Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:04:38
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 je pa celi učer prvič spal v vrtcu in je blo vse uredu..pravijo da je to zlati otrokuser posted image Ja po mamici a n . tud js te mam rada jest imam pa rada vaju obe oz. vse na Junijskih sončkih :-)))) Saj vas imam lahko, a nnn. :-)))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:06:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Dans smo mel pa ustvarjalne delavnice v vrtcu...lušno je blo ...madona so se vzgojiteljice potrudile... Eej sem začela migat...hodim na salsa aerobiko...matr sem smešna sama seb...no ampak važn da se mal pomiga a n... delavnice - mi pa jutri postavljamo in okrašujemo smrečico .... za miganje (verjamem, da si boljša kot slon in da muvaš spredi zadi)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:09:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Vrtec – včer sem šla jaz po punci in grem najprej po šolarko, potem po vrtičkarico in ona pleza po omarah – sem bila kar malo schocked, je rekla vzgojiteljica da že cel dan trenira plezanje (doma na srečo ga še ne izvaja), pa da je res čvekica in da jo Mark za oba ušesa prime in prilima lubčka – ma so smešni...v naši skupini vročinica razsaja.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:10:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini za oglase - le tako naprej hvala za šoping listo, jo bom dopolnila tecka jst bi tud tvoj blog bralaaaaaa - jst sem ga včas pisala oz. kar dva - ok vam prilimam kaj se mi je dogajalo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:19:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
tko da drage moje evo, zdej sem vas pa nehala provocirat če želite, lahko preberete; kar se pesmi tiče nekaj je avtorskih....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:22:19
|
|
|
|
Mala_princeska
|
tecka za bowling in vidiš kaj ena radlerca naredi nič ne bo hudega, če bo šel ati ustvarjat s sinčkom v vrtec, pa naspi se v ZG in uspešno opravi izobraževanje jok malega-lahko je kako podoživljanje, lahko pa slaba volja, slab dan, boš vidla vse bo še do vstopa v šolo od smeha do žal joka
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:23:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 še tole-za vsak dan posebi se aktivirajo kuglce k vidš kakšn popust majo-pa so kr ornk popusti za kšno stvar http://www.spar-advent.si/ mini ti si itak en zaklad vsega kar rabimo - HVAAAAAlaaaaaa :-))) sam ne poslabšej se :-)))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:23:49
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zdj pa res samo še tole pa grem http://kuhajzmano.blogspot.com/ super recepti
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:25:35
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse A mate kaj lepo vreme? Pri nas lije kot iz škafa... katarstrofalno je... upam, da bo božič snežen, drugače ni pravi božič... Letos bomo smrekco okrasili tik pred zdajci, če želim, da ostane do božiča... Mi bo pa mala z veseljem pomagala... Razbijat bučke... Se mi pa dogaja zadnje čase, da je ne spravim domov od sestre. Ima tam sestrično in bratranca (5 in 7 let), pa je vedno jok, ko je treba domov. dež in taljenje snega v potokih tudi jaz želim bel božič :-))) otroci.......pri nas je tud pestro, če pride kdo na obisk oz. mi kam gremo, tko da otroci imajo radi družbo, čeprav se tud scufajo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:28:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo dons že trije prodani..je šef reku da mu morem konc dneva poslat še posebi tabelo z dobljenimi strankami ker mi več ne sledi še ta teden delam pa drug teden-ne vem al do srede al do petka potem mam pa do 3.1 dopust theeee best mini - ti pa si rojena prodajalka; nasvet: beleži si uspehe - recimo koliko ti uspe prodat v tednu, ker VSE lahko zapišeš v prošnjo za službo; sj vem mogoče se ti zdi trapasto, ampak štejejo dejstva - recimo cilj je bil na teden prodat 10 oglasov, jaz pa sem jih prodala 20, tako sem 100% povečala prodajo - no malo pretiravam, samo da izveš bistvo kaj ti hočem sporočit - uspehi in reference štejejo
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.12.2010 12:29:27 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:31:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Naša stoji že dva dni...pa jo imam tud raj prej kakor pa še v januarju... oz. vem da je odločitev prava in da bo tako najboljš za žigca in nas... moja tašča ima smrekco do svečnice to je vse do februarja in se je kar zoprno jo ogibat - smrekce skor sred hodnika spodaj. jst še ne vem kdaj jo bomo postavili, definitivno jo bo treba dvignit, drzgač bomo brez bunkic ostali - že lani smo jih kar precej razbili
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:33:33
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: mini86 še tole-za vsak dan posebi se aktivirajo kuglce k vidš kakšn popust majo-pa so kr ornk popusti za kšno stvar http://www.spar-advent.si/ mini ti si itak en zaklad vsega kar rabimo - HVAAAAAlaaaaaa :-))) sam ne poslabšej se :-))) oooo to je pa lepo slišat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:34:50
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo dons že trije prodani..je šef reku da mu morem konc dneva poslat še posebi tabelo z dobljenimi strankami ker mi več ne sledi še ta teden delam pa drug teden-ne vem al do srede al do petka potem mam pa do 3.1 dopust theeee best mini - ti pa si rojena prodajalka; nasvet: beleži si uspehe - recimo koliko ti uspe prodat v tednu, ker VSE lahko zapišeš v prošnjo za službo; sj vem mogoče se ti zdi trapasto, ampak štejejo dejstva - recimo cilj je bil na teden prodat 10 oglasov, jaz pa sem jih prodala 20, tako sem 100% povečala prodajo - no malo pretiravam, samo da izveš bistvo kaj ti hočem sporočit - uspehi in reference štejejo o hvala za nasvet..ja prodaja oz trženje mi res leži samo ne vem če se vidm v tem..no če popravici povem sploh ne vem v čem se vidm..a je to zlo slabo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:35:46
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska moja tašča ima smrekco do svečnice to je vse do februarja in se je kar zoprno jo ogibat - smrekce skor sred hodnika spodaj. jst še ne vem kdaj jo bomo postavili, definitivno jo bo treba dvignit, drzgač bomo brez bunkic ostali - že lani smo jih kar precej razbili dobr da si napisala smrekice ker mi je padlo napamet da tašče
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:36:41
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dobro jutro mlade dame...kako smo... Tko k da izklopš radio ... grem delat..ampak če se kera jav seveda odpišm <Ne ne prov dost naumo tipkal... TOK ZA ZDEJ SE SLIŠMO IN VIDMO KASNEJ Ko jaz doma rečem eeej oba pravta da sem k osenarca .. kako pa zgleda to kot da izklopiš radio - a da si čist tiho? evo sem natipkala toook, da nauš mogla nehat Osenarce čau bau čas je za šoping (kuhanje da nau pomote)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:38:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: mini86 o hvala za nasvet..ja prodaja oz trženje mi res leži samo ne vem če se vidm v tem..no če popravici povem sploh ne vem v čem se vidm..a je to zlo slabo v vsem se je treba probat, potem pa vidiš kje si in za kaj si rojen - mislim kako delo ti leži.....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:38:36
|
|
|
|
mini86
|
Osenarce čau bau user posted image user posted image user posted image čas je za šoping user posted image user posted image user posted image (kuhanje da nau pomote) ,,
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 12:39:26
|
|
|
|
mini86
|
mah če pomislm da drug let diplomiram..pismu sanja se mi ne kje iskat za delat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 13:21:31
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mala princeska nisem dobila ZS- ja! evo, zdaj pa si ga :-) Sorry za včeraj. Ni panike! Sem dobila! HVALA!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 13:52:44
|
|
|
|
Janci F
|
Mislim, da je skrajni čas, da se spet malo oglasim. Redno vas berem, poredko pa oglasim in še takrat me RR ven vrže in mi vzame vse veselje. Imam pa eno vprašanje in sicer nekaj časa nazaj ste imele veliko debato glede ruzakov za otroke in me zanima kakšne so bile ugotovitve, ker sem po pravici povedano pozabila katere ruzake ste predlagale. Rada bi ga šla čimprej kupit, pa nimam pojma na kaj moram bit pozorna. Pa tudi jogi moram kupit (60x120) pa nimam pojma, kje so kaj v akciji. Če je katera kaj opazila naj mi prosim javi. Hmm, kaj naj vam še povem - počasi zaključujem s pripravami na , danes imam še dve žehti za zlikat in bodo oblekce pripravljene. Pripravim še torbo zase in eno za pa smo pripravljeni. Močno upam, da pred 15.1. ne gremo nikamor in ostaneva 2v1, ker mora moj dragi v začetku januarja na Dansko in pride šele 14.1. nazaj. In definitivno ne grem rodit brez njega, ker je v prvo bil v veliko pomoč. V službo pa hodim še 2 tedna in 3 dni in hvala bogu po 4 ure, ker več kot tolk ne zdržim. Da sploh ne omenjam kakšno sranje imam s komisijo, ker popolnoma vsem zavračajo, kljub temu da v mojem primeru svetuje nevrolog, ginekolog in osebni zdravnik vsaj 4 urno, če ne kar 8 urno bolniško. No, to je v kratkem to. V kratkem vam pa še kaj zanimivega povem, s čimer se zadnje mesece ukvarjam. Ali se katera izmed vas kaj spozna na Joomlo? Nekaj se začenjam igrat z njo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 14:27:18
|
|
|
|
mk8
|
Hej, sem še živa (sam tok, da veste). Lih iz službe in šibam po veroniko. Tok ste strani naklofale, ampak se bom potrudla in jih zvečer prebrala in pokomenterala. Uživajte..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 14:57:54
|
|
|
|
mini86
|
janci-mi mamo ta nahrbtnik in sem zelo zadovoljna..sicer je bil takrat malo dražji ampak vseeno-majo pa 3 velikosti.. sm pa zanč v merkatorju vidla enga zlooo luštnga tazga z živalcami k je bil pa 8€..sploh nam komentirala dalje a n http://www.toko.si/trgovina/program-za-mlajse/otroci/otroski-nahrbtnik-166-028.html jogi sm pa js kupila v BC...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 14:59:05
|
|
|
|
mini86
|
no se mi je zdelo..delavnic ne bo ker imajo že tako al pa tako oni svoje delavnice vsak dan.. včeri so šli gledat mojco pokraculjo k so igral otroci, jutri grejo pa tud na eno predstavo..skratka celi ful uživa
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 8.12.2010 16:17:26
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Naš mali je bil danes drugi dan v privat varstvu. Je bilo že mal več krize, kt pa včeraj. Sej je za pričakovat. Sem bila pa včeraj tkooooo živčna, da sem si šla po pol leta kupit cigarete in sem dva prižgala, ko sem ga čakala Jutri grem pa že normalno na šiht, M. bo pa tam že spal. Drugače se mi zdi, da se imajo ful fino in se tolažim s tem, da je prav da je tam. Jz imam pa tudi popoldne službo, bomo tudi pri nas izdelovali s starši darila za dedka mraza. Tako, da HB ne bo cel dan pri mami, ampak lepo do 14h v varstvu, potem pa pri mami. Ima pa kar krizo, ker ga vidim, da se ful crklja in je kar hitro užaljen. Upam, da hitro mine tole obdobje. Pri nas smrekce še nimamo, se pa že skoraj vsak dan vrtijo božične pesmi... meni so tko všeč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......