Klemy82
|
Men gre pa to okol spola že tooook na jetra, da joj. Povedala sva samo najožji družini pa res naj kolegom, kaj bo, ostalim pa pač ne. In seveda so eni taki firbci, da adijo... ena teta zadnjič je bila toook tečna, da sem jo skor poslala nekam... V stilu, jaaaa, sej vem, da je to taka zasebna stvaaaaar, pa sej mene ne zanima tolk kaj booo, me sam zanima, če vesta že kaj boooo, sej mi ni treba povedaaaat Ja, sej ti ne bova!!! Če je kdo preveč tečen, rečeva samo, da še ni 100%, kaj bo.... mah, po drugi strani mi gre pa sestra od mojga na jetra... ona VE, ane, in se mora nekaj pametno delat in vedno ampak res VEDNO, ko je kakšen folk okoli, začne debato od dojenčkov pa od spola, če ne drugega svoje tamale sprašuje, kaj misliš, da ima Klemy v trebuščku, fantka al punčko... pol pa zraven dela tisto pomembno faco, kao jst pa vem pa ne povem, haha... mislim, a lahk že nehaš? Mi je včasih prav žal, da sva sploh komu kaj povedala... po drugi strani so pa moji čist kul, nobene drame, nobenih hinavskih vprašanj, vrtanj.. pač, ko bova povedala, bova, tisti, ki pa vedo, pa pač vedo in ne delajo nobenega haloja iz tega.