|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
8.12.2010 12:51:30   
Jo@n
Meta, super slikce in super modela!

Jaz sem že po kosilu (pečeno piščančje bedro, kuhan krompir, pa skleda mešane solate), malo brkljam po stanovanju in čakam, da mine čas, da si spet pomerim cukr.

Pri diabetologu sem dobila inzulin, vse so mi lepo razložili, je pa HB sedaj lahko prehrana malo manj striktna, spet bom lahko jedla kruh (ki mi je nenormalno dvogoval sladkor), pa kosmiče za zajtrk, pa kakšen pirin zdrob... Njami, se že velim... Ni pa inzulin noben bav bav (ok, lahko sem korajžna, prvič se bom špikala šele zvečeruser posted image ) imam pa zaenkrat 4E pred zajtrkom in enako za večerjo. Zanimivo, skupaj z vsemi ostalimi pripomočki za sladke nosečke sem iz lekarne domov privlekla za 160 eur, pa je bilo le v eni mali vrečki...user posted image HB za zavarovanje...

S Cukico sva se spet zgrešili, če bo šlo tako naprej, bova lahko kar kavarno odprli, toliko bo obljubljenih kofetov...user posted image

Moj nos, sinusi in ostala navlaka pod streho se počasi čisti in odpira, v petek imam kontrolo pri osebnem dr., da presodi, ali je bilo dovolj AB ali ne.... Danes sem končno kolikor/toliko dobro spala, saj so me zbujale zgolj običajne stvari (mali princ je bil žejen, pa ura za tablete in sprehod na wc je bila)... k sreči me ni več zbujal glavobol...

Cunje za iz P: jaz sem šla prvič kar v nosečniških hlačah in eni raztegljivi majčki domov, pa bundo čez. Sem pa imela CR (in ga bom imela verjetno tudi tokrat), tako da nosečniške kavbojke ne pridejo v poštev, ker imajo šiv ali rob ravno tam, kjer je rana... pa potem mi najbolj udobno in prijetno... Tako da si le naredite čimbolj komot, itak tisti sprehod do avta pred P ni ravno modna pista... in boste skoncentrirane na vse kaj drugega, kot katere hlače imate gor. Aja, prednosečniške hlače vam bodo pa verjetno v bokih preozke.... Pa moški naj vam poleg čevljev prinese tudi štumpfe!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.12.2010 13:03:24   
Anonimen
zobno ščetko Sonycare je ZAKON!!!! Midva jo tudi mava cca 2 leti. Moj je mel ful probleme z zobnim kamnov, vsako leto so mu 2x jih cistli. Odkar jo mava ma mir, še zdej mu jih ni čistila. Je pa res, da je treba cel tretma čes dat. Sej ne traja dolgo, pa še opomni te kdaj moraš zamenjat drugo stran user posted image Pa na potovanje gre vedno z nama, zelo dolgo zdrži baterijauser posted image Super je!

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.12.2010 13:12:02   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
jaz imam pa eno vprašanje za že izkušene: kaj ste oblekle za domov iz porodnišnice? Nosečniške al navadne obleke. Ker meni se zdi, kot da mi bodo nosečniške prevelike, moje stare pa še premajhne user posted image

TRENIRKO!user posted image Računaj na to, da čeprav boš mela manj trebuha, ga še zmeraj nekaj ostane ker se maternica še ni skrčila. Tako da če si nosečniške lače rabila v kakem 4 mesecu, ti bodo zdaj verjetno prav ko greš iz porodnišnice.

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Mi spet nismo spali.... Dajte mi povejte punce, ki že imate otroke in so preboleli norice.. A je to normalno, da ima otrok piko pri piki, vročino ima že 4. dan, včasih tudi bruha, grlo ima vneto, kot da ima angino, pa še hud glavobol ima tamali. Zbujal se je vsakih 10 minut, brez heca in samo čivkal (jamral, jokal). Star pa je 8 let. Bogi revež mora v takem stanju hodit okoli, ampak nič ne moreš, ker njegova mama dela cel dan

Kak pa je kaj s tem?? Ali je zame škodljivo, da sem v stiku s takim otrokom, ampak sem že prebolela norice??

Moja jih še ni imela, delam pa v vrtcu in je toliko zgodb kolikor je otrok. Na žalost, je vaš otrok pobral tahujšo obliko, ampak bi se čez dan, dva moralo stanje malo pomirit. Zate pa ni škodljivo ker si jih prebolela. Jaz sem prvič delala celo nosečnost ko so imeli otroci rdečke, norice in škrlatinko pa mi je G rekel da po 4 mesecu tudi če se česa nalezem ni več kritično za plod, dobor pa je če se neuser posted image

izkušene punce samo še eno vprašanje (danes sem ravno v elementu ): nam so v MŠ rekli, da moramo oblačilca prati s trdim praškom, brez mehčalca in 2x-nim izpiranjem. no, jaz sem na to zadnje pozabla pa me zanima, če je to ful panika? Ker sem že vse cunjce posušila (v sušilcu) in zložila

Jaz nisem komlicirala- od začetka perem s tekočim "prahom" in spiram samo enkrat kot je program na stroju, tud mehčalec dam, sem od začetka bila malo bolj pazljiva če bi slučajo tamala postala pikčasta ampak ni bilo nič .Čim manj komplicirat pa je;)

Išijas - evo s pomočjo neta sem si postavila diafgnozo - nosečniški išijas, kaj bo v torek rekel G pa bomo videli :D po dveh dneh luxuza je dans zjutraj bila spet kriza tako da mi je jasno da navadni ni , ampak je vse odvisno od tega kako otrok miga okrog hrbtenice.

Evo, toliko o mojem pametovanju za zdaj, grem po princesko v vrtec - upam da me kje po poti ne zgrabi "krč" user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
8.12.2010 13:12:04   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

Punce kaj menite o električni zobni ščetki Sonicare? Zobar mi jo skoz priporaoča, vendar ravno ni poceni (150€).Če jo seveda katera uporablja.

Midva tud uporabljava Sonicare in menjava glavi ampak zdej se v kompletu dobi že 2 ščetki, da ni treba nastavkov non stop menjat. Tko da če gre moj kam sam, pač vzame eno navadno ščetko s sabo. Jst sem zadovoljna, da pa bi pri sebi vidla kakšno bistveno razliko, pa ne bi mogla rečt.

Spanje jst načeloma kr spim, pride pa kakšen dan ko se mala očitno namesti tko da me žoka v mehur in potem pač hodim ves čas na wc. Ampak tkole ko maš enga vragca že doma, si tko utrujen, da se tud za lulat ne zbudiš kr tko. Nas pa to sigurno še čaka proti koncu nosečnosti.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu mateyci)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.12.2010 13:15:38   
Mišyka

izkušene punce samo še eno vprašanje (danes sem ravno v elementu user posted image ): nam so v MŠ rekli, da moramo oblačilca prati s trdim praškom, brez mehčalca in 2x-nim izpiranjem. no, jaz sem na to zadnje pozabla pa me zanima, če je to ful panika? Ker sem že vse cunjce posušila (v sušilcu) in zložila user posted image

Jst prvič nisem komplicirala s tem - niti nisem nikjer zasledila, da naj bi se kej prov posebno pralo. Takrat sem mela Persil sensitiv, brez mehčalca, pa tud za to dvojno izpiranje nisem nikjer slišala. Ampak očitno naš fantič ni bil tko občutljiv.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.12.2010 13:23:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Išijas - evo s pomočjo neta sem si postavila diafgnozo - nosečniški išijas, kaj bo v torek rekel G pa bomo videli :D po dveh dneh luxuza je dans zjutraj bila spet kriza tako da mi je jasno da navadni ni , ampak je vse odvisno od tega kako otrok miga okrog hrbtenice.

No jaz sem dva dni rekla nazaj mojemu, da sumim da mam išias. Ko si to rekla, sem že 99%, ker hrbtenica je vsakokrat huje ali pa če dva dni počivam se malo umiri pa spet usekne. Danes me tako boli, da bi kaj požrla user posted image Zjutraj ob 6 sem se pri vstajanju ker imam jogi na tleh, zjokala tako me je bolelo user posted image A tebi tudi poka vretenc v križu. Meni to vsak dan tko, da dobesedno vsi slišjo ko vstanem ali pa se v postli svalkam... dobesedno!

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.12.2010 13:31:06   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hej!

Da se malo javim ... Saj veste, to je tisti moj težko pričakovani "žurerski teden"user posted image . Včraj sem bila na kuhanem vinu v LJ, danes pa na bowlingu in sem se tolk nasmejala, da je bogi pikec šele zdaj upal začet brcatuser posted image

Za vse, ki vas zanima, sem ustvarila nov album s profesionalnimi fotografijami mene in Lovra ... Če pa katero premami, da bi se šla malo poslikat pa še kontakt www.fotostudio ali www.facebook.com/fotostudio.si. Jaz kar ne morem verjet, da je fotografu uspelo tole izvlečt iz naju, ker sem bila jaz popolnoma nesproščena, Lovro pa siten in je kar naprej lezel k meni v naročje.

Se jutri kaj bolj na dolgo oglasim, da vidim, če ste debatirale še o čem drugem kot zobarjihuser posted image

kako lepe slikice. pa tako mlaada mami.

O, hvala hvala, čeprav EMŠO se ne strinja-sicer pa profesionalci znajo tud pomladit, neuser posted image

jaz imam pa eno vprašanje za že izkušene: kaj ste oblekle za domov iz porodnišnice? Nosečniške al navadne obleke. Ker meni se zdi, kot da mi bodo nosečniške prevelike, moje stare pa še premajhne user posted image

9 mesecev gor in 9 dol-boki praviloma ne skočijo kar skupaj. Nekaj elastičnega vzemi al pa nosečniškega. lahko da si tudi ena tistih srečnic, ki grejo lahko domov v starih kavbojkah ampak tudi v tem primeru ti bo trenirka prav.

IZVIRNO SPOROČILO: hel32
meta je neka ful specifična rastlina, ki ima veliko eteričnega olja in je v prevelikih količinah lahko škodliva,

S tem bi se moj mož definitivno strinjal, vsaj zadnje čase. Me iz previdnosti dozira v majhnih količinahuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sori, ne morem, da ne bi!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ne vem, če bi še ene nosečniške kupila za zadnja 2 meseca, kaj pravte? user posted image

Jaz jih sem, ker me je zeblo. Žametne v HM-ju v ponedeljek.

Maurica, jaz sem vse oprala tako kot svoje-gel in mehčalec pa ni blo nič narobe. Če bo otrok občutljiv boš pa itak hmal vidla in boš rajši tkrat še enkrat oprala.

PilotGirl, fotografiranje je bilo zame zastonj, ker je rabil model za objavo na spletni strani. Mogla sem se edino strinjat, da jih lahko objavla. Drugač pa mislim, da ima na spletu ceno-50 euruser posted image , ne vem, pobrskej po linku, če te zanima al ga pa pokliči.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.12.2010 13:35:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
PilotGirl, fotografiranje je bilo zame zastonj, ker je rabil model za objavo na spletni strani. Mogla sem se edino strinjat, da jih lahko objavla. Drugač pa mislim, da ima na spletu ceno-50 euruser posted image , ne vem, pobrskej po linku, če te zanima al ga pa pokliči.

Bom pa res pogledala. Ker pri potrčki je 70€ slikca. Samo meni je všeč ker je res usmerjen na otročke in nosečke. Sicer, ko sem osebno urejala, je potrčka zaradi mojih oči pa obraza čisto navalila name. Jaz se pa fotkat nemaram user posted image K mam preveč kilc sem raje za objektivom. Bi pa rada eno fotko lepo za moj prvi album. Da bo ponosno odpiral in gledal mamico, ko je bila noseča.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.12.2010 13:36:26   
tamy82
Živijo punce!
Midva z mojim sva pa bila danes na obisku v porodnišnici v PO, da malo vidiva kako zgledajo stvari v živo user posted image Ampak žal nisva videla porodnih sob, ker so meli ful gnečo. Sva pa vse ostalo vidla, naju je sprejela ena fajn prijazna sestra in nama vse povedala kar naju je zanimalo. Mi je pa prej (ko sva bila že doma) svakinja rekla, da bi bilo verjetno boljše, če bi šla bolj pozno popoldne ali zvečer pogledat, ker naj bi bilo takrat manj gneče. Tako da mogoče bova šla še enkrat mimo, če bova mela ravno kakšno pot/opravek tam. No, sem pa pokukala v sobo, kjer majo banjo za porod v vodi, tako da vsaj to sem vidla kako zgleda user posted image

Uf, bolj ko berem kaj vse prestajate med nosečnostjo, bolj se zavedam, da sem srečka user posted image Tako da tudi ponoči grem na wc 1x, največ 2x, ampak to mi ni take panike, sem tudi pred nosečnostjo velikokrat šla ponoči na wc. Tako da objemčki zaradiza vse, ki imate probleme in problemčke zaradi trebuščka ... user posted image user posted image user posted image

Otroške cunjice tudi jaz nisem posebej izplakovala, sem pa oprala brez mehčalca in s trdim praškom, ker s tem že itak perem. Bom pa verjetno še enkrat oprala vse nove cunjice, da ne bo kakšnih alergij ipd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.12.2010 13:46:31   
Nina33
Hoj!
Meta, res lepe, lepe slike!!! Pa "poceni" user posted image .
Joj, tole s CSDjem (in Zavodom za zaposlovanje)... Men ni nč več jasno, njim pa tut ne, zgleda user posted image . Še zdej ne vem, zakaj naj bi se čimkasneje z zavoda odjavila user posted image Sem dons spraševala na zavodu (tam pravi, de je odvisno od CSDja, glede na to al mi pripada "porodniška" ali "nadomestilo" user posted image user posted image user posted image ), na CSD mi pravi, de če sem v zadnjih 3 letih bila vsaj 1 leto zaposlena, de imam porodniško, ampak da dobim pa nadomestilo user posted image user posted image user posted image Zdej pa ne vem al sem po naturi bol trda za takle al me user posted image poneumlja al so pač drugi čudni. Sem si brošurce nabrala, pa de vidim, če mi bo kej bl jasno poj ( imam bolj malo upanja, sem neki že gledala, pa sem zdej še bolj zmedena user posted image ). Pred drugim tednom itak ne morem nč zrihtat user posted image . In bom druh teden si vzela cajt in jim tolk cajta morila, dokler mi ne bo vse čist jasno (grem v sredo, kt še popoldne delajo, de jim bo zneslo vse mi razložit user posted image ).
Cunje za iz P: neki raztegljivega, trebuh res ne bo kr zginu, kosti pa celo za vedno mal bol "široke" ostanejo (ne ne vem kolk, mal pa).
Sklerozna sem pa sita tega vremena...
Si grem zmišljevat, kaj bomo jedli... morm bit kr hitra user posted image .
Lep dan vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.12.2010 13:46:47   
Anonimen
tamy82 A sta se za PO morala kaj prej naročiti? Katere dneve jo lahko greš pogledati, jaz bi jo tudi šla. Kolebam med Kr in Po

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.12.2010 13:47:40   
meta21
Sem pred prejšnjim postom pustila vse razmetano v kuhinji, ker sem hotla dat tamalega hitro spat, da bo pol dovolj hitro vstal-ob 16h imamo namreč lutkovno predstavo in dedka Mraza v Šentjakobskem gledališču. Seveda je moj prvorojenec prav po moško sedel na WC-ju tako, da sem ga na koncu (ko sem spisala prejšnji roman) proti njegovi volji odnesla s kahle in dala spat. Potem pa pridem v kuhinjo in je že dedi vse pospraviluser posted image user posted image user posted image . Priden, ne! No pa sem spet tukaj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 13:55:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.12.2010 13:57:35   
tamy82
pilotgirl jaz se nisem nič najavila za ogled, ker je res tako, da ti ne morejo naprej povedat, če bojo imeli kaj nujnega. Svakinja mi je potem svetovala, da je zvečer manj gneče, tako da mogoče boljše, da greše enkrat okrog 8h (potem zaklenejo vrata user posted image ), da boš vidla tudi porodne sobe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.12.2010 14:02:26   
Anonimen
Misliš ob 20h? Pa kaj prideš ke in rečeš, da si prišel pogledati porodnišnico? To komu rečeš vratarju?

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.12.2010 14:05:04   
meta21
Oh, punce! Sem zdaj brala vaše komentarje v albumu pa sem kar solzna. Hvala vam vsem za lepe besedeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.12.2010 14:12:22   
Anonimen
Res si fantastična. Lepa mamica in nosečka v enem. Sploh slikca mi je všeč kjer ti na bušiju piše Bine, pa tista, ko bušija boža sinček. Res u srce so tudi meni stopile slikce...user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.12.2010 14:17:42   
meta21
Še malo za nazaj ... Se strinjam z vami, da moški res niso z istega planeta kot me, kar me drugače tako zelo ne moti ampak zdaj pa ... sej veste. Drugače sva z mojim zdaj super, on je bolj pozoren, jaz pa manj tečna in to je to.

Glede spanja-v nosečnosti je vse normalno, zapanost, nespečnost in prvorodke, naspite se, če se le morete! Jaz 2 leti nisem brezskrbno spala pa imam pridnega spalčka. Enostavno sem preklopla na večno pripravljenost in slišim vse. Če pa že spim celo noč, se pa zjutraj zadnjo okrog 8h zbudim in ne morem več spat. Hm, če pomislim, da sva z mojim še par  let nazaj prežurala vse vikende in spala tudi do popoldneva včasih. Mašina, kot da je blo to v prejšnjem življenjuuser posted image . No, ja sicer pa 3. križ mam na puklu, je bil že cajt, neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.12.2010 14:29:13   
meta21
Vidim, da ste se poleg zob pogovarjale še o starših. Oh, tle bi jaz lahko tud eno knjigo napisala ampak sej veste, vsaka familija ma kakšnega kostkota v omari, ne? Jaz sem danes, žal, v stanju, ko mi starši ne pomenijo nič. Očeta 17 let praktično nisem vidla, ker sta imel z mamo grdo ločitev in čeprav živim po spletu okoliščin z njim, mi ne pomeni nič več kot prijazen starejši gospod. Sva se pač odtujila. Mami, hm, z mami pa imam redne stike ampak bolj zaradi ljubega miru. Trenutno se drugič ločuje. Je pa ena velika energijska pijavka-vedno v vlogi žrtve in vzbujanju krivde okolici.
Najboljše kar lahko naredimo je, da se iz napak naših staršev kaj naučimo.user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.12.2010 14:30:26   
meta21
Zdaj se grem pa nališpat za dedka Mrazauser posted image pa mulčka mojeg zbudit.
Se tipkamo zvečer!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.12.2010 14:50:16   
Tretjedete
Ojla!

Jo@n, ojo, boga... Si pa imela pestro... A si kaj bolje??

Nina33, v pečici še nisem delala pomfrija, sem pa ga v ponvi; pride superuser posted image ž

biljanaI, ja fin biznis si je tvoj omisliluser posted image  Se pa ne obremenjuj z velikostjo trebuha; moj je tokrat taki kot takrat, ko sem nosila dvojčka, pa je dojenčica čisto povprečnih meruser posted image
meta21, res res čudovite slikeuser posted image

maurica, jaz sem domov šla v istih oblačilih kot pa sem prišla roditi; no, sp. perilo sem menjalauser posted image , hlače so bile iste, majica pa tudi, če se ne motim... NOsečniške hlače so mi bile čisto prav; vsekakor bolj komot, zaradi dosti manjšega trebuha, ampak čisto ok. Perem pa s tekočim Persil sensitive, brez mehčalca, enkratno izpiranje...

ninchi9, norice so lahko v lažji ali hujši obliki; pri nas ni bilo neke sile, je pa od sodelavke hčerka imela piko pri piki, še na podplatih.... Groza... Za tebe pa ni nevarno, če si jih že prebolela, vsaj kolikor je meni znano...

Z mojim si tudi poveva, kaj koga moti, in to najbolje funkcionira, vsaj pri nama. Potem se pač pogovoriva in poskusiva spremeniti motečo zadevo... Prej sva se nekaj grdo gledala in mulila, v bistvu pa drugi niti ni prav vedel, zakaj je tako...

O starših in nasvetih pa raje ne bi.... Med drugim mi je tudi zato bila všeč knjiga Povezovalno starševstvo, kjer je kot eno od pravil napisano, da preslišimo dobronamerne nasvete tet in babicuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.12.2010 14:50:45   
samsara04
meta21, čudovite slike user posted image jih še moram malo pokomentirati user posted image

Glede prebujanja...vsako noč se zbudim okoli 3, 4 ali 5h, skočim na wc, po tem pa rabim kar precej časa, da zaspim (sploh, če moj smrči user posted image )
Tamali pridno brca, vendar njegove brce (še) niso boleče. Razen krčev v mečih, me HB ne matra nič drugega. Drugače so mi do konca decembra zaprli bazen user posted image , zato se lahko le sprehajam...in user posted image Zanimivo je, kok mi paše in s partnerjem nimava nobenega strahu, pa tudi trebuh naju ne moti. Slončkava v bistvu vsak dan user posted image Izgleda, da tudi tamalemu paše, saj takrat sploh ne brca. Z vlažnostjo nožnice nisem nikoli imela problemov, ravno obratno. Ko sva pred parimi dnevi user posted image , sem naredila celo lužo in s tem prestrašila mojega, češ, pa mi ja menda ni odtekla voda user posted image

Lep dan vam želim in čimmanj nosečniških tegob,

lp

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
8.12.2010 15:28:41   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Misliš ob 20h? Pa kaj prideš ke in rečeš, da si prišel pogledati porodnišnico? To komu rečeš vratarju?

Ja midva sva pač prišla tja in pri sprejemnem pultu sva rekla sestri, da če bi se dalo malo pogledat porodnišnico in porodne sobe, ker bi rada čez dva meseca tam rodila pa nič ne poznam. Potem sva malo počakala in smo se s to sestro usedli in sva lahko vprašala kar naju zanima glede oskrbe po porodu, sprejema ipd. Kar se pa prav poroda tiče pa je rekla, da bomo s katero od babic, ampak so meli potem gnečo. Tako da to ni prišlo na vrsto.
Sicer pa ja, svakinja mi je rekla, da bi morala priti bolj zvečer, recimo okrog 20h, ker majo takrat bolj malo dela. Ne vem, to mi je ona svetovala, je bila lani tam na praksi, ker hodi na višjo zdravstveno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
8.12.2010 15:39:23   
cukica
Mi smo imeli prvi CTG nič se ne dogaja,tamalmu lepo bije srček,...V torek imamo kontrolo rasti,ker očiten prehitevamo v rasti za cele 3 tedne,...več vam povem 14.12. in pa nato kontrola še 22.12.
Jo@n kdaj boš zopet kaj v ljubljani,...Kdaj maš preglede???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
8.12.2010 16:16:30   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.12.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.12.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12., 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.12.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:10.12.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 9.12.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12, 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12., 15.12.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12., D: 14.12.

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.12.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 13.12.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image  biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:
user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?