|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
6.12.2010 13:52:23   
špica84
Lep dober dan

Jaz sem danes opravila s pregledom.Po besedah dr. ctg bp,plodovnice ima dovolj zaenkrat.In je pravi razgrajač v trebuhčku
Sem pa danes full nikak spala,mi je mala tok nabijala,pa še zgaga me oreng peče :(
Naslwednji pregled imam 13.12-ctg+pregled

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
6.12.2010 14:46:49   
jona klara
špica-user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled, samo, da je ok, joj jaz pa spim ko beba po 10 ur, razen kaj se vmes zbudim zaradi zgage in zaradi wc, čakam kaj rečejo jutri

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
6.12.2010 15:17:35   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Ponedeljek,13.12.
špica84-pregled+ctg

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Torek,21.12
lina10-pregled

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 6.12.2010 15:18:45 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
6.12.2010 15:20:49   
FoxyLady

Špica-user posted image za pregled

Jutri nas je pa kr nekaj na vrsti. upam,da pridemo domov z dobrimi rezultati.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
6.12.2010 16:23:53   
jona klara
srečno jutri souser posted image .

< Sporočilo je popravil jona klara -- 6.12.2010 16:32:25 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
6.12.2010 17:30:15   
anci banci
lina...za test če imaš ta velik test... vzami limono sabo, da boš imela sladko limonado..pa vzemi si nekaj al sladkega za pojest al pa sendvič, ker če ne se boš tresla prosti koncu...
pa revije tud sabo..ker zna bit dolgčas...
govorim iz izkušenj...sem imela sladkorno v prvi nosečnosti in to na insulinu...

drugače pa imamo 13 mm velikega in bije srčekuser posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
6.12.2010 20:11:15   
Teta M
Evo še jaz se pofočkam!

Spet bila cel dan naokoli in očitno tista včerajšnja tura je bila preveč,ker komaj hodim od bolečin...sramne kosti in od včeraj naprej še kolki....hude bolečine. Bi bila zdelo vesela, če bi mi jutri na pregledu rekli da sem odprta in da grem lahko kaer rodit. Ne vem kako bom zaradi teh bolečin zdržala do konca...Sem pa danes še smrekico postavila, tako da imam tudi to pod streho.
Bila sem pri Mojškri danes, Gal je že full velik in res tak cukerček je..Še nekaj praktičnih nasvetov mi je dala, aja, pa Dianatal gel imam.
Jutri pa pregled,komaj čakam!!!!
Srečno jutri vsem,ki imate opravke pri G!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
6.12.2010 20:33:41   
betricija
  anci banci čestitke za srčka. u je pa že velik a ne. sedaj pa lepo uživaj.

vse ki imate jutri pregled, lepo opravite in veselo novico posredujte.

teta m, ti se pa že umiri no, sicer pa tudi če si odprta, ni rečeno,da boš šla rodit. na decemberkah je ena punca, s katero imava veliko kontakta, je že 3 tedne odprta 4cm, je punca tudi hiperaktivna, pa ima v soboto rok, pa ji nič ne kaže, da bo prej rodila...očitno me, ki več počivamo bomo prej pestvale.

špica supern za pregled.

foxy hvala ker si me dala na seznam. pridna.

no jaz sem pa prej prišla iz porodnišnice. sem se šla kar v kranj pogledat, ker cel dan nisem čutila otroka, tudi ko sem potresla trebuh je bila mirna pupa. mrbit se je samo leno premaknila v smislu; kva težiš, tastara? no potem sem naredila še kosilo in sva šla.prideva gor, me priklopijo na ctg, ej tamala je tako grozno gibala, da mi je bilo kar nerodno. samo, pol sem tečnarla, da sem bila prejšni teden sprejeta pri njih zaradi malo plodovnice in mi je še uz naredila in se mi zdi, da je plodovnice bilo občutno več kot v petek...v glavnem, sedaj čakam petek na ponovni uz, do takrat pa ležanje na boku in pitje tekočine. čeprav je G rekla, da sama tekočina naj ne bi vplivala na povečanje plodovnice.mi je pa ctg ocenila za šolskega in z oceno 10/10. pol ga pa vedi a sam jaz paničarim al je res kaj drugega.  

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
6.12.2010 20:38:12   
jona klara
anci banci-user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in velikana user posted image , sedaj pa lepo nosečnost.

betricija-super za dober ctg, v celju bi te takoj sprejeli na oddelek, če bi šla zaradi tega, zato jaz ne grem ker bi lahko bila vsake 4 dni sprejeta zaradi tega.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
6.12.2010 20:42:22   
jona klara
teta m- te zastopim, jaz si želim, da bi jutri ctg zaznal popadke in akcija ampoak vem, da ne bo še nič....trebuh pa full zrasel, sem ko sod.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
6.12.2010 20:43:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
drugače pa imamo 13 mm velikega in bije srčekuser posted image user posted image

yeh bravo, super za pikico in  srčka user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3436
6.12.2010 20:45:21   
mismis
Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

pestke za vse, da jutri dobro opravite user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.12.2010 21:07:23   
Teta M
Ancibanci: ja super za srčka, sedaj pa s polno paro naprej in srečno do konca nosečnosti!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
7.12.2010 10:09:51   
cukica
anci banci čestitam za user posted image ,...ter mirno nosečnost,...

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Ve pa danes dobero opravite in Roži vama želim,da ugledata tisto kar sta si dolgo želela,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
7.12.2010 12:01:57   
lina10
Vem , da mi je sestra rekla naj si prinesem limono da bo lažje popit pa mi ni bilo nič jasno kako in kaj.
lp

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
7.12.2010 12:45:11   
FoxyLady

Dan!

Evo se vam javljam kako je bilo na pregledu. Kile vredu celo -1,G rekla,da ni dobro da hujšam,sam sej ne vsaj namerno ne.
Imela sm tudi UZ in mere so sledeče:
HC-309
AC-292
FL-64
Teža-2100 g
Lega- medenična

Na vse te mere prehitevamo za 10 dni,je pa tudi sladkorna kriva.
Obljubljeno mam ,da bom šla prej v porodnišnico vsaj kakih 14 dni,če bi pa slučajno sladkor "ponorel" pa še prej.

Naslednji pregled imam 29.12. in UZ tudi.
Bom pa seznam uredila zvečer,ko se bo še katera od današnjih nosečk ,ki so imele pregled javila.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
7.12.2010 13:53:10   
Teta M
Še jaz se javljam user posted image

Imeli CTG, vse ok, en rahel popadek se je zaznal user posted image . Drugače pa sem še  zaprta, MV ok, mala se ni še nič spustila, je pa težka tam okoli 2800-2900, pravi G da bo imela nekaj čez 3 kg,če donosim do roka...Ne bo prevelika, ne bo pa tudi drobižek..zlata sredinauser posted image . Drugače pa ima zelooo dolge noge. Premer glavice je 9 cm.Mi je vzela bris za Streptokok B,tako da jutri/pojutrišnjem me pokličejo za izvid.Plodovnice še dovolj, posteljica rahko kalcinira, ampak je to vse normalno. Dobila sem še ene svečke,ki uravnavajo kislost v nožnici,ker voda ni čisto ok.
Naslednji CTG in pregled 14.12.2010

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
7.12.2010 17:29:47   
cukica
roži iskrene čestitke si bom kar dovolila in vama voščila še tu,za user posted image user posted image ,..nemorem opisati kako sem vesela za vaju,...Zdaj se pa le pazi in veselo nosečnost do konca,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
7.12.2010 17:51:34   
jona klara
evo še jaz...
imela ctg, je okej, druga niso gledali, nasl. imam 14.12- pregled, ctg, mi pa moj ni nikoli omenil bris za streptokok, ker dela v bolnici in ga ni možno samopl, pobračunati, danes zvem za znanko, ki ima istega kot jaz, da so v lj na intenzivni ker je to imela in še na porodu v ce P so jo matrali 12 ur, niso naredili uz, mali ležal vb nemogoči pozi, sedaj se bori....mi je kr dol padlo in upam, da jutri najdem nekoga ki mi v roku dva dni vzame ta bris, lahko svetujete če koga poznate, sicer bom jutri poskusila v velenju, če ne bo možno pa kličem v ljublano.
komaj čakam, da rodim, zle na koncu so pa res spet nore skrbi....sicer popadka še ni bilo zaznati, MV niso gledali, uz tudi ne, ne vem teže, upam, da je še navzdol obrnjen srček moj komaj ga čakam.

teta m- bravo, super imaš ginekologinjo, vedmo ti vse pregleda, kero pa imaš?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
7.12.2010 18:06:08   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Ponedeljek,13.12.
špica84-pregled+ctg

Torek,14.12
TetaM-pregled+ctg
jona klara-pregled+ctg

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Torek,21.12
lina10-pregled

Sreda,29.12.
FoxyLady-pregled+UZ

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
7.12.2010 18:07:31   
FoxyLady
Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Dobro opravita jutri!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
7.12.2010 18:38:47   
Teta M
Jona: ne vem kako je na tvojem koncu, ampak pokliči k dr. Strahovi, mislim da si tudi tja hodila ti na samoplačniške zadeve, jaz mislim da te bo vzela in ti naredila bris...Sej drugače sami G niti ne omenjajo tega testa, meni je ena kolegica povedala zanj, je pa bila ona v 37-38 tednu ko je slišala za to in je takoj klicala k Strahovi in so jo naslednji dan vzeli in ji naredili bris. Jaz sem svojo G že zadnjič prosila,  pa je rekla da je fajn da se to naredi nekej v 37.tednu in zato mi ga je vzela danes. Sem tudi plačala 30€. Kar jutri pokliči tja, če ne najdeš na tvojem koncu kje. Jaz sem mnenja da je fajn vedeti ali je prisoten ali ne, ker če je, znajo biti res hude komplikacije,ali pa tudi ne. Ampak jaz nisem pripravljena riskirati. Ima pa vsak G svoje mnenje o tem. Meni je moja G rekla,da so imeli lani prav simpozij na to temo vsi G Slovenije in so bili enotnega mnenja da bi bilo fajn obvezno testirati vsako nosečnico za to. Ampak ko je šel predlog naprej na ZZZS,da bi se ta strošek kril iz tam, pa so seveda na ZZZS -ju to gladko zavrnili.Je pa moja G na Vrhniki,ker sem včasih tam živela,pa mi je ok in mi ni problem se sedaj vozit 50 km od doma do nje in potem še nazaj.
Imaš pa tudi moje ZS,glede te teme.

< Sporočilo je popravil Teta M -- 7.12.2010 18:53:05 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.12.2010 5:42:29   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Dan!

Evo se vam javljam kako je bilo na pregledu. Kile vredu celo -1,G rekla,da ni dobro da hujšam,sam sej ne vsaj namerno ne.
Imela sm tudi UZ in mere so sledeče:
HC-309
AC-292
FL-64
Teža-2100 g
Lega- medenična

Na vse te mere prehitevamo za 10 dni,je pa tudi sladkorna kriva.
Obljubljeno mam ,da bom šla prej v porodnišnico vsaj kakih 14 dni,če bi pa slučajno sladkor "ponorel" pa še prej.

Naslednji pregled imam 29.12. in UZ tudi.
Bom pa seznam uredila zvečer,ko se bo še katera od današnjih nosečk ,ki so imele pregled javila.

Foxylady...če imaš sladkorno te pošljejo rodit 14 dni prej, tako so tudi mene, vendar če bi se še enkrat odločala ne bi pristala na to...zame je bila sprožitev proroda en sam masaker...raj bi šla 3x rodit..kot pa to

punce hvala za čestitke..upam da bomirno, kerzačelo se ravno ni mirno, ko se povedala v službi da sem noseča, so mi začel grozit z odpovedjo, sem pa zaposlena zanedoločen čas...

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.12.2010 8:31:58   
Roži_
Jutrouser posted image

Mi smo pa včeraj videli 2user posted image user posted image , danes sem točno 7 tednovuser posted image user posted image
Nuhalno pa imam 11.01

Mismis in Cukica lepo opravita danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anci banci, čestitke še tebi tukaj za srčekauser posted image

Kako ste druge? TetaM, še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jona Klara, ti pa boš vsak cajt rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.12.2010 8:36:28   
Teta M
En lep deževen pozdravuser posted image
Ancibanci: ne pusti se jim prestrašiti v službi, super da si zaposlena za nedoločen čas, imaš kar veliko pravic iz tega naslova...samo lepo mirno naprej..
Roži: user posted image user posted image user posted image za 2 user posted image user posted image ...kako lepa novica je to....sedaj pa lepo step by step naprej, čim manj težav in skrbi ti želim...boš videla kako hitro gre čas v nosečnosti...

No mene so klicali iz G ordinacije in je moj bris za streptokok B negativen user posted image .

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.