Nina33
|
Zdej pa še ostalim: dober večer ! Kolk fajn za našo prvo februarko, se pa strinjam - punce (in ) počakat vsaj do 2011. Pa mene je tut kr mal zbodlo, samo 300g razlike , tolk o preračunavanju teže, ne? Ma, važno, da so vse tri OK! Drgač pa: dvojne srečke - vas verjetn tale novička najbolj "stisne" ne? Tut ve morte kr lepo počakat na spremembo letnice vsaj . Befel od "zgoraj" . CSD: joj, morm tut jaz izpolnit, bom kr pred spanjem ncoj, čeprav je res še cajt - jaz grem bl mal spraševat dodatno, ker prejšnji teden nisem nč kej zastopla (kt de bom jutri kej več ). Drgač je pa res ta pravi čas za oddajo med 60 in 30 dnievi pred PDP (se pravi - še nič zamujenega), zame (kt sem na zavodu) pa celo želijo, de to zrihtam čimkasneje - pa ne razumeme, zakaj ?!? To morm razčistiti jutri Pa kaj vse točno mi/nam pripada - je treba vse vlečt ven iz njih, sem pa naivno mislila, de so tm za to, de ti pomagajo (glupa jaz, ne ). Ninchi - uff, res nikamor več sama! Babynitka - al bi ga sunla nekam . Porkaš, naj on proba enga "zrast". Buksl. Sori, ampak me res pogrejejo takele zadeve. Pa čestitke za opravljen izpit . Glede "nosečniških čarov" - dobrodošla v klub (sej tacga tut mamo, ne? Vsekakor bi ga mogle met). Meta, vlak - zakon!!! Mi se še nismo nikoli (skupaj) peljali, mormo popraviti to "napako" čimprej!!! A prisotnost se pa v (predvidevam) LJ vnaprej plača? Pr nas te poj "oskubjo" . pa super za dokončno preselitev . Mi še ta velko postlo čakamo - in to bo to . Hayabusa: tut naš ima premike Dons sem 100%, de se je na glavo obrnil čez dan (me nekaj suva direkt v žličko, neki druzga pa direkt v mehur (oziroma še nižje, če je to sploh možno ). Se je pa ene pol ure nazaj spet neki premislt hotu in je zdej mal bolj postrani (L rebra in malo D od mehurja ). Po svoje kr upam, de bo čez en teden "narobe" obrnen, de bom mal večkrat UZ imela. Za porod naj se pa le lepo obrne, se strinjam in upam tako tut jaz. Sem pa nekje brala, de se v 1. prej "pravilno" usidra - statistično gledano, sevede, de ne bo kera tega za suho zlato vzela . Tut tisto veleznano "spuščanje" trebuha je baje pri prvorodkah prej Baje, spet. Tršica: punce smo itak tanarbl pridne, pobči pa... Se držite poj vsi trije uredu? Razen vode, no, pa tut to bo, boš vidla. Še mal bl se ga nacejaj . Z vodo ali čaji, de ne bo pomote . Prvičmami: glede testiranja na streptkok sem jaz mal skeptična Najprej sem "zvedla", de nas je cca. 25% itak okuženih (pa noben ne ve), pa ni z nič narobe , zdej pa še berem, de so delale nekatere test, ki je bil "-", otrok pa po porodu "čuden", dan na antibiotike in testiran...in "+" na streptokok . Tko, de.... Jaz se ne grem, že tko bom prot koncu skoz bl napsihirana, se nečem še dodatno obremenjevat. Diane, probaj z Mg (še več kot ga mogoče že, tja do 1g greš lahko). Sicer pri "normalni" otrdevanje ni nič hudega, če se ti pa MV krajša ipd. (kar veš kako?!? nimam pojma), pa baje ni najbl fajn. Mg pa pomaga pri "odstranjevanju" krčev . Aja, pa Ca baje tut. Tigrica, brez "panike", se (kar) dobro znajdejo tut brez nas (če se že morjo), čeprav je blo men zlo hecn, de je en lahko tko ponosen, de je posteljnino opral in zamenjal . Tkole poj "zvemo" kolk smo carice drgač . Česa vse ne obvladamo, čista ZF . Tamy, super za šoping (nč slabe vesti met), pa seznamček "popravljen" mi je všeč Tale RR pa še vedno ni čist k seb pršu Lahko noč in lepe sanje vsem!