Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen Deževen pozdrav s štajerskega konca... o, enkratna, hvala za odpustek Se že bolje počutim sreckica, najlepša hvala za recept, je že prepisan v mojo knjižico A je to kot kukiji varianta, ko so pečeni?? Zveni odlično, tako da vsekakor sprobam... Sem pa tako utrujena danes, kot bi me traktor povozil... Pa še mala se je ponoči nekaj nonstop zbujala, pa se v spanju pogovarjala... Jao mene, sem se čisto razvadila s tem nočnim spanjem. Ja nič, se bo treba spet odvaditi Je pa vsaj vikend pred vrati, pa bomo poskusili malo večm lenariti, vreme je itak nikakvo... LP IZVIRNO SPOROČILO: DelCarmen o, enkratna, hvala za odpustek Se že bolje počutim sreckica, najlepša hvala za recept, je že prepisan v mojo knjižico A je to kot kukiji varianta, ko so pečeni?? Zveni odlično, tako da vsekakor sprobam... Najbrž je pozabla napisat da prej v maščobi kuhaš marihuano, odcediš in ohladiš , sorry samo prva asociacija na kukije . Jest sm bla pa na sprehodu, pa je začel deževat, pa še pihat je začel, da me je skor odnesl, še dobr da nism v lažji kategoriji. Zdej pa spet večno vprašanje kaj kuhat, najbolš da ponedeljkovo obaro pogrejem če ni že zanič, mmmmmmmm al pa kr pomfri, ga že celo večnost nism jedla, pa kečap zravn - ful zdravo kosilo . Jest se za srečanje javim po porodu, razen če bodo gorenjke kam v KR šle, se mogoče prdružm - bom šla pa tist dan še do dohtarce papirje zrihtat .
|