. user posted image  

Ma potem pa teh seznamov tolk rata in tista reva, ki ga ureja, jih kar naprej išče. Kar tako naj bo (jaz bi še user posted image  skenslala in imena pobarvala roza, letnice tudi ne rabimo, bi pa mogoče dodala težo in velikost, ker bo pol zanimivo, ko bomo delale seznam za na nov forum), bomo vsaj vidle katera je pozabila rodituser posted image user posted image user posted image . Zdaj zgleda kot da sem jaz pozabila, ker sem prva na seznamu, delfinka pa drugauser posted image . Ko bomo vse rodile pa naredimo nov seznam in se preselimo na forum DOJENČEK. To je moj predlog. Aha, zdaj vidim, da pod seznamom nastaja nov ... Ja, kul, da je vse v enem. Na stran gre itak 25 postov pa če so kilometer dolgi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.12.2010 14:41:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Punce, dajte mi povedat tisto vlogo za atija ( ocetovski dopust itd.. ) a more nas gospodic kaj v sluzbo nest potrdit al kako??

Ja, ampak PO rojstvu, ker mora priložit še Potrdilo o rojstvu. In plače mora tudi potrdit šele PO rojstvu otroka. Tko je meni ravno danes rekla. Posebej je poudarila PO, da ne bi potem morali še vse še enkrat znova. V glavnem on to zrihta v tistih treh dneh, ko ti ležiš v P. user posted image

Točno tako!Če bodo to rihtali partnerji takoj po rojstvu; je potrebno nesti na CSD namesto rojstnega lista - ker ga v tistih 3-eh dneh še ne bomo imeli, odpustnico iz bolnice. Baje velja enako. Moj bo nesel v službo izpolnit papirje po 15. januarju, tako da bomo imeli 1. februarja, ko imam rok, to že priskrbljeno. Kaj pa vem, koliko bo moj takrat pr seb user posted image  user posted image  .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.12.2010 14:54:44   
FoxyLady
Dan!

No pa se vam javljam na raport.Danes sem bila v Lj. na pregledu v patološki ambulanti.In mere so sledeče:

HC-316
AC-317
FL-66
Teža-2580g
Poleg tega mi je spremenila rok in zdej ga mam 31.1.2011.Ampak upam,da me obdržite v vašem klubu!Sma pa tudi pretežke in prevelike za ta PDP.

Je pa še ena stvar v ponedeljek grem v P LJ za 3-4dni da mi bojo naredili preiskave in uredili shemo za sladkorno ter inzulin.

Čukica, ali pa katerakoli če boste kej v Lj. se oglasite na en čvek.

Teyla ti si v kontaktu s delfinko,prosila bi te če mi javiš ali še bo v bolnici drug teden.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.12.2010 15:11:13   
lil_
meta hvala za odgovor, sam kaj pa ce gre naprimer kej narobe in ti morjo narest CR. zakaj bi partner pol placov, ce ga pa sploh ne bo zravn? jst vem, da bo pr men vse vredu in da bo slo po naravni poti user posted image ampak placala bova pa vseen poluser posted image joj mam jst tut en mejhn vpliv gorenjskeuser posted image

kok mate ze vse tezke user posted image jst sm bla pa za 1300g tok veselauser posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 15:26:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.12.2010 15:28:59   
Anonimen
Iaz bom tudi kasneje placala. Nikoli ne ves kako bomam pa jaz tudi prelahko dete. Jaz pravin da do roka bo ze nadoknadu. No upam.

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.12.2010 15:45:17   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , CTG. 27.12, P: 5.1
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.1.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , CTG: 28.12

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.1.

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 11.1.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12, 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 22.12
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.12.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image  biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image , P: ___

user posted image : 25                                          Z nami so bile:                             
    user posted image : 22                                 user posted image N.M user posted image
   user posted image : 39                                   user posted image srečica17 user posted image     
                                              user posted image huda83 user posted image  
 Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image            user posted image abv1 user posted image  

Srečke z user posted image user posted image  :5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
                              user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICA       PDP        DAN D         BABY         TEŽA         VELIKOST
d3lfink4   1.2.2011  14.12.2010  Neža/Eva   1880/2180g   41/41  user posted image user posted image       

[/quote]

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 15.12.2010 15:59:48 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.12.2010 15:47:05   
suzy29
Tukaj je novi ažuriran seznam . Upam, da vam bo všeč..................user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.12.2010 15:53:11   
Anonimen
Vam pisem iz faksa. Sem vmes dvignila odločbo kjer mi je CSD paketek in starševski dodatek odklonil, ker sem teden dni prekmalu oddala. Sem kar user posted image !!!!! Češ, da sem teden dni prekmalu oddala. Tako, da čez teden dni na novo oddajam. Te na Viču so res obupni na CSD!

Še dobro, da ni še kaj moj urejal, ker bi vse blo zastonj. Sam me pa preseneča, da enim dajo odločbo skoraj mesec dni prej kot je zakonsko ene se pa tko držijo črke zakona.

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.12.2010 15:57:24   
d´ori
Hm...meni pa se ne sanja kako vilik je naš pikec, ker mi ga že od morfologije ni nič pomeril user posted image Sicer je vseeno a bi le rada vedela kako smo napredovali. Zgleda, da mi ga od poroda ne bo več meril. No in potem kako naj ve, če slučajno zaostaja v rasti ali pa je prevelik user posted image Ja ti dohtarji res vsak po svoje dela.

Drugače pa sem bila včeraj na pregledu in mi je na hitrico naredil UZ in rekel, da je plodovnice dovolj, posteljica je vredu, MV pa je še vedno v mejah normale in lepo zaprt. Pikec pa je lepo obrnjen z glavco navzdol. Malo je bil sicer videti zaskrbljen, ko sem povedala, da mi že kak teden trebuh tako otrdeva, da rata trd kot miza in se potem komaj premikam. Zato se moram zdaj strašno mirkati in nič kaj preveč delati, nič vzdigovati, nikamor daleč potovati..... in da upa, da zdržim do CTG-ja, ki ga imam 5.1. in potem še pregled. Jao me je kar malo panika zagrabila in sem šla po pregledu takoj v trgovino nabaviti banjico, previjalno podlogo, dudko, pleničke....

Tako, da zdaj imamo doma kar akcijo. Jutri dobim novo omaro in začnemo seliti omaro iz spalnice. Potem še beljenje...... Včeraj je šel moj po pene za jogi, tašča mi že šiva prevleke za pene in rjuhce.... V glavnem se je začela akcija in končne priprave. Konec tega tedna in drugi teden bom pa tudi jaz v pogonu in končno začnem prati in likati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.12.2010 16:10:43   
d´ori

Imam pa danes jaz svoj dan, čeprav mi je po pravici povedano kar malček odveč. Vsa ta pozornost, objemi.... sploh od mojih. Mami je že včeraj spraševala, če prideva na obisk in danes me je klicala in voščila in seveda še enkrat vprašala, če prideva. Ma kera beda, da moram k njim na obisk, da mi voščijo za RD user posted image Če pa bi rekla, da naju ne bo bi bila pa takoj surla. Lani sem klicala na dan rojstnega dneva in rekla, da naju ne bo, ker sva utrujena in je bila takoj panika, ker so mi kupili torto in zdaj se bi do drugega dneva kao spridila. Jaz sem trmasto vstrajala, da naju ne bo, ker se mi zdi res bedno, da moram k njim samo zato, da mi voščijo in dajo darilo kot, da nebi bila pot do nas prav tako dolga kod od nas do njih. No potem pa je le povedala, da imajo torto zame. Uf kako bedno sem se potem počutila. Tako, da zdaj raje grem do njih in je mir.

Najbolj pa sovražim izjave od moje mami, ko vsako leto pove kako je bila presrečna, ko me je rodila, kako je mama do smrti in kako bi za svoje otroke tudi umrla. Jaz pa točno vem, da bi naju lahko bolj zaščitila, pa zato nebi bilo treba umreti. Vedno se ob takih izjavah sprašujem kje je bila takrat, ko sva morala z bratom poslušati vsak dan kreganje, večkrat pretepanje, ponoči sex na isti postelji kjer sva tudi midva spala..... In pa kje je bila takrat, ko jo je moj oče prvič udaril v pričo mene in sem bila stara neke 3 leta, da sem potem v joku zbežala pred hišo in me ni prišla potolažit in razložit kaj se je zgodilo. Da ne govorim kako mi je bilo hudo, ko sem bila bolna in sem jo skozi klicala in jokala ona pa je bila v službi ali na njivi ali v kuhinji....

No pa sem se spluvala..... zdaj ko me hormoni dajejo je spet vse to privrelo na dan. No malček pa mi je le odleglo ko sem to napisala.

Lep dan še naprej, jaz pa grem po voščila za RD user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.12.2010 16:11:36   
Anonimen
d´ori sej tudi meni pogleda in pomoje na uč reče da je prelahek, mogoče še kaj zase sama zmeri in to je to. Je pa res, da ga vsaj vidim, tudi če ne dobim meritve pa slikc ven. Sem že s tem zadovoljna kar ona reče, pač je treba G zaupat.

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.12.2010 16:13:35   
d´ori

Delfinka draga od srca čestitam za mali deklici. Uživajte kar se da, veliko se cartajte in pridno rastite (seveda samo deklici user posted image )
Čestitke tudi očkotu!!!

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.12.2010 16:13:43   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Vam pisem iz faksa. Sem vmes dvignila odločbo kjer mi je CSD paketek in starševski dodatek odklonil, ker sem teden dni prekmalu oddala. Sem kar user posted image !!!!! Češ, da sem teden dni prekmalu oddala. Tako, da čez teden dni na novo oddajam. Te na Viču so res obupni na CSD!

Še dobro, da ni še kaj moj urejal, ker bi vse blo zastonj. Sam me pa preseneča, da enim dajo odločbo skoraj mesec dni prej kot je zakonsko ene se pa tko držijo črke zakona.

Na CSD dobiš vsepovsod papirje prej..........tako jih imaš ti v miru čas preštudirat, izpolnit,nest v službo,...itd......v zvezi z oddajo so pa verjemi vsepovsod zelo-zelo precizni. In nikjer ti ne vzamejo kakšen dan prej, kot je določeno!!! Še zderejo se na tebe, češ, kaj za vraga počneš pri njih, ko pa še ni čas. Ja, tak mamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.12.2010 16:50:19   
cukica
Foxy lady vidim ,da sta najina otročka kr tam tam,oreng konkretna,... Ja jaz bom v sredo v porodnišnici pa te pokličem pa če boš lahko prideš dol v halo,...Sej se slišive in,če bom tam te res pokličem,...
Jaz sem danes dobila inzulin in pade prva pikica ob 18 in nato še ena ob 22 imam pa 4 enote tko,da je res čist minimum,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.12.2010 17:17:51   
little*miss
Pri nas na Ptuju poberejo denar takoj po porodu. Ko so porihtale mene in Tio so kar mojega poklicale in mu račun dale.

Pilotgirl hvala za prijavnico. Je pa res čudno, meni niso nič komplicirali.. Jaz sem šla točno na 60.dan pred pdp-jem, da sem oddala vlogo za paket, pa sem vprašala če še lahko kar za starševski dodatek dam ali še morem čakat 30 dni (naj bi se vloga oddala 30 dni pred pdp-jem), pa je rekla da brez problema lahko kar oddam.

d''ori vse najboljše za tvoj praznik user posted image user posted image (evo še en objemček od mene user posted image ) Zakaj pa tvoji ne pridejo k tebi voščit, zakaj moraš it ti tja?? user posted image
Glede mame pa te razumem, sem imela tudi probleme z njo. Sicer ne takih kot ti, pri meni so bile uspavalne tablete zraven, tako da vsaj malo vem kako je user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 15.12.2010 17:18:35 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.12.2010 18:31:39   
maurica
d ori; vse najboljše user posted image . Zakaj pa ne rečeš, da naj ti pridejo domov voščit user posted image . A ko ima tvoja mami rojstni dan, pride tudi ona k tebi? Drugače pa si imela zelo težko situacijo user posted image

suzi; user posted image super seznamček!! Meni je všeč.

foxylady; user posted image za pregled. Upam, da ti čas v bolnici čim hitreje mine

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?