|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
14.12.2010 20:08:37   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Dans sem glede na preteklo situacijo imela ctg in UZ. Otrok me malo zajuser posted image . Jaz vem da ima še čas da se obrne, ampak moja hči je bla lani od 30. tedna obrnjena navzdol in je tako ostala. Tale user posted image pa je bil v ćetretek v medenični pozi, v petek glavični, dans pa spet v medenični. Upam da se mu bo do konca še ljubilo obrnit ker bi rada normalno rodila. Ima pa 2215g tako da bo očitno konkreten otrok.
Aja pa tud moj hemolobin je porazen, sem dobila tablete.

Si predstavljaš, da ima tudi moj fantek še dovolj prostora, da se mi še vedno obrača? Punčka je že od 20. tedna obrnjena, fantek se pa kar ne more odločit. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
14.12.2010 20:20:06   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Si predstavljaš, da ima tudi moj fantek še dovolj prostora, da se mi še vedno obrača? Punčka je že od 20. tedna obrnjena, fantek se pa kar ne more odločit. user posted image

Hja, ta današnja mularija!!!!!!user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
14.12.2010 20:20:20   
cukica
Delfinka iskrene čestitke za hčerkici Nežo in Evo,ter vse čestitke ponosnemu očku,....
Tok sem čakala na tole novičko,da sem sedaj kr s solzami v očeh,...Katera bo naslednja???
Ja naš korenjak je kr velik ja tko,da bo očiten kr oreng dec,...sam da bo vse kull kot kaže za enkrat pa bo mamica najbolj vesela pa če tud bo težek in velik,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
14.12.2010 20:22:22   
aktak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Delfinki in seveda tudi njeni "slabši" poloviciuser posted image . Upam da se vsi dobro počutijo in da maksimalno uživajo v družbi drug drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dekleta me smo februarke tako da ne prehitevajte preveč user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
14.12.2010 21:24:05   
Tretjedete
oooooooooooo, samo zaradi novic o delfinki sem prišla pokukati na forumuser posted image . Iskrene čestitke tudi od mene; so me kar oblile solze, resuser posted image user posted image user posted image .... Vsem štirim želi predvsem veliko zdravja in sreče, mamici in atiju pa kolikor tolikor prespane nočiuser posted image  Cartajte se maksimalno.... Pa super, da med pupama ni neke hude razlike v teži; itak pa bosta zdaj vse not spravli...

Za naslednje se pa strinjam s HoneybeeMaja; kar počakajmo na 2011user posted image

DIANE, jaz sem s štajerskega konca; rodila bom v Mariboru in si bom poskusila zrihtati epiduralno, glede na to, da tukaj ni na razpolago 24 ur na dan... Kje pa boš ti rodila?? Po moje je najbolje, da pokličeš direkt v porodnišnico in se točno pozanimaš, kako je z epiduralno in možnostjo, da jo dobiš. Drugače pa jaz teh modrčkov res ne morem prehvaliti. Ful udobni, mehki, nimajo kosti in šivov, opora mi je enkratna.... Sem naročila točno po njihovi tabeli in mi je kot ulit. Pa tudi za naval mleka bo prostor, ker so raztegljivi. Sem na januarkah ogromno pohval prebrala, pa v drugih temah tudi, se ne spomnim več točno kje... V tvojem primeru po tabeli pride, da je treba naročiti številko S. Jaz bi se tega držala. V vsakem primeru pa komot menjaš za večjega, če ti ni prav...
Drugače pa pri meni otrdevanje nima nobene povezave z brcanjem, pa tudi ne s (ne)počivanjemuser posted image
Za kopanje dojenčka: trdo milo od Mustele; je brez barvil in konzervansov ali česa že, pa tudi brez vonjauser posted image  Na splošno je njihova kozmetika super...

Tigrica86, papirje je treba oddati najprej 60 dni pred PDP-jem; na splošno pa lahko oddaš vse tja do nastopa porodniške... Sicer pa si teh zadev še nisem urejala...
tamy82, user posted image za uspešen šoping... Če je za dojenčka, je strošek upravičenuser posted image

hayabusa, o, konkreten fantič.. Ma samo da je zdrav in da je vse ok...

Nočko...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
14.12.2010 21:32:02   
meta21
Evo se spet javljam s svojega domačega kavča. Potepanja je konec. Moj miškolin se je danes prvič peljal z vlakom in je bil ko navit. Zbudila sem ga ob 5.30 in najprej ni hotel odpret oči-ko sem pa rekla, da greva na vlak, se je pa najprej nasmehnil potem pa skočil v luft in vpil: Hura, hura!user posted image  Ati naju je pobral potem sva pa še šla na Zavod za transfuzijo in plačat prisotnost pri porodu (z delfinko sva imeli rok na isti dan), tako da smo prispeli domov ob 11.30. Tamali je takoj zaspal jaz pa eno uro za njim in sva spala do 16.30user posted image  Me je skoraj kap, ko sem se zbudila. Naju je res zmatralo ampak je blo zanimivo.

V soboto sem v IKEI kupila komodo, tako da je zdaj naš pikolin do konca preseljen v svojo sobo (do zdaj sem ga preoblačila in umivala še v stari oz. bodoči dojenčkovi). Zdaj pa akcija ... Prebrisat omare, cotike oprat ... user posted image

Zdaj vas pa user posted image malo prebrat, vsaj od danes, ker me reeeees zanima, kako je z Delfinko in puncama ...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
14.12.2010 21:52:14   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Jeeeeeeeeeeeee čestitke delfinki!!!!!! Sem cel dan mislila najnjo. Sta pa fajn veliki punci glede na situacijo glavno da so vse tri v redu!!!!!!
Teyla, verjamem, da si ji že čestitala, ko bosta v kontaktu, ji javi da smo mislile nanjo in da se veselimo z njimi. Mam čist solzne oči

Ja, sem ji takoj odgovorila v imenu vseh. Sem ji že prej povedala, da vse mislimo nanjo in držimo pesti. Zdaj pa čestitke letijo. Naj se punca malo spočije, verjetno jo smsi obletavajo kot po tekočem traku. user posted image
Meni je malce hudo zanjo, ker so napovedovali 800g razlike, na koncu je bilo pa samo 300g. Sploh ne vem, če bi v takem primeru šli delat CR oz če je bilo vredno. Je pa poslala tudi slikci tamalih dveh ampak nimam kabla od mobija tu, pa niti ne vem če znam naložit. Tak da boste mogle potrpet, da se vrne in jih sama naloži. user posted image

tamy82 malo slabe vesti pa ne škodi. Pa bi bilo res fajn, če bi imela večino sedaj narejenega, pa temu žal ni tako. Ampak bomo že...

Dobro da ste me spomnile za CSD, jaz sem čisto pozabila. user posted image

Aja od nakupov pa še jaz dodam, da sem kupila eno čudovito kapico (debelejša bombažna) in se je kar ne morem nagledat. Komaj sem našla eno, ki ni roza ali modre barve.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
14.12.2010 21:59:49   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Delfinka sporoča:
Sreča je zdravje, družina, svoboda, prijateljstvo, ljubezen. In iz ljubezni se največja sreča tega sveta... Naju je doeltel kar dvojni odmerek in takos ta najini največji sreči na svet prijokali danes, 14.12.2010. Prva naju je ob 9:50 osrečila Neža (1880g, 43cm), 4 minute za njo pa še Eva (2180g, 43,5cm). Pozdravčki od najsrečnejših štirih, N, E, S, N.

Yes, yes, yes!

Iskrene čestitke podvojeni družinici!user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
14.12.2010 22:18:03   
babynitka
Delfinka čestitke!!! user posted image Vse lepo vsem štirim... user posted image user posted image

Jaz sem pa danes končno šla delat en izpit in ga tudi naredila. user posted image Tako da sem kar vesela - upam da mi bo to dalo malo več volje za fax, da naredim še kaj preden pride user posted image .

In kako ste kaj ostale user posted image ? Mene muči zgaga in križ...pa nespečnost... Drugače sem pa kar ok.
Me je pa spet moj user posted image razjezil... Je rekel da mu ne paše več user posted image ... Pa sem hotela da se pogovoriva o tem,ker meni zelo paše user posted image . In potem je rekel, da mu ne paše ker sem se zredila in mu pač ni všeč...pa da ve da pač zdaj ne smem hujšat. Sem bla user posted image pa jezna kot user posted image

Ma bo že...Važno da je z user posted image vse ok.

Fajn se imejte mene že postelja vabi. user posted image Nočka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
14.12.2010 22:23:29   
ninchi9
IIIIIiiiii, čestitke Delfinki in njeni novopečeni družinici. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
Imam solze v očeh..user posted image

Jutri imam pregled, tako da še jaz pristavim svoj lonček.

Drugače pa imam slab dan za sabo. Med kosilom v restavraciji mi je postalo tako slabo, da sem bila tik pred kolapsom. Moj me je pod roko peljal ven, kjer sem bruhala user posted image user posted image Takoj sva šla domov in po kakšni uri mi je odleglo. Zgleda, da brez spremstva res ne morem it več nikamor user posted image user posted image

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
14.12.2010 22:58:59   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Morm pa rečt, da se čedalje bolj sekiram glede poroda, dihanja in vsega tega kar sodi zraven... glede na to, da mam namen v MŠ it šele januarja, da na kakih telesnih pripravah nism (še) bla, pa da me je še mama zasekirala, da kaj če prej rodim user posted image se počutim res ful na bed... Pa še moj user posted image bo cel tedn, pa še drug, po službi hodu še v LJ na neko izobraževanje, tk da pride šele okol 22h domov... Še vedno čakava na pohištvo (ki nama ga en dela po meri, k ne gre nič druga not), tk da se mi sploh ne sanja, kdaj bom lahk oprala in zložla kake cotke za user posted image ... Ne vem če bo letos sploh kj že narejenga user posted image upam, da me porod res ne prehiti, k takrat ga je pauser posted image nasrkal, k bo mogu un vse pripravit user posted image

A ste že vse uredile papirje na CSD za porodniško pa to? Men je zadnjič rekla, da morm pač par dni pred nastopom porodniške oddat papirje, pol pa v brošuri berem, da morm oddat 60 dni pred PDP (kar sm že tk zamudla)... zdj sm pa zmedena - bi pa počakala čim dlje, k se mi gre, da dam še zadnjo plačo zravn not (ki bo pa šele 5.1.) user posted image

Papirje moraš oddat od 60 do 30 dni pred PDP.

Če je vse ok, načeloma ne boš rodila nič kaj dosti prej (mogoče kak dan), cotike opereš (sploh če imaš sušilec) v enem dnevu ali dveh, pa sploh ni nobene potrebe, da vse stoji v vrsti pripravljeno, ko prideš iz porodnišnice, ker boš ti še vedno (ali pa še bolj) sposobna prat, nakupovat ali v najslabšem primeru dajat napotke za to. Brez skrbi, da bo vse ok, čeprav se nam mamam zdi, da mora bit soba kot iz škatlice (jaz sem prvič 2x preoblekla posteljo za dojenčka, ker se je že prah nabral goruser posted image ). Pa ni hudič, da ti takrat, ko boš v P ne bi dragi ali domači oprali cotike za en teden, če ti že prej ne bi uspelo.

Vipercat, super za teste! Prav je da si ponosna nase!

Cukica, žal mi je za inzulin ampak upam, da bo z vajino štručko vse ok, ti se ga boš pa tudi rešila kmalu.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
14.12.2010 23:13:19   
Nina33
D3lfinka4, Neža in Eva, ter očka S.: ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image
Vesela, vesela, vesela!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
14.12.2010 23:46:40   
Nina33
Zdej pa še ostalim: dober večer user posted image !
Kolk fajn za našo prvo februarko, se pa strinjam - punce (in user posted image ) počakat vsaj do 2011. Pa mene je tut kr mal zbodlo, samo 300g razlike user posted image , tolk o preračunavanju teže, ne? Ma, važno, da so vse tri OK! Drgač pa: dvojne srečke - vas verjetn tale novička najbolj "stisne" ne? Tut ve morte kr lepo počakat na spremembo letnice vsaj user posted image . Befel od "zgoraj" user posted image .
CSD: joj, morm tut jaz izpolnit, bom kr pred spanjem ncoj, čeprav je res še cajt - jaz grem bl mal spraševat dodatno, ker prejšnji teden nisem nč kej zastopla (kt de bom jutri kej več user posted image ). Drgač je pa res ta pravi čas za oddajo med 60 in 30 dnievi pred PDP (se pravi - še nič zamujenega), zame (kt sem na zavodu) pa celo želijo, de to zrihtam čimkasneje - pa ne razumeme, zakaj ?!? To morm razčistiti jutri user posted image Pa kaj vse točno mi/nam pripada - je treba vse vlečt ven iz njih, sem pa naivno mislila, de so tm za to, de ti pomagajo (glupa jaz, ne user posted image ).
Ninchi - uff, res nikamor več sama!
Babynitka - al bi ga sunla nekam user posted image . Porkaš, naj on proba enga "zrast". Buksl. Sori, ampak me res pogrejejo takele zadeve. Pa čestitke za opravljen izpit  user posted image user posted image user posted image . Glede "nosečniških čarov" - dobrodošla v klub (sej tacga tut mamo, ne? user posted image Vsekakor bi ga mogle met).
Meta, vlak - zakon!!! Mi se še nismo nikoli (skupaj) peljali, mormo popraviti to "napako" čimprej!!! A prisotnost se pa v (predvidevam) LJ vnaprej plača? Pr nas te poj "oskubjo" user posted image . pa super za dokončno preselitev user posted image user posted image user posted image . Mi še ta velko postlo čakamo - in to bo to user posted image .
Hayabusa: tut naš ima premike user posted image Dons sem 100%, de se je na glavo obrnil čez dan (me nekaj suva direkt v žličko, neki druzga pa direkt v mehur (oziroma še nižje, če je to sploh možnouser posted image ). Se je pa ene pol ure nazaj spet neki premislt hotu in je zdej mal bolj postrani (L rebra in malo D od mehurja user posted image ). Po svoje kr upam, de bo čez en teden "narobe" obrnen, de bom mal večkrat UZ imela. Za porod naj se pa le lepo obrne, se strinjam in upam tako tut jaz. Sem pa nekje brala, de se v 1.user posted image  user posted image prej "pravilno" usidra - statistično gledano, sevede, de ne bo kera tega za suho zlato vzela user posted image . Tut tisto veleznano "spuščanje" trebuha je baje pri prvorodkah prej user posted image Baje, spet. user posted image
Tršica: punce smo itak tanarbl pridne, pobči pa... user posted image user posted image user posted image Se držite poj vsi trije uredu? Razen vode, no, pa tut to bo, boš vidla. Še mal bl se ga nacejaj user posted image user posted image user posted image . Z vodo ali čaji, de ne bo pomote user posted image .
Prvičmami: glede testiranja na streptkok sem jaz mal skeptična user posted image Najprej sem "zvedla", de nas je cca. 25% itak okuženih (pa noben ne ve), pa ni z user posted image nič narobe user posted image , zdej pa še berem, de so delale nekatere user posted image test, ki je bil "-", otrok pa po porodu "čuden", dan na antibiotike in testiran...in "+" na streptokok user posted image user posted image user posted image . Tko, de.... Jaz se ne grem, že tko bom prot koncu user posted image skoz bl napsihirana, se nečem še dodatno obremenjevat.
Diane, probaj z Mg (še več kot ga mogoče že, tja do 1g greš lahko). Sicer pri "normalni" user posted image otrdevanje ni nič hudega, če se ti pa MV krajša ipd. (kar veš kako?!? nimam pojma), pa baje ni najbl fajn. Mg pa pomaga pri "odstranjevanju" krčev user posted image . Aja, pa Ca baje tut.
Tigrica, brez "panike", user posted image se (kar) dobro znajdejo tut brez nas (če se že morjo), čeprav je blo men zlo hecn, de je en lahko tko ponosen, de je posteljnino opral in zamenjal user posted image . Tkole poj "zvemo" kolk smo carice drgač user posted image . Česa vse ne obvladamo, čista ZF user posted image .
Tamy, super za šoping (nč slabe vesti met), pa seznamček "popravljen" mi je všeč user posted image
Tale RR pa še vedno ni čist k seb pršu user posted image
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
15.12.2010 0:15:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta A prisotnost se pa v (predvidevam) LJ vnaprej plača? Pr nas te poj "oskubjo" user posted image . pa super za dokončno preselitev user posted image user posted image user posted image . Mi še ta velko postlo čakamo - in to bo to user posted image .

Ja v LJ. Lahko gre plačat tud pol k bom notri ampak takrat bo že itak zmedenuser posted image

Babynitka, nobene pravice nima, da ti na tak ali drugačen način namiguje, da si neprivlačna, ker nosiš vajinega otroka. Povej mu svoje! Saj nisi okrasek, hudiča

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
15.12.2010 7:16:49   
Patrisha
Delfinka ijeeeeeeeeeeee ful sem vesela za tebe!! iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image  zdaj pa lepo rastite in se redite! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a jaz prav vidim, da sem 11.2 sama ostala?? kje pa je moja soseda? :) no zadnic sem napisala, da mam nasledni pregled 3.1.2011, tako da lahko ktera doda ce zeli.. sicer tudi meni nekaj so omenjali, da semi bo PDP prestavo na 14.2 user posted image  mogoce pa bo valentincica :P ampak za zdaj ostaja 11!

Lep dan!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
15.12.2010 8:23:44   
Patrisha
Punce, dajte mi povedat tisto vlogo za atija ( ocetovski dopust itd.. ) a more nas gospodic kaj v sluzbo nest potrdit al kako??
Za sebe sem ze vse zrihtala, celo odlocbo za uno pomoc sem dobila :) ( hitri so ko sus)!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
15.12.2010 8:49:48   
sara1986
jutro. 7x sem se ponoči zbudila za na wc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
15.12.2010 9:00:24   
suzy29
Dodro jutro - dober dan............ tale RR spet malo zaj....user posted image  !

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

jutro. 7x sem se ponoči zbudila za na wc user posted image user posted image user posted image

Boga..............user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Punce, dajte mi povedat tisto vlogo za atija ( ocetovski dopust itd.. ) a more nas gospodic kaj v sluzbo nest potrdit al kako??
Za sebe sem ze vse zrihtala, celo odlocbo za uno pomoc sem dobila :) ( hitri so ko sus)!

Seveda. Na CSD dobiš obrazce, ki jih mora dragi nest v službo potrdit oz. izpolnit. Kolikor mi je znano, se pa za te papirje še ne mudi. Vglavnem, da so z dnem, ki bi želel ostati doma, tam (na CSD).

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
15.12.2010 9:06:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Dodro jutro - dober dan............ tale RR spet malo zaj....user posted image  !

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Boga..............user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Seveda. Na CSD dobiš obrazce, ki jih mora dragi nest v službo potrdit oz. izpolnit. Kolikor mi je znano, se pa za te papirje še ne mudi. Vglavnem, da so z dnem, ki bi želel ostati doma, tam (na CSD).

no ker potem o mi rekli, da morem oddat do konca leta pa se prej more it podpisat ocetovstvo, ker pac nisma porocena.. mater to se bo enih dirk.. mu bom kr ju3 podturla, da zrihtama to, da je mir! hvala za info!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
15.12.2010 9:21:25   
lil_
jutro!
ker vceri ni blo casa za javlanje... ampak sigurno veste, da tut jst delfinki zelim vse najlepse in obilo crklanja z njenima punckama, vsem cestitkeuser posted image user posted image ja tut mene je zmotila mala razlika v tezi. ampak mislm da sta punci kar veliki. sploh ce jo primerjam s sabo in nasimi meritvami. drugac sm pa kr vesela, da mi je moja G na zadnem pregledu, k nej bi bla tut odstopanja v tezi rekla, da so to pac informativni izracuni in da po njenem mnenju ni take razlike. tko da je pomoje zelo pomembno pod cigave roke pades. no pa sej je mela strokovni nadzor user posted image mogoce bi lahko se malo pocakali, ampak ker niso, jst vrjamem da ni nic drugac. ena ma ze cez dve kilce, druga jih bo mela pa hmal, tko da za dvojcke sta res super user posted image user posted image user posted image

se mi ni dal brat vsega, sem pa vmes zasledila, mislim da od mete da je sla placat, da bo partner pri porodu. a to je treba placat v naprej? jst sm misnla da to pol placas?

vidm da bom tut jst pocas mogla mal do socijalne se jit kej poment. mam tok enih reci user posted image upam da naletim na koga k se dejansko na kej spoznauser posted image

< Sporočilo je popravil lil_ -- 15.12.2010 9:23:15 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
15.12.2010 9:37:08   
tamy82
Živijo nosečke!

Ja na tale CSD sem se tudi jaz včeraj spomnila (prej ko je bilo do PDP še več kot 60 dni sem pa vsak dan na to mislila user posted image ), tako da moram ta ali pa naslednji teden to zrihtat, da mam potem mir. Ker ponavadi mi take "ustanove" dvignejo pritisk, pa ne bi rada na koncu nosečnosti tega urejala, da ne bom še rodila kar tam user posted image

babynitka se strinjam s puncami, kar so ti že napisale - nosečnost ni isto kot debelost!!! user posted image Tako da kar dopovej tvojemu, da zdej delaš VELIKO nalogo in skrbiš za njegovo potomstvo user posted image Pa ne pozabi, da smo user posted image lepe, ne pustit, da ti take izjave pridejo do živega user posted image

Premiki user posted image : jaz sem tudi slišala, da se pri prvorodkah manj obračajo, ker je tudi maternica mogoče malo manjša, ker prvič opravlja to nalogo, potem se pa vsakokrat malo raztegne. Al neki takega user posted image

patrisha tvoja soPDPjevka se je prestavila mislim da na 14.2. user posted image Al pa ni marala tvoje družbe user posted image joke user posted image

Srečno vsem, ki imate pregled in naj vas čim manj mučijo vse te nosečniške tegobe ... sej bodo še prehitro minile ... user posted image user posted image user posted image

Lep dan punce moje! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 9:40:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
15.12.2010 9:50:18   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Živijo nosečke!

Ja na tale CSD sem se tudi jaz včeraj spomnila (prej ko je bilo do PDP še več kot 60 dni sem pa vsak dan na to mislila user posted image ), tako da moram ta ali pa naslednji teden to zrihtat, da mam potem mir. Ker ponavadi mi take "ustanove" dvignejo pritisk, pa ne bi rada na koncu nosečnosti tega urejala, da ne bom še rodila kar tam user posted image

babynitka se strinjam s puncami, kar so ti že napisale - nosečnost ni isto kot debelost!!! user posted image Tako da kar dopovej tvojemu, da zdej delaš VELIKO nalogo in skrbiš za njegovo potomstvo user posted image Pa ne pozabi, da smo user posted image lepe, ne pustit, da ti take izjave pridejo do živega user posted image

Premiki user posted image : jaz sem tudi slišala, da se pri prvorodkah manj obračajo, ker je tudi maternica mogoče malo manjša, ker prvič opravlja to nalogo, potem se pa vsakokrat malo raztegne. Al neki takega user posted image

patrisha tvoja soPDPjevka se je prestavila mislim da na 14.2. user posted image Al pa ni marala tvoje družbe user posted image joke user posted image

Srečno vsem, ki imate pregled in naj vas čim manj mučijo vse te nosečniške tegobe ... sej bodo še prehitro minile ... user posted image user posted image user posted image

Lep dan punce moje! user posted image

se mi je zdelo! :) s to mojo SOPDPjevko sploh nisem zasledila aktivno tukaj.. ampak ok :) meni tudi sicer omenjajo tale 14, ker je zaba premickena malo za 11. Ampak jaz tega datuma NE DAM!! user posted image  mam datum zaaran :D

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
15.12.2010 9:51:52   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Ste že vse odposlale novoletne čestitke? Jaz letos še ne. user posted image

Tudi še ne!!!! Imam pa v načrtu, da jih bom napisala in odposlala čez vikend. No vsaj upam, da jih bom..........user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
15.12.2010 9:53:06   
maurica
Jeeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image Delfinka. Tudi jaz sem cel dan mislila nate in sem res vesela, da se je vse super izšlo. Imeni sta pa zelo lepi! Čestitkeeeeeeeee user posted image user posted image

Le katera bo naslednja? user posted image

tigrica; tudi meni se gre, da oddam papirje čim kasneje, da se mi šteje še decemberska plača. Načeloma moraš oddato od 60 do 30 dni pred PDP. Jaz bom začela s porodniško 4.1., papirje bom oddala 3.1. user posted image , v bistvu 29 dni pred PDP ampak so rekli na CSD da je tako ok, samo da naj jih opozorim, da se mi šteje še decemberska plača.

tamy; a mi popraviš prosim na seznamu: CTG: 27.12., P: 5.1.
Aja, pa jaz bi dodala pri tisti ki rodi še dejanske datume poroda (mogoče novo vrstico, pa namesto pikapoke kakšen drugi znakec spredaj, pa datum poroda, ime otročka ...) Samo predlog ... kaj mislite ostale?

ninchy; to pa je res neprijetno user posted image . no, samo da je boljše. se moramo kar pazit.

babynitka; midva sicer ne smeva več user posted image ampak če bi mi pa kakšno tako pribil pa mislim, da bi čez kakšno okno letel!

mene pa je včeraj tako bolel trebuh, kot da bi se nenormalno nažrla. verjetno mi je user posted image ful na želodec pritiskal user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?