|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
8.12.2010 19:34:17   
Janci F
Kupili smo ruzak in mi je noro všeč. Kupili smo pa tega http://www.toko.si/trgovina/program-za-mlajse/otroci/otroski-nahrbtnik-166-028.html - ni popolnoma enak, je pa zelo podoben. Naš ima dve zadrgi in ne vrvice.

Kupili smo tudi jopgi za "ta novega" dojenčka. Še angelcare naročim, pripravim torbi in smo fertik.

Ali katera prodaja angelcare 401?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
8.12.2010 20:34:16   
manna
živjo
upam da me niste že pozabile ker vas malo zanemarjam... Razlog je,da delam zdaj že po 7 ur (čeprav uradno 4) ker je pač ful neki dela trenutno. Upam da bom na ta račun kaj več prosta zadnji teden v decembru. Tako da Mančica je s 6.12. začela v vrtcu spančkat. Do zdaj ni bilo nobenih problemov. Zaspi hitro in spi menda do dve uri. Prvi dan je menda vse komentirala da grejo ajat in da vsi ajajo in podobno... zgleda da je vzela spanje kot pač še eno stvar ki jo delajo tam.. Sem bla res vesela da ni jokala. Še zmer je zdrava kot riba - četrti mesec v vrtcu pa še ni bila bolna ! ! ! !Trikrat hura za Manco! NO, medtem sem jaz že tretjič prehlajena tako da sem se že udomačila z zabasanim nosom. Nevem odkje pobiram tole navlako.

Pr nas v vrtcu je že vse okrašeno, pa skoz so neke predstave za otroke, včeraj smo bili na eni vsi trije skupaj in je bilo prav zabavno. Peli so med drugim tudi pesmico Kili kili jaka zaka.. saj jo poznate? NO in zdaj jo moram Manci skoz pet ker ji je tko všeč.

Kje boste za novo leto? Kakšni posebni plani?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
8.12.2010 21:35:32   
mk8
Evo, končno sem prišla čez neprebrane strani, je pa zdej možek prišel domov in se morm njemu posvetit, tko da nimam časa za komentiranje user posted image

Danes je bila veronika pri zdravniku zarad učkov, pa je ugotovila, da ima spet vneta ušeska user posted image user posted image . Komi sem P prepričala, da nam ne da takoj antibiotika... Pa je rekla, da najprej probamo z Operilo P + Bivacin kapljicami in se pridemo po dveh dneh pokazat, če je kaj boljše. Če ne bo vredi, dobi SPET antibiotik. Zato držte pesti, da se situacija pozdravi. Razmišljava pa z mojim o cepljenju... Mini, dej kaj več mi povej o tem, plis! Aja, pa te pokličem jutri enkrat med službo, da se zmenive za popoldne... Ob štirih ma naša skupina v vrtcu ustvarjalne urice, po tem bi se pa lahko dobile.

Jst sem si pa dans kupila tist aparat za kavo DOLCE GUSTO... Sem si ga toooook želela met, pa je lih v leclercu ena akcija.. To je bilo darilo za miklavže pa še v naprej za rojstni dan user posted image . Sem si mogla mal privoščit. Vem, da je drag, ampak kaj čmo user posted image

Vsem bolančkanim (tudi nam) pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image !!

Uživajte in lahko noč

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
8.12.2010 22:54:06   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Dans smo mel pa ustvarjalne delavnice v vrtcu...lušno je blo user posted image ...madona so se vzgojiteljice potrudile...

Eej sem začela migat...hodim na salsa aerobiko...matr sem smešna user posted image  sama seb...no ampak važn da se mal pomiga a n...

user posted image user posted image user posted image ...ti mam clo musklfibr...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
8.12.2010 22:54:36   
bjondi

sem pa nehala pisat......
sam je prov, da sem vse skup s5 našla, da se bom analizirala in v naslednjem letu šla naprej na vseh področjih :-)))

Lepo ,da si našla svoje zapiske ,ki ti bodo v nek spomin ob vsem bežečem času...vse kar se ti je zgodilo ne beri in ne analiziraj...tistega kar je za teboj ne obstaja več-delala si zapiske da ti bodo spomin...ne obračaj se nazaj...glej samo še naprej in boš zmagala...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
8.12.2010 22:55:02   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dobro jutro mlade dame...kako smo...
Tko k da izklopš radio user posted image ...

grem delat..ampak če se kera jav seveda odpišmuser posted image
<Ne ne prov dost naumo tipkal...

TOK ZA ZDEJ SE SLIŠMO IN VIDMO KASNEJ
Ko jaz doma rečem eeej oba pravta da sem k osenarca user posted image ..

kako pa zgleda to kot da izklopiš radio - a da si čist tiho?user posted image
Jaz sem še edin glasu ni user posted image ...

evo sem natipkala toook, da nauš mogla nehat user posted image user posted image user posted image
Bemti pa res...

Osenarce čau bau user posted image user posted image user posted image  čas je za šoping user posted image user posted image user posted image  (kuhanje da nau pomote)
Se jim ravn smejim...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
8.12.2010 22:56:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Imam pa eno vprašanje in sicer nekaj časa nazaj ste imele veliko debato glede ruzakov za otroke in me zanima kakšne so bile ugotovitve, ker sem po pravici povedano pozabila katere ruzake ste predlagale.
Imamo kar v darilni vrečki,ker samo tam leži in nič ne prenašam...oz.sno v treh mesecih samo trikrat domov nesli...pa še vzgojitelcam je bolj pri roki,kot da odperajo ruzak...

Močno upam, da pred 15.1. ne gremo nikamor in ostaneva 2v1, ker mora moj dragi v začetku januarja na Dansko in pride šele 14.1. nazaj. In definitivno ne grem rodit brez njega, ker je v prvo bil v veliko pomoč.
Držim pesti ,da pikica al piko počaka ,da boste šli vsi trije skupej tja...

V službo pa hodim še 2 tedna in 3 dni in hvala bogu po 4 ure, ker več kot tolk ne zdržim.
Da sploh ne omenjam kakšno sranje imam s komisijo, ker popolnoma vsem zavračajo, kljub temu da v mojem primeru svetuje nevrolog, ginekolog in osebni zdravnik vsaj 4 urno, če ne kar 8 urno bolniško.
Pol pa kar počivat ko nastopi porodniška...

No, to je v kratkem to.
V kratkem vam pa še kaj zanimivega povem, s čimer se zadnje mesece ukvarjam.
Ampak res v kratkem,da naumo spet na trnih dva dni tako kot nam je dala princeska za glodat...pol pa nič od njeuser posted image ...

Ali se katera izmed vas kaj spozna na Joomlo? Nekaj se začenjam igrat z njo.
Prvič slišim...sem pa poguglala da saj prbližn vidm kaj se skriva pod tem imenom...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
8.12.2010 22:56:44   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Še zmer je zdrava kot riba - četrti mesec v vrtcu pa še ni bila bolna ! ! ! !Trikrat hura za Manco! NO, medtem sem jaz že tretjič prehlajena tako da sem se že udomačila z zabasanim nosom. Nevem odkje pobiram tole navlako.

user posted image user posted image user posted image  za zdravje mance...ti pa najverjetneje pobiraš kar od nje-je prenašalka...to je velikokrat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
8.12.2010 23:15:38   
bjondi
Uau vse poste mi je zavrnil,dobro da kopiram...

mk8-pikepoke za veroniko...zakaj ji niso dali tobrexa za ušesa...jaz bi probala z natreskom,če ga imaš kje za dobit...

Moj je pa na prvi žurki od poslovnih partnerjev,zato tlele klofam user posted image ...je pa dans tašča nardila še eno fajn potezo kako naj otrok ne verjame več tudi v miklavža...ji je karin dala en mersi in jo ona vpraša kje ga je dobila in je rekla da ji ga je miklavž pustil na oknu in pol tašča prav da je ona dala to na okno user posted image  ...z mojim sva samo preslišala in nič komentirala...karin pa upam da tudi ni ujela...nimaš kaj...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.12.2010 8:11:44   
dreamhorse
Dobro jutro punce... Kje se skrivate, pa ne da še vse spite user posted image user posted image
Jaz sem imela že pestro jutro. Na hodniku kramljamo s sodelavci, nakar ugotovim da imam na hlačah lukno... In to točno na riti user posted image  In nafehtam sukanec, beli... em, hlače modre + beli sukanec + jaz, ki ne znam šivat = katastrofa... in danes kot nalašč moram na pošto... user posted image user posted image  Bom vlekla bundo čez rit.

S čim boste obdarovale svoje drage.... Jaz nimam ideje, nikoli, ker nič ne rabi ima vsega polno.
Ideje prosim...
No, pa veselo na klepet, da mi ne bo spet dolgčas.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.12.2010 10:03:36   
bačko
Jutro!
No naša Žana je včeraj neki stokala da jo ušesek boli potem pa mi danes zjutraj reče da jo ne ampak je samo hotela očija počakati.Ti otroci.No saj ga včeraj ni dočakala ker je prej na kavču zaspala.
Jaz sem nekoliko bolje.
Lora je uredu in v ponedeljek gre v vrtec in jaz upam da končno v službo.user posted image
No zadnjič sem vprašala kaj naj kupimo Zoji za Novo leto in sem dobila odgovor da Zoja nič ne rabi.Tako da sva se z možem odločila da njim nič ne kupimo.Je pa bil zadnjič njegov brat dvojček ( očka od Zoje ) na obisku pri nas in sem potem njega vprašala pa mi je rekel da ne vem.Da pa ima zelo rada kužije.No in ker jaz nisem tako hudoben človek ji bom vseeno kupila enega velika kužija.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.12.2010 10:05:10   
bačko
Dreamhorse jaz sem možeku kupila pižamo.Sestri sem kupila digitalni pretvornik, mami bom dala denar imam edino problem za mojo babico.Tašči in tastu sem kupila osebno tehtnico.

Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.12.2010 10:26:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Dobro jutro punce... Kje se skrivate, pa ne da še vse spite user posted image user posted image
Jaz sem imela že pestro jutro. Na hodniku kramljamo s sodelavci, nakar ugotovim da imam na hlačah lukno... In to točno na riti user posted image  In nafehtam sukanec, beli... em, hlače modre + beli sukanec + jaz, ki ne znam šivat = katastrofa... in danes kot nalašč moram na pošto... user posted image user posted image  Bom vlekla bundo čez rit.

user posted image user posted image user posted image  veš kolikim mimoidočim boš dan popestrila...

S čim boste obdarovale svoje drage.... Jaz nimam ideje, nikoli, ker nič ne rabi ima vsega polno.
Ideje prosim...

Am pojma nimam ima tudi vsega počez...mogoče pa vseeno kaj it TT.tom tejlorja...

Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.12.2010 10:30:44   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
No naša Žana je včeraj neki stokala da jo ušesek boli potem pa mi danes zjutraj reče da jo ne ampak je samo hotela očija počakati.Ti otroci.No saj ga včeraj ni dočakala ker je prej na kavču zaspala.
Jaz sem nekoliko bolje.
Lora je uredu in v ponedeljek gre v vrtec in jaz upam da končno v službo.user posted image
No zadnjič sem vprašala kaj naj kupimo Zoji za Novo leto in sem dobila odgovor da Zoja nič ne rabi.Tako da sva se z možem odločila da njim nič ne kupimo.Je pa bil zadnjič njegov brat dvojček ( očka od Zoje ) na obisku pri nas in sem potem njega vprašala pa mi je rekel da ne vem.Da pa ima zelo rada kužije.No in ker jaz nisem tako hudoben človek ji bom vseeno kupila enega velika kužija.

Pri vseh zamerah ali kakorkoli ,ki jih zojina mama kuha do tebe ali pa vrjetno še do koga pa je najbolj žalostno to ,da pri vsem tem najbolj nasanka otrok ,ki ni nič kriv...kupi kužka,to je moje mnenje user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.12.2010 10:32:26   
bjondi

Dreamhorse jaz sem možeku kupila pižamo.Sestri sem kupila digitalni pretvornik, mami bom dala denar imam edino problem za mojo babico.Tašči in tastu sem kupila osebno tehtnico.

Pri nas se obdaruje samo otroke...še teh je 9 z najinimi vred user posted image ...pa še to kupi božiček samo malenkosti...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
9.12.2010 10:51:30   
bačko
Bjondi saj bom kupila kužija.Nisem slab človek in ne morem se spuščati na njeno raven.Je meni se tudi najbolj smili otrok ker se sestrične med seboj sploh ne bodo poznale.Nimaš kaj takle mamo.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
9.12.2010 11:40:10   
mini86
ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
9.12.2010 11:40:58   
mini86
ej na forumu teče ena debata pa se sploh ne morm odločt..

a bote ve kej kuple vzgojiteljicam za novo leto/božič..sj ne vem

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
9.12.2010 11:45:19   
bačko

ja sj se strinjam da kupi kužata, AMPAK samo v primeru da ji ga ti neseš ko grete na obisk..če ne bote šli je đabe pošilat po enih drugih darilo in če se ne poznate ne vem kok je vprašanje če bo zoja sploh vedla od koga je pa tud če je ona taka bič kaj veš loh ji ga da kokr da ga je ona kupla-dons maš svašta

Pomoje ne bomo šli tja.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.12.2010 11:45:42   
bačko

Ne vem še!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.12.2010 11:57:32   
bjondi

Pomoje ne bomo šli tja.

Potem pa ne pošiljaj preko bratovega dvojčka...boh si ga vedi,če ji bo on sploh upal pokazat kaj ste poslali tamali...Čim prej odmisli vse, smo ti rekle že ko je imela rojstni dan pa niste bili povabljeni...bo ti težko neglede na to ,da si ti dober človek...žal je tako v lajfu ,da si sami ne zbiramo sorodnikov ...zato dvigni glavo in pejd naprej...bolj boš mlela vse po svoji glavi,bolj kot ti bo težko, slabše bo-zate bačko...bo že prišel pravi čas ,ko vam bo bolj naklonjena njihova pozornost...nikoli ni prepozno...žal pa ta trenutek ni tako kot bi si ti to najbolj želela... 

< Sporočilo je popravil bjondi -- 9.12.2010 11:58:56 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.12.2010 12:00:07   
bjondi

Ne vem še!user posted image

Vrjetn ja...mersi in čestitko to je to...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.12.2010 12:02:42   
mini86
za vsako vzgojiteljico posebi ane..user posted image
ok hvala za idejo..bo marcel porisal čestitko..

aja am pa še učeri vidla eno hudo idejo za domača darila..
v uni trgovini z ustvarjalnimi pripomočki v supernovi prodajajo tko..hm tak podstavk...v pluti bela ploščica..no in na to ploščico loh kej narišeš..men je kr fajn zadevca ane

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
9.12.2010 12:03:10   
mini86
dons pa dh kr neki štrajka in je tiho

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
9.12.2010 12:13:33   
dreamhorse
Ohoj... Evo mene, danes pa sem celo imela delo, ker sodelavca ni, pa sem prevzela njegove naloge...
V glavnem... hvala za idejo, da obdarujem tudi vzgojiteljice... Verjetno samo kako čokoladico, ker jih je pravzaprav preveč. MInimum 5 v enem dnevu. Nekaj si bom že domislila.
Moj dragi si je sam kupil ravnokar dve pijami, nogavice in spodnjice mi je že tako oblajnano, kavbojke in majice si je tudi nabavil, parfumov ne uporablja, mu bom pa kupila eno tisto največjo gorenjko z lešniki, ki jo imajo v mercatorju...
Sebi pa bom kupila en armanijev parfum, ko mi tako zelo diši, in sem ga včasih uporabljala. Sicer pa je kar drag, ima pa ta mesec dm 30 % popust na vse dišave, tako da si ga bom privoščila.
Zdaj pa hitro veselo na delo, pa vas pridno berem še naprej. Jutri sem samo do 10 v službi, potem pa spet na pogreb. Zadnje čase še samo na pogrebe hodim...Umrla 89 letna teta od mojega...

JOj, a pri vas tudi tako dežujeee...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......