|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
7.12.2010 11:32:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

super user posted image user posted image user posted image boš dala kake slikice na fb? da si malo napasemo očke user posted image

aja, btw - smem vprašat, kje si kupla kuhno in kolko si dala zanjo?

bom...ko porihtamo čist do koncauser posted image
kuhne še nismo nabavli.....oz elementov še nimam.......
pa tud otroške nove še ne, ker enostavno ni časa naokoli hodit, kot drugo pa se ne morem odločit kako in kaj....user posted image ....sem trenutno stare stvari spokala v sobo...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.12.2010 11:33:32   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Blueberryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti si ja prava umetnicauser posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še enuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.12.2010 11:34:34   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakalauser posted image user posted image )....
Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokomuser posted image user posted image
Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn da uživate 100/urouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.12.2010 11:35:48   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn da uživate 100/urouser posted image

jaaa...ma blok je zakon...user posted image user posted image ......vsaj bo do prve položniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.12.2010 11:35:56   
ly117

Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakalauser posted image user posted image )....
Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokomuser posted image user posted image
Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemovuser posted image

Saraya user posted image za novouser posted image user posted image za novo povezanost. Pa user posted image user posted image user posted image da uživate pa seveda ne smem pozabit na A in M da pridno spita v novi sobici. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.12.2010 11:37:16   
arabela*
edini problem mi je sedaj vrtec.......se kar pozna.....zjutraj v mrazu, peški čist na drug konec jo vozituser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.12.2010 11:37:43   
arabela*
grem...se tipkamo kasnejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.12.2010 11:38:23   
sami0804

jaaa...ma blok je zakon...user posted image user posted image ......vsaj bo do prve položniceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo...mogoče boš pa presenečena...pozitivnouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.12.2010 11:47:09   
sami0804

edini problem mi je sedaj vrtec.......se kar pozna.....zjutraj v mrazu, peški čist na drug konec jo vozituser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.12.2010 11:50:24   
ly117

To ti pa verjamem. Že meni ni blo lahko prejšni teden.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.12.2010 11:57:29   
majakla
Blueberry: res lepo. user posted image
Saraya: super, se veselim z vami. user posted image
Sami: teh 3x, pa bote že nekak, samo da je boljša. user posted image
Kruh: še dobro, da ga jaz ne znam pečt, ker bi pol
ziher še toplega zmazala. user posted image

Nik pa si je prej, ko sem mu malico pripravljala, stol
prinesel, splezal gor in hopa, skoraj nož zgrabil.
Zdaj bom ga morala šele na okah met, res ne vem
od kod mu to. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.12.2010 12:45:30   
botrca

Blueberryuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti si ja prava umetnicauser posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.12.2010 12:49:24   
botrca
Saraya fajn da si že v novem stanovanju in za mali dve...user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.12.2010 13:08:30   
ly117
Moje ure so ven. Morem it na šiht.

Čao.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.12.2010 13:15:44   
botrca
Jaz pa grem jest, Jan že je...pa počivat. Čao

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.12.2010 14:09:41   
botrca
Ima katera linote viška? Se priporočam do petka

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.12.2010 14:42:47   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ima katera linote viška? Se priporočam do petka

nimam, ker sem še za T komaj skup nakrampala user posted image ker nisem čez leto nič študirala, pa sem jih stran metala, opica ena user posted image (=to sem sebe mislila user posted image )

< Sporočilo je popravil rina22 -- 7.12.2010 14:43:10 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.12.2010 15:03:20   
rina22
kje se potepate vse? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.12.2010 15:46:34   
botrca

opica ena user posted image (=to sem sebe mislila user posted image )

vem, jaz sem tudi metaka stran...opica dva user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.12.2010 16:01:57   
botrca

kje se potepate vse? user posted image

jaz sem tukaj user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.12.2010 17:30:16   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

opica ena user posted image (=to sem sebe mislila user posted image )

vem, jaz sem tudi metaka stran...opica dva user posted image

Evo mene, opico tri user posted image
(zdaj pa bom morala 2 presipat)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.12.2010 17:52:38   
matcar
Čer!

evo mene,da vam javim,kako in kaj pri nas špila.Stala pri P skoraj eno uro,naju je poslala v B,tam pa sma čakala do 3-h popoldan,ko so izvide dobili,ker so mu vzeli kri in rtg pljuč so mu naredli.Ja,kak te ne-pljučnica in to konkretna.Vročine je mel 39,7.Zdaj mu je padla,ker je svečko dobil.Pa metuljčka ima,ker dobiva AB direkt v žilo.Ja,krvni izvidi zelo-zelo slabi,CRP 155.Vglavnem,meša se mi že od teh bolnic.Jaz pa sem tudi porihtala vmes v Amb. za riz. nosečnost.Je bil Dr.Mujezinovič.user posted image user posted image user posted image Komaj po 22-tem t bojo vidli,ko bom imela morfo,kako in kaj z nadalnjimi pregledi, s tem,da mi bojo naredli že UZ trebučne stene,da vidijo,kolko je poškodovana po CR-jih.To je to zaenkrat.Šibam nazaj v B,se še zvečer tipkamo.

Aja,kot ste iz vsega prebranega lahko ugotovile,mi ni ratalo do šefice prit,bom en drug dan mogla it povedat.

< Sporočilo je popravil matcar -- 7.12.2010 17:53:20 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.12.2010 17:55:45   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Čer!

evo mene,da vam javim,kako in kaj pri nas špila.Stala pri P skoraj eno uro,naju je poslala v B,tam pa sma čakala do 3-h popoldan,ko so izvide dobili,ker so mu vzeli kri in rtg pljuč so mu naredli.Ja,kak te ne-pljučnica in to konkretna.Vročine je mel 39,7.Zdaj mu je padla,ker je svečko dobil.Pa metuljčka ima,ker dobiva AB direkt v žilo.Ja,krvni izvidi zelo-zelo slabi,CRP 155.Vglavnem,meša se mi že od teh bolnic.Jaz pa sem tudi porihtala vmes v Amb. za riz. nosečnost.

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Pa kaj je zdaj s temi pljučnicami?!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.12.2010 18:01:12   
Blueberry
Ojoj matcar.. Vi pa res nimate sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Maksa. Da mu bo čimprej boljše!

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.12.2010 18:22:58   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

v sredo dopoldan grem tud jaz k pediatru (po potrdilo o odsotnosti za november)... pol pa nesem v vrtec in ga takoj izpišem....

elevitka...ali pa katera druga,če veste-koliko časa mora bit otrok odsoten iz vrtca,da ti dajo potrdilo-14 dni ali 3 tedne?

najmanj 1 mesec ali 3 mesece... če imaš potrdilo zdravnika... izpolniš vlogo za znižano plačilo vrtca zaradi bolezni ...pošlješ na občino, če ti odobrijo ti potem vrnejo 70% plačila za mesečno oskrbnino (ti jo itak moraš ob zapadlosti poravnate celo, če je odgovor komisije pozitiven ti 70% vrnejo, plačaš pa glih tak 30%... otrok pa je doma)

aja pa še katy... T, bom izpisala zato ker mi je preveč dat 100 € mesečno, sploh ker bom doma (in če bom doma 6 mesecev... je to 600€ vrženih skozi okno) če pa dobim bom pač dedija angažirala za varstvo... pa ga marca itak nameravam ponovno vpisat... enostavno imam brez vrtca ogromno stroškov, pa ena plača bo manj...ok saj bo nadomestilo sam ne bom razmetavala tam kjer ni potrebno

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?