Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 14:32:32
|
|
|
|
enček
|
Bravooooooooooooooooooo Super novička T.Z. Hvala ker javiš !!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 14:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ni kaj drugače sem pa zdaj tako vesela, res. samo, da gre na bolje, da se kaj ne zakomplicira... pa da se že enkrat vsa ta agonija okoli bolnic neha zanju. pozitivne misli, pozitivne misli v njuno smer punce!!! škodit ne morjo!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 15:14:53
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ni kaj drugače sem pa zdaj tako vesela, res. samo, da gre na bolje, da se kaj ne zakomplicira... pa da se že enkrat vsa ta agonija okoli bolnic neha zanju. pozitivne misli, pozitivne misli v njuno smer punce!!! škodit ne morjo! bravo, bravo pesti pa še kr držmo res jih rabita
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 15:17:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 16:46:45
|
|
|
|
jona klara
|
lidik in jan- držim pesti, da bo vse ok. a katera ve kje v celju lahko grem na streptokok b bris da dobim hitro datum, oz. takoj v roku 2 dni? cena ni važna, sem danes zvedela od ene slabe novice, po 2 dneh ko je rodila ....ugotovili so to bakterijo, ker če imaš gineka v ce bolnici, ti tega niti ne omenijo,,,,mali je bogi- držimo pesti tudi zanj
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 16:54:25
|
|
|
|
nadka30
|
jona jaz sem bila v velenju prei levakovi par strani nazaj sem napisala njeno telefonsko, ker je zasebnica je čist možno da bi te tako hitro vzela, cena je 15e rezultat takoj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 16:56:39
|
|
|
|
tanjusi
|
ona jaz sem bila v velenju prei levakovi par strani nazaj sem napisala njeno telefonsko, ker je zasebnica je čist možno da bi te tako hitro vzela, cena je 15e rezultat takoj To morem pa jaz še tudi zrihtat pa moja ginekologinja je, v katerem tednu se pa to dela ?
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 16:58:15
|
|
|
|
nadka30
|
ma vidim da je nekaj skupaj zmetalo drugače pa telefon; 03 89 72 930 pon 9.30-16.30 tor 7-14 sred 7-14 čet 13-20 pet7-14 dela se od 35t dalje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 16:59:47
|
|
|
|
tanjusi
|
dela se od 35t dalje AHA potem je še čas...
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:05:38
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškica . ja še imaš čas ampa je dober da veš da ta test obstaja ker mnmogi ne povejo potem ko je pa hudo so pa vsi tiho, tako da če je le možno pejte na ta test
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:09:18
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškica Ja uz-je zelooo rada dela, no pa saj je ok, jaz sem zadovoljna z njo
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:11:42
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi tanjusi super G imaš, mi je zastojn naredila še 3d ultrazvok ko sem šla na odvzem brisa pa še splo mi je pokazala tako da se super videla piškica Ja uz-je zelooo rada dela, no pa saj je ok, jaz sem zadovoljna z njo samo to je važno da si zadovoljna z njo jaz sem tudi bila pa še rezultate testa sem takoj dobila ,
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:44:26
|
|
|
|
jona klara
|
nadka30- najlepša ti hvala, bom kr jutri poklicala!!!!me je res kr panika danes ko sem to slišala, to bi nam morali ginekologi svetovati ne pa da tega ne delajo, ker niso zasebniki, res groza kak sistem pri nas. hvala
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:47:32
|
|
|
|
nadka30
|
ni zakaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 17:57:29
|
|
|
|
jona klara
|
držim pesti za lidik in jana a imate kake novičke? sploh ne vem kakšna op? saj samo, da bo vse okej.
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 18:05:28
|
|
|
|
enček
|
jona klara neb komentirala ginekologov v CE bolnišnici, tudi jaz nisem naredila tega testa Upam, da bo vse vredu. Javi kako si se dogovorila, mogoče imam tudi jaz še čas.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 19:54:21
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: enček jona klara neb komentirala ginekologov v CE bolnišnici, tudi jaz nisem naredila tega testa Upam, da bo vse vredu. Javi kako si se dogovorila, mogoče imam tudi jaz še čas. sem klicala v ce P, jutri grem na samopl. bris.
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 19:54:54
|
|
|
|
jona klara
|
sicer pa jih tudi jaz raje ne bi komentirala
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 21:42:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mah jaz se bom tudi vzdržala komentarjev glede ginekologov... eto, jaz pa doma iz "fešte", sem danes pustila moja moška doma sama od pol petih pa do zdajle, sem prišla domov in je bil mali skopan, nahranjen (sem si prej sčrpala) in spi noro, upam, da se še kaj zbudi, drugače bo meni joške razgnalo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 22:20:21
|
|
|
|
enček
|
T.Z. superca, da si šla na fešto . Madonca maš pridnega , lahka tale napis kr spemeniš...Princev na belih konjih ni več. Ostali so samo še konji. Heh upam da se Filip zbudi, dokaj lačen.....če bo pa tak pridkan k včeraj, pa kr načrpat spet ... Ja ja...pametujem k spat ne morem....moj kobacajček tud ne more spančkat...joj kak kobaca notr, si hoče menda še plac delat, sam se mi zdi da ne gre več, ja ja....bo treba pridit poglet kako je zunaj!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.12.2010 22:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
enček ja, res je priden. bom samo dopisala - zadnjega princa sem js dobla in mislim, da bo spet črpanje, ker me čedalje bolj tiščijo prsi, no... vsaj na eni bom črpala... drugače pa razgraja a? se pripravlja na odhod iz "mama hotela" na ta svet
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.12.2010 9:51:46
|
|
|
|
obcinarka
|
jutrooooooooooo.. jaz sm pa danse malce potegnila, ker do pete zjutraj sploh nisem zatisnila očesa... jaooooooo))) drgač pa... trebušček otrdeva malce bolj, pa spet spusti... streptokok... no prejšnji teden ravno v sredo sm dobla napotnico za v P, tko da tega z G nisva delala, mam pa v petek pregled in mu bom rekla.... zunaj je pa tak turobno brezzveze, da kar adijooooooooooo, tud naše dete menda vidi čez trebušček in bolj kot ne počiva.. lepo bodite, se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.12.2010 10:24:34
|
|
|
|
nadka30
|
JAN in LIDIK gresta domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.12.2010 10:52:19
|
|
|
|
obcinarka
|
no HB, že enaaaaaaaaaaa krasna novička ob tem vremenu.. je kar boljše... evola, tale jan je pa pravi borec, korenina mala... vse čestitke in lepoooo prosti domu na toplo!!!!!!!!!!!!!!!!! aja.. kk se men dans nč ne da... še idej nimam da bi jih zbirala za božična darila...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.12.2010 10:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 JAN in LIDIK gresta domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eto jaz grem pa danes zvečer še na eno kavico ampak moram biti do kopanja/hranjenja doma, ker sem včeraj mislila, da mi bo zize res razneslo... se je ob polnoči hvala bogu zbudil za jest, da mi je spraznil vsaj eno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?