Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 9:29:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro, glih sem študirala za kavo jutri popoldan, pa vidim, da ste za dopol. - eh. jutro, aja ti dop. sploh ne moreš al kako? pa petek popoldan mogoče Pri meni je vse pod ?, ker moj tak čudno dela, ve se kar zmenite, če bom le lahko, bom prišla. Ste vidle, snega skoraj ni več???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 9:32:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste vidle, snega skoraj ni več??? kako ne, pri nas ga je še na tone...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 9:34:20
|
|
|
|
koala
|
Pri nas tudi ni več snega
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 9:37:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pri nas tudi ni več snega pa pridite k meni
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 10:03:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste vidle, snega skoraj ni več??? kako ne, pri nas ga je še na tone... Pri nas ga že tudi skoraj ni več. Še snezak ki so ga postavili sosedovi otroci je zgubil glavo. Sicer pa itak napovedujejo nov sneg.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 10:35:43
|
|
|
|
botrca
|
Grem nekaj delat...pridem nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 10:55:46
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Spali vredi,Sara je že čisto vredi,niti vročine ni bilo več včeraj-imamo pa težke muke z jemanjem AB-se brani z vsemi štirimi,pa še sama sem popoldan doma,si lahko predstavljate kak pol to zgleda Aja,včeraj smo šli spat ob 22.uri,sem mislila še potem kaj priletet na rr,pa sem zaspala poleg kot klada-me tudi nekaj hakla,nos imam zašopan do možganov... Slaba stran mojega spanja je,da sem imela zamesen kruh za pečt,sem se potem zbudila ob treh vjutro in sem šla kruh pečt-poleg pa Pattersona čitat-ta klub preiskovalk pa full raztura,pa kaj bi vam govorila,že itak veste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 10:57:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Jaz pa peljem zdaj Maksa k P na pregled.Držite pesti,da ni še on pljučnice zahaklal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 10:58:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla za vice ..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:02:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike bo kaj ta teden padla kava? Upam da ja. Meni bi najbolj pasalo v četrtek ali petek. Mi je pa vseeno alije dopoldan ali popoldan ker sem namreč doma. Kava-meni bi tudi pasala v petek-vseeno kdaj,dop. ali pop.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:03:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dan! Spali vredi,Sara je že čisto vredi,niti vročine ni bilo več včeraj-imamo pa težke muke z jemanjem AB-se brani z vsemi štirimi,pa še sama sem popoldan doma,si lahko predstavljate kak pol to zgleda Aja,včeraj smo šli spat ob 22.uri,sem mislila še potem kaj priletet na rr,pa sem zaspala poleg kot klada-me tudi nekaj hakla,nos imam zašopan do možganov... Slaba stran mojega spanja je,da sem imela zamesen kruh za pečt,sem se potem zbudila ob treh vjutro in sem šla kruh pečt-poleg pa Pattersona čitat-ta klub preiskovalk pa full raztura,pa kaj bi vam govorila,že itak veste Dobra si. Mene takrat še z viličarjem nebi dvigno ampak to sem jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:05:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dan! Spali vredi,Sara je že čisto vredi,niti vročine ni bilo več včeraj-imamo pa težke muke z jemanjem AB-se brani z vsemi štirimi,pa še sama sem popoldan doma,si lahko predstavljate kak pol to zgleda Aja,včeraj smo šli spat ob 22.uri,sem mislila še potem kaj priletet na rr,pa sem zaspala poleg kot klada-me tudi nekaj hakla,nos imam zašopan do možganov... Slaba stran mojega spanja je,da sem imela zamesen kruh za pečt,sem se potem zbudila ob treh vjutro in sem šla kruh pečt-poleg pa Pattersona čitat-ta klub preiskovalk pa full raztura,pa kaj bi vam govorila,že itak veste Dobra si. Mene takrat še z viličarjem nebi dvigno ampak to sem jaz. Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:13:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalno No vidiš pri meni je to komaj po 8 urah.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:16:56
|
|
|
|
Blueberry
|
Dan! Da vam pokažem drugo rundo voščilnic.. Takšne verižice pa delama z mamo:
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:17:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalno No vidiš pri meni je to komaj po 8 urah. Že tak dolgo nisem spala 8 ur v kosu,da se ne morem spomnit,kak to zgleda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:19:36
|
|
|
|
sami0804
|
Blueberry Pa ti si ja prava umetnica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:23:20
|
|
|
|
arabela*
|
dan
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:24:11
|
|
|
|
rina22
|
sami, super za izboljšanje upam, da vam bo šlo jemanje ab bolj tekoče od rok za peko kruha ob 3h zjutraj, pa nimam besed kaj naj drugega rečem, kot VSAKA TI ČAST! blueberry, res lepi izdelki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:26:27
|
|
|
|
arabela*
|
Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakala ).... Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokom Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemov
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:27:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalno No vidiš pri meni je to komaj po 8 urah. mah jaz vedno normalno funkcioniram,ker se prisilom v to ..glede na to kak zaspanc sem bila še tri leta nazaj, sem ponosna sama na sebe,zahvaljujoč M...ko leto in pol ni spala...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:28:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste vidle, snega skoraj ni več??? kako ne, pri nas ga je še na tone... jaz ga čez okno čist nič ne vidim več
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:28:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakala ).... Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokom Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemov super boš dala kake slikice na fb? da si malo napasemo očke aja, btw - smem vprašat, kje si kupla kuhno in kolko si dala zanjo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:30:37
|
|
|
|
Blueberry
|
Saraya super da ste že vseljeni!! Tudi za prespane noči.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:31:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Blueberry Pa ti si ja prava umetnica Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:32:18
|
|
|
|
sami0804
|
sami, super za izboljšanje upam, da vam bo šlo jemanje ab bolj tekoče od rok [/quote] hvala....kar se pa AB tiče,pa hb da ga mora dobit še samo 3x,bo že-problem je da je res okus,ampak boljše to,kot bolnica Kruh je pa...fenomenalen Z bučnimi semeni in jogurtom,namazan z margarino...mmmmmm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?