|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
11.12.2010 21:33:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Punce moja, hvala vam za čestitke, vam povem da sva tako vesela, da se nama kar smeje. Sva danes celo nenormalno veliko zapravila za novoletna darila za nečake user posted image user posted image user posted image  od samega veselja...ekola to so pa slikice najinih medijev user posted image

user posted image

Čestitke. jaz sem se ob pogledu na te slikce in pikice pokice kar zjokala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
11.12.2010 21:35:44   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Jona sporoča, da je s CR rodila fantka Gabra. Iskrene čestitke in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Jona, pa imamo spet fantiča.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
11.12.2010 21:36:22   
mojškra
teta M- zdaj pa si ti kmalu na vsti

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
11.12.2010 21:38:09   
mismis

Jona sporoča, da je s CR rodila fantka Gabra. Iskrene čestitke in veliko cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa res čudovita novička user posted image user posted image user posted image

Jona in oči, čestitke za malega Gabra.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
11.12.2010 21:39:40   
betricija
jona user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za malega Gabra, hitro okrevi, pa upam, da se kmalu slišimo in vidimo. bravo tudi atiju.user posted image user posted image user posted image

no pa me je jona le prehitela. teta m, midve pa še 14dni, a? al bo špica pred nama. kakor se meni zdi, se je moja pupa lepo ugnezdila v mojem bušiju in se ji ne mudi več ven. trebuh mi tudi otrdeva ne več.

čakamo na naslednje lepe novice.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
11.12.2010 22:25:45   
Goldy
Jona - čestitke!!!!! Veliko družinske sreče!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.12.2010 9:39:15   
Teta M
Dobro jutro zaspanke user posted image

Betricija: ja zdej sva pa midve na vrsti ja....OMG...a že?!user posted image Mogoče naju pa Špica prehiti...user posted image
Še 13 dni imava....uff...kmalu bova tudi midve stiskale naše princeske...user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.12.2010 9:45:21   
upanje81
Jona super, tole je blo zdaj pa kar presenečenje, čeprav smo pričakovali, da zna bit zdaj zdaj.
Čestitke vsem trem, zdaj pa uživajta z vašim zakladom z imenom Gaber.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.12.2010 9:50:47   
S*

Jona iskrene čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

Pa si ga le dočakala, malega lenuščka. Sedaj ba boš čutila njegove brcike vsak dan, res ti iz srca privoščim to veselje!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.12.2010 15:38:27   
špica84
Dober dan

Jaz sem še tu,jutri imam pregled,ki ga komaj čakam.
Betricija upam da neb preveč prehitevala,bi mi čist ustrezalo 1.1.2011

JOna čestitam za malega Gabra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
12.12.2010 20:53:35   
cukica
Jona iskrene čestitke za sinčka,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.12.2010 21:38:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dober dan

Jaz sem še tu,jutri imam pregled,ki ga komaj čakam.
Betricija upam da neb preveč prehitevala,bi mi čist ustrezalo 1.1.2011

JOna čestitam za malega Gabra user posted image user posted image user posted image

No še malce pa boš objemala svojga jenčkauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.12.2010 23:20:41   
pikachu
jona iskrene čestitke še od mene, zdaj pa vam želim čim več cartanja in lupčkanja.user posted image

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.12.2010 6:39:54   
lina10
Jona  iskrene čestitike ob rojstvu sinekauser posted image user posted image .
lp

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 8:15:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lina10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.12.2010 8:29:24   
Roži_
Jona, iskrene čestitke za Gabrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajteuser posted image

Cukica moja kako si mi?user posted image

Špica84, lepo opravi danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje81, hvala za tako lep odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz imam enake znake kot ti ki si jih imela, popoldne me kr zmanka, drugače sem super. Kdaj pa ti je trbušček začel rasti?user posted image Bom pa poslušala nasvet in probala čim več počivat. Hvalauser posted image user posted image user posted image

Mismis, situacija? Glavoboli minili?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.12.2010 8:55:14   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Reni36(11.7.2011)

user posted image

Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_(27.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan,JonaKlarauser posted image Gaber

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
jona klara-pregled+ctg
cukica-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,16.12
Roži_-pregled+UZ

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda.22.12
cukica-pregled
Reni36-nuhalna

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

Sreda,19.1
mismis-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.12.2010 8:57:33   
FoxyLady

Jutro!

Jona,čestitke za princauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa le veliko cartanja.

Reni36-dobrodošla!

Špica dobro opravi danes!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.12.2010 9:41:08   
betricija
dobrodošla Reni36.

Špica, lepo da si še 2 v 1 in da se nam javljaš iz Brežic. Upam, da ste ok in da ne pogrešaš preveč Ljubljane.

no, jaz sem že iz Kranja. sem šla danes v porodnišnico na posvet k porodničarju, da je pregledal izvide od petkovega UZ. je zadovoljen, plodovnice je več, pretoki so ok, dal me je še na ctg in v petek moram spet priti. v bistvu je rekel, da bom sedaj do PDP kar 2x na teden prihajala na ctg, ko bom pa po PDP pa naslednji dan še na amnio.da pregledajo plodovnico.mah, jaz še kar upam, da se bo kaj prej dogajalo. pa luna naj potrka na našo pikico in jo zbudi.v glavnem čakamo...

druge, lepo opravite preglede, če jih imate, pa kaj se javite.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.12.2010 10:17:53   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Reni36(11.7.2011)

user posted image

Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
Roži_(27.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan,JonaKlarauser posted image Gaber

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
cukica-pregled

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,16.12
Roži_-pregled+UZ

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda.22.12
cukica-pregled
Reni36-nuhalna

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

Torek,11.1
Roži_-nuhalna

Sreda,19.1
mismis-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
13.12.2010 10:24:13   
Teta M
Jutrouser posted image
Foxylady:sem malček popravila seznam in Jono zbrisala iz jutrišnjega seznama pregledov...
Betricija: ooo prav fajn da se je situacija popravila....Ja polna luna je 21.12.2010. V Kranju pa je to redna praksa da ti takoj po PDP naredijo amnioskopijo,kar se mi zdi ok.
Ko bo Jona doma z njunim fantičem, bo napisala tudi porodno zgodbo,ni bila ravno prijetna, ampak bolj zaradi šlamparije.
No jaz sem tudi še 2v1, komaj čakam jutri CTG da vidimo če se že kaj bolj konkretno dogaja.Včeraj me je tako nenavadno špikalo v trebuhu, ampak brez nekega vrstnega reda...Tudi jaz upam,da bi princeska kaj prej prišla na ta svet, se ji pa prepustim, v vsakem primeru bo obveljala njena volja...user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.12.2010 11:01:30   
upanje81
betricija bolj greš h koncu bolše izvide imaš, super ne. Kaj pa MV a nisi tudi ti imela nekaj težav z njim? A zdaj se je pa podaljšal :-). No želim ti, da se tudi ti čimprej rešiš tega čakanja in da dobiš v naročje svojega oročka.
Roži_ men se zdi, da se mi je kar hitro začelo poznati. Na nuhalni ko  sva bla je rekel moj, ti maš največji trebuh tukaj v čakalnici, se vidi da imaš dva. Sem pa od začetka pa do 24 tredna pridobila kar precej kg., zdaj se mi zdi, da se je pa malo umirilo. Je pa čist različno eni pravjo, da je trebuh velik eni, da niti ne. Najbolj je očitna razlika ko sem skupaj s kakšno nosečko, ki nosi enega in je približno v teh tednih kot jaz.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.12.2010 11:10:08   
betricija
upanje, cela nosečnost je bila bolj psiha. do 16t krvavitve, potem pa v 23t kao diagnosticiran krajši MV. bila v porodnišnici, samo tam so mi v 3minutah izmerili 3 različne meritve MV od 2,5cm do 3,6cm. samo sem se od takrat bolj čuvala in počivala. ok, sem likala, pa tudi sesala, pa šla do trgovine, ostalih naporov pa raje ne. v 35t sem bila v P v LJ zaradi krvavega izcedka, pa niso nič ugotovili in če se ne bi šla takrat pokazat mrbit tudi moja G ne bi delala UZ in gledala stanje plodovnice.naredila je kar veliko paniko, da sem potem v P v KR poslušala, da se me hoče samo rešit, pa sem to lepo preslišala, no danes je vse ok, tudi porodničar v KR je superca in je rekel, da bolje hodit k njim na preglede, kot pa da se živciram doma.je pa moj MV očitno bolj elastičen...enkrat je tolk, drugič je tolk...samo ti mene ne primerjaj...ti nosiš dva otročička in res bolj počivaj. lepo na bokih, vseen katerih, meni bolj paše desni, na levem se hitro začnem dušiti, še najbolj mi paše ležati sede, pokončno...pa veliko tekočine. tudi do 4l. to je najbolj pomembno...jaz sem res malo manj zadnje čase pila, prej pa skoz nekaj več kot 3l...če si doma, enostavno, tud če nisi žejna, si pripravi kozarec in ga na vsake pol ure popij...

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.12.2010 13:45:01   
Roži_
Upanje, se pravi da trebušček začne nekje rasti po 13-14 tednih, koliko razumemuser posted image
Jaz komaj čakamuser posted image madonca se bom še načakalauser posted image
Drugače za seznam, pregled +UZimam 22.12, ker je moj G. odsoten v četrtek, sem se šla pokazat danes in moje pikice rastejo in srčeki veselo utripajouser posted image

Uživajteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.12.2010 13:55:36   
cukica
roži sem v redu.Jutri imam kontrolo rasti,ker prehitevamo za 3 tedne in grem tudi na polikliniko po inzulin.Drgač veselo migamo in brcamo.
Sem pa zadnje dni bolj sitna mi grevse na jetra tko,da sem šla kr mal na počitnice k našim.
KAko ste pa vi?
Tok sem vesel za vas!!!!

Jutri te pokličem in sporočim,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.