|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
8.12.2010 9:01:29   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Lep dober dan

Jaz sem danes opravila s pregledom.Po besedah dr. ctg bp,plodovnice ima dovolj zaenkrat.In je pravi razgrajač v trebuhčku
Sem pa danes full nikak spala,mi je mala tok nabijala,pa še zgaga me oreng peče :(
Naslwednji pregled imam 13.12-ctg+pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
8.12.2010 9:08:14   
FoxyLady
Jutro!

Ja moj prvi porod je bil tudi umetno sprožen,sam je potekalo kr vredu. Poleg tega je pa tudi vprašanje,če bom naravno rodila zaradi medenične vstave. tak,da ne vem kaj bo.

Roži_-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 8.12.2010 9:12:43 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
8.12.2010 9:09:01   
mojškra

DOBRO OPRAVITE DANES

mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Jutro

Kot je
že napisala Teta M je bila pri meni, ful lepa nosečka je, je pa zeloooo aktivna, tako da ne vem če ne boš ti šla rodit pred službeno zabavo, če ga boš tako biksalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naš Gal, nam zavzame kar velik časa, podnevi ne spi veliko, je mali razvajenček (ga tudi starejši sin razvaja). No zdaj slučajno spi, in sem jaz uspela v spodnje prostore na računalnik. Se dojiva, včasih pa tudi dodajamo umetno mleko, ker ne proizvedem toliko kot on želiuser posted image user posted image . Bom poskusila dati gor kakšno slikico.

Drugače pa punce, za bradavice (za v porodnišnico) vam svetujem, da si kupite raje LANOLIN (jaz sem imela kar probleme od začetka, pa mi je edino to pomagalo). V primeru pa, da bi vaš dojenček imel vneto ritko, pa je našemu pomagala le krema od Mustele, prav za vneto rito, druga nam ni nič pomagalo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
8.12.2010 9:16:26   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Ponedeljek,13.12.
špica84-pregled+ctg

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
jona klara-pregled+ctg

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
8.12.2010 11:25:38   
jona klara
roži- za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost!

teta m- hvala za tvoje mnenje in vse....sem uspela urediti kar v P, plačala 13 eur, jutri rezultat,je pa dejansko problem, če imaš za otroka, ni nujno vedno, eno ko poznam imajo zaradi tega otroka na aparati in mu umetno vzdržujejo življenje, ne vejo kaj bo.....ko sem to zvedela sem skoraj skupi padla, te prizadane, tako da toplo priporočam vsem da se daste pregledati, danes mi je rekel ginekolog, da najbolje bi bilo, dan pred porodom, ampak to pa ne vemo kdaj bo...ker tudi če nimaš v 38. tednu, ni nujno, da ne bo čez 2 tedna, je pa seveda manjša možnost.Joj res so skrbi že sedaj ko so v bušiju kaj šele bo pol....no samo, da sem to uredila, je pa re, da so njo namatrali 12 ur poroda, pol še CR, na koncu pa takole bog pomagaj v kako bolnico grem..držimo pesti zanju!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj rezultat!ti pol odgovorim še na zs.

mojškra- priden Gal, verjamem, da ga razvajate, kar dajte jaz bom tudi mojga.Lepo, da ste super.

betricija- kako si?

urshy- lepo te je bilo slišati, cmok pa dobro opravita danes z velikančkom.user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
8.12.2010 14:22:44   
betricija
ojla
jaz od kosila, so danes moji starši pri meni, mi je mami zlikala cunjice. benti, men je tolk nerodno glede tega, celo nosečnost sem se šparala, da ne bo kaj narobe, da ne bi prezgodaj rodila, potem sem pa rekla, da bom zadnji mesec ful aktivna in sedaj šok glede te plodovnice...pa se sprašujem, kaj bi bilo če mi ne bi naredila uz, kako pri ostalih vedo, da imajo dovolj plodovnice...in sedaj moram počivat in ful vode pit, pa mi je zadnjič una porodničarka v kranju rekla, da samo od nacejanja z vodo ne bo več plodovnice...kaj potem recimo, če bi jaz bolj migala, manj bi bilo plodovnice a bi zato prej rodila??na koncu bom res rodila na rok ali čez...

glede tega streptokopa b je pa tako, kot sem jaz brala malo pušenjaka in ostale forume..meni je G vzela bris v 30t. in je bil negativen. pol sem spraševala, če se lahko okužim še, pa je rekla, da naj se izogibam spolnim odnosom. sploh oralnim. sem jo pogledala in povedala, da edino kar imam od s.o. so kdaj pa kdaj "mokre sanje" kot jih je ona poimenovala. pač nič ne user posted image . tako da se sedaj res ne morem okužit. pušenjak pa itak pravi, da se to bakterijo dobi skorajda izključno z oralnimi odnosi oz. tudi analnimi odnosi...tak, da če tega ne prakticirate tik pred zdajci...ni nevarnosti...pol pa bodi zazihr, ko pravijo, da sexi predn greš rodit, da to pospeši porod.

roži..super za dva srčka. sedaj jih lepo čuvaj.

kako ste ostale nosečke z dvojčki??

jaz pa komaj čakam petek, da spet vidim mojo punco. če uspem ginekologa v kranju prepričat, da mi še na hitro izmeri otroka, bom zelo vesela.da vidim kolk je na teži pridobila.sem pa vesela, da sem zdržala do miklavžka...zdaj bom vesela trenutka, ko dobim popadke..nkol prav  a ne...

uživajte, čeprav je tak turoben dan...imamo za kaj uživat..sploh ko čohamo svoje trebuhe  a ne...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
8.12.2010 14:24:01   
mismis
Evo nas s pregleda, vse je v redu, en medi je velik 24,3 mm ta drugi medi pa 24,1 mm. Ta velik je obrnjen na glavo, mali pa je pokonci, tako da imamo položaj 69. Sta pa zelo živahna, se je prav videlo kako mahata z rokicami, je bila moja G čisto navdušena user posted image . Vzeli so mi še kri in urin za preiskave, dobili pa smo materinsko knjižico in pa seveda slikice  user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled pa imam šele 19.01., še dobro da je nuhalna vmes.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
8.12.2010 14:40:28   
betricija
mišmiš bravo za dobr pregled in lepe mere, ter seveda luškan položaj...kdaj imaš ns??a boš želela vedet za spol??je pa fajn občutek kot migata in mahata a ne? uživaj v vsakem UZ, ki ti ga naredi G, meni so ga pogosto delal zaradi krvavitev, najlepše slike sem dobila ko je bil dete v 16t.takrat je še v enem kosu na slikci, na morfologiji je pa že velik...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
8.12.2010 15:00:22   
jona klara
mišmiš- user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image taprava sta lumpeka, sta se pa fajn ulegla v svojem zavetju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
8.12.2010 15:30:25   
cukica
mismis sam,da je vse v redu,...Zdaj pa lepo in mirno nosečnost,ter veliko užitkov v nosečnosti,..
Mi smo imeli prvi CTG nič se ne dogaja,tamalmu lepo bije srček,...V torek imamo kontrolo rasti,ker očiten prehitevamo v rasti za cele 3 tedne,...več vam povem 14.12. in pa nato kontrola še 22.12.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
8.12.2010 16:29:44   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Ponedeljek,13.12.
špica84-pregled+ctg

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
jona klara-pregled+ctg
cukica-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda.22.12
cukica-pregled

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

Sreda,19.1
mismis-pregled

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
8.12.2010 17:55:17   
mismis
Punce moja, hvala vam za čestitke, vam povem da sva tako vesela, da se nama kar smeje. Sva danes celo nenormalno veliko zapravila za novoletna darila za nečake user posted image user posted image user posted image  od samega veselja...ekola to so pa slikice najinih medijev user posted image

user posted image

Betricija, nuhalno imam 30.12., takrat boš ti že veselo cartala

cukica, držim pestke, da bo vse v redu glede rasti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
8.12.2010 17:59:02   
sonček33
Mismis tole me je sparvilo v jok. kako vama privoščim.!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
8.12.2010 19:12:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Punce moja, hvala vam za čestitke, vam povem da sva tako vesela, da se nama kar smeje. Sva danes celo nenormalno veliko zapravila za novoletna darila za nečake user posted image user posted image user posted image  od samega veselja...ekola to so pa slikice najinih medijev user posted image

user posted image

Betricija, nuhalno imam 30.12., takrat boš ti že veselo cartala

cukica, držim pestke, da bo vse v redu glede rasti

....draga moja iskrene čestitke tako sem vesela da še pisat ne morem...sploh nisem vedela da si srečka nosečka.....pa še dvauser posted image user posted image user posted image user posted image ....želim ti vse naj naj,čaka vaju nekaj najlepšega v življenju in zdej si mi dala vsaj razlog da večkrat pokukam tuki gor......jupiiiiiiiiiiii sem veselauser posted image user posted image user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
8.12.2010 19:16:33   
mismis
Ooo Sonček in Gloria, hvala vama user posted image user posted image user posted image

Gloria, kako je mali Nik, a boste šli po kakšnega bratca ali sestrico?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
8.12.2010 19:24:36   
cukica
mismis tako lepo je to videti,tako lepo in to še dvojčka,...Res kok sem pa zate vesela,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
8.12.2010 20:08:20   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo nas s pregleda, vse je v redu, en medi je velik 24,3 mm ta drugi medi pa 24,1 mm. Ta velik je obrnjen na glavo, mali pa je pokonci, tako da imamo položaj 69. Sta pa zelo živahna, se je prav videlo kako mahata z rokicami, je bila moja G čisto navdušena user posted image . Vzeli so mi še kri in urin za preiskave, dobili pa smo materinsko knjižico in pa seveda slikice  user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled pa imam šele 19.01., še dobro da je nuhalna vmes.

super za pregled in dobr zrihtajta na nuhalni.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
9.12.2010 9:39:36   
Roži_
user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_(27.07.2011)

Objemčkometer:

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Ponedeljek,13.12.
špica84-pregled+ctg

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
jona klara-pregled+ctg
cukica-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,16.12
Roži_-pregled+UZ

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda.22.12
cukica-pregled

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

Sreda,19.1
mismis-pregled

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
9.12.2010 9:47:41   
Roži_
Jutrouser posted image
Malo sem seznamček dopolnilauser posted image
Mismis, kako je lepo videti malo decouser posted image V katerem tednu si bila na 2 UZ?
Bom delala kr s tabo primerjavo, ker si malo pred mano, pa da vidim kako moja deca napredujejo, jaz bom točno na 2 UZ 8t in 1duser posted image
Cukica, tvoj miško bo pa celi korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
9.12.2010 10:05:24   
jona klara
mismis- lepe slikice malih medekovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
9.12.2010 10:15:03   
upanje81
mismis čestitke za dve pikici in lepe slikce. Jaz sem dobila pred nuhalno velik slikc, je rekla gin., da se potem nikol več tako lepo skup ne vidita dvojčka, ker sta prevelika.  A te kaj matra, slabosti itd? Pravijo, da je pri dveh vse dvojno, jaz nisem imela nobenih težav razen prve tri mesece utrujenost in to trojno:-))
Srečno na nuhalni pa pazi nase.

Neposredna povezava do sporočila: 3471
9.12.2010 10:20:07   
mismis
Upanje, mene k sreči nič ne matra, ok spanje mi bolj kot ne nagaja, namreč če se ponoči zbudim ni šans, da nazaj zaspim, raznih slabosti pa k sreči nimam.
Ja, meni je G naredila včeraj 4. slikice, ker naš še ni videl najinih medotov, v MB nisva dobila slikic (ker nisem pravočasno rekla), tako da je bil to včeraj njegov prvi pogled na najine otroke. Kako si ti?

Roži, jaz sem imela 1. UZ v MB pri 6t+2dni in sta bila medota velika 4,7 in 4,5...včeraj je bilo pa 97+1d in sta bila medota velika 24,3 in 24,1 kar ustreza nosečnosti po tednih. A ta drug UZ imaš še v MB, ali pri svoji G?

jona, ti si pa že čisto na koncu user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 9.12.2010 10:22:01 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
9.12.2010 10:42:00   
Teta M
Ojla!
Joooj, kako lenoben dan je danes...sem imela v mislih marsikaj za postoriti,pa kakor vidim,se ne bom ničesar dotaknila....user posted image
Mismis: ja prav lepo je videti take slikice z dvojčki...sej tudi z enim otrokom,glede na vse kar smo prestale, ampak vseeno, dvojna sreča je to....čestitke še enkrat..user posted image
Jona,Betricija: kako sta vidve?Jona,si že dobila izvid za streptokok?
Jaz pa jutri k frizerju, komaj čakam...naslednjič bo pa obisk po porodu že...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
9.12.2010 10:44:57   
jona klara
mismis- ja še 10 dni....pa ne vem imam občutek, da jemojmu pikecu tako fajn notri, da bo mogoče še kaj kasneje, nobenga znaka še ni, nobenga otrdevanja, razen, da dol tišči, bi pa kr drugi teden že res želela, da se vidiva v živo z mojim dojenčkom, ampak on bo dal zadnjo besedo kdaj, že sedaj kaj šele bo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
9.12.2010 10:48:14   
jona klara
teta m- danes ali juri me pokličejo, če ne bo ok sicer nič in pol lahko mislim da je ok.upam da bo....v torek bom pa tako vprašala še enkrat.Ti se pa lepo imej pri frizerju, jaz več ne grem pred pdp, sedaj grem likati, kuham zelje,pol pa še kopalnico malo pospravim in ležat in cartat mišeka.

urshi- lepo te je bilo slišatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.