Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 7:56:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo jutri je ponedeljek,držte pesti vse pestke stiskam......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 7:57:35
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutrooooooo....sneži!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 8:05:29
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutrooooooo....sneži!!!!!!!!!! Dobro jutro, draga Zarjica!! Pa kje si ti doma, da sneži...pri nas bo sonček !!! Očitno se je pa danes Mismis naspala, ker je še nič ni !! Kadar nam pa Loremi ne posreže s kavico, je pa slab znak , upam, da se motim!! Gigi ma zglancan stanovanje v nulo, zdej pa počas lohk tud k nam pride !!! Pikovit, sej veš, da mislimo nate!!! Sonja se že nekam dolgo ni javila ?? Kot vidite sem se razpisala,...končno lahko rečem, da se rokice počasi boljšajo. Še vedno se težko podpišem, umijem zobe, počešem..., pa jasno, ko dvigujem B, ampak vsaj v mirovanju me ne bole !!! Vsem želim uspešen teden in pošiljam poljubčke vsem, posebno pa vsem bušijem!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 8:15:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Dobro jutro, draga Zarjica!! Pa kje si ti doma, da sneži...pri nas bo sonček !!! Maribor.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 8:16:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Kot vidite sem se razpisala,...končno lahko rečem, da se rokice počasi boljšajo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 8:22:14
|
|
|
|
Roži_
|
Jutro Pikovit, držimo pestkeeeeee Miklarom, počutje?6 dan Držim pestke na rokah in nogah Ostale, kje ste se zgubile? Snegec pada pravite, blagor se vam, pošljite saj malo snegeca v Koper
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:12:34
|
|
|
|
miklarom
|
dan pri nas tudi sneži pikovit - srečno danes na UZ-ju držim pestke na vseh tačkah Roži - oj, počutje pri nas je zaenkrat vredu, belo še ostaja belo , pustimo se pa presenetiti, kako pa ste vi?
< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.12.2010 9:14:45 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:17:17
|
|
|
|
miska73
|
Lep pozdravček vsem. Mikla mislim nate. Pikovitka zate pa itak veš, da navijam tko kot za nobeno. Dobr zrihti. Vse najboljše še od mene dvema simpatičnima strelkama Tamalu in Kajši, ki sem ju obe že imela priliko v živo spoznat. Zarja vmes sem malo špricala tole temo. Lubek, kakšni so plani pri tebi za naprej. Še info za moje navijačice... Fanta sta spet prehlajena. Tako da bomo ponovno prestavljali O.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:31:28
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Kajši vse najboljše Pikovitek držim pesti na rokah in nogah Miklca naj belo ostane belo Podganca bemmumast očitno antibiotik ni nič pomagal . Kdaj imate pa naslednji rok? Pestke za naprej Alpog nimam zdej časa...Bom takoj, ko bom lahko . Katerega mladeniča si si pa zaželela? Loremi kako si? Sonya? Miši spančka? Hermy za rokice. Zarči si že sestavila jedilnik? Mausi pa ti? Kako si mi? Roži kako si zlato? Gretič kam si spet poniknila? Kruce kako je pri vas? Upam, da tisti plaz ni na poti k tebi domov? Fidiko misam Pa Aquico,..Nasko,..BarbaroB,..Neodkrito,...pa naše mamice, ki nimajo veliko časa... Lupčkam prav vse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:38:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Hvala za čestitke punce. Gigi, so se mi prov kolena zatresla ob tvojem darilu , dobr da ni bilo v živo, ker ne vem če bi ostala zvesta Kajši...vse najboljše in najlepše še naprej Čez vikend sem imela polhno bajto obiskov, dons še dobim pujseka za v skrinjo, spet cel dan dela , jutr bom pa spet mal vaša Mislim na vas
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:38:41
|
|
|
|
gigi1
|
Mikli nov avatarček? Kjut, kjut
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 9:40:02
|
|
|
|
gigi1
|
Tanjček saj veš . Kakšen košček prasca pa lahk v LJ pošlješ. Da ti mal olajšam delo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 10:00:00
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanjček saj veš . Kakšen košček prasca pa lahk v LJ pošlješ. Da ti mal olajšam delo Priznam da mi je ta prasec čist odveč, pa sploh ga ne smem jest, Staša koj pikce dobi, samo za našega je pa to kralj živali, kot tut zate verjetno . Če bi pa poslala, bi pa tko zgledalo : klikni http://www.youtube.com/watch?v=FFbLKOVdvNo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 10:42:37
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, mis smo se res naspali, smo spali skoraj do 10-ih, ampak smo pa vmes bedeli vsaj 2 uri. Hermy, super da so rokice vsaj malo bolje. Žižek, a si imela lepo nedeljo Loremi, upam da je vse v redu s tabo Sonya, pa kje si ti, nič več te ni okoli, me že malo skrbi Akvič, kako je s tabo in pikico, ste ok? Zarja, srce moje teddyasto, kako si mi ti Miklarom, še en dan bližje cilju Pikovit, držim pestke, da bo danes vse ok alpog, če zaupaš kateri ti je padel v uč, lahko morda jaz poskrbim zate tamalu, a ste fino praznovali? miška73, dobra stran prestavljene operacije je pa, da vsaj za praznike ne boste v bolnici. lep dan vsem skupaj, pri nas tudi sneži
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 12:09:36
|
|
|
|
miklarom
|
Žiži - ja mal spremembe za praznike na avatarčku , kako ti preživela vikend mismis - ja vsak dan smo bližje cilju, če bo pa dober bomo pa še videli , ti zaspančki samo spite , pa saj je prav daj si še duška zdaj čez par mesecev boš pa tak ponoči bedela miška73- hvala za pestke, a vi pa spet bubani in spet morate prestaviti O, naj se ti čim prej pozdravita loremi - pogrešamo te kje se skrivaš, a je stabo vse vredu tanja_jes - tudi jaz se ne branim za pujseka, sej dost če mi kr rep pošlješ , za to še bo placa v skrinji maussika - kje si
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 13:23:22
|
|
|
|
Roži_
|
Pikovitka, super za eskimčke, držim močno pestke Mausi, o bošca ker si utrujena, vzami si čas zase!!! Gigi zlato, super sem, upam da tudi ti, da je prehlad mimo Miklarom, samo se ti meni počuti vredu in jaz se bom kr stabo Jaz pa sem bila malo prej na UZ+ pregledu, me je klicala sestra, da v četrtek mojega G. ne bo, pa sem pridivjala k njemu Moje pikice rastejo in srčki veselo utripajo Aqua, oglasi se kaj, upam, da je s teboj in pikico vse vredu Lana70, kako je noga od J.? Ma kje si je to naredil?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:17:06
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka greje enga pingota . Držimo pestke Lana70 naj se sine čimprej pocajta Mausi kaj si dobrega skuhala? Pa malo počij! Roži srce za tvoji zvezdici. Kdaj imaš NS? Miklca saj veš...počivat, počivat, se razvajat in veliko smejat Miši včeraj super . Danes prišla in sem posledično ena navadna driska . Sem pa včeraj (prvič v lajfu) gledala Maria (al je z j?), ker sva vidla kdo so gostje in sem se prav nasmejala . Trenerska lirika . Monina slovenščina . No...pa Romih je v črni srajci in vlogi plesalca kar...no...plesala bi z njim . Pa ujela zadnjih 10 min BB. HB, da je konec. Kaj je Kontrec zaprosil Sandro za roko..al kako? Nič mi ni jasno? Sem gledala 1. oddajo, pa pol mogoče še 2. Malo brala kaj se dogaja v Stopu. Pa ujela nov hit "Si jedla sir" . Uglavnem je moglo bit včeraj kar zabavno . Pa še Tito se je Roku nekaj opravičeval. No...verjetno vseeno nisem kaj dosti zamudila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:17:31
|
|
|
|
miklarom
|
roži - super za tvoja dva čmrlja , da sta vredu in da je s tabo tud vse vredu, in naj lepo rasteta
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:22:22
|
|
|
|
mismis
|
Roži, super za Zvezdici . Kako pa to, da te je naslednji teden spet naročil na UZ??? Mislim ali ni to malo prepogosto glede na to, da si imela prejšnji teden UZ v MB...ne vem, pa upam da ne bom kaj blesavega napisala, samo nekateri so zagovorniki, da ni dobro v zgodnji nosečnosti delati prepogosto UZ. Žižek, me veseli, da si se imela včeraj super, pa malo manj za . Včeraj v BB nič posebenga, Kontrec je kao res zaprosil Auerco, ampak po moje to še ne pomeni, da bo res poroka. Uglavnom, nič pametnega nisi zamudila. Pikovit, super za pingota lepo grej, da bo plusek, sedaj bi bil pa res že čas, da tudi vama uspe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:23:02
|
|
|
|
miklarom
|
pikovitka - še tukaj za pingota ,lepo ga grej
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:45:12
|
|
|
|
Roži_
|
Mismis, sem napisala zakaj, dr. valda boljše ve kot kakšni in onakšni zagovorniki kaj je dobro in kaj ne za takšne se jaz ne obremenjujem, a se ne strinjaš z mano.? Jaz vem, da je vse dobro in to je najbolj pomembno zame, enako želim tudi tebi Gigi, NS imam 11.1 Mikla, hvala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:52:33
|
|
|
|
zarja1
|
Mišek ratatujski, cmoka . Nja se čimprej pozdravita in vse pestke za O.... Pikovitka kako kaže? Gigi moj še sestavljam jedilnik.....ma čist preveč si zmišljujem. Kako si mi ti? Si zdrava? Mismisu in moji teddyi vidim, da ste super, tako kot teta. Miklica super za že 6. dan..... kr tako naprej..... Mausi helov..... midva pa jutri na posvet...me prav zanima kaj naumimo, smo že na nedeljskem kosilu vsi povprek pametovali.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:55:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pikovitka - še tukaj za pingota ,lepo ga grej , nisem kaj preveč na tekočem...zadnje dni se mi življenje vrti bolj okrog takih bolj zanimivih rečeh, kot so npr: poplava iz zgornjega štuka zaradi počene cevi pomivalca, poplava v pralnici, ker je črpalka od pralnega stroja crknila (mislili prvo, pa se je lovilec barv zaštekal v odtočni cevi), luknja v lijaku, ker je Živa zabrisala s poličke eno keramično posodo...no, pika na i pa je bila sobotna tekma v Kranju, kjer si je tamali nategnil in izvil skočni sklep, posledica gips in bolečine še danes ...tako, dogaja..... Vsem objemčke, mislom na vas, nosečke božajte bušije in vse ostale - uživajte v tem čarobnem decembru, baje nam retrogradni Merkur omogoča, da se otresemo stare navlake in z zaupanjem začnemo zreti v prihodnje dni .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 13.12.2010 14:55:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Jaz pa sem bila malo prej na UZ+ pregledu, me je klicala sestra, da v četrtek mojega G. ne bo, pa sem pridivjala k njemu Moje pikice rastejo in srčki veselo utripajo super......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)
NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!