hel32
|
Hoj Mavrica, meta je neka ful specifična rastlina, ki ima veliko eteričnega olja in je v prevelikih količinah lahko škodliva, sploh pa tigrova mast, ta je pa še bolj nevarna, zaradi tistega vonja, oz. hladilnega učinka. Jaz sem 2x šla iz bolnice kr v nosečniških hlačah in majici, ker trebuh ti ne uplahne kr takoj. Siocer sem pa imela namen malo pojamtar , takoooo slabo spim, da je joj, zadnje dni, kr zbujam se, pa me boli križ, pa me boli kolk, pa medenične kosti, pa noga, oh, ja, pa še ti obiski wcja, jao, da komaj čakam, da rodim Foxy Lady, sem včeraJ pozabila, uau, vaš je pa že kr velik korenjak , a tako, da je CR skoraj že zagotovo, se nič ne bojiš? Pa še to, ravno sem gledala oddajo Dobro jutro, in je govoril predstavnik za pacientove pravice v MB, no, baje spet ni možno imet epiduralne 24/7, samo ob rednem delovnem času, se pravi od 7.00-15.00 , za vse, ki nameravate rodit v MB. Kaj naj kuham , nimam pojma, pa še dežuje, pffff!!