Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 20:43:14
|
|
|
|
koala.cek
|
ponedeljkovo pač
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 20:57:09
|
|
|
|
majana79
|
koalka, opa, a pri vas so taki ponedeljki? pošteno, ni kaj z večerjo po moje v decembru ne bo nič, preveč stvari dogaja pa premalo časa imamo, ker nismo več na porodniški
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:02:59
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 koalka, opa, a pri vas so taki ponedeljki? pošteno, ni kaj z večerjo po moje v decembru ne bo nič, preveč stvari dogaja pa premalo časa imamo, ker nismo več na porodniški Majana na kuhančka menda ne bomo šle januarja? Lah pa kar tam zravn še kaj pojemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:06:08
|
|
|
|
koala.cek
|
drugi teden je pri nas noro. tri poslovne zabave, trije plesni nastopi, dva dedka mraza, pa še bilanco zaključujemo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:08:23
|
|
|
|
majana79
|
tubby, res ne vem kako bo, ker večina jih nima časa jaz sem eventuelno za kakega kuhančka popoldne, da še otrok malo lučke vidi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:53:54
|
|
|
|
Leela
|
majana čestitke tudi tvojemu J.-čku. Itak si me ti spomnila na datum F. končno grize. mi je kar čudno ivana jaz pravim, da ko greš k dohtarju, če nisi bolan ziher tam zboliš od čakanja. Meni gredo na živce penzionerji v lekarni. Čakaš sto let, da jim naštimajo plastično vrečko zdravil za pritisk, za holesterol, za to, za ono. Itak služi samo farmacija, ne vem koliko te zadeve res pomagajo. Pa danes v tušu se je ena upokojenka drla, vsaj 5x, naj odprejo še eno blagajno (je bila 4. v vrsti). Ne vem kam se ji je mudilo. Ja res boh ve kakšni bomo mi ko bomo stari. najbrž bodo vrteli oči, ker ne znamo dobro helikopterja vozit ali kaj takega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dobra žena mora znat 70 stvari. kuhat in 69 LOL!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če bi komentirala kje pa ste vse? a se greste matematiko al kaj? Ah bi, pa devetke ni doma LOL na kvadrat Mi smo od kardiologa danes... Vse ok!!! Sicer pa otrok pride iz vrtca z vročino in rahlo drisko, potem pa vse skupaj mine, ko je eno urco z mami Lušno, ne? Miklavž je Žigatu prinesel predčasno tko da zdej nismo nič daril talali. Jaz pa itak vedno zvisim No danes sem si privoščila pohodne čevlje, ker me nosečnico non stop v noge zebe v tej k.rčevi plundri in drsi ko pri norcih... Sem kr na moškem oddelku čevlje kupila Moja 42-ka je res zahtevna za ženski oddelek Danes sem nenormalno lačna... Kaj naj jem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 6.12.2010 21:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tubby, res ne vem kako bo, ker večina jih nima časa jaz sem eventuelno za kakega kuhančka popoldne, da še otrok malo lučke vidi Jaz sem za kadarkoli, da sem le še v enem kosu... Pa toliko prej je fino vedet, da logistiko zorganiziramo... MAJANA!!!! Ne klič hudiča... Letos bi šla.... PROSIM!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 7:49:30
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro! Spali tako tako, otrok še bolj kašlja, vmes je bil malo topel, tam okol 37 ima... bomo videli kaj bo danes, če ne bova pa kar doma. živa, najboljše da ena predlaga datum, pa bomo potem videle kolikim sploh ustreza me veseli, da je bilo na kardio vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 8:30:05
|
|
|
|
ivanamdb
|
juuuuuuutroooooo punce. aaah koncno je dez spral sneg & led s parkinga, ne bo vec drsenja pred blokom, in "musical chairs" za parking...a veste to tipa kdo pride zadnji ostane brez parkinga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 8:46:06
|
|
|
|
betty.ford
|
F. končno grize. bratca al hrano? dobro jutro! mi smo tako tako, bo bolje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 10:06:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro mali se je ob pol petih odločil, da je konec s spanjem. Me zanima, kako bo v vrtcu...pa kašljal je itak ponoči, mu ni moj nič kamilic naštimal, pa sirupa najverjetneje tudi ni dal. Jst sem pa še zjutraj pozabila krota. Bo pa popoldne dobil. Službena večerja minila v redu, smo malo babe počvekale. Danes sem pa s kolegicami zmenjena v mestu, gremo lučke pogledat. Upam le, da me ne pokličejo iz vrtca in da ne bo tale prehlad prešel v kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 10:17:14
|
|
|
|
ledenka
|
jutro še mal, pa bo petek.... kuhanček - zaaaaa, popoldan še najlažje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 10:23:19
|
|
|
|
majana79
|
papua, pri nas je isto s tamalim... tudi jaz upam da me ne pokličejo ledenka, maš sms
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 11:26:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, ni dolgo trajalo, smo že doma Mali sicer zgleda čist ok, tko da bomo videli, kam bo peljalo vse skupaj. Če ne bo bolje, se gremo jutri pokazat. Mogoče si pa malo odpočijem, kar tut ni švoh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 11:27:34
|
|
|
|
ledenka
|
Papua za S!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 11:27:37
|
|
|
|
koala.cek
|
papua - kaj se sekiraš, sej zvečer naj se ne bi dajali sirupi...kamilice ja..to pomaga, pa kakšen kos čebule, limonin sok s sladkorjem...intd... na koncu samo še rečeš hokus pokus in prehlad mine ma me dražite s tem kuhanim vinom...najbolj da kar k nam pridete...se bomo še sankali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 12:05:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
no sej imaš prav. Sirup mu dajem pa zjutraj in zvečer (če se le spomnim), ker naj bi se itak trikrat do štirikrat na dan. Mah, bo že. Ima pa res temperaturo, v ritki 37,9. Se mi na otip sploh ni zdel topel...upam, da je samo zmatran in bo po spanju kot nov. Ko enkrat zaspi-trenutno ustvarja nekaj v posteljici in seveda noče zaspat. Bi rabila še par otrok, da bi ga čredni nagon pognal v deželo sanj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 12:44:02
|
|
|
|
majana79
|
papua
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 13:07:32
|
|
|
|
koala.cek
|
jest mu dajem sirupe do 17 ure. potem ne več, ker če ima še kaj za izkašljat, naj se izkašlja. ni glih pametno kašelj zavirati v vsakem primeru in za vsako ceno. papua so te potem klicali iz vrtca al kako da sta doma ? je pa moj nečak doma že 14 dni. k zdravniku so ga pravzaprav peljali ker se dvakrat ponoči polulal. ker pa tam ravno zakašljal, je šel še na pregled krvi in rezultat: streptokokna angina. Pa ni imel nobene vročine. zdaj je 10 dni jemal Ab. Ker ni nič bolje, so mu dali nov AB in spet jovo na novo. In sploh ne vedo kaj mu je. baje da je tega zdaj veliko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 13:23:48
|
|
|
|
majana79
|
joj koalka ne mi takih pisat, jst sem itak čisto panična, ker tako kašlja, pa kao ni nič... pišuka no...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 13:32:15
|
|
|
|
pokica_
|
En lep praznično decemberski pozdrav stare prijateljice! Vidim, da še tema ni izumrla, ste še zmeraj pridne čvekice . Lep praznični mesec vam želim vsem skupaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 13:57:44
|
|
|
|
majana79
|
ooo pokica! wb!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 14:03:22
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ En lep praznično decemberski pozdrav stare prijateljice! Vidim, da še tema ni izumrla, ste še zmeraj pridne čvekice . Lep praznični mesec vam želim vsem skupaj! poooookiicaaa !!!! a dej no, kje si ??? ne nam zdaj kar uidit ? kako kaj mali junaček ? zdaj je verjetno že fajn velik ? se velikokrat spomnim na vas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.12.2010 14:09:19
|
|
|
|
pokica_
|
Naš mali dojenček je zrastel v velikega nasmejanega malčka . Res je pravi sonček, z njim je vsak dan sončen dan, pa naj sije sonce ali pada dež. Jaz sem tudi veliko mislila na vas, danes sem si pa rekla; daj zdaj pa jih že pejt pozdravit na RR! Pogrešam vas!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?