loremi
|
Dober dan vsem! Dekleta hvala vam! Ma ne nisem ok, predvsem v mislih. Prejšnji teden je moj rekel ... kaj ko bi malo počakala s postopkom, da bova pripravljena na to. ?? Ni mi to blo glih jasno, ker sem. Zadevo "obrazloži" le z besedami, da bom psihično pripravljena. Hm, sej sem. In da bi pač počakala, pač ... Razmišljam ... ne morem čakat, kaj če bo zadeva, ki ni bleščeča spodaj dol, še slabša?? Ni mi jasno, kaj mu dogaja. Potem pa v nedeljo nastopi njegov izrazit egoizem, mislim česa takega pa v vseh teh letih še ne. ko se trudiš za partnerja in mu želiš ugodit ma skoraj vsakodnevno in te skrbi za njega, ne dobiš nikoli nobenega znamenja v zahvalo, nasprotno, prav le sam nase misleč je nastopil z besedami in v bistvu, ja, ful so razvajeni nekateri, v smislu, da jim nekatere ženske ponudimo očitno še preveč, kar jim potem postane samoumevno. Skregala sva se, nisem mogla bit tiho, ker sem pa vedela, da imam prav in on ne. Ta teden ne bom kuhala, stikov z njim bom imela čimmanj, ker po njegovo sem tak za vse kriva jaz, sej kdo drug je pa lahko. Ker mi je vzel voljo in zbil spoštovanje. In prvič tokrat sem začutila, da ja si želim otroke, ampak ne vem več, če še z njim. Si rečem, da se moram nekak začet manj trudit za njega, ampak kaj bi mi pa to prineslo, nič drugega, kot propad veze, ker vidim da jo peljem naprej sama. Se opravičujem, dame moje, resnično in nikakor ni moj namen vnašat v forum slabo voljo, res ne, ampak glede na svoje počutje moram tole povedat, ker bi glede na to bla sposobna še kako osorno besedo napisat in če se to zgodi, me dejte po riti, ker resnično nočem, nikakor, kogarkoli prizadeti in tko kot sem do zdaj, tudi v naprej vsem želim vse dobro, čeprav se mogoče kdaj iz mojih besed tega ne razbere. Bi se pa ta trenutek najraje kar kam odpeljala, za dan ali sva, sama, da lahko iz sebe spravim ta kamen in diham v upanju, da je mogoče kje kdo, ki me ima rad in ve, da bi si mogli stat ob strani. Potem pa še, pojavljajo se mi spet neki izcedki in občasno še sled krvi in ne vem, na kaj zdej kaže vse to, ampak ja, sej pri meni tko al tko že leta stanje spodaj ni ok, tud zdej ne morem pričakovat tega. Vidim pa, da bo zdele ob praznikih tema tudi kulinarično precej popestrena inmoram rečt, da zmagujete, waw kapo dol, jaz kakšne stvari od teh sploh ne poznam, kaj šele da bi jih sama pripravljala, uf, res ste sposobne in ustvarjalne in pridne! Lubice vsem poljubčka in !