![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:32:03
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@....kako kej prehlad, vidm d mau počivaš...sej je prov
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.10.2010 19:48:32
|
|
|
|
sjmm
|
mene pa dons tok desna roka boli....sm mogla mau Majkija domov nest...mi je skor roka odpadla....zgleda da ga dobr futram ok, zdej grem pa nudelčke skuhat....k so že začel domov kapljat...pol pa bomo kr ene palačinke s skutnim nadevom...Maj jih obožuje...itak..mlek, jogurt, skuta....se bo en dan utopil v em...včeri zvečer je pred spanjem spil en aktimel, pa še flašo am-ja zravn...skoz hodi k hladilniku...pa pravi...meksija pil (mlekija pil)...sm včas kr mau huda k se vsega tok nažlampa...pol pa je s kosilom mau problem...dons bo itak tako kosilo k ga obožuje...mislm d ne bo težav popoldne pa še ne vem , kako bo...saška je neki zmenjenaza v kolosej, jan bo prjatlce in enga kolega v kolosej in v meka povabil.....sam ne vem, če se bomo lahk vsi v svto zguzil, da bi šla lahk še mi2 z majkijem, pa bi šli mau po štacunah pošnoflat...hm, bomo vidl
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 17.10.2010 19:49:15
|
|
|
|
sjmm
|
OK, mam monodramo...grem kej postorit, pa na en kapučinček
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 13:54:50
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - js sem tudi za srečanje!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 14:08:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelc@....kako kej prehlad, vidm d mau počivaš...sej je prov neki časa diham,pol malo neham,.. ....je boljše,ker sem 2 dopoldneva lepo počivala-zdej bo pa Hani poskrbela da ne bom preveč počivala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 14:10:26
|
|
|
|
Čebel@
|
po škratka lep dan in se tipkamo zvečer
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 14:56:25
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ojla, da se vam malo javim. Mava atija od včeraj doma, ma mini dopust. Tak da uživamo v troje, jaz se še nekaj učim vmes, mam v ponedeljek izpit. Danes bi si mogla it eno bradavico dat odstranit še, pa so me po 2 urnem čakanju prenaročli na januar Čista zguba časa v glavnem... Urša za tvojga miškota! Midva z Aleksom tudi čakava, če jih bo dobil, jih ma njegov prijateljček, in smo bli v stiku (ko se mu še ni nič poznalo, tak da nismo vedli, da jih sploh ma). Kak ste vse pridne s pospravljanjem, mi mamo trenutno pravo bombo v stanovanju Bom v ponedeljek mela čistilno akcijo. Danes gremo še v vilinsko deželo malo pogledat, jutri baje na neke obiske, in bo vikend šel kot keks Nič, uživajte! Pa pazite nase, sploh novopečene mamice.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 16:40:44
|
|
|
|
sjmm
|
HELOV! oči peljal ta velka 2 na lepš, mami pa ta mala 2 na marost...smo se nadihal zraka...super je blo...zdej sta pa čajček spila, pa aktimel...pa sta pred risanko mau omagala....še majči celo u sede gleda zdej grem pa eno skutno pecivo narest, ker gremo ju3 na praznovanje rojstnega dne Petrove sestre pa u kuhni me je vsa posoda počakala..k smo takoj po kosilu šibnil še mau sončka ujet no, pa dejmo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 17:05:02
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica...lepo se imejte skupaj z atijem ....zdravstvo pa itak no comment sjmm.....super za sprehod ...lepo praznujte jutri smo bili pri stari mami na obisku,pol pa še usput v trgovino in je že tema zunaj .....Hana je šla malo v spodnji štuk-ju pogreša ......jaz sem pa kar nekaj sitna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 17:06:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 17:10:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan...smo vsi na kupu....ata na sedežni, Majkl na skretu , Rokso tlele pr men u naročju u kotroli , Jure pa u kombinezonu pa u lupini spi u spalnici, ker je spet zaspal k smo šli v vrtec po kričača. ČEBELA NE KUPUJ KOMBINEZONA TI BOM JST MOJGA DALA MAM OD 0-3M je iz flisa pa podložen ful mehak in topel, tko d ti ga z veseljem podarim.....pa take lepe modre barve z avtom MIHAILO ZATE MAM PA RDEČ KOMBINEZON Z BELO-ROZA SNEŽENIM MOŽEM ŠT. 62 ZA BEJBO PETRUŠK A TI KEJ RABŠ ZA TVOJGA NOSEČKE ČE ŠE KERA KEJ RABI PROSM DA ME POCUKATE št. 56-62 VSE PODARIM aja mam še 2 šteke vatirancev in skor polno tubo lanolina za nego bradavic v prvih dneh dojenja.....mislm d tut še en paket mrežastih hlač ok en Q k ga MORAŠ vzeti za hec:a pri vas € serjete,da vse podarjaš???kaj če bi ti to PRODALA???
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 17:47:39
|
|
|
|
Urša08
|
oj Pri nas so popoldan vsi trije istočasno spali - neverjetno. Drugače se pa Nejcu delajo pikice, ga že srbijo, močno upam da bo kaka lažja oblika. Punce k ste že mele norice pri otročkih dejte mi povedat kolk časa traja, kako poteka vse skup, s čim lahko otroku olajšam - sedaj ma en sirup. hvala Sedaj Nejc gleda risanko, Žiga je šel mal dol k babi in dediju, Eva pa pančka. Jaz grem pa en kapučinček narest za naju z .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 18:01:10
|
|
|
|
birdy
|
Urša, jst ti težko pomagam glede noric. Neli jih je mela v tok blagi obliki da je ni nič matral, ne vročine ne nič. Sam pikice k jih je probala mal praskat, no, ene dve vem da je fejst skrampala ampak se ji nič ne pozna. Držim pesti da bo pri vas tud tako. Pa en vprašanje direkt zate??? A se kej spomniš, a so malčico v P vagal z plenico vred, a so tetra pleničko kej odštel? Moj je dons zvagan 30g lažji, ampak sem študirala... Enkrat sem bila pri vaganju zraven in ga je dala na vago v tetra plenici pa ni pomoje nič odštela teže te plenice... Ker mi je čudno da bi šel dol k tok lepo je, pa lepo mi spi ene tri ure. Tud patronažna je rekla da je čudno in da misli da so ga al narobe zvagal al pa da se gre za odstopanja pri različnih vagah... Mi je rekla naj ne bom živčna al pa zaskrbljena zarad tega (hmmmmm, ko bi bilo tako kamot ), da bova v ponedeljek še enkrat zvagale i vidle kako je v resnici.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 18:06:46
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy sedaj si me pa dobla. a veš da sploh nisem bila nikol zraven k so jo vagali Mislim da ti ni treba nč skrbet in so res pozable pleničko odštet. Se boš v ponedeljek pomirila ko bosta ponovno vagali . Pa hvala za odgovor glede noric. Sem mal brala in naj bi drugi v družini mel hujšo obliko tko da Žiga čaka hujša oblika, sploh pa ne upam niti pomislit da bi jih Eva dobila me je kr groza. Aja še vedno čakamo slikico
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 18:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 19:01:55
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 oj Pri nas so popoldan vsi trije istočasno spali - neverjetno. Drugače se pa Nejcu delajo pikice, ga že srbijo, močno upam da bo kaka lažja oblika. Punce k ste že mele norice pri otročkih dejte mi povedat kolk časa traja, kako poteka vse skup, s čim lahko otroku olajšam - sedaj ma en sirup. hvala Sedaj Nejc gleda risanko, Žiga je šel mal dol k babi in dediju, Eva pa pančka. Jaz grem pa en kapučinček narest za naju z . pri nas je najbolj pomagalo tuširanje, pa en gel imajo v lekarni d mu ublaži srbenje....sam k bi se jz spomnila kako se reče bi blo tud fajn...je pa neki na A...je brez barvil, dišav....mogoče se pa spomnim
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 19:03:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy sedaj si me pa dobla. a veš da sploh nisem bila nikol zraven k so jo vagali Mislim da ti ni treba nč skrbet in so res pozable pleničko odštet. Se boš v ponedeljek pomirila ko bosta ponovno vagali . Pa hvala za odgovor glede noric. Sem mal brala in naj bi drugi v družini mel hujšo obliko tko da Žiga čaka hujša oblika, sploh pa ne upam niti pomislit da bi jih Eva dobila me je kr groza. Aja še vedno čakamo slikico urša...za vse skupaj....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 19:26:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA tkole ti bom rekla : enkrat me je ena sošolka vprašala: KJE PA kaj TI DELAŠ d živita v bajti (vedla je d sm faks pacala 10 let in d bl mal delovne dobe )....sm ji zlo grdo rekla: Rt brišem tistim, ki si jo sami ne morjo........ ......tut za otroške stvari sm se že zdavnej odločila da bom vse podarila, ........in pri meni definitivno drži: ŽANEŠ TO KAR SEJEŠ.......jst grem zmer na Mars za vsako malenkost...tut za Uršinga Poldeta ....DOBROTA NI SIROTA.....no ja, delat je tut treba še zmeri .....ti bom enkrat u živo razložila vso mojo filozofijo sej ne za slabo vzeti...ampak res imaš preveliko ....če res kaj dobim od tebe za ti bom res hvaležna,ampak pazi na svojo dobroto-marsikdo jo zna izkoristit-žal ....sej ne vem kok bom kaj rabila kombinizon glede na to d BOM RODILA konec marca
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 19:29:09
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se napokala večerje je mož naredil hamburgerje-mmmmmm ... je kar premetaval,ko sem jedla Hana že 1 uro pančka ...sva si pa danes laske umile,tko da ni bilo tako veselje pod tušem,ampak je kar pridno potrpela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 20:48:11
|
|
|
|
Ajvy
|
čer............... Sjmm...komaj čakam na vajino končno odločitev.... KOlumbo...upam ,da danes nadoknadita stiskanje ..aha...prebrala ,da sta še nadoknadila...the best Hvala za skrb....ledvica so ok...upam,je pa smešno da jih zdej bolj čutim ,kot sem jih pred primotrenom... A veš ko si ti brala na enmu forumu, da bo v Mullerju 20 posto na igrače..kej veš kdaj bo?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 21:06:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela...hitro poceli prehlad... He he ...šparajo..ja...sem si izborila šparanje.... Urša...ojej...boga vidva..pa tko sta se veselila Ja, mal vas pokomentiram...da mam feeling da sodelujem....he he MI smo ok...ne vem kaj naj rečem...vsake dva dni kašljamo...pa tko...sej veš...zimske radosti..... Hvala za skrb... Brkn....waw...čist naspidirana....waw... KOlumbo...he he ....tale MAj je res fantastične s svojimi izjavami.... Jst se takoj javim.....za večerjo.... sjmm...upam,da danes nadomestita stiskanje..... in spanje... Dobr si ji odgovorila...tko ada kar se mene tiče ...si čist lepo mino obšla...zdej pa naj razmišlja kolkr če...in kaj če Urša...ojej...norice....upam,da bodo v čimlažji obliki....in da obidejo Evo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 21:19:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša---norice....hm...pena, kopel iz ovsa od Avene...to je nam najbolj pomagalo...in seveda dogovor da se norice tapkajo in ne praskajo.....in takoj ko je prišla, sem jo našpricala s to peno...in je bila pomirjena....v kopeli smo se pa dopoldne namakal... TArja je drugi dan tut vse ven vrgla- bruhala...ampak samo zato ,ker ji je vse zavrelo.... DRGAČ Je bilo pa najhuje 4 al 5 dan ,ko so začele norice pokat....srbelo za znoret, motilo jo je za znoret...pa tečna je bila zelo... PIKICA...FULL dobr da uživate v troje... KOlumbo....jst sem tut še vedno mnenja, da je v dobroti čar življenja....ko visiš nasmeh....waw...neprecenljivo.... sjmm...seveda je težak tvoj fant, če pa njegova mati tako fantastično kuhajo..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 21:22:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer http://www.youtube.com/watch?v=IVA44VKM37I včeraj popoldan smo bili v vrtcu ... je Maieva skupina pripravila program in pogostitev za starše, nato pa smo še skupaj ustvarjali ... delali smo okraske za igralnico ... sva po hitrem postopku spedenala v postelje ... 18:45 , da sva lahko šla nazdravit novorojenemu prijateljev ... domov prišla ob 22. danes smo pa v spodnjem štuku meso pakirali za v zmrzovalnik in za dimljenje ... ob 14. sva z šla po , ko smo prišli domov je šel pogledat eno delo ... kasneje pa smo šli še čestitat bratrančevi ženi za RD ... v postelje, ker imata ju3 šolo ... nastop za starše po razredih ... kako videt oba ob istem času , mi še ni jasno ... po predstavi pa imajo božično-novoletni bazar ... atija ju3 ni ... tako da bo še pester dan to je na kratko od nas, da veste, da še živimo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 21:40:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ajvy... spet pridna s komentiranjem čebel@... za tvoj prehlad ... Hana, pošasi se daleč pride kolumbo... malo je še takšnih ljudi ... Maj je pa car ... izjave, da te kap sjmmm... mami ... ne daj se ... Maj pa je itak korenjak , ko pa ga vedno nekdo pita, ker je prekla pikica... uživajte v troje brkn... upam, da mentor ne bo imel spet kakšnih novih zahtev ... navijamo za birdy... ne se sekirat za 30g ... korenjak že ve koliko rabi urša.... ni mi všeč vaše stanje ... za Nejca pa http://www.pomurje.si/aktualno/zanimivosti/norice-ali-vodene-koze/ pri nas je pomagalo tuširanje, otroški tekoči puder in sirup Claritine
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.12.2010 21:45:19
|
|
|
|
sjmm
|
čer! ko je šel ati po ta velka 2 žurerja...smo se mi3 skopali in laske umili...sta bla oba M&M zelo pridna in dišeča, zdej že en cajt Hb spita, ta velka 2 pa mata še mau žurke doma...se dogaja ni kej ajvy...super d si bolje, odločitev nisva hotla prehitr sprejet...bomo vidl kaj bo prinesel čas uuu, tamika..mate pa natrpan urnik....naj vam ju3 vse kar najbolje uspe, pa mirno noč in ju3 en lep dan želimo z našega konca!! no, še naš plan za ju3...zju3 gre oči še nekja poštimat, mami more na pošto priporočeno račune oddat...se bom mau sprehodila, mulčki naloge, pol pa še šoping za darilo in par malenkosti..pol pa žur..seveda
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDOGODKI za OTROKE v FEBRUARJU 2025Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu februarju - od gledaliških in kino pr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.