Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:32:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 super boš dala kake slikice na fb? da si malo napasemo očke aja, btw - smem vprašat, kje si kupla kuhno in kolko si dala zanjo? bom...ko porihtamo čist do konca kuhne še nismo nabavli.....oz elementov še nimam....... pa tud otroške nove še ne, ker enostavno ni časa naokoli hodit, kot drugo pa se ne morem odločit kako in kaj.... ....sem trenutno stare stvari spokala v sobo...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:33:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Blueberry Pa ti si ja prava umetnica Podpis. pa še en
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:34:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakala ).... Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokom Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemov fajn da uživate 100/uro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:35:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 fajn da uživate 100/uro jaaa...ma blok je zakon... ......vsaj bo do prve položnice
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:35:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Eto mene.....povezana z internetom v novem stanovanju( še fajn da imam veze, drugače bi dva tedna čakala ).... Tak da kraljujemo že tu, kak je fajn in lepo, da mi sploh ni ven za hodit, niti v štacuno pa jo imam pod blokom Moj in M sta šla malo spt.....naše noči brez problemov, mičkene lepo spita v svoji sobi......edino A se je danes zbudila, ker so se avti malo slišali, pa vlak.......drugače brez problemov Saraya za novo za novo povezanost. Pa da uživate pa seveda ne smem pozabit na A in M da pridno spita v novi sobici.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:37:16
|
|
|
|
arabela*
|
edini problem mi je sedaj vrtec.......se kar pozna.....zjutraj v mrazu, peški čist na drug konec jo vozit
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:37:43
|
|
|
|
arabela*
|
grem...se tipkamo kasneje
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:38:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 fajn da uživate 100/uro jaaa...ma blok je zakon... ......vsaj bo do prve položnice saj bo...mogoče boš pa presenečena...pozitivno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:47:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edini problem mi je sedaj vrtec.......se kar pozna.....zjutraj v mrazu, peški čist na drug konec jo vozit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:50:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya edini problem mi je sedaj vrtec.......se kar pozna.....zjutraj v mrazu, peški čist na drug konec jo vozit To ti pa verjamem. Že meni ni blo lahko prejšni teden.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 11:57:29
|
|
|
|
majakla
|
Blueberry: res lepo. Saraya: super, se veselim z vami. Sami: teh 3x, pa bote že nekak, samo da je boljša. Kruh: še dobro, da ga jaz ne znam pečt, ker bi pol ziher še toplega zmazala. Nik pa si je prej, ko sem mu malico pripravljala, stol prinesel, splezal gor in hopa, skoraj nož zgrabil. Zdaj bom ga morala šele na okah met, res ne vem od kod mu to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 12:45:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Blueberry Pa ti si ja prava umetnica podpis
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 12:49:24
|
|
|
|
botrca
|
Saraya fajn da si že v novem stanovanju in za mali dve...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 13:08:30
|
|
|
|
ly117
|
Moje ure so ven. Morem it na šiht. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 13:15:44
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem jest, Jan že je...pa počivat. Čao
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 14:09:41
|
|
|
|
botrca
|
Ima katera linote viška? Se priporočam do petka.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 14:42:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ima katera linote viška? Se priporočam do petka. nimam, ker sem še za T komaj skup nakrampala ker nisem čez leto nič študirala, pa sem jih stran metala, opica ena (=to sem sebe mislila )
< Sporočilo je popravil rina22 -- 7.12.2010 14:43:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 15:03:20
|
|
|
|
rina22
|
kje se potepate vse?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 15:46:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 opica ena (=to sem sebe mislila ) vem, jaz sem tudi metaka stran...opica dva
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 16:01:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kje se potepate vse? jaz sem tukaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 17:30:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 opica ena (=to sem sebe mislila ) vem, jaz sem tudi metaka stran...opica dva Evo mene, opico tri (zdaj pa bom morala 2 presipat)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 17:52:38
|
|
|
|
matcar
|
Čer! evo mene,da vam javim,kako in kaj pri nas špila.Stala pri P skoraj eno uro,naju je poslala v B,tam pa sma čakala do 3-h popoldan,ko so izvide dobili,ker so mu vzeli kri in rtg pljuč so mu naredli.Ja,kak te ne-pljučnica in to konkretna.Vročine je mel 39,7.Zdaj mu je padla,ker je svečko dobil.Pa metuljčka ima,ker dobiva AB direkt v žilo.Ja,krvni izvidi zelo-zelo slabi,CRP 155.Vglavnem,meša se mi že od teh bolnic.Jaz pa sem tudi porihtala vmes v Amb. za riz. nosečnost.Je bil Dr.Mujezinovič. Komaj po 22-tem t bojo vidli,ko bom imela morfo,kako in kaj z nadalnjimi pregledi, s tem,da mi bojo naredli že UZ trebučne stene,da vidijo,kolko je poškodovana po CR-jih.To je to zaenkrat.Šibam nazaj v B,se še zvečer tipkamo. Aja,kot ste iz vsega prebranega lahko ugotovile,mi ni ratalo do šefice prit,bom en drug dan mogla it povedat.
< Sporočilo je popravil matcar -- 7.12.2010 17:53:20 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 17:55:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! evo mene,da vam javim,kako in kaj pri nas špila.Stala pri P skoraj eno uro,naju je poslala v B,tam pa sma čakala do 3-h popoldan,ko so izvide dobili,ker so mu vzeli kri in rtg pljuč so mu naredli.Ja,kak te ne-pljučnica in to konkretna.Vročine je mel 39,7.Zdaj mu je padla,ker je svečko dobil.Pa metuljčka ima,ker dobiva AB direkt v žilo.Ja,krvni izvidi zelo-zelo slabi,CRP 155.Vglavnem,meša se mi že od teh bolnic.Jaz pa sem tudi porihtala vmes v Amb. za riz. nosečnost. Ojoj. ... Pa kaj je zdaj s temi pljučnicami?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 18:01:12
|
|
|
|
Blueberry
|
Ojoj matcar.. Vi pa res nimate sreče. za Maksa. Da mu bo čimprej boljše!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 7.12.2010 18:22:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka v sredo dopoldan grem tud jaz k pediatru (po potrdilo o odsotnosti za november)... pol pa nesem v vrtec in ga takoj izpišem.... elevitka...ali pa katera druga,če veste-koliko časa mora bit otrok odsoten iz vrtca,da ti dajo potrdilo-14 dni ali 3 tedne? najmanj 1 mesec ali 3 mesece... če imaš potrdilo zdravnika... izpolniš vlogo za znižano plačilo vrtca zaradi bolezni ...pošlješ na občino, če ti odobrijo ti potem vrnejo 70% plačila za mesečno oskrbnino (ti jo itak moraš ob zapadlosti poravnate celo, če je odgovor komisije pozitiven ti 70% vrnejo, plačaš pa glih tak 30%... otrok pa je doma) aja pa še katy... T, bom izpisala zato ker mi je preveč dat 100 € mesečno, sploh ker bom doma (in če bom doma 6 mesecev... je to 600€ vrženih skozi okno) če pa dobim bom pač dedija angažirala za varstvo... pa ga marca itak nameravam ponovno vpisat... enostavno imam brez vrtca ogromno stroškov, pa ena plača bo manj...ok saj bo nadomestilo sam ne bom razmetavala tam kjer ni potrebno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Moj otrok je spet bolan Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?