|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
9.12.2010 18:10:28   
mismis
eh kislo zelje imam pa jaz od malega zelo rada, me domači še vedno hecajo, koliko sarme sem lahko naenkrat pojedla. Pa segadin, pa samo kislo zelje, njami... še dobro, da je mamca spet  dala zelje kisat user posted image

Pa mleto meso imamo pri nas tudi radi, pleskavice, polpetke, špageti boloneze, lazanje... vse nam gre v slast. Lačen pa itak skoz user posted image user posted image

Zate pa dobra novica, samo še 22. dni do konca decembra.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.12.2010 18:14:54   
gigi1
Mausi in Pika.po kapo dol! Jaz razen kakšnega piknika še nisem kuhala za toliko ljudi. Se mi zdi, da je optimalno nekje do 8 oseb, če hočeš neki finega narest user posted image
Pika.po tebi pa sploh kapo dol, glede na to, da mesa ne ješ. Ko je bila moja mami bolana sem ji kuhala brezmesno hrano in tudi sama takrat mesa nisem jedla. Pa se spomnim kako mi je smrdelo user posted image  No zdej nimam več teh problemov user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.12.2010 18:19:08   
gigi1
Miši še dobro, da ti vsaj kislo zelje paše, če druge kislobe videt ne moreš.

Pri nas pa bolonjezov ne delamo (razen v varianti, ko drobno sesekljam meso), polpete le občasno z veliko zelenjave not naribane, kdaj pa kdaj filane paprike.Pa kakšen čevap na pikniku..to je pa tudi vse kar jemo iz mletega mesa. Ni mi pa jasno, klobase in salame bi pa kar skoz jedel user posted image . No...pa zastopi ti tega mojga mužiča user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.12.2010 7:14:38   
loremi
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Neki mi budilka ne dela, dans sploh ni zvonila in če se nebi moj zbudil in šel pogledat, kolk je ura, bi mogoče še zdele zzzZZZzzzzzZZZZ in zamudila v službo.

Lupčke vsem in peteeeek jeeeee, lepo poreživite dan in potem vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.12.2010 7:28:01   
zarja1
Dobro jutro.....spala celih 12 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.12.2010 7:48:33   
hermy1
Jutro!!

Danes je petek, dan za žur!!! Jao, mam prav tremo user posted image , ker jo bom pustila doma!!! Imamo službeno večerjo.

Mismis...zakaj mi delaš skomine po zelju user posted image ...le najej se ga zdej...če boš taka nesrečnica kot jaz, ga potem vsaj nekaj časa ne boš mogla...men se pa tko je user posted image !!! SPanje...ja šit je, ker nisi tolk utrujen, da bi lahko spal...pol te pa lulat, pa kaj te skrbi, pa križ te boli....user posted image , lepi obeti, auser posted image ??

GIgi jest sem tud mal čudna,...nimam preveč rada praznikov...razen lučk po mestu user posted image , grem drug teden mal na sprehod po mestu!!

Mejte se najlepejše...čaka me frizer, pa fth,...mam vas rada vse!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.12.2010 8:24:18   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo danes smo že bolje spali user posted image

Hermy, zakaj pa ti ne smeš jesti zelja? user posted image , uf tale bi mi bila pa težka za zdržati brez zelja. Kako so rokice?

Teddy, kaj si tako zmatrana, da je padlo kar 12urno spanje? a ne, kolk so ti mediji podobni user posted image

Loremi, potem pa še dobro, da te je tvoj zbudil. Kakšne so razmere v službi, so možnosti, da ostaneš?

Žižek  kako smo danes, kaj manj utrujena?

pika.po in mausikaa, res sta mojstrice kuharije, da lahko kuhata za toliko oseb. Midva sva imela toliko oseb povabljenih samo 2x, pa še to je moj dežurni kuhar, jaz sem samo deklica za vse (pucanje solate, lupljenje krompirja,...), ma priznam da imam prav hudičevo srečo, da moj rad kuha. Zdaj pa potrebujem predloge za božično večerjo s prijatelji user posted image

Pikovit, še malo pa bo ponedeljek

Miklarom, kako počutje

sonya, kje si se zgubila

Akvič, kako je s tabo

Lana pa Lana, kako ste ve?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.12.2010 8:30:46   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hermy, zakaj pa ti ne smeš jesti zelja? user posted image , uf tale bi mi bila pa težka za zdržati brez zelja. Kako so rokice?

Že brez zelja nas krčki mučijo, z zeljem je pa zmaga user posted image !!!
ROke spet slabše, ker sem si črpala user posted image , ti ti! Bo upam hitro spet bolje! Hvala za vprašanje, lubčka bušiju...jest tud vsake toliko pogledam vaše slikice...že zdej dobr pozirata user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.12.2010 8:39:22   
loremi
Loremi, potem pa še dobro, da te je tvoj zbudil. Kakšne so razmere v službi, so možnosti, da ostaneš?

Mismis ko bi le vedela, kaj je zdej, kako se bo šefinja odločila user posted image user posted image . Zdej še ni nič rekla, tako da me daje občutek, da bo poćakala do konca obračunov naslednje leto, to je do konca marca ali pa aprila. Ampa verjemi, da sem v takem precepu, kaj nardit user posted image . Januarja, no eventuelno februarja, če bo user posted image  spet mešala štrene, mam namen it v nov ivf in ja, posledično spet bolniška in bom spet tisti trn v peti zarad bolniških odsotnosti, tega ona sploh ne mara. In ne vem a nej grem vseen v postopek al počakam do marca, aprila user posted image . Čeprav, ja se pa tud meni mudi, ker ne vemo, kaj bo zdej z maternico user posted image . aaaaaaaaaa user posted image user posted image
Prav hočem obdržat službo, zdej je ta kriza tud mojemu fuuuuul zmanjšala količino dela, lahko rečem da še dobro, da mam jst službo, drgač nebi več shajala user posted image .
Mi kr slabo pride ob misli, da dobim knjižico. user posted image

Hermy ma božica no user posted image , naj bo že boljš s tvojimi tačkami. user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.12.2010 8:40:00   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Dobro jutro.....spala celih 12 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuu supercaaaaa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.12.2010 8:42:16   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Mi kr slabo pride ob misli, da dobim knjižico. user posted image
Hermy ma božica no user posted image , naj bo že boljš s tvojimi tačkami. user posted image

O, to je pa res šit in dilema user posted image !! Res ni lahka odločitev!! Naj se stvari uredije najugodneje user posted image !
Loremi, če ne bo boljš prej, pa takrat, ko bo shodila user posted image !!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.12.2010 9:34:44   
miklarom
dobro jutro, dober dan, a ni več nihče zaspanuser posted image

zarja - opa, dolgo si ti spala, no saj jaz nisem nič boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

hermy - ojoj, ti uboge ročice, naj se ti čimprej poštimajo

mismis - jutro mali medvedki, kako ste spaliuser posted image , pri meni je počutje vredu in upam da tako tudi ostane

gigi - haloooooooooooooooo, javi se, si delovno, grlo še buba

Naska - pogrešamo te in mislimo nate

aqua - je bolje. si že doma , držim pestke za vse dobro tebi in bebiki

sonya, lana08 - kako ste nosečke vse vredu tako kot mora biti

Roži - kako si srečkauser posted image , se čuvaš, te tvoj lepo razvaja in božaš bušijauser posted image

loremi - hm, to pa ni prav prijetno zdaj pri vas, upam da se ti vse dobro uredi, tako služba, kot tudi za postopek bebike, kar je navažnejše

lana70, Grethy ,  tanja_jes in vse ostale ...... user posted image vas

< Sporočilo je popravil miklarom -- 10.12.2010 9:36:46 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.12.2010 10:17:02   
gigi1
Jutrčka

Loremi srce kaj pa če bi vzela samo par dni dopusta za postopek? Da ne bo šefica težila? Držim pesti, da obdržiš službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miši sem kar OK. Hvala. Ti si se pa končno naspala user posted image

Zarči 12ur???? Tolk jaz spim v treh dneh skupaj user posted image  user posted image  user posted image . Super user posted image

Miklca si zaspana? Grlo je bolje. Hvala user posted image . Meni res ingver pomaga user posted image

Hermy user posted image  ti šment no! Moraš vašega naštimat, da pumpa. S tvojimi rokicami res ni to za počet user posted image . Ja zelje in krčki pa niso za skupi. Bo treba še malo potrpet s tako hrano.

Sonya si spet v mama hotelu?

Lupčke vsem

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.12.2010 10:29:50   
zarja1
Srčice moje, ja polnih 12 uruser posted image . Čist sem bla izčrpana. Brez kondicije sem za tak december.....user posted image user posted image user posted image
Dans pa že spet pokam od energije. user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.12.2010 10:34:01   
loremi
Gigi sej takrat ponavadi vzamem dopust ja, bo pa itak to spet cel teden, ker po punkciji zarad hiperce ni šans, da bi bla sposobna it delat. Pa še iz UZ-jev bom pozno hodila, ker bom čakala dr.TT. Tko da me skoz živci grizejo. user posted image
Hvala vsem za želje in pestke!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.12.2010 10:34:27   
zarja1
Teddy, a ne, kolk so ti mediji podobni user posted image
moji, moji.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.12.2010 10:35:03   
zarja1

Gigi sej takrat ponavadi vzamem dopust ja, bo pa itak to spet cel teden, ker po punkciji zarad hiperce ni šans, da bi bla sposobna it delat. Pa še iz UZ-jev bom pozno hodila, ker bom čakala dr.TT. Tko da me skoz živci grizejo. user posted image
Hvala vsem za želje in pestke!

Loremi kako veš, da bo spet hiperca?

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.12.2010 10:36:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1
ROke spet slabše, ker sem si črpala user posted image , ti ti! Bo upam hitro spet bolje!
bogica.....držim pesti, da čimprej mine....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.12.2010 10:45:49   
loremi

Predvidevam, po besedah dr., da če je bila prej vsakič, bo zdaj tudi. Če pa damo manjšo dozo zdravil (no sej nimam velike), bom pa reagirala vse skup nič.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.12.2010 11:17:10   
alpog
Zdaj pa mene par dni ni bilo tukaj, pa je toliko novega! Gigi, kaj ko bi eno preglednico spet vrgla gor? Bi šlo? Zame user posted image , plis!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.12.2010 13:11:41   
Roži_
Danuser posted image
Sem prišla malo pokukat..
Hermy1, naj mine čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, tako praviš za službo, ouser posted image , upam, da res ne dobiš knjižiceuser posted image
Miklarom, jaz sem odlično, pa ti?user posted image Počivaj mi veš!!!
Zarja1, tudi jaz nekam spim preveč zadnje čase, pa še popoldan zaspim kar je neobičajno pri meni, pol pa sem vsa zgubljena in živčnauser posted image

Punce vse ste moje prijateljice, jaz sem vas dodala, samo vi še morate potrdituser posted image
Pikovit si dobila paket nazaj?
Gigi, kaj bomo kuhali danes? jaz sem si zaželela govejo juhico, pa nič drugegauser posted image

Lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.12.2010 14:48:52   
hedviga

eh kislo zelje imam pa jaz od malega zelo rada, me domači še vedno hecajo, koliko sarme sem lahko naenkrat pojedla. Pa segadin, pa samo kislo zelje, njami... še dobro, da je mamca spet  dala zelje kisat user posted image

Pa mleto meso imamo pri nas tudi radi, pleskavice, polpetke, špageti boloneze, lazanje... vse nam gre v slast. Lačen pa itak skoz user posted image user posted image

Hehehe, kislo zelje..mnjaam, očitni znak nosečnosti!!! Naša dva sta pomoje od samih sarm zrasla v trebuhu user posted image
O lakoti pa....user posted image user posted image  user posted image  nosečka, nosečka, nosečka....
Lepa medota imaš Miška!! user posted image user posted image  

Vsem ostalim konzervicam pa enega veliiiikega lupčka!
Napišem kaj več drugič, doma norija, otroc bili bolani, zdaj pa mož...pa napadi trme ipd...pa službena norija....huh!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.12.2010 18:27:52   
zarja1

Predvidevam, po besedah dr., da če je bila prej vsakič, bo zdaj tudi. Če pa damo manjšo dozo zdravil (no sej nimam velike), bom pa reagirala vse skup nič.
user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.12.2010 8:56:17   
mismis
A sem prvi? Prvi sem user posted image user posted image user posted image

dobro jutro naše zaspanke user posted image , saj vem, da je vikend ampak vseeno, ste ga včeraj vse žurale?

user posted image

pa še  danes ima naše Tamalu rojstni dan

Tamalu, vse naj naj za tvoj rojstni dan ti želim, ko pa boš spet na naših koncih, boš lahko dala pa za rundo ali dve user posted image user posted image user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.12.2010 8:57:28   
miklarom
jutrouser posted image  vidm da še vse spite, saj je prav tako saj je vikend in imate čas da se spočijete, evo malo postrežbe za vsako nekaj

user posted image kaviceuser posted image

pa malo sadja in žitaric za naše nosečke

user posted image  

in še nekaj za vse ostale

user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 11.12.2010 8:58:09 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?