|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
7.12.2010 14:08:26   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

biljana I moram komentirat način pogovora s tvojim. To je res edini pravi način pogovora, če ne želiš da te preslišijo. Poveš kako se počutiš in pri tem ti nihče ne more oporekat in reči "to pa ni res", ker se pač ti tako počutiš. In pogovr potem steče sam od sebe-vsaj pri nama. Včasih je težko kaj reči brez obtoževanja, ampak pri občutkih tega ni-čeprav včasih zveni kot da so. Tako jaz mojemu povem, ko me kaj moti in on tudi meni. Zadeva deluje. Samo pri moji mami še nisem prišla čez (je bolj trmaste sorte user posted image ) in imava slab odnos-na žalost. Čeprav se mi zdi, da kakšna kaplja mojih besed se jo pa vseeno dotakne. Hm...sem zašla s teme, pardon. Ampak si me spomnila na ta način pogovora, pa sem mogla povedat izkušnje. user posted image

Drgač pa vidva včasih user posted image kar 2x na dan? Dobra sta.user posted image jaz sem nazadnje bila taka, kot da bi pretekla maraton, pa še naslendji dan me je vse bolelo. sem čisto iz forme, ampak bo treba to še redneje prakticirat, da bom za porod v formi, ane. user posted image

ja z starši je to še težje ker oni imajo pa čisto drugo razmišljanje kot mi kar je normalno verejtno bomo tudi mi taki...res potrebuješ živčke da jim razložiš to lepo počasi in umirjenouser posted image  jaz rajši obupam pri mamiuser posted image  drugače pa imava dober odnos samo ne debatirava o takih temah ki nimava istega mišljenja
glede slončkanja verjemi da bi ti tudi če spala v eni sobi z otroci kot midva bi tudi ti čakala kdaj bostauser posted image user posted image user posted image  potem pa zgrabiva priložnost ko grejo k očkotu(bivši mož) za vikenduser posted image  imava zelo majhno stanovanje..drugo leto se selivauser posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.12.2010 14:35:25   
Tisia
joooj jaz sem danes takoooooo LAČNA vse kar vidim pojemuser posted image
sploh ne bom stopila na tehtnico do pregledauser posted image  ker me bo kap
sem dobila 12 kg do sedaj ..ni čudno da imam tako velik trebuhuser posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 14:59:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.12.2010 15:02:30   
tamy82

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Hvala! Samo jaz že nisem študentka od novembra 2003. user posted image
Jaz sem opravljala včeraj strokovni izpit za inšpektorico na Ministrstvu za javno upravo. user posted image

Potem pa ni slabo, da se poznamo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 15:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.12.2010 15:15:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
PilotGirl, Registrirana - user posted image user posted image user posted image . Tudi ostalim študentkam vse čestitke - res ste pridne user posted image

Hvala! Samo jaz že nisem študentka od novembra 2003. user posted image
Jaz sem opravljala včeraj strokovni izpit za inšpektorico na Ministrstvu za javno upravo. user posted image

Sej je vseeno si pa naredila izpit ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.12.2010 15:33:30   
ciccina
Pozdravljene punce!
Po dolgem casu se oglasam, najprej rok so mi prestavili na 14.02. in naslednji pregled imam 15.12.
Sem na bolniski ker ne ful boli hrbet sedet po 8 ur, 22 decembra pa itak zacnem ze z dopustom, pol pa porodnisko. Drugace pa vse ok, otrocek pridno skace, brca, opremo imava te dni za dobit, materinsko sem pravkar zacela in sedaj se pridno poglabljam v knjige...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.12.2010 15:45:35   
valek
Čestitke registrirana:))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.12.2010 15:51:53   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

biljana I moram komentirat način pogovora s tvojim. To je res edini pravi način pogovora, če ne želiš da te preslišijo. Poveš kako se počutiš in pri tem ti nihče ne more oporekat in reči "to pa ni res", ker se pač ti tako počutiš. In pogovr potem steče sam od sebe-vsaj pri nama. Včasih je težko kaj reči brez obtoževanja, ampak pri občutkih tega ni-čeprav včasih zveni kot da so. Tako jaz mojemu povem, ko me kaj moti in on tudi meni. Zadeva deluje. Samo pri moji mami še nisem prišla čez (je bolj trmaste sorte ) in imava slab odnos-na žalost. Čeprav se mi zdi, da kakšna kaplja mojih besed se jo pa vseeno dotakne. Hm...sem zašla s teme, pardon. Ampak si me spomnila na ta način pogovora, pa sem mogla povedat izkušnje.

Drgač pa vidva včasih  kar 2x na dan? Dobra sta. jaz sem nazadnje bila taka, kot da bi pretekla maraton, pa še naslendji dan me je vse bolelo. sem čisto iz forme, ampak bo treba to še redneje prakticirat, da bom za porod v formi, ane.

ja z starši je to še težje ker oni imajo pa čisto drugo razmišljanje kot mi kar je normalno verejtno bomo tudi mi taki...res potrebuješ živčke da jim razložiš to lepo počasi in umirjeno  jaz rajši obupam pri mami  drugače pa imava dober odnos samo ne debatirava o takih temah ki nimava istega mišljenja
glede slončkanja verjemi da bi ti tudi če spala v eni sobi z otroci kot midva bi tudi ti čakala kdaj bosta  potem pa zgrabiva priložnost ko grejo k očkotu(bivši mož) za vikenduser posted image   imava zelo majhno stanovanje..drugo leto se seliva

Ja s starši je včasih hudič. Čeprav z očetom se dobro razumem, kakroli pa rečem/povem mami, pa me ne upošteva. Najbolj mi gre na živce, da povem kakšno dejstvo ali kakšen rezultat raziskave zdravnikov (nasvet glede hujšanja), me ne upošteva, če pa kdo drug pove, pa to zagotovo drži. Potem pa pride k meni in npr. reče, če vem, da ogljikovi hidrati tudi redijo. A dj ne ga sr**, kaj ti pa jaz veš čas govorim? user posted image
Meni je bilo najbolj hudo na njenem roj.dnevu (50let), ko je z mano ravnala tako kot vendo oz še slabše, pa se tega sploh ni zavedala. Jaz sem bila tam zato, da sem prinašala stvari od doma (imeli smo piknik zunaj), pa ji je bilo vseeno če sem se peljala 5x domov, ko bi mi lahko že prvič povedala, kaj vse naj prinesem. naj omenim, da je bil tam tudi moj (s katerim sva bila skupaj nekaj mesecev)-vozil je seveda on. Meni je bilo hudo zanj, ker se mi je zdelo da ga je samo izkoriščala. Prišel je tudi moj starejši brat, ki živi na Dolenjskem, pa se ne vidimo tako pogosto (ker mi doma nimamo avta, on je pa na tesnem s časom..). V glavnem je bila ful vesela, da je prišel (jaz seveda tudi), nekako je bila do njega prijazna, do mene pa ne. Za njeno darilo sva oba dala 50:50, čeprav se je brat ponudil da da več, ker je redno zaposlen, ampak sem rekla, da ne, da je darilo od obeh in je tudi moja mami... Izgledalo je pa na koncu tako kot da ji je darilo kupil samo on. V glavnem jaz sem bila čisto razočarana, ker sme mislila, da bolj v stran potisnjena ne morem bit, pa mojemu sem že enkrat prej omenila, da imam občutek, da ima moja mami brata rajši od mene. In mi je potem kasneje po pikniku povedal, da je tudi on dobil tak občutek (takrat je prvič videl mojega brata in da smo bili vsi na kupu). V 2h mu je bilo vse jasno. Mami pa tega ne vidi, oz noče videt. user posted image

U madonca, cel roman sem spisala. Kaj čmo, takle mamo, ko čustva privrejo na dan. Se trudim izboljšat odnos, pa mi nekako ne gre. Se mi je ful zamerila, da se mi je še objet ne lušta, ker to naredi tako hladno, da me kar vse mine. Meni se zdi žalostno, da sem večkrat od očeta slišala, da me ima rad, kot pa od nje. Po moje mi je to povedala ravno tolikokrat kolikor let imam. Pa še to bolj v stilu "saj ti veš, da te imam rada ane?" user posted image

Mah, bom raje nehala, če ne bom čisto zamorjena. Pa še ve povrhu. user posted image   Zato pa jaz mojemu večkrat povem, kako ga imam rada in otročku nameravam prav tako. pri tem se pa res ne špara. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.12.2010 16:33:37   
tamy82
Teyla verjamem, da ti ni vseeno, da se ne razumeš z mamo najbolje ... ampak po tem kar sem prebrala, je to njena krivda. Boš pa prav zaradi tega ti gotovo boljša mamica tvojemu user posted image , ker vidiš kakšna ne bi hotla bit. Pa verjamem, da te mata oči in seveda tvoj user posted image rada dovolj še zanjo user posted image Pa mi tudi, ne user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.12.2010 16:48:24   
tamy82

user posted image
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

user posted image

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: 28.12.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P: ___
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.12.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.12.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image kiara24, 26, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.12.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.
user posted image rebeka84, 26, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 29.12.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.1.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 8.12., 21.12., 22.12.
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21, 33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.

7.2.
user posted image Juxy, 36, Domžale, 3. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.12.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image mamasita, __, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.
user posted image Tigrica86, 24, Šoštanj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:10.12.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image marjetka, 28, ________, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image petrap, 26, Dolenjska, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, Velenje, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 9.12.
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image Nina33, 34, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 20.12, 21.12.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image aktak, 31, Kobarid, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ciccina, 30, Piran, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.12.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12., 15.12.
user posted image šebela, 28, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

16.2.
user posted image Jane77, 32, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image mateyci, 28, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.12., D:14.12

user posted image

19.2.

user posted image Registirana, 31, Štajerska, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 3.1.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3. user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 17.12.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

23.2.
user posted image lil_, 24, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 13.12.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.12.
user posted image  biljana l, 33, Novo mesto, 4. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.12.

25.2.
user posted image pinwheel , __, ______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.
user posted image
muca5
, 31, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image lutika89, 21, Prebold, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.12.

27.2.
user posted image babynitka, 25, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.12.
user posted image inia,30, _______, 2. user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image kkb81, 29, okolica Ljubljane, 3.user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 81 user posted image user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image user posted image

user posted image : 25
user posted image : 22
user posted image : 39

Z nami so bile:
user posted image N.M user posted image
user posted image srečica17 user posted image
user posted image huda83 user posted image
user posted image abv1 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ :

user posted image Nosečnost po tednih:
1. tromesečje:
2. tromesečje:
3. tromesečje:

user posted image Materinska šola:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

user posted image Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Porodniški dopust
user posted image Informativni izračun višine "porodniške

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
2. očetovski dopust:
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
4. priznanje očetovstva:
5. otroški dodatek:
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.12.2010 16:49:27   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Teyla verjamem, da ti ni vseeno, da se ne razumeš z mamo najbolje ... ampak po tem kar sem prebrala, je to njena krivda. Boš pa prav zaradi tega ti gotovo boljša mamica tvojemu user posted image , ker vidiš kakšna ne bi hotla bit. Pa verjamem, da te mata oči in seveda tvoj user posted image rada dovolj še zanjo user posted image Pa mi tudi, ne user posted image

Rade me mate? user posted image    Jaz sem pa mislila, da me jemljete za eno nadležno veverico. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.12.2010 17:12:44   
Anonimen
Ja vem kako je s starši, jaz z mojimi živim. Največji problem je, da svoje flustracije in prepričanja meni zdej pamet soli kako pa kaj.
Ko sem ji jaz povedala, kaj in kako se oblači bebico in prehranjuje pač po informacijah MŠ in da ne rabimo jest za 2, tudi če sem noseča. Je blo hudič v streh. Potem je pa nekje od kolegice iste reči zvedla, je pa mene poučvala. To so starši obup, dejansko včas se vprašam, da nam tok hočjo pomagat, da dejansko škodujejo, vendar se ne zavedajo. Midve sva v dobrem odnosu, vendar nama dostikrat zaropota, sploh sedaj ko sem noseča in ko je bebica v pričakovanju. Včas so jih tko učili, jaz bom pa rekla tehnologija je šla pa naprej (poklicna deformacija) user posted image Da ne rečem kako je cmokala, ko sem kupila prsno črpalko za mleko, češ da je to čista razvada. Pa ko sem rekla, da moram za noska kupit isto, vedno servira, kaj pa me, kako smo vas pa me spravle po konc otroke. Češ da smo moderne mamice razvajene. Jaz pravim pa tko, zakaj bi se matrala, če si lahko lajšam?!
Starši pač....., bom raje nehala, da ne bom romana napisala user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.12.2010 17:23:23   
tamy82
Je res, da so odnosi drugačni, če živiš skupaj s starši. Jaz HB ne živim več pri njih, pa tudi prej sem bila res malo doma, ker sem bila čez teden itak v Ljubljani, ker sem študirala, potem večino vikenda pa pri mojem user posted image
Ampak si lahko predstavljam kako je to ... podobno je bilo, ko sva se midva lani poročila in seveda so bili vsi pametni kako pa kaj. Še dobro, da sem mela jasno predstavo v glavi kaj sploh hočem user posted image Čeprav glede user posted image so pa itak vsi ful pametni in vse vejo, še posebej naše mame, ki so nas vzgojile user posted image Potem če jim rečeš, da boš ti naredila neki drugače kot so one, se pa kar že "krive" počutijo in ti očitajo, da si ti ravno tako zrasla brez ne vem česa... ja, časi so pač drugačni user posted image
Skozi eno uho noter in drugo ven, pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.12.2010 17:26:11   
prvičmami
Pozdravček!

Evo mene od zobarja-moj modrostnik je po pričakovanju za vn, ampak po eni uri matranja in 2 lokalnih anestezijah ni uspelo,ker te niso primle (pol obraza nisem čutla, živc v zobu pauser posted image ) tk da je na koncu dal noter neko zdravilo in reku da do poroda ne bo bolelo pol pa na kirurgijouser posted image Pa še slabo vest mam ker sem dobla 2 lokalne, čeprav je reku da otročku nič ne škodiuser posted image
Registrirana čestitke za izpit! Js sem pa ugotovila, da sem dopoldan čist neuporabna za učenje, ker se počutim tk kot da bi mela mačka, spim pa 9 ur s tem da se res vmes zbujam ker po novem vse slišim.
user posted image pa že dolgo ne, kr nekod nama ni do tega (sreča da oba isto mislima), boma pol nadoknadlauser posted image
Teyla glede mame se ne sekiraj, naj ti bo to šola za tvojga user posted image . Tud midve nimama odnosa kot bi si ga želela, nikoli ji nisem mogla zaupat ker je stvari al sčvekala naprej al pa me kr ni zastopla, kregama se pa ne ker se vidimo sam 1x na teden. No na začetku nosečnosti sma se ker je bla pametna kaj vse je narobe ker mi je blo slabo in sem bruhala in da bi mogla v bolnico.... skratka bol pametna kot zdravniki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.12.2010 17:35:10   
Anonimen
prvičmami pa lahko anastezijo dobiš oz. protibolečinsko? Jaz bi mogla zob popravt ker me ful boli, pa mi je rekla, da mi ne sme nič dat niti zdravit ne, češ da preveč škoduje. user posted image Jaz bi rada si ta zob porihtala, ker če bom predolgo čakala bi ga znala zgubit, hočem pa protibolečinsko, ker z zobarji mam slabe izkušnje. Pr modrostnem, ko so me operiral, so mi dve dal, pa sem vseeno čutila pri vrtanju čeljusti. Od takrat mam strah :(

(odgovor članu prvičmami)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.12.2010 17:40:18   
cukica
Jo@n jaz bom v Ljubljani okrog 10-30,če bom prej ti pošljem sms,...
Foxy lady mislim,da bom jaz na istem,poročam jutri,ko mi povejo kaj več,...
delfinka mislim nate in na tvoji princeski,...
registrirana čestitam,..
Teyla,če ti to kaj pomeni te mam tud jaz rada,...pa nič nisi nadležna,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.12.2010 17:42:48   
Anonimen
Cukica, držim pesti, da bo vse ok!!!!

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.12.2010 17:44:09   
tamy82
Uf, ne me strašit s temi modrostnimi, ker meni je tudi na zadnjem pregledu rekla, da bodo morali vsi 4 ven user posted image Ampak ne še zdej, ni še sile (me tudi ne bolijo), ampak prej ali slej me to čaka ... user posted image Sem pa še ena, ki ne mara zobozdravnikov ... user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.12.2010 17:47:54   
Anonimen
Meni so mogli ven samo zgornja dva, ker mi nista ven prišla in sta mi rinla v sinusno votlino pa zatikala se mi je čeljust, ker so mi v sklep rinli. Spodnji čeljusti, ju pa hvala bogu nimam. Ker ne vem kam jih bi dala ;)

Če so zunaj ni tako kriza, razen, če maš krive korenine in če so pač strohnjeni. Baje so zelo slabo kakovostni pri modernem človeku.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.12.2010 18:44:34   
lil_
vidm da se skos neki mente o modrostnih zobeh...no pa se moja izkusnja:
sm jih sla tut ze pult, prov k oralnemu kirurgu, ker je zobozdravnica rekla, da sama nima kej delat z njimi. no prvic so mi odstranl desna dva, naslednic pa nej bi mi leva dva. pridem prvic, dobim 4 lokalne in ker mi niso prijele, sem dobila se 4!!. pol sm se pa zacela trest in ulile so se mi solze...brez da bi jokala...seveda sok za telo. ampak sem prisla hitro k sebi. no pa so mi spulili spodnjega, ki je biv ven ampak je imel kljukaste korenine, tko da tist, kar je se ostalo notr, so mi se fajn povrtali. zgornji pa je lezal precno in ni prisel ven. je bilo pa z njim najmanj dela, so samo prerezal kozo, ki je cez dlesen in ga vzeli ven.
no tko je blo prvic, pol sm bla mal tut zatecena, samo ni blo sile, so se mi pa barve kar menjale (podpludba). zgoraj nisem imela nobene podpludbe, imela pa sem jih na spodnji celjusti, pod brado in mal kr po vratu.
drugic: pridem tja, dobim spet 4 lokalne, se zacnem trest, mi rata slabo, vroce, misnla sm da bom bruhala, pol me je pa samo zmanjkal. vroce mi je blo res ful, bila je zima in je kirurg reku sestram nej grejo iz ordinacije, men pa odprejo vsa okna. majco na hrbtu sem mela cist mokro od potu. po 45min so me spravl k seb in so rekl, da danes puljenja ne bo. so rekl nej ksno leto rajs ne hodm, ker bi mi naslednic lahko se psiha nagajala. tko da neki casa je ze minil, zdej sm user posted image tut ne grem, vem pa da bom slej ko prej mogla jituser posted image mam pa isto situacijo kot prvic. spodnji zob je zunaj in ima kljukaste korenine, zgornji pa je precno in ni prisel ven. ampak bomo ze zrihtal. je pa res, d ame ni nikol bilo strah zobarjev in da mi tut ta izkusnja ni bla katastrofalna. se pac zgodiuser posted image ze tko mi zdravila ne primejo in se sploh ne cudim da mi tut lokalna ne. ko pa dobis tako dozo pa je sigurno sok za telo.

ce pa kdo k ze tako nemara zobozdravnikov naleti na tako izkusnjo je pa res kriza. moj je v cakalnici, med tem k sm bla jst eno uro v ordinaciji samo menjal barveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
7.12.2010 21:38:11   
Anonimen
Ja pri modrostnih, sem ugotovila, da zlepa ne primejo te injekcije. Men je potem pri tadrugem izvrtavanju zoba, dala nekam globoko. Da mi je dejansko cela ličnica pala pa še uesa do oči nisem čutla nič. Tri take mi je dala, sam jaz sem vseeno čutla. Mene je prav oblivalo in kljub temu, da zdržim bolečino sem kr solzna ratala. To pomoje rata avtomatično.

Mam pa strah, priznam od tega prvega ruvanja. Ampak mam tko dobro zobarco, da zmano posmeji poheca in se mi noge ne stresejo. Nje pustim potem, da lahko sari kokr ji je mila volja. Ker res ma tud vso tehniko zelo moderno. Dejansko ma en svedr (zelo tenek diamantni nek sveder), ki nič ne boli, jaz sem se čudla. Ji nisem vrjela, in sva se pregovarjali, da me zadene :) Je rekla za tole ne rabmo, pa sve šle skos.

Veliko je, kako zobar dela, a vmes malo prekine ker te boli al navali in vrta ke notr, ko boli ko sto hodičev z vsem užitkom. Nam pozabla iz osnovne šole zobarece (štepca), ko me je bolelo pa je rekla, no a boli no bo še bolj. Si boste otroc saj pral zobe, pa hodimana jaz sem si skos prala pa sem vseeno v stalnem fasala karjes pač mam slabšo sklenino.

Mah pustmo zobarce ;) Mam doma povijalko, jutrim priložim slikce wiiiiiiiiiii

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.12.2010 21:38:17   
Teyla
Pilotgirl, prvičmami vidim, da smo na istem. user posted image

prvičmami user posted image za zob in user posted image za pogum. Boš pa zob potem porihtala. Zanimivo, da ti injekcije niso prijele. user posted image

Pilotgirl vidim, da tebi tudi niso prijele. Zdaj je pa še mene strah, ko moram tud modrostne ven dat in to čim prej, ker drugače bodo zobje kot harmonika.

tamy82 zanimivo, tebi vsaj pove, da morajo vsi ven. Meni moj reče, da je to moja odločitev in mi svojega strokovnega stališča sploh ne pove. Je pa res da ga direktno še nisem zaslišala "Kaj pa vi mislite?"user posted image Moram naslednjič probat. user posted image   Sicer pa kdo ima rad zobarje? Jaz jih imam vrh glave, obiskujem jih že od otroštva, ker sem imela že takrat take probleme z zobmi, da je bilo joj. Niti ene plombe nisem dobila z injekcijo, tako da mi je to bila znanstvena fantastika, ko me je ta sedajni zobar vprašal, če mi da injekcijo za vrtanje. Sem mislila, da sem prišla v nebesa. user posted image

lil_ OMG user posted image user posted image   Da ti takole lokalna ne prime mora bit pa res kriza. Si sploh ne predstavljam. user posted image
cukica hvala user posted image    Jaz vas imam tudi rada. Vse po vrsti. user posted image  user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
7.12.2010 21:53:19   
Anonimen
Teyla, ja sej redko keremu baje neprime. Tako, da le pogumno, pa ne čakaj predolgo, men so tko čudno zrasli, pa čeprav nista ven pogledala. So pa ko sem jih ven dala, se mi zobi sami naravnali, sam sta mi pa dva zobeka umrčkala, sta še not, samo odmru je živc. Pač ker smo čakali z zobarco, da bo mogoče pa le ven pokukal keri modrostni :)

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.12.2010 21:55:01   
lil_
mene pa lih te injekcije bolijo. men vedno vrtajo brez vsega. jst sm lokalno dobila samo k so mi pulili modrostne zobe, drugac pa se nikol. sm zamenjala zobarja in me je vprasu, ce mi da injekcijo, sm skor vn padla, ja kaj mi boste pa deluuser posted image pa je reku da je neki za zaplombirat...ja ne za plombo pa res ne rabim. moj dragi pa ze na vratih pros za injekcijo. sam glede na to da hod privat, je uni cist vseen, vazno da zaracuna.

zamerla se mi je edin 1x ena zobarca... je mela res velike joske...in se je z njimi kr naslonila nate...jst sm se pocutila, kot da me bo zadusila z njimiuser posted image

jst sm dons tok utrujena in cist brez volje...ze cev dan hodm po stanovanju k en zombiuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?