Tulipan12
|
Dober dan ali dober večer! Itak, da sem še tu! Danes je imela Lia zobozdravnika, naju kar na 3 mesece naroča, da se sproti kontroliramo, mene je strah zobozdravnika kot in nočem, da se to Lii isto zgodi. Danes je celo lepo sodelovala, pokazala zobke, klepetala in bla sploh kr kul, no, na stolu še ni sedela, upam, da naslednjič se tudi to opogumi! Potem sva šibali v pekarnico, pa ven na pomladni luft! Komaj sva prišli domov, da mi ni zaspala, potem pa lepo 2,5 urce obe, sem kar atiju poslala sms, da štedilnik ne dela danes, ker kuharci ni in je Lia imela še včerajšnjo zelenjavno juhico, mi2 pice, ampak ona četrt pice zmaže kak si reko keks Sem letela še potem naročit voziček (košaro, da ne bo katera mislila, da sem na glavo padla, če rabim novega - pri Lii nisem imela košare, ker je bilo že toplo in gre naš športni del v vodoravni položaj, zdaj pa rabimo že zaradi mraza) in sploh ne vem kako barvo sem naročila, tak sem bila raztrešene, v glavnem, neka svetla je. Pa nevtralna. Sploh nimajo zaloge nobene, pa dobavljivost je tudi do 3 m, sem si potem nekaj izbrala kar imajo v LJ na zalogi, ker čez 3 m mi več ne bomo potrebovali košare. No, zdaj pa se z Lio pripravljava na kopanje, ati ima sestanek, potem on pride, mamica pa v kino!!! Tasa bom vsak dan en post samo za tebe napisala, da boš mela kaj brat! Najaa ste pa pohiteli z jelkico - sem mislila, da se meni mudi mi jo bomo naslednji vikend postavljali, sej ne vem če je mogoče že Božič takrat al ne.. Kokica ja, jaz sem bila tudi začudena, da je Dedek Mraz toliko aktualnejši od Božička, pa mi je kar všeč. Božička si je itak Coca-cola zmislila, ne vem kdaj smo ga sploh začeli upoštevat. Mi gremo na Dedka Mraza v nedeljo, imajo pri atiju službeno za otroke zaposlenih v hotelu Arena. Upam, da se ga ne bo bala. Persida go go go po zamrznjenčke!!! Še 2 pupici! Eno leto maš delo in napor, potem pa ju že bavca vzameta pod okrilje! M. Čebelica kak pa vajin ups kaže??? Čuj, kaj vidva sta poročena al se planirata decembra poročit, hihi? Upam, da nas dovolj bereš, da veš o čem govorim. Evo, mama Persida, sem spesnila tudi jaz roman. Pa da jutri zjutraj ne bo vprašanj - imam ctg v P. zjutraj, pa saj vete, da zna trajat in trajat in trajat... če pa bo akcija, pa smsji priletijo.
|