|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
7.12.2010 9:29:26   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dobro jutro,

glih sem študirala za kavo jutri popoldan,
pa vidim, da ste za dopol. - eh. user posted image

jutro,

aja ti dop. sploh ne moreš al kako? pa petek popoldan mogoče

Pri meni je vse pod ?, ker moj tak čudno dela, ve se kar zmenite,
če bom le lahko, bom prišla.
Ste vidle, snega skoraj ni več???

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.12.2010 9:32:01   
botrca

kako ne, pri nas ga je še na tone...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.12.2010 9:34:20   
koala
Pri nas tudi ni več snega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.12.2010 9:37:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pri nas tudi ni več snega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pridite k meni user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.12.2010 10:03:18   
ly117

Pri nas ga že tudi skoraj ni več. Še snezak ki so ga postavili sosedovi otroci je zgubil glavo. Sicer pa itak napovedujejo nov sneg.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.12.2010 10:35:43   
botrca
Grem nekaj delat...pridem nazaj user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.12.2010 10:55:46   
sami0804

Dan!

Spali vredi,Sara je že čisto vredi,niti vročine ni bilo več včeraj-imamo pa težke muke z jemanjem AB-se brani z vsemi štirimi,pa še sama sem popoldan doma,si lahko predstavljate kak pol to zgledauser posted image

Aja,včeraj smo šli spat ob 22.uri,sem mislila še potem kaj priletet na rr,pa sem zaspala poleg kot klada-me tudi nekaj hakla,nos imam zašopan do možganov...
Slaba stran mojega spanja je,da sem imela zamesen kruh za pečt,sem se potem zbudila ob treh vjutro in sem šla kruh pečt-poleg pa Pattersona čitat-ta klub preiskovalk pa full raztura,pa kaj bi vam govorila,že itak vesteuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.12.2010 10:57:32   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

Jaz pa peljem zdaj Maksa k P na pregled.Držite pesti,da ni še on pljučnice zahaklal.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.12.2010 10:58:34   
sami0804

Majakla za vice user posted image  user posted image  user posted image ..user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.12.2010 11:02:47   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babike bo kaj ta teden padla kava? 

Upam da ja. Meni bi najbolj pasalo v četrtek ali petek. Mi je pa vseeno alije dopoldan ali popoldan ker sem namreč doma.

Kava-meni bi tudi pasala v petek-vseeno kdaj,dop. ali pop.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.12.2010 11:03:18   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Dan!

Spali vredi,Sara je že čisto vredi,niti vročine ni bilo več včeraj-imamo pa težke muke z jemanjem AB-se brani z vsemi štirimi,pa še sama sem popoldan doma,si lahko predstavljate kak pol to zgledauser posted image

Aja,včeraj smo šli spat ob 22.uri,sem mislila še potem kaj priletet na rr,pa sem zaspala poleg kot klada-me tudi nekaj hakla,nos imam zašopan do možganov...
Slaba stran mojega spanja je,da sem imela zamesen kruh za pečt,sem se potem zbudila ob treh vjutro in sem šla kruh pečt-poleg pa Pattersona čitat-ta klub preiskovalk pa full raztura,pa kaj bi vam govorila,že itak vesteuser posted image

Dobra si. user posted image Mene takrat še z viličarjem nebi dvigno ampak to sem jaz. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.12.2010 11:05:06   
sami0804

Dan!

Dobra si. user posted image Mene takrat še z viličarjem nebi dvigno ampak to sem jaz. user posted image user posted image user posted image

Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalnouser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.12.2010 11:13:21   
ly117

Hehe,sem do takrat že pet ur odspala-po petih urah spanca funkcioniram dokaj normalnouser posted image user posted image

No vidiš pri meni je to komaj po 8 urah.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.12.2010 11:16:56   
Blueberry
Dan! Da vam pokažem drugo rundo voščilnic..
user posted image
user posted image
user posted image

Takšne verižice pa delama z mamo:
user posted image
user posted image
user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.12.2010 11:17:36   
sami0804

Že tak dolgo nisem spala 8 ur v kosu,da se ne morem spomnit,kak to zgledauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.12.2010 11:19:36   
sami0804
Blueberryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti si ja prava umetnicauser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.12.2010 11:23:20   
arabela*
danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.12.2010 11:24:11   
rina22
sami, super za izboljšanje user posted image user posted image upam, da vam bo šlo jemanje ab bolj tekoče od rok user posted image za peko kruha ob 3h zjutraj, pa nimam besed user posted image kaj naj drugega rečem, kot VSAKA TI ČAST!

blueberry, res lepi izdelki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.12.2010 11:26:27   
arabela*
Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakalauser posted image user posted image )....
Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokomuser posted image user posted image
Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemovuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.12.2010 11:27:40   
arabela*

mah jaz vedno normalno funkcioniram,ker se prisilom v touser posted image ..glede na to kak zaspanc sem bila še tri leta nazaj, sem ponosna sama na sebe,zahvaljujoč M...ko leto in pol ni spala...user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.12.2010 11:28:13   
arabela*

jaz ga čez okno čist nič ne vidim večuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.12.2010 11:28:36   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakalauser posted image user posted image )....
Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokomuser posted image user posted image
Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemovuser posted image

super user posted image user posted image user posted image boš dala kake slikice na fb? da si malo napasemo očke user posted image

aja, btw - smem vprašat, kje si kupla kuhno in kolko si dala zanjo?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.12.2010 11:30:37   
Blueberry
Saraya super da ste že vseljeni!!user posted image user posted image user posted image Tudi za prespane noči.user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.12.2010 11:31:57   
ly117

Blueberryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti si ja prava umetnicauser posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
7.12.2010 11:32:18   
sami0804
sami, super za izboljšanje upam, da vam bo šlo jemanje ab bolj tekoče od rok
[/quote]

hvala....kar se pa AB tiče,pa hb da ga mora dobit še samo 3x,bo že-problem je da je res user posted image okus,ampak boljše to,kot bolnicauser posted image

Kruh je pa...fenomenalenuser posted image
Z bučnimi semeni in jogurtom,namazan z margarino...mmmmmm

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Prihod novorojenčka iz porodnišnice
Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?