|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.12.2010 14:56:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka greje enga pingota user posted image  user posted image  user posted image . Držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ups sem spregledala novico dneva.....

Draga Pikovitka navijam, da se kadiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
13.12.2010 14:58:44   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Jaz pa sem bila malo prej na UZ+ pregledu, me je klicala sestra, da v četrtek mojega G. ne bo, pa sem pridivjala k njemuuser posted image Moje pikice rastejo in srčki veselo utripajouser posted image

Aqua, oglasi se kaj, upam, da je s teboj in pikico vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuu, lepo a...a si slišala srčka? Je vklopil zvočnike al spet nič?

Ja, kako je z našo akvico?user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
13.12.2010 15:02:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Roži, super za Zvezdici user posted image user posted image user posted image . Kako pa to, da te je naslednji teden spet naročil na UZ??? Mislim ali ni to malo prepogosto glede na to, da si imela prejšnji teden UZ v MB...ne vem, pa upam da ne bom kaj blesavega napisala, samo nekateri so zagovorniki, da ni dobro v zgodnji nosečnosti delati prepogosto UZ.

..jaz sem imela UZ vsake tri tedne......sem pa enkrat ujela, kako je G zamrmrala, da itak ne bom šla čez rok ker imam toliko UZ-jev...no ja, niso še z gotovostjo dorekli ali škodi ali ne...sem takrat tudi jaz zase iskala odogovor na vprašanje o škodljivosti UZ-jev....mislim, da jih tistim, ki niso rizično noseče naredijo zgolj 2-3 x v nosečnosti....če se ni kaj spremenilo. Za Jana imam 2 ubogi slikici.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
13.12.2010 15:37:58   
gigi1
Lana70..a vse to vas je doletelo te dni? Boščki user posted image . Upam, da Jana čimprej neha boleti.

Miši se mi je zdelo, da nisem nič zamudila user posted image . Ampak...tale Slaviša Stojanovič pa je pesnik user posted image

Zarči jaz pa sestavljam 2 jedilnika. Tamladedva prideta na Božično kosilo in ker sta mesna mi to ni bil problem sestavit. Dobila sem pljučno od angus goveda, že fajn napacano in zdej v skrinji čaka na Božička user posted image . Zraven verjetno ajdova kaša z jurčki. Za štarter še ne vem kaj? Verjetno buča s sirom in pršutom. Sladica mi bo itak vžgala par dni prej.
Za Svet večer se pa vseeno nagibam k ribi za naju. V petek bo, pa mislim, da je vseeno prav da je riba. Zdej nimam več problemov, ker tamaledva ne jesta rib user posted image  Bom vidla kaj bom dobila v ribarnici. Najbolj vesela bi bila lista, no kakšne škarpene ali kovača se ne bom branila ;)
Še blitvo moram nekje stauhat. Za prejed pa verjetno avokadov koktej s škampki ali prekajen losos.

Joooj kolk sem men dans nč ne da user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
13.12.2010 15:44:00   
Roži_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70, meni hodi na smeh, pa ne zaradi tvojega posta, sem se spomnila na nekaj, kar sva se zadnjič pogovarjale v POuser posted image Te pokličem malo kasneje....

Sem pa vprašala sestro kdaj dajo poslušat srčka ona meni v 27 tednuuser posted image , naslednji teden bom jaz mojega G. nafektala za poslušat srčke, upam, da mi bo dal in upam da ima zvočnike, ker ima zastarelo napravouser posted image
Ajde lepo se imejte grem v horizontalo!

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
13.12.2010 15:53:58   
pikovit
je.....u grrrrrr preklet RR.Fullllll napisala skratka hvala vsem za pesteke.Grejemo enega pingvina in upamo na najbolje.ET mi je delal Veljkouser posted image .Me je pa pomojem ranil,ker sem začela krvavet user posted image user posted image

Tak,zaj pa grem se razkravit na kavč,se beremo kasneje user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.12.2010 17:03:09   
miklarom
pikovit - super za pingotauser posted image user posted image user posted image , to pa je bilo res presenečenje, pa da te je ranil,kako pa to, upam da boš kmalu nehala krvaveti in srečno sedaj do konca in velikega plusekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kdaj pa imaš krvni test

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.12.2010 20:45:41   
mausikaa

Mausi kaj si dobrega skuhala? Pa malo počij!

počasno govejo pečenko - uno ki jo daš pečt ko greš zjutraj v službo in je pečena ko prideš popoldan domov, super je ratala, mesek je bil kot puterček, pa svinjsko ribico polnjeno z suhimi slivami, pa svinjsko ribico z arašidovim maslom v ohrovtovih listih, pečeno v listnatem testu, piščenček je bil pohan (na izrecno željo mojega atija) ena verzija je imela v drobtinicah sezam, druga verzija pa je imela nadev iz pršuta ter sirčka in gorčice (tiste z semeni), pa sirova solatka, pa francoska solatka, pa testeniska solatka in ker so vsi po vrsti kropmirjevi sem naredila en res velik pekač pečenega krompirčka z olivnim oljem, veliko peteršilja ter seveda italjanskimi začimbami (origano, bazilika), za posladek pa malo mešano, borovničeva in marelična pita, pa seveda potička...predjedi pa ni blo, so me na prejšnjih feštah izučili, da nima smisla se igrat z kakšnimi fancy zadevami za predjed, so najbolj zadovoljni, če dobijo na mizo takoj konkretno hrano...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.12.2010 20:46:47   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

je.....u grrrrrr preklet RR.Fullllll napisala skratka hvala vsem za pesteke.Grejemo enega pingvina in upamo na najbolje.ET mi je delal Veljkouser posted image .Me je pa pomojem ranil,ker sem začela krvavet user posted image user posted image

Tak,zaj pa grem se razkravit na kavč,se beremo kasneje user posted image

Pikovitka držim pestke...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.12.2010 23:22:12   
lana08
Pikovit upam da je tole danes edina krvavitev naslednjih 9m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.12.2010 23:50:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Pikovit upam da je tole danes edina krvavitev naslednjih 9m user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole.
Lubika, držim pestke veš kolk.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.12.2010 0:00:35   
miska73
Se mi dozdeva, da bo na tejle temi do konca meseca še veeeeeeeeeeeliko govora o hrani. Se bo splačalo večkrat se zavit. Upam da pade tudi kakšen dober recept.

Mausi res kapo dol za takole pojedino.
Kolk je pa ostalo hrane?

Lana meni je enkrat lovilec za barve ušel v filter... od takrat vse kar je majhnega perem v vrečah.
Drgač pa upam, da ste vse uštimali in že v starih tirnicah.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.12.2010 9:41:18   
mausikaa
bemo mast...we are sorry...sem mislila da je to poštimano, pa zgleda da ni...
pridem kasneje in napišem roman še enkrat...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.12.2010 9:50:34   
miklarom
dobro jutro, danes sem pa prvauser posted image

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.12.2010 10:02:17   
gigi1
Jutrčka

Pikovitek se bom pridružila Lani08 v dobrih mislih user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi waw user posted image  user posted image  user posted image . Carica si!

Mikli hvala za kavico. Kako si danes?

Loremi pogrešamo te user posted image . Upam, da si dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya upam, da uživaš v mama hotelu in je vse OK.

Aquica je OK user posted image  user posted image  user posted image . Počiva user posted image

Miši kako si mi danes? Naspana? B&C pridna? Božaš bušija še zame? Kužon OK? Zlati ati to be tudi?

Lana08 kako ste vi?

Lana70 so J. bolečine kaj popustile? Zrihtala vse doma?

Roži se boš lotila kakšnega kuharskega podviga danes?

Podganca ti kar pridi user posted image . Smo te vedno vesele user posted image

Hedika ste zdravi?

Lupčke vsem..danes me čaka veliko dela. Sem včeraj malo zabušavala user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.12.2010 10:16:33   
Roži_
Jutrouser posted image

Mikla, še malo pa testek in na testku +, mislim močno nate in ti pošiljam vso pozitivno energijo, no eno malo bom pustila zase, ker če ne bo N trpeluser posted image Navijaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa hvala za kavico, danes me je N lepo presenetil, me je zbudil, da si vstavim utro....pol pa mi je še zajtrk pripravil, maaaa ke pridenuser posted image

Aqua, super da si OKuser posted image

Gigi, ja danes bo padla spet pašta, ampak tokrat Spaghetti Carbonara, nisem jedla že dober cajt, mi pa zelo paše. Pri nas zgleda da samo pašto jemouser posted image Ahhh ne, očitno vedno naleti pašta ko me vprašaš kaj bom kuhalauser posted image No zraven imam od včeraj govejo juhico, pa še zelje bom kupila, da ga fino naseckamo za solatkouser posted image
Nič, šibam v trgovino, da je kosilo čim prej narejeno, sem že lačnauser posted image

Pikovitka, sem videla na FB, da imamo eno skupno prijateljico- mojo staro sosedouser posted image Drugače pa držim močno pestke, počivaj in pusti se razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pauser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.12.2010 10:50:06   
loremi
Dober dan vsem!

Dekleta hvala vam! Ma ne nisem ok, predvsem v mislih. Prejšnji teden je moj rekel ... kaj ko bi malo počakala s postopkom, da bova pripravljena na to. ?? Ni mi to blo glih jasno, ker sem. Zadevo "obrazloži" le z besedami, da bom psihično pripravljena. Hm, sej sem. In da bi pač počakala, pač ... Razmišljam ... ne morem čakat, kaj če bo zadeva, ki ni bleščeča spodaj dol, še slabša?? Ni mi jasno, kaj mu dogaja.
Potem pa v nedeljo nastopi njegov izrazit egoizem, mislim česa takega pa v vseh teh letih še ne. ko se trudiš za partnerja in mu želiš ugodit ma skoraj vsakodnevno in te skrbi za njega, ne dobiš nikoli nobenega znamenja v zahvalo, nasprotno, prav le sam nase misleč je nastopil z besedami in v bistvu, ja, ful so razvajeni nekateri, v smislu, da jim nekatere ženske ponudimo očitno še preveč, kar jim potem postane samoumevno. Skregala sva se, nisem mogla bit tiho, ker sem pa vedela, da imam prav in on ne. Ta teden ne bom kuhala, stikov z njim bom imela čimmanj, ker po njegovo sem tak za vse kriva jaz, sej kdo drug je pa lahko. Ker mi je vzel voljo in zbil spoštovanje. In prvič tokrat sem začutila, da ja si želim otroke, ampak ne vem več, če še z njim. Si rečem, da se moram nekak začet manj trudit za njega, ampak kaj bi mi pa to prineslo, nič drugega, kot propad veze, ker vidim da jo peljem naprej sama.

Se opravičujem, dame moje, resnično in nikakor ni moj namen vnašat v forum slabo voljo, res ne, ampak glede na svoje počutje moram tole povedat, ker bi glede na to bla sposobna še kako osorno besedo napisat in če se to zgodi, me dejte po riti, ker resnično nočem, nikakor, kogarkoli prizadeti in tko kot sem do zdaj, tudi v naprej vsem želim vse dobro, čeprav se mogoče kdaj iz mojih besed tega ne razbere.

Bi se pa ta trenutek najraje kar kam odpeljala, za dan ali sva, sama, da lahko iz sebe spravim ta kamen user posted image user posted image  in diham v upanju, da je mogoče kje kdo, ki me ima rad in ve, da bi si mogli stat ob strani.

Potem pa še, pojavljajo se mi spet neki izcedki in občasno še sled krvi in ne vem, na kaj zdej kaže vse to, ampak ja, sej pri meni tko al tko že leta stanje spodaj ni ok, tud zdej ne morem pričakovat tega.

Vidim pa, da bo zdele ob praznikih tema tudi kulinarično precej popestrena inmoram rečt, da zmagujete, waw kapo dol, jaz kakšne stvari od teh sploh ne poznam, kaj šele da bi jih sama pripravljala, uf, res ste sposobne in ustvarjalne in pridne!

Lubice vsem poljubčka in user posted image !

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.12.2010 10:52:03   
loremi
Na pa sem spet napisala tko dolg post user posted image user posted image .

Pikovitka srčece veš kako sem vesela zate in kako zelo navijam, da ti uspe, joj dejmo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom draga naj belina ostane, še dolgo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečke božajte trebuščke, svoje zakladke!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.12.2010 11:01:38   
zarja1
Dobro jutro pupe moje.....mrzlo in sonček; user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.12.2010 11:08:46   
gigi1
Loremi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav hudo mi je, ko berem tvoje besede. Ne vem kaj naj ti napišem user posted image . Čas celi vse rane. Z distance ne bo tako hudo. Večina moških je takih...so bolj egoistični kot me. Tudi mene je to marsikdaj v življenju prizadelo. Z leti pa nekako dobiš tršo kožo glede tega in si pač rečeš...škoda mojih živcev. Taki pač so in jih ne moremo spremeniti.

Zarči kaj ste se zmenili?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
14.12.2010 10:50:25   
zarja1
Zarči kaj ste se zmenili?

v smehu skoraj vse.user posted image user posted image user posted image  Jaz sem razumela takole; gremo brez femodena, brez dipherelina in brez stopke. Kombinacija Gonalčka v minimalki in Centraneštosaxuser posted image , namesto stopke opet nešto drugo. Problem je moja prevelika odzivnost na gonadropine, saj sem kao že naravno dovolj celično produktivnauser posted image  (ni PCO), gonadropini pa še tole naštevilčijo. Zato hipofiza izloča še več hormona (v naravnem ciklu čist dovolj) in endometrij posledično zadebeljuje prehitro. Posledica je hiperca, ki je bila sedaj vedno, v vsakem postopku.user posted image  Tak, da nekak tak bo tole v marcu, upamo da brez hiperce z pridelavo najboljše dečice.

No in potem spet moja "prošnja", da bi vstavili dva.....ma je V kr planil v smehuser posted image . Ma ni variante, je tveganje za prehitro odzivnost telesa na hcg (če pride do user posted image ) še vedno preveliko - češ pol boš šele vidla kaj je hiperca......

V glavnem veliko smeha, optimizma. Jasno mi glih ni vse razloženo.user posted image user posted image user posted image Pač, tip stoji na kablu te dni kar pogosto.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.12.2010 10:52:53   
zarja1
Loremi, če sploh kaj velja....JAZ TE MAM RADA, FEJST, MUČO FEJST.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.12.2010 11:29:40   
gigi1
Zarči končno user posted image  user posted image  user posted image . Na tole jaz že dolgo upam. Kratek postopek + Cetrotide (proti pokanju foliklov in za enakomerno rast). Tole bo zmaga, ti povem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.12.2010 11:30:49 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.12.2010 11:49:44   
aqua77
Živjo banda,

sam na hitro se javim, pol grem pa mal za nazaj brat, ker nisem več na tekočem! Pri nas je za enkrat vse pod kontrolo in furamo pozitivo še za naprej. Ogromno kavčamo in božamo buhi, ki je že ogroooomen. Sem morala iti kupit nosečniške hlače, ker mi nobene druge več doma niso prav... user posted image user posted image  

Ljubčka in pozdravčka vsem....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.12.2010 12:00:37   
Roži_
Punce na hitrico vam sporočam, da sem dobila pošto iz MB, da imava 2 pingvinčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da imava samo 1 ker mi na UZ niso nič rekli, tako da bo čez nekaj let veselo pri nas domauser posted image
Ciaouser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!