|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 14:07:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: Februarke 2011 II.del
13.12.2010 14:40:37   
d´ori

Biljana Jaguar car dela načeloma samo med tednom od 9-12 in od 14-18, piše pa, da se da dogovoriti tudi za soboto zato si mislim, da se da zmeniti tudi za nedeljo, le poklicati je treba prej (01/4275-328, 031/356-943, 041/615-069). So pa itak privat firma in se jim gre za biznis tako, da po moje so zelo prilagodljivi.

Midva sva tudi imela namen kupiti trikolesnik a se nama je zdel potem štitikolesnik boljši. 3X je imel sicer posebaj košaro za novorojenčka a je ni tako enostavno namontirati kot pri 4x, pa še športni del ni imel možnosti, da se dvignejo tudi nogice, če slučajno dete zaspi. Poleg tega rabiš namontirati dodatno adapterje za lupinico in še nekoliko manj stabilen je. Razlika v ceni pa je bila samo 20,00 eur, ker imajo na vse vozičke, razen 3x, ki je v akciji, 5 % popust. V glavnem midva sva bila strašansko navdušena tako nad vozički kot nad odnosom gospe, ki je jih je prodajala.

Za Delfinko in mali deklici pa držim ziljon pestk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
13.12.2010 14:42:22   
d´ori

Včeraj sem dobila ogromno (4 vreče) oblekic za pikca, še eno posteljico, ki bo šla k babici, zibko in športni voziček user posted image user posted image user posted image
Tako, da zdaj počakam samo še omaro, ki jo dobim ta teden in akcija!!!

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
13.12.2010 15:10:27   
maurica
ojla punce,

sem bila danes na CTGju in je vse ok, MV lepo zaprt user posted image . moram še naprej lepo počivati, ni pa več samo strogega ležanja. sej, še malo, pol pa tudi ni več tak problem, če malo pohiti user posted image

za seznam: CTG 27.12., P: 5.1.

suzy; hvala za informacijo, žal je Celjska lekarna precej oddaljena od mene user posted image ali je mogoče tudi v LJ?

ne morem verjeti, da bo delfinka jutri že mamica. kako je res hitro šel čas ... delfinka, jutri bomo vse ful mislile nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
13.12.2010 15:15:22   
suzy29
lil_ , super za pregled. Samo da je vse ok user posted image

Tamy82, ti tudi pazi kako in kam stopaš. Ko že 1x padeš, je za pazljivost skoraj prepozno user posted image   user posted image  

cukica, jutri fajn zrihtaj, potem nam pa javi kako in kaj user posted image

vipercat, ne jezi se. To samo škoduje tebi in user posted image . Boš vidla, da bo boljš user posted image

Registirana, vso delo lahko počaka. Zdej imaš izgovor user posted image . Super za predalnik, sedaj ga pa le napolni user posted image

d´ori, čestitke za nove oblekice ter posteljico user posted image

maurica, super za pregled. Samo da je vse ok user posted image  

V soboto sva pa z user posted image   šla popoldan po nakupih. Uff sem se nahodla........sem pa vseeno zelo vesela........saj sva nakupila za novega nadobudneža celo goro stvari. Kupila sva: komlet za iz P, zimski pajac, tetra planice, pamperske, robčke za ritko, brisačko z kapuco za po kopanju, zložence za popek, vatirane palčke ter krpice za kopanje. Kozmetiko sva pa rekla, da bova nakupila v mesecu januarju. Ja.......pri nas tudi že veselo naštimavamo. Mi je pa user posted image   včeraj naštimal  tudi prevajalno mizico in pa zibko v spalnico (ker nimava prostora za ločeno otr. sobo), tako da se tudi vizualno v stanovanju že pozna da pričakujemo user posted image . Bom probala malo poslikat, pa mogoče dodam še kakšno slikico. Jupiiiiii.........

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 13.12.2010 15:29:31 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
13.12.2010 15:25:52   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

ojla punce,

suzy; hvala za informacijo, žal je Celjska lekarna precej oddaljena od mene user posted image ali je mogoče tudi v LJ?

To pa ne vem. Pojdi se vseeno pozanimat...........je pa res full fajna zadeva.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.12.2010 15:40:52   
samsara04
Hej, hej user posted image ,

pa smo tudi v Piranu dobili par snežink, snežilo je le nekaj minut user posted image

Drugače pa držim pesti za D3lfink4 in vsem trem želim veliko user posted image user posted image user posted image

Je res veselje dobit zastonj cotke. Jaz sem jih dobila od sestre in sicer za punčko, tako bom mogla zbrati bolj nevtralne barve, no, za doma lahko tudi kako rozasto user posted image Obljubljene pa so mi tudi cotke za fantka.

Sem pa zadnje tri dni nekoliko čudna, če grem v trgovino in kak zaprt prostor, me začne čez čas nekaj stiskat kot da bi mi hotelo biti slabo in bi mi manjkalo zraka. Pritisk sem imela do sedaj vedno ok. Brce čutim, le trebuh me občasno boli. Je možna bolečina, ker se moj pobič suče na glavico? Na srečo imam jutri pregled in bomo videli, kaj je.

Lepo se imejte, lp

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.12.2010 15:52:46   
tamy82
cukica držimo pesti zate jutri, da bo na pregledu vse ok ... user posted image

registrirana super za predalnik! user posted image Zdej ga pa kar napolni ja user posted image

d'ori super za nov voziček in za veliko podarjenih oblekic! user posted image Zdej maš pa že skoraj vse, kar rabiš za user posted image , a? Ma vseeno naj še malo počaka user posted image

maurica lepo, da je bilo vse ok na CTG! user posted image Pa da nimaš več strogega ležanja ... no, vseeno pazi nase user posted image

suzy29 super za vse nakupe in spremembe pri vas doma ... ja, najbrž se zdaj že pri vseh pozna, da kmalu pričakujemo (ne samo po trebuščkih user posted image ).

samsara je fajn dobit škatlo/vrečo majhnih cunjic, a? user posted image Zdej pa vse lepo oprat in zložit v omaro user posted image Pa srečno jutri na pregledu!

Pri nas so pa končno odprli cesto! user posted image Tako da bom lahko šla potem na telovadbo, še prej pa malo v trgovino in na pošto. Mi je res fajn, da se mi ne bo treba več vozit naokrog, ker je bilo res dooolgo in še nevarno user posted image Zdej pa čim manj dežja, da se ne spet sprožil kakšen plaz user posted image

Uživajte!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
13.12.2010 16:00:03   
valek
Registrirana , super za predalnik....to bo veselje noter zlagati...
no naju pa čaka sestavljanje sobice čez praznike....se že res veselim....

je pa res da sva toliko tega morala tudi kupiti....da bi mi resnično prišlo prav, če bi še dobila kake cotike,... zato imam eno prošnjo....
če ima katera doma za fantka kaj cotik, da jih nebo rabila več oz. da pričakuje punčko...., se močno priporočam....
naj mi piše v z.s.

hvala in lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 17:00:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
13.12.2010 19:15:31   
DIANE
Čer,
vidim, da ste vse tok priden jaz pa zle bolj počivam sem si vzela časa zase ker je bilo v službi mal preveč delovno in stresno in me je mal sesulo. Grem še v službo kake 3 dni pol pa dopust jaaaaaaaa dopust juhuhu.
Zanima me a je kateri sedaj kaj slabo?
Drgč mi je pa možek sestavil komodo in tako, da cotke že imam notri sam oprat pa zlikat bo še treba.
Pa še nekaj me zanima kdaj pripraviti torbo za v bolnico?? Vem, da je še 2 meseca časa sam vseen je fajn vedet in biti pripravljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.12.2010 19:29:45   
ninchi9
Vidim, da vam je tudi slabo v zaprtih prostorih - isto meni. Moram met obvezno plastenko navadne vode skoz zraven. Sem si pa merila pritisk danes in sem imela 110 pulza..user posted image user posted image
Vem, da imamo nosečnice več volumna krvi zdaj v sebi, ampak da se ti tako dvigne pulz?? Zato pa ni čudno, da sem skoz tak utrujena, kot da bi vozila kolo user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.12.2010 19:37:15   
trsica
user posted image Tudi meni je zadnjih nekaj dni nenormalno slabo. Najprej sem vse skupaj pripisovala injekcijam, ki sem jih dobila v bolnici. Zdaj pa vidim, da očitno ni to. Danes se mi je zavrtelo v dvigalu. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.12.2010 19:38:06   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

Čer,
vidim, da ste vse tok priden jaz pa zle bolj počivam sem si vzela časa zase ker je bilo v službi mal preveč delovno in stresno in me je mal sesulo. Grem še v službo kake 3 dni pol pa dopust jaaaaaaaa dopust juhuhu.
Zanima me a je kateri sedaj kaj slabo?
Drgč mi je pa možek sestavil komodo in tako, da cotke že imam notri sam oprat pa zlikat bo še treba.
Pa še nekaj me zanima kdaj pripraviti torbo za v bolnico?? Vem, da je še 2 meseca časa sam vseen je fajn vedet in biti pripravljen.

Diane....kar se tiče torbice za v bolnico...mislim da je kak mesec pred pdp ravno dovolj hitro......

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.12.2010 19:54:47   
lil_
men je ze celo nosecnost groza zaprtih prostorov. sm en soparen poletni dan padla skupej v piranskem akvariju, res groza. pol bi se mogla udelezit ene poroke na obcini, k je blo cist zatohlo, se k smo cakal, da bomo sli noter, mi je blo slabo, tko da sm to spustila ven. aja pa trgovine, cist brez zraka. k sva hodila v MŠ sm tut komi zdrzala, sem se pocutila kt da je samo men slabo, tut ce je biv ksn okn kje odprt, so ga takoj zaprl user posted image

jst sm pa kr vesela, da mam cunjice ze oprane, ker sem jih takrat prala, susila, zlagala res z veseljem, trenutno bi mi blo pa kr mal odvec. sm skos taka utrujena in brez volje. tko da mi pocivanje cist paseuser posted image

torbe pa jst nemislm prpravlat, k res nevem kaj nej dam notr. tiste osebne potrebscine bom ze takrat nabrala k bo treba. papirje mam itak v eni mapci, scetko in pasto bom pa ze vzelauser posted image al nevem no...a nej mam scetko in pasto en mesec pripravljeno v torbi...si ne predstavljam, se mi zdi smesno. polnilc za telefon pa tut nemorm dat kr v torbo, ce ga se rabm user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
13.12.2010 20:22:18   
valek
Ja vse kar lahko pripraviš kak mesec prej,si pripraviš....s tem je mišljeno bolj te stvari:dokumenti, copati, kopalni plašč(šlafrok),spodnje perilo, nogavice,vložke, robčke,kako revijo,....in še kaj....
stvari za dojenčka pa samo pripraviti ločeno-to bo partner prinesel kasneje...

medtem ko pasto in zob.ščetko,mobitel, polnilec...take stvari sproti...ne mormo prej pripravit...

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.12.2010 20:41:17   
lil_
mogoce bom res na ksn kupcek prpravla nogavice in vlozke. krokse mam itak se od poletja v avtuuser posted image za zacetek bom z mrezastimi gatkami zadovolna, ce bom rabla svoje, mi jih bo moj prnesu, no mogoce jih dam vseen lahko na kupcek. kopalnega plasca nebom mela. sej pravm, mogoce bi res mogla kej prpravt, ampak kr ne vidm potrebe. medtem k mam za odhod iz porodnisnice za user posted image user posted image ze ogromn kup prpravlenuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.12.2010 21:27:21   
vipercat
punce to vam moram pa takoj povedat
končno me je klicala tista ženska z rezultati psiho testa - upam da se še katera spomne da sem kakšen mesec nazaj delala psiho teste???? no danes je končno klicala in rezultati so boljši kot sem pričakovala - pravi da se hitro učim, pri testu natančnosti sem bila v hitrosti v povprečju naredila pa sem samo eno napako, povprečje pa je 5. tudi karakteristike je opisala vse dobro - oziroma vse delu primerne. zelo sem mzadovoljna z vsem kar je povedala user posted image user posted image user posted image . aja pravi da sem preveč samokritična - kar pa že vem hahahahaa

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
13.12.2010 21:53:16   
tamy82
Uf, mene je pa prej tako fajn v križu usekalo, da seme vidla vse zvezde user posted image Še dobro, da je bil moj zraven, da mi je pomagal vstat, če ne ne vem kako bi se sama pobrala user posted image

Sem pa bila prav prijetno presenečena nad pripravo na porod danes - smo "se šli sproščanje" user posted image in čeprav mene take stvari ponavadi ne sprostijo, čeprav se trudim, je bilo danes res zakon! Sem se res sprostila user posted image Tako da sem celo pozabila na mojo živčnost pred tem, ko sem skoraj izgubila živce v Mercatorju ... user posted image

vipercat super za teste! user posted image A to zdej pomeni, da si dobila ta posel al službo? Pridna!

Nič, lepo se mejte in trdno spančkajte! user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.12.2010 21:57:45   
lil_
vipercat ja mene tut zanima ce si dobila sluzbo? a nista sla oba z user posted image na teste? kako se je pa on odrezov? drugac pa kokr se spomnem, si rekla, da njemu take stvari, kot so te psiho testi ne lezijo.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
13.12.2010 22:55:21   
Nina33
Čer!
D3lfink4, jutri se ti bo 100% kolcalo - bomo tolk na vas tri mislile user posted image . Miljontavžent user posted image . Boš pa prva cartala med februarkami user posted image user posted image .
Pa super za dobro opravljene preglede, naj se samo dobre novičke vrstijo user posted image user posted image user posted image .
Je pa fino "zbirat" zadeve za user posted image , ne? Men je po svoje kr mal "žal", da imamo že vse doma user posted image . Čeprav moja mami vsake toliko kupi kaj za prihajajočega člana (npr. danes en tak res cort bodi user posted image ). Moram pa priznat, de cunjic še nisem šla prištimovat (pač te, ki "mi" jih mama kupi preperem in so na posebnem kupčku, zraven cot od "ta velicga"), tut torbe za v P ne (čeprav me moj user posted image že več kot en mesec sprašuje, kdaj jo bom user posted image ), se strinjam, de se ne da ne vem kaj v naprej pripravit - vsaj za moje pojme. Tko de... Se še ne vidi (po opremi), de bomo kmalu kvartet user posted image .
Slabosti - meni se že dober mesec, dva takooo spahuje user posted image . Včasih komaj "nazaj dol spravim" user posted image . Zatohli, mali prostori - živa groza.
Maurica, mogoče ti lahko kera "z unga konca" po pošti pošlje to kremo? Pač ideja user posted image .
Valek, z veseljem bi ti kaj šenkala, pa bomo baje še enga poba imeli. Škoda, de Suzy glih za punčko "šenkuje" - čeprav ležalnik je unisex, a ni? Bom čez en teden še enkrat preverila pri svoji G - če je vmes "lulček preč padel" res kaj dobiš user posted image . Čeprav nimam nekih res fantovskih cotk. Je pa tako kot je zanč ena pisala (no, glih obratno se mi zdi): tut če je res po fantovsko oblečen (s kakšnimi dinozavri na majci/puloverju ipd.), je za ljudi na cesti/v trgovini ipd. še vedno "ena lušna punčka" user posted image user posted image user posted image . Bi ga mogla verjetno res mal postrižt, sam kaj ko sem mal take a´la hipi sorte user posted image . Ga ne ostrižem dokler ne gre v šolo user posted image user posted image user posted image .
Ninchi, pulz meni že od nekdaj brez kakega vidnega razloga poskoči ornk čez 110 user posted image . Pa pravijo, de ni krize, ker imam pritisk tam spodej nekje, sem baje bl kt en ptiček user posted image . Ti pa tudi, zgleda user posted image .
Vipercat - dej povej no, a maš službo? V vsakem primeru: super za odlično opravljen test user posted image user posted image user posted image , kako bi šele razturala, če ne bi bila po nosečniško počasnejša (baje smo +/- vse take, vsaj zase lahko garantiram, de sem).
Jaz sem pa dons z mali princem šla v mama/ata hotel user posted image . Naju/nas je ati najprej mal okol štacun peljal - sem hotela v Lidlu un kombinezon kupit, pa ga valda ni bilo, same male cifre so bile. Poj sem/sva(smo) šla z mojo mami nova očala zame naročit - in sta me s "prodajalko" prepričali, de nisem vzela enako dolgočasnih okvirčkov kot jih imam zadnje (skoraj) 10 let user posted image - upam samo, da mi ne bo kmalu žal user posted image . Poj smo se sprehodili po snežnem sončku (kako je to meni lepo - de sneži medtem ko sonce sije), da je mišk zaspal, midve z mamo sva pa po štacunah poj rile user posted image . Je Šimen dobil hlače, dve majici in pulover, mali bodoči en cort bodi, moja malenkost si je pa prvoščila en lep pulover, ki mi pokrije bauh user posted image . Poj smo imeli kosilo (ki mi ga ni bilo treba skuhat, niti posode nisem pomivala - sem pa po njem dobila kavico in sladoled), po kosilu je pa mišek okupiral babico in dedija, jaz sem pa zadremala user posted image user posted image user posted image . Ma , počitnice, vam povem user posted image . Ne vem, zakaj nam večkrat kaj takega ne rata user posted image . Smo bili vsi glih ta prave volje zgleda.
Spet sem se razpisala user posted image user posted image user posted image .
Upam, da ste tudi ve imele lep dan, želim vam pa tudi lepo, mirno noč in prelepe sanje!
Jutri pa držimo pesti za D3lfinko in njeni pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.12.2010 23:05:06   
Nina33
Pa še tole user posted image user posted image user posted image :

Bliža se čas praznikov. Ne pozabite na zdravo prehrano. Vitamin Ce v različnih vrstah prehrane.....  :
  PrasenCe, PivCe, VinCe, SarmiCe, KobasiCe ...
user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
14.12.2010 6:43:09   
cukica
Dobro jutro!

Mi zopet ne spimo me neki šravfa po trebuhu,...Drgač sem pa super in komaj čakam,da grem vLjubljano,da vidim našega bajsona,...Takoj,ko pridem vam poročam takrat bo pa tudi že kakšna novička od Delfinke verjeten,...

Delfinka drži se in mislim nate,in na tvoji pupiki,....user posted image user posted image user posted image
D`ori dober odpravi danes,...
Jo@n ti tudi,...
in ostale,ki imate danes pregled,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
14.12.2010 9:25:11   
sara1986
Res upam, da bo danes z našo delfinko in njenima dvema punčkama vse ok. Mislimo nate!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
14.12.2010 9:47:34   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Dobro jutro!

Mi zopet ne spimo me neki šravfa po trebuhu,...Drgač sem pa super in komaj čakam,da grem vLjubljano,da vidim našega bajsona,...Takoj,ko pridem vam poročam takrat bo pa tudi že kakšna novička od Delfinke verjeten,...

Delfinka drži se in mislim nate,in na tvoji pupiki,....user posted image user posted image user posted image
D`ori dober odpravi danes,...
Jo@n ti tudi,...
in ostale,ki imate danes pregled,....

Cukica, fajn opravte..... sicer pa tudi js nism danes spala,naj te potolažim da nisi edina...js sm bedela med pol peto in semo uro,.....potem pa mi je ratalo še eno urco zaspati....no ja, vsaj nekaj:)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?