|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
13.12.2010 7:56:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Evo jutri je ponedeljek,držte pesti user posted image
vse pestke stiskam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.12.2010 7:57:35   
zarja1
Dobro jutrooooooo....sneži!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.12.2010 8:05:29   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutrooooooo....sneži!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro, draga Zarjica!! Pa kje si ti doma, da sneži...pri nas bo sonček user posted image user posted image user posted image !!!

Očitno se je pa danes Mismis naspala, ker je še nič ni user posted image !!

Kadar nam pa Loremi ne posreže s kavico, je pa slab znak user posted image , upam, da se motim!!

Gigi ma zglancan stanovanje v nulo, zdej pa počas lohk tud k nam pride user posted image   user posted image user posted image !!!

Pikovit, sej veš, da mislimo nate!!!

Sonja se že nekam dolgo ni javila user posted image ??

Kot vidite sem se razpisala,...končno lahko rečem, da se rokice počasi boljšajo. Še vedno se težko podpišem, umijem zobe, počešem..., pa jasno, ko dvigujem B, ampak vsaj v mirovanju me ne bole user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem želim uspešen teden in pošiljam poljubčke vsem, posebno pa vsem bušijem!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.12.2010 8:15:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Dobro jutro, draga Zarjica!! Pa kje si ti doma, da sneži...pri nas bo sonček user posted image user posted image user posted image !!!

Maribor.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.12.2010 8:16:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
Kot vidite sem se razpisala,...končno lahko rečem, da se rokice počasi boljšajo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.12.2010 8:22:14   
Roži_
Jutrouser posted image

Pikovit, držimo pestkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miklarom, počutje?6 danuser posted image user posted image Držim pestke na rokah in nogahuser posted image
Ostale, kje ste se zgubile? Snegec pada pravite, blagor se vam, pošljite saj malo snegeca v Koperuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.12.2010 9:12:34   
miklarom
dan

user posted image

pri nas tudi snežiuser posted image user posted image user posted image

pikovit - srečno danes na UZ-ju držim pestke na vseh tačkahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roži - oj, počutje pri nas je zaenkrat vredu, belo še ostaja belo , pustimo se pa presenetiti, kako pa ste vi?

< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.12.2010 9:14:45 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.12.2010 9:17:17   
miska73
Lep pozdravček vsem.

Mikla mislim nate.

Pikovitka zate pa itak veš, da navijam tko kot za nobeno. Dobr zrihti.

Vse najboljše še od mene dvema simpatičnima strelkama Tamalu in Kajši, ki sem ju obe že imela priliko v živo spoznat.

Zarja vmes sem malo špricala tole temo. Lubek, kakšni so plani pri tebi za naprej.

Še info za moje navijačice... Fanta sta spet prehlajena. Tako da bomo ponovno prestavljali O.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.12.2010 9:31:28   
gigi1
Jutrčka

Kajši vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Pikovitek držim pesti na rokah in nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklca naj belo ostane belo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganca bemmumast user posted image  očitno antibiotik ni nič pomagal user posted image . Kdaj imate pa naslednji rok? Pestke za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alpog nimam zdej časa...Bom takoj, ko bom lahko user posted image . Katerega mladeniča si si pa zaželela? user posted image

Loremi kako si?

Sonya?

Miši spančka?

Hermy user posted image  user posted image  user posted image  za rokice.

Zarči si že sestavila jedilnik?

Mausi pa ti? Kako si mi?

Roži kako si zlato?

Gretič kam si spet poniknila?

Kruce kako je pri vas? Upam, da tisti plaz ni na poti k tebi domov?

Fidiko misam user posted image

Pa Aquico,..Nasko,..BarbaroB,..Neodkrito,...pa naše mamice, ki nimajo veliko časa...

Lupčkam prav vse

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.12.2010 9:38:16   
Tanja_Jes
Hvala za čestitke punce.

Gigi, so se mi prov kolena zatresla ob tvojem darilu user posted image user posted image user posted image , dobr da ni bilo v živo, ker ne vem če bi ostala zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajši...vse najboljše in najlepše še naprej

Čez vikend sem imela polhno bajto obiskov, dons še dobim pujseka za v skrinjo, spet cel dan dela user posted image , jutr bom pa spet mal vaša user posted image

Mislim na vas

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.12.2010 9:38:41   
gigi1
Mikli nov avatarček? Kjut, kjut user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.12.2010 9:40:02   
gigi1
Tanjček saj veš user posted image . Kakšen košček prasca pa lahk v LJ pošlješ. Da ti mal olajšam delo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.12.2010 10:00:00   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tanjček saj veš user posted image . Kakšen košček prasca pa lahk v LJ pošlješ. Da ti mal olajšam delo user posted image

Priznam da mi je ta prasec čist odveč, pa sploh ga ne smem jest, Staša koj pikce dobi, samo za našega je pa to kralj živali, kot tut zate verjetno user posted image user posted image .
Če bi pa poslala, bi pa tko zgledalo : klikni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=FFbLKOVdvNo

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.12.2010 10:42:37   
mismis
Dober dan vsem skupaj, mis smo se res naspali, smo spali skoraj do 10-ih, ampak smo pa vmes bedeli vsaj 2 uri.user posted image

Hermy, super da so rokice vsaj malo bolje.

Žižek, a si imela lepo nedeljo

Loremi, upam da je vse v redu s tabo

Sonya, pa kje si ti, nič več te ni okoli, me že malo skrbi

Akvič, kako je s tabo in pikico, ste ok?

Zarja, srce moje teddyasto, kako si mi ti

Miklarom, še en dan bližje cilju

Pikovit, držim pestke, da bo danes vse ok

alpog, če zaupaš kateri ti je padel v uč, lahko morda jaz poskrbim zate user posted image

tamalu, a ste fino praznovali?

miška73, dobra stran prestavljene operacije je pa, da vsaj za praznike ne boste v bolnici.

lep dan vsem skupaj, pri nas tudi sneži

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.12.2010 12:09:36   
miklarom
Žiži - ja mal spremembe za praznike na avatarčkuuser posted image , kako ti preživela vikend

mismis - ja vsak dan smo bližje cilju, če bo pa dober bomo pa še videli , ti zaspančki samo spiteuser posted image , pa saj je prav daj si še duška zdaj čez par mesecev boš pa tak ponoči bedelauser posted image

miška73- hvala za pestke, a vi pa spet bubani in spet morate prestaviti O, naj se ti čim prej pozdravita

loremi - pogrešamo te kje se skrivaš, a je stabo vse vredu

tanja_jes - tudi jaz se ne branim za pujseka, sej dost če mi kr rep pošlješuser posted image user posted image user posted image , za to še bo placa v skrinji

maussika - kje si user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.12.2010 12:47:53   
mausikaa
ojla babuške,
evo mene, še brcam user posted image
utrujena kot strela, v petek smo imeli familjarno večerjo - 23 se nas je zbralo, jedilnik je bil pester, vsi zadovoljni - jaz pa tudi...v soboto je bila pa službena fešta, posledično sem še danes malček kaput ;-)
slavljenke naši vse naj naj
Miklica držim pestke da ostane belina še naprej,
nosečke pobožajte buhije še zame
Hermica fajn da so rokice boljše

evo mal za "se tajat"
http://www.youtube.com/watch?v=hISp9ZWqx8c&playnext=1&list=PLD1ACBC5C2515974D&index=2

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.12.2010 13:23:22   
Roži_
Pikovitka, super za eskimčke, držim močno pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi, o bošca ker si utrujena, vzami si čas zase!!!user posted image

Gigi zlato, super sem, upam da tudi ti, da je prehlad mimouser posted image
Miklarom, samo se ti meni počuti vredu in jaz se bom kr stabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila malo prej na UZ+ pregledu, me je klicala sestra, da v četrtek mojega G. ne bo, pa sem pridivjala k njemuuser posted image Moje pikice rastejo in srčki veselo utripajouser posted image

Aqua, oglasi se kaj, upam, da je s teboj in pikico vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70, kako je noga od J.? Ma kje si je to naredil?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.12.2010 14:17:06   
gigi1
Pikovitka greje enga pingota user posted image  user posted image  user posted image . Držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70 user posted image  naj se sine čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi kaj si dobrega skuhala? Pa malo počij!

Roži srce user posted image  user posted image  user posted image  za tvoji zvezdici. Kdaj imaš NS?

Miklca saj veš...počivat, počivat, se razvajat in veliko smejat user posted image

Miši včeraj super user posted image . Danes prišla user posted image  in sem posledično ena navadna driska user posted image . Sem pa včeraj (prvič v lajfu) gledala Maria (al je z j?), ker sva vidla kdo so gostje in sem se prav nasmejala user posted image . Trenerska lirika user posted image . Monina slovenščina user posted image . No...pa Romih je v črni srajci in vlogi plesalca kar...no...plesala bi z njim user posted image . Pa ujela zadnjih 10 min BB. HB, da je konec. Kaj je Kontrec zaprosil Sandro za roko..al kako? Nič mi ni jasno? Sem gledala 1. oddajo, pa pol mogoče še 2. Malo brala kaj se dogaja v Stopu. Pa ujela nov hit "Si jedla sir" user posted image  user posted image  user posted image . Uglavnem je moglo bit včeraj kar zabavno user posted image . Pa še Tito se je Roku nekaj opravičeval. No...verjetno vseeno nisem kaj dosti zamudila user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
13.12.2010 14:17:31   
miklarom
roži - super za tvoja dva čmrlja , da sta vredu in da je s tabo tud vse vredu, in naj lepo rastetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.12.2010 14:22:22   
mismis
Roži, super za Zvezdici user posted image user posted image user posted image . Kako pa to, da te je naslednji teden spet naročil na UZ??? Mislim ali ni to malo prepogosto glede na to, da si imela prejšnji teden UZ v MB...ne vem, pa upam da ne bom kaj blesavega napisala, samo nekateri so zagovorniki, da ni dobro v zgodnji nosečnosti delati prepogosto UZ.

Žižek, me veseli, da si se imela včeraj super, pa malo manj za user posted image . Včeraj v BB nič posebenga, Kontrec je kao res zaprosil Auerco, ampak po moje to še ne pomeni, da bo res poroka. Uglavnom, nič pametnega nisi zamudila. user posted image

Pikovit, super za pingota user posted image user posted image user posted image  lepo grej, da bo plusek, sedaj bi bil pa res že čas, da tudi vama uspe

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
13.12.2010 14:23:02   
miklarom
pikovitka - še tukaj za pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo ga grej

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
13.12.2010 14:45:12   
Roži_
Mismis, sem napisala zakaj, dr. valda boljše ve kot kakšni in onakšni zagovorniki kaj je dobro in kaj ne za takšne se jaz ne obremenjujem, a se ne strinjaš z mano.? Jaz vem, da je vse dobro in to je najbolj pomembno zame, enako želim tudi tebiuser posted image

Gigi, NS imam 11.1user posted image

Mikla, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
13.12.2010 14:52:33   
zarja1
Mišek ratatujski, cmoka user posted image user posted image . Nja se čimprej pozdravita in vse pestke za O....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka kako kaže?user posted image user posted image user posted image

Gigi moj še sestavljam jedilnik.....ma čist preveč si zmišljujem.user posted image user posted image user posted image  Kako si mi ti? Si zdrava?

Mismisu in moji teddyi vidim, da ste super, tako kot teta.user posted image user posted image

Miklica super za že 6. dan.....user posted image user posted image user posted image  kr tako naprej.....

Mausi helov.....

midva pa jutri na posvet...me prav zanima kaj naumimo, smo že na nedeljskem kosilu vsi povprek pametovali.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
13.12.2010 14:55:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikovitka - še tukaj za pingotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo ga grej

user posted image user posted image user posted image , nisem kaj preveč na tekočem...zadnje dni se mi življenje vrti bolj okrog takih bolj zanimivih rečeh, kot so npr: poplava iz zgornjega štuka zaradi počene cevi pomivalca, poplava v pralnici, ker je črpalka od pralnega stroja crknila (mislili prvo, pa se je lovilec barv zaštekal v odtočni cevi), luknja v lijaku, ker je Živa zabrisala s poličke eno keramično posodo...no, pika na i pa je bila sobotna tekma v Kranju, kjer si je tamali nategnil in izvil skočni sklep, posledica gips in bolečine še danes user posted image ...tako, dogaja.....
Vsem objemčke, mislom na vas, nosečke božajte bušije in vse ostale - uživajte v tem čarobnem decembru, baje nam retrogradni Merkur omogoča, da se otresemo stare navlake in z zaupanjem začnemo zreti v prihodnje dni user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
13.12.2010 14:55:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Jaz pa sem bila malo prej na UZ+ pregledu, me je klicala sestra, da v četrtek mojega G. ne bo, pa sem pridivjala k njemuuser posted image Moje pikice rastejo in srčki veselo utripajouser posted image
super......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!