|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
6.12.2010 12:34:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A sta poleg lučk še kej naredila?

Ja, figurice sva navesila po stanovanju!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.12.2010 13:18:02   
PERSIDA
Saj vem,če mene ni ne morete naprejuser posted image .
Za danes šiht gotov ,v petek zasrala vsega hudiča ,je*at ga user posted image .Mi je danes šefica prenesla informacije kako so delali ko so našli nekaj manjših vbodov cela štala.No danes sem ,pa šivala po polžje ,pa je šefica rekla ,da je kljub temu hitrouser posted image .Tak,da delam sedaj na izi.One delajo že pol leta ,pa še niso na normi jaz,pa bi htela v tednu dni razturatuser posted image .Ja sem se mogla prepričat,da pač ne bo šlo.Tak,da upam ,da bo danes vse okuser posted image .
Upam vsaj ,da bom drugi mesec še kaj plače dobila ,če mi bodo vstran trgali za popavilouser posted image .
No saj danes sem vložla za večji otroški dodatek ,ker nista v vrtcu.Pa pol ugotovim ,da mi konec meseca še otroški potečejo tak,da sem še to izpolnila,da sem brez skrbi.Ker pri nas več ne obveščajo kdaj ti poteče tak,da ,če nebi imela sreče bi še brez otroških ostala.Svašta.

Tak da socialne stvari sem pošlihtala.Kosilo tudi pojedla.Zdaj,pa moram še malo izkoristit čas za sebe ko moja lepotca spitauser posted image .

Nekaj že dolgo hočem vprašat.Ali vaši otroci jedo solato? Kajti mojadva sta obsedena z njo tako ,da za njiju moram sedaj posebej zeleno na kocke narezat in zmešat skup ,ker ono kaj jaz jem sta skoz jemala pol se ,pa davla.V glavnem ni solate ,ki je onadva nebi jedla.Valjda sem ful ponosna samo me zanima ali imajo vaši tudi radi kislo? ali smo samo mi kisle ritiuser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.12.2010 13:21:27   
PERSIDA
kokica - pa ti enkrat premajhen kombinizon ,enkrat ,pa prevelikega kupiš ,pa daj si lutko zraven nosi al ,pa ti jaz kroj narišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.12.2010 13:25:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica - pa ti enkrat premajhen kombinizon ,enkrat ,pa prevelikega kupiš ,pa daj si lutko zraven nosi al ,pa ti jaz kroj narišemuser posted image user posted image user posted image

hahahaha, saj ponavadi kar trofim veš! Samo tu pa moram še spodnja oblačila upoštevati pa mi ne gre najbolj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.12.2010 13:25:58   
PERSIDA
Čebela - najprej user posted image za Klaro pol ,pa te morem še sku....
Ko te kličem nedosegljiva ,pošljem sporočilo me ne j****.Ka si me dala med izbrisane al kak user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.12.2010 13:32:01   
KOKICA32

Nekaj že dolgo hočem vprašat.Ali vaši otroci jedo solato? Kajti mojadva sta obsedena z njo tako ,da za njiju moram sedaj posebej zeleno na kocke narezat in zmešat skup ,ker ono kaj jaz jem sta skoz jemala pol se ,pa davla.V glavnem ni solate ,ki je onadva nebi jedla.Valjda sem ful ponosna samo me zanima ali imajo vaši tudi radi kislo? ali smo samo mi kisle ritiuser posted image  

Jaaaa, zelene sicer ne najbolj razen kisa, drugače pa rdečo peso ima najraje, pa paradižnikovo, papriko in kumarice v solati. Pa vso kislo zelenjavo v kozarcih

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.12.2010 13:32:40   
KOKICA32

Čebela - najprej user posted image za Klaro pol ,pa te morem še sku....
Ko te kličem nedosegljiva ,pošljem sporočilo me ne j****.Ka si me dala med izbrisane al kak user posted image

ja, to je naša čEBELA!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.12.2010 13:41:17   
Najaa
Solata - Nika je samo rdečo peso. Ampak to tako rada je, da me ne moti, če ne je druge. user posted image

Čebela, user posted image user posted image za Klaro.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.12.2010 15:13:43   
PERSIDA
A vam je miklavž prineso šibo ?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.12.2010 15:15:47   
PERSIDA
Ki so tisti časi ko smo se z marčovkami dobivali ob vsaki priložnosti.Ne vem ,če nebomo še šli po zamrznjenčkauser posted image .
Ja dogaja mi ,ker sem zdaj spala dobre pol ure ,pa sem ko rožica user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
6.12.2010 15:17:43   
Najaa
Nam ni prnesu šibe, ampak čokolado. user posted image

Jaz tud pogrešam srečanja... Pa čeprav sem utrujena 100 na uro, me meče tak ko tebe Peesida. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
6.12.2010 17:17:29   
trezika
DanDan!

Ko ste že omenjale solato.... Maruša ne je nobene user posted image user posted image no, da se popravim...doma je ne je, v vrtecu baje poje vse, vključno s solato...očitno je ne zmešam vredu user posted image user posted image niti rdeče pese noče, kaj šele kakšnega paradižnika.... edino kaj ima pa res rada, so vložene kumarice user posted image no, pa odkar hodi v vrtec ful rada je sadje tako da smo pač bolj na sadju kot zelenjaviuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
6.12.2010 17:19:43   
trezika
Mi smo pa bli v soboto na Miklavžu, tam v trgovini kjer M. dela, ampak smo morali predčasno zapustit prizorišče ker se je parklja tako prestrašla da se je ubožica cela tresla in jokala in oh in sploh...sploh je nisva mogla potolažit user posted image user posted image user posted image pa sva rekla da nima smisla pa še gužva je bla ful... no, je pa M. naslednji dan iz službe prinesel Miklavževo darilo...ga je dal Miklavž na stran za Marušouser posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
6.12.2010 17:20:35   
trezika
zdaj pa bi morala it peglat ker mislim da jutri nimam več kaj "nezmečkanega" za oblečt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
6.12.2010 20:31:32   
KOKICA32
Čer!user posted image

Spet je bil sorry!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
6.12.2010 20:32:01   
KOKICA32
Pri nas je Miklavž že v soboto prinsel Parklja iz Mercatorja in pomaranče.user posted image

Sedaj pa čakamo še naq Dedka mraza, v vrtcu ga imajo 21.12.2010. Sem tako vesela, da nimajo Božička ampak tako kot v starih časih, le Dedka Mraza.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 6.12.2010 20:33:09 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
6.12.2010 21:06:02   
Najaa
KOKICA sej v nobenem vrtcu ni božička, povsod je dedek Mraz. Naši ga bosta pa zamudili v vrtcu, no vsaj Nika. Verjetno bo do konca leta kar doma, da se dobro pozdravi zdej po tem bronhitisu. Pri Tiji ga imajo pa zgodaj, že drug teden, no ona bo pa šla. 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
6.12.2010 21:13:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA sej v nobenem vrtcu ni božička, povsod je dedek Mraz. Naši ga bosta pa zamudili v vrtcu, no vsaj Nika. Verjetno bo do konca leta kar doma, da se dobro pozdravi zdej po tem bronhitisu. Pri Tiji ga imajo pa zgodaj, že drug teden, no ona bo pa šla. 

Super, me zelo veseli! user posted image user posted image user posted image Pa hvala za rasvetljenje! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.12.2010 9:09:46   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.12.2010 10:15:09   
Najaa
Dober dan. Kje pa je Tulipan?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.12.2010 11:54:46   
tasa_m
Dan, evo po 2 dneh prijem malo na net pa nimam kaj za brat user posted image  user posted image  user posted image
V nedeljo bili na roj.dnevu, včeraj pa sem mami imela na obisku pa se mi ni dali na računalnik. No, saj mami še je zdaj tu jaz pa sem malo izkoristla da gor skočim. Mami dela Liji gemaše te pa mora mir met user posted image user posted image

Prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke user posted image , čimprej se pozdravite!
Ja, Lija ima tud DM 21.12 upam da nebo kj zahaklalal do takrat.

Tulipaaaan.!!!! RAPORT user posted image

Zdaj sem glih nek sms dobla, user posted image hmmm, mogoče od Tulipan? Hehe

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.12.2010 11:56:05   
KOKICA32
Sedaj pa šibam malo na sončka. Ufff je lepo vreme in predvsem toplo.user posted image user posted image user posted image

Tulipanček?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.12.2010 13:20:57   
PERSIDA
Dan bejbe.
Taaaaaaaaasi pogrešam te user posted image .
Šiht za mano kosilo v trebuhu jaz ,pa ajanauser posted image .Ja kosilo je pasalo tak ,da me je ravno uspavalouser posted image .
Kaj zdaj bo pisala kera kak roman al moram spet jazuser posted image .Zdaj jaz ne bom grem svojo debelo truplo razvlečt po sedežniuser posted image .
Da se še malo pohvalim nenamerno sem izgubila 5kguser posted image ,tak,da upam,da sedaj ko malo gledam kaj jem še gre kaki kg fučuser posted image .Samo pozor to še ne pomeni ,da sem sedaj suha ko imam par kg manjuser posted image .
Pridne bit.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.12.2010 14:29:24   
Najaa
Jaz bi tud počivala, pa Nika noče spat. user posted image user posted image user posted image KAJ JI JE??? A naj jo dvignem al kaj? Še mal pa ne bom mela več srca jo matrat, ko ne more zaspat... Sam vem, da bo pol ob petih pa dol padla. Sem jima obljubila, da ko se spočijemo, bomo smrekico naredile.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.12.2010 14:40:16   
KOKICA32
Persida, čestitke za manj kg! Jaz sem sedaj v neki čudni fazi, ko bi se še držala te diete po eni strani pa se mi dozdeva, da ne bi rabla več in minti več ni najbolj. Zato se tudi zadnje dni tako velikokrat pregrešim.user posted image Punce kako pa zgleda  ona nadaljevalna 90-dnevna dieta? A ve katera? Prosim za info!

Najaa- upam, da si spočiješ in da Nika omaga pred 17h uro. Moj je tudi včeraj ob 17.30 zaspal, pa sem ga ob 18.30 uri zbudila, ker ne mislim biti potem z njim do 23h pokonci. user posted image

Dela imam toliko, da se ven ne vidim....Bežim!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?