|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke II. del
7.12.2010 14:32:32   
enček
Bravooooooooooooooooooo

Super novička T.Z.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ker javiš !!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
7.12.2010 14:37:15   
Anonimen
ni kaj user posted image

drugače sem pa zdaj tako vesela, res. samo, da gre na bolje, da se kaj ne zakomplicira... pa da se že enkrat vsa ta agonija okoli bolnic neha zanju.
pozitivne misli, pozitivne misli v njuno smer punce!!! škodit ne morjo!

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
7.12.2010 15:14:53   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

ni kaj user posted image

drugače sem pa zdaj tako vesela, res. samo, da gre na bolje, da se kaj ne zakomplicira... pa da se že enkrat vsa ta agonija okoli bolnic neha zanju.
pozitivne misli, pozitivne misli v njuno smer punce!!! škodit ne morjo!

bravo, bravo pesti pa še kr držmo res jih rabitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 15:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
7.12.2010 16:46:45   
jona klara
lidik in jan-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo  vse ok.

a katera ve kje v celju lahko grem na streptokok b bris da dobim hitro datum, oz. takoj v roku 2 dni? cena ni važna, sem danes zvedela od ene slabe novice, po 2 dneh ko je rodila ....ugotovili so to bakterijo, ker če imaš gineka v ce bolnici, ti tega niti ne omenijo,,,,mali je bogi- držimo pesti tudi zanjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 505
7.12.2010 16:54:25   
nadka30
jona jaz sem bila v velenju prei levakovi par strani nazaj sem napisala njeno telefonsko, ker je zasebnica je čist možno da bi te tako hitro vzela, cena je 15e rezultat takojuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 506
7.12.2010 16:56:39   
tanjusi
ona jaz sem bila v velenju prei levakovi par strani nazaj sem napisala njeno telefonsko, ker je zasebnica je čist možno da bi te tako hitro vzela, cena je 15e rezultat takoj

To morem pa jaz še tudi zrihtat pa moja ginekologinja je, v katerem tednu se pa to dela ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 507
7.12.2010 16:58:15   
nadka30
ma vidim da je nekaj skupaj zmetalo drugače pa telefon; 03 89 72 930
pon 9.30-16.30
tor 7-14
sred 7-14
čet 13-20
pet7-14

dela se od 35t dalje

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 508
7.12.2010 16:59:47   
tanjusi
dela se od 35t dalje

AHA potem je še čas...user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 509
7.12.2010 17:05:38   
nadka30
tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškicauser posted image user posted image user posted image user posted image .
ja še imaš čas ampa je dober da veš da ta test obstaja ker mnmogi ne povejo potem ko je pa hudo so pa vsi tiho, tako da če je le možno pejte na ta testuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 510
7.12.2010 17:09:18   
tanjusi
tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškica

Ja uz-je zelooo rada dela, no pa saj je ok, jaz sem zadovoljna z njo user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 511
7.12.2010 17:11:42   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškica

Ja uz-je zelooo rada dela, no pa saj je ok, jaz sem zadovoljna z njo user posted image

samo to je važno da si zadovoljna z njo jaz sem tudi bila pa še rezultate testa sem takoj dobila , user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 512
7.12.2010 17:44:26   
jona klara
nadka30- najlepša ti hvala, bom kr jutri poklicala!!!!me je res kr panika danes ko sem to slišala, to bi nam morali ginekologi svetovati ne pa da tega ne delajo, ker niso zasebniki, res groza kak sistem pri nas.

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 513
7.12.2010 17:47:32   
nadka30
ni zakaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
7.12.2010 17:57:29   
jona klara
držim pesti za lidik in janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imate kake novičke? sploh ne vem kakšna op? saj samo, da bo vse okej.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 515
7.12.2010 18:05:28   
enček
jona klara neb komentirala ginekologov v CE bolnišnici, tudi jaz nisem naredila tega testa user posted image Upam, da bo vse vredu. Javi kako si se dogovorila, mogoče imam tudi jaz še čas.

Neposredna povezava do sporočila: 516
7.12.2010 19:54:21   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: enček

jona klara neb komentirala ginekologov v CE bolnišnici, tudi jaz nisem naredila tega testa user posted image Upam, da bo vse vredu. Javi kako si se dogovorila, mogoče imam tudi jaz še čas.

sem klicala v ce P, jutri grem na samopl. bris.

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 517
7.12.2010 19:54:54   
jona klara
sicer pa jih tudi jaz raje ne bi komentirala

Neposredna povezava do sporočila: 518
7.12.2010 21:42:41   
Anonimen
mah jaz se bom tudi vzdržala komentarjev glede ginekologov...

eto, jaz pa doma iz "fešte", sem danes pustila moja moška doma sama od pol petih pa do zdajle, sem prišla domov in je bil mali skopan, nahranjen (sem si prej sčrpala) in spi user posted image  noro, upam, da se še kaj zbudi, drugače bo meni joške razgnalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
7.12.2010 22:20:21   
enček
T.Z. superca, da si šla na fešto . Madonca maš pridnega , lahka tale napis kr spemeniš...Princev na belih konjih ni več. Ostali so samo še konji.

Heh upam da se Filip zbudi, dokaj lačen.....če bo pa tak pridkan k včeraj, pa kr načrpat spet ...

Ja ja...pametujem k spat ne morem....moj kobacajček tud ne more spančkat...joj kak kobaca notr, si hoče menda še plac delat, sam se mi zdi da ne gre več, ja ja....bo treba pridit poglet kako je zunaj!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
7.12.2010 22:29:20   
Anonimen
enček ja, res je priden. bom samo dopisala - zadnjega princa sem js dobla user posted image  in mislim, da bo spet črpanje, ker me čedalje bolj tiščijo prsi, no... vsaj na eni bom črpala...

drugače pa razgraja a? se pripravlja na odhod iz "mama hotela" na ta svet user posted image

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
8.12.2010 9:51:46   
obcinarka
jutrooooooooooo.. jaz sm pa danse malce potegnila, ker do pete zjutraj sploh nisem zatisnila očesa... jaooooooo))) drgač pa... trebušček otrdeva malce bolj, pa spet spusti...user posted image
streptokok... no prejšnji teden ravno v sredo sm dobla napotnico za v P, tko da tega z G nisva delala, mam pa v petek pregled in mu bom rekla....
zunaj je pa tak turobno brezzveze, da kar adijooooooooooo, tud naše dete menda vidi čez trebušček in bolj kot ne počiva..
lepo bodite, se tipkamo...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
8.12.2010 10:24:34   
nadka30
JAN in LIDIK gresta domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
8.12.2010 10:52:19   
obcinarka
no HB, že enaaaaaaaaaaa krasna novička ob tem vremenu.. je kar boljše...
evola, tale jan je pa pravi borec, korenina mala... vse čestitke in lepoooo prosti domu na toplo!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image   
aja.. kk se men dans nč ne da... še idej nimam da bi jih zbirala za božična darila...user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 524
8.12.2010 10:55:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

JAN in LIDIK gresta domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

eto jaz grem pa danes zvečer še na eno kavico user posted image  ampak moram biti do kopanja/hranjenja doma, ker sem včeraj mislila, da mi bo zize res razneslo... se je ob polnoči hvala bogu zbudil za jest, da mi je spraznil vsaj eno.

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?