|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
25.11.2010 19:50:28   
Reby
anci - jeeee, lepa novička user posted image   Super, sem res vesela. Najbrž te je naročil čez 14 dni na še en UZ?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.11.2010 19:52:38   
gapii27
J je bil ves dan razigran in nasmejan, tsko da je vrjetno vredu... sem zjutraj z babico govorila in je rekla, če bi bila kak nevarnost, da bi se pokazalo že v term čau ( od 4 zjutraj do najinega pogovora)   hvala bogu, da je blo tak... sem ju zdaj spat spravla in jokala zram  še pol ure.... mi je tak hudo, ko pomislim kaj bi lahko bilouser posted image

sam da bo vse ok in da noč mirno prespimo in se zbudimo veseli v nov dan...

reby, bibon  fasade še ni...okolico še rihtamo (nasipavamo pesek, da bojo lahk plošče položil okol bajte in potem še zemljo dovozit in travo....ampak to vse spomladiuser posted image

anci  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   super za pikico

mi smo sami do sobote in je kr dolgcajt...se nimaš kam dat, ni nikogar, ki bi kaj pametnega pripomniluser posted image

lepo spite, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.11.2010 19:57:19   
Goldy
Ojla!
Živ obup, mene noro boli grlo, kašljam, me zebe in imam čez 38 vročine.user posted image  Bom pa jutri najbrž skočila k svoji zdravnici se mal pokazat, ker je tole tu mač. A sicer malo kašlja in smrka, ampak se dete še drži. user posted image

reby - upam, da bo do srede ok. No, jaz itak moram bit.user posted image  Smo na liniji!

bibon - no, tudi mi smo na liniji! Ej, se menmo za tale kofe tolk cajta, da je že grozno. Morda nam pa rata.user posted image

lučka - držim pesti, da ne bo preveč stresno v službi.

anci - jeeeeee!!! Za user posted image !!!! Mi2 sva prej bila ful za dvojčke in malo razočarana, ker je bila samo ena.user posted image  Ko se pa zdaj pogovarjava, pa moj pravi, da je ENA čist dost in naj bo punčka. Bomo videli, bomo videli....user posted image  Mogoče bo pa par!!!!!

mojsonček - cmok, pa pikepoke za Z!

Me pa res zanima, če se bomo zbudili v sneženo jutro.user posted image

Nočko!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.11.2010 20:41:48   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

anci - jeeee, lepa novička user posted image   Super, sem res vesela. Najbrž te je naročil čez 14 dni na še en UZ?

uf, bom kar prepisala user posted image user posted image user posted image .

Ja, Ventolin je za astmatike...jaz sem ga imela, na začetku pa neke kapsule, ki si jih moral inhalirat, za bruhat.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.11.2010 20:42:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla!
Živ obup, mene noro boli grlo, kašljam, me zebe in imam čez 38 vročine.user posted image  Bom pa jutri najbrž skočila k svoji zdravnici se mal pokazat, ker je tole tu mač. A sicer malo kašlja in smrka, ampak se dete še drži. user posted image

Nočko!

jaz sem bila popolnoma ista...pripravi se na 6 dnevno smrkanje.user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.11.2010 20:44:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

bibon - no, tudi mi smo na liniji! Ej, se menmo za tale kofe tolk cajta, da je že grozno. Morda nam pa rata.user posted image

... je rekla, potem ko je predhodno naznanila, da je ČIST bolnauser posted image
user posted image user posted image user posted image
Pocajtaj seuser posted image

Anči, jaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Gapi, HB, da je vse ok. Pa kje se pa tvoj frajer potika v teh trenutkih stiskeuser posted image ?
Ej, fasada - a imaš že kakšno barvno shemo? Tole bo pa en luškan projektuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.11.2010 20:53:39   
gapii27
ja šmrkam jes tudiuser posted image

Fasada, bibon, bi naj bila take viola barve-kremvijola in potem okoli simsi temnejši za 2 odtenkauser posted image
no al pa oker z kavnimi simsiuser posted image

naš grandeG pa dela... je neki črnogorec na obisku in ga fura 3 dni,v soboto pa tud neko sranje

< Sporočilo je popravil gapii27 -- 25.11.2010 20:58:09 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.11.2010 20:58:22   
miska73
Pridem po res veliko časa spet na to temo in prvi post, ki ga zagledam je od anci banci.
Kak je blo pa tole lepo prebrat. Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me kregat, ker vas nič ne pridem pogledat.
Se bom kar sama... grda grda podganca.

Sem vas hotla malo vprašat o izkušnjah z raznimi arcnijami za preprečevanje in zdravljenje prehladov.
Lana08 je omenila, da uporablja kapljice 31. Ima katera kakšne izkuđšnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.11.2010 21:26:02   
Reby
podganca - ti, ti user posted image
Olje 31 za otročke? Jaz ne bi... Zase pa ja.
Za T-ja mam materino dušico za po podplatkih, danes sem ga tut malo namazala po prsih in plečih. Mam pa kopel materine dušice (esenco).
Drug teden dobim še ameriški slamnik (kopel), je baje super za otročke. Mešaš potem materino dušico in slamnik. In še neko alpsko kopel dobim.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.11.2010 21:34:10   
Sempervivum
Miška, jaz sem K dajala ameriški slamnik iz lekarne za otročke (tista Bimbi firma). Pa z materino dušico ga tudi mažem, kot pravi Reby.

Anci .... JUHEJJJJJJJJJJJ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.11.2010 22:19:53   
miska73

podganca - ti, ti user posted image
Olje 31 za otročke? Jaz ne bi... Zase pa ja.
Za T-ja mam materino dušico za po podplatkih, danes sem ga tut malo namazala po prsih in plečih. Mam pa kopel materine dušice (esenco).
Drug teden dobim še ameriški slamnik (kopel), je baje super za otročke. Mešaš potem materino dušico in slamnik. In še neko alpsko kopel dobim.

Kopel materine dušice sem jst tudi zdaj naročila. Boš povedala koliko se dozira.
Če ga boš mazala po prsih z materino dušico, ga pred tem obvezno namaži z oljem, da ni tolk direkt.

Za kopel iz ameriškega slamnika pa še nisem slišala. Od katere firme pa je?

Za kapljice 31 sem pa zdaj že drugič slišala, pa sem rekla, da se malo bolj pozanimam.
Kako jih pa ti zase uporabljaš in koliko učinkujejo?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.11.2010 22:27:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Airex, našla. Uf, pa ceno tudi ... v čem je že toliko boljša od puclčkov? Lučka, ti zihr poznaš oboje in lahko primerjaš?

Airex je debelejši, bolj topla se mi zdi ud puzel. Tudi ko se jaz vležem nanjo je tako mehka, da bi lahko na njej spala. Lažje za čiščenje,....meni ma veliko prednosti. Cena je pa res olala.

anci, super novička! Ja lepo, da boste zopet zibali. user posted image

reby, ja to špikanje. Po moje nas v prvo ni tako zvijalo, zdaj je pa meni bilo vse veliko težje. Ne ve no.

Goldy, ojoj a pri vas pa takole? No, jaz tudi kakšljam, da vse boli, mal vročie, skoraj brez glasu. Ampak vem da jutri zjutraj bom spet skoraj dobra, popoldan pa spet čist fuč.

gapi, samo da je z J vse o.k. Vrjamem pa, da je zelo stresno.

mojsonček, pikepoke za Z.

Podganca draga. Glede rcnij je tako, kot je rekla Semper* - no te sem ti že priporočila. Glede mazanja pa res le materino dušco, olja 31 pa rajši ne.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.11.2010 22:46:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Airex, našla. Uf, pa ceno tudi ... v čem je že toliko boljša od puclčkov? Lučka, ti zihr poznaš oboje in lahko primerjaš?

Airex je debelejši, bolj topla se mi zdi ud puzel. Tudi ko se jaz vležem nanjo je tako mehka, da bi lahko na njej spala. Lažje za čiščenje,....meni ma veliko prednosti. Cena je pa res olala.

Na prvi pogled Airex ne zgleda dost drugačen od puzlov. Je pa čisto druga struktura. Blazina je super za učenje dvigovanja na roke in noge... Na primer, če se poskusiš z roko upret na puzlih, ti bo roka spolzela, medtem ko jo blazina "zaštopa" in ne spolzi.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.11.2010 6:28:20   
anci banci

dekleta hvala za čestitke..lepo je to prečitat....user posted image

ja 9.12.imam spet pregled pri Rešu..6.12.sem pa naročena na prvi pravi nosečniški pregeld..pa bomo spe dajal urin in kri in podobno...pa verjetno me spet kak cukr test čaka....upam da mi tokrat sladkorna uide:)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.11.2010 9:37:11   
ledenka
anci banci user posted image user posted image user posted image  

za plazenje imamo mi tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/3850036934/blazina-tatami-dvobarvna
se ne drsi, ni malih delcev, pa po želji si dimenzijo nabaviš - mi imamo 2x2 m. in bistveno ceneje kot Airex... je pa toplo, trdno in prijetno

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.11.2010 12:48:08   
mojškra
Lep snežni dan

Mi smo vsi prehlajeni. Oba sinova, ubožček mali Gal je ful prehlajen, mu čistim noseka, ampka ful težko dihamo in se dojimo. Upajmo da jutri več ne bo imel zamašenega noseka.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.11.2010 14:10:05   
sonček33
Vidim, da so tudi tukaj bolančki. Mi tudi. Žal.

Pikapoke za bolančke, vsem ostalim pa privoščim najlepši letošnji prvi pravi zimski dan.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.11.2010 15:18:22   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Na prvi pogled Airex ne zgleda dost drugačen od puzlov. Je pa čisto druga struktura. Blazina je super za učenje dvigovanja na roke in noge... Na primer, če se poskusiš z roko upret na puzlih, ti bo roka spolzela, medtem ko jo blazina "zaštopa" in ne spolzi.

No, to pa je še ena bolj strokovna razlaga. user posted image  Men je ušla iz glave, kaj pa tako hitim s pisanjem user posted image

Miš, dobr da te mamo.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.11.2010 17:33:43   
lučka 25
Ah, jaz pa tako dobre volje ker je sneg....polna pričakovanja šla po malo k tašči in tastu......potem pa nič. user posted image  Pridem tja, je bila naspana, ravno pojedla kosilo, jaz pa vsa vesela rečem, ali vidi da je zunaj sneg. Tašča in tast pa oba v en glas ti,ti,ti sneg ker pada, zdaj pa nikamor ne mormo user posted image  Seveda ko sva prišli ven, lepo v skubuckah, kombinizonu,....mala v jok in govori ti,ti,ti user posted image  Z vozičkom in prevleko pred dežjem, sva šli domov. Pa sem doma spet poskusila, da bi šli peš, pa narediva ene 10m, pa v jok in mami, mami, mami. Na, pa nam je šla zimska radost ker mam super taščo in tasta. Itak spet nisem nič rekla, ker tako nima nobenega vpliva, ker v svoji evforiji ne vesta kaj delata. Vsaj upam, da je tako.

Nič, zdaj pa se grem nazaj igra, lovit z malo......jutri pa upam, da vesela snega.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 26.11.2010 17:36:07 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.11.2010 17:34:43   
lučka 25
Ah, zdaj pa še popravit ne znam posta. Kar nekaj. user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 26.11.2010 17:35:55 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.11.2010 19:38:00   
Goldy
Heloo!

Zjutraj sem se zbudila komplet brez vročine, bolelo me je grlo..., ampak ajd, sem šla v službo, nekaj narest, pol pa k zdravnici, ki pravi, da je viroza... Ok, počivat, drugi teden nič v službo (opa, to niso glih bili moji načrti!!!)user posted image , ker ji povem da sem zopet v postopka pravi, da bi dala še kri za CRP. Seveda imam ful povišanega in ni viroza, zato sem dobila AB. Sem klicala na GK, če sploh lahko kaj jemljem, pa se rekli, da lahko.

lučka - naši tudi ni sneg všeč, sem ji ga hotela dat v roko, je začela jokat... Eh!Tvoja tast pa tašča sta pa hecna, no.... Jaz sem tudi zjutraj skor kot rožica, zvečer pa kot cota.

biba - hja, jaz MORAM biti zdrava v sredo, ker grem na UZ. No, mogoče ne bom glih za kofetkanje... Upam, da bo The Secret pomagala.user posted image

gapii - samo, da je vse ok!!!user posted image

lana - ja, očitno si imela prav, ene 6 dni, pol bom pa ok...user posted image

anci - držimo pesti, da tokrat ne bo cukra!

ajsi - tale blazina mi je pa ful všeč. Kje si le bila dosedaj??user posted image  Ali pa sem jaz nisem kaj prebrala, kdaj nazaj...

mojškra - pikepoke za celo družino, še posebej za Gala!

sonči - pikepoke tudi za L!!

reby - kako??

semper - kako ste pa vi? Utrujena od službe? Otroci v šoli kaj ubogajo ali nič??user posted image

Pa, pa!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.11.2010 11:37:49   
Urshy78
dan, vas bom malo kasneje prebrala za nazaj..

mojškra in ostali ki ste bolančkani, upam da se čimprej pocajtate.

moj fantek je pa hvala bogu zdrav, imava pa s kužiko še vedno ful probleme user posted image je bila en dan že ful dobra, potem pa spet vročina 41,3, jo je včeraj spet moj peljal na infuzijo. sploh ne vedo kaj ji je. zdaj ji bodo naredili vse preiskave. ima pa kri ful slabo, razjede v črevesju, sumijo na meningitis ali na sepso, lahko je kaj tretjega..zgleda da je imela to v sebi in ji je zdaj to vse zbruhnilo ven, ker je doživela tak šok. mojega ni nič doma, cele dneve leta z njo okol...mah..user posted image

lepo preživite to sneženo soboto. jaz čakam da se T zbudi, da greva malo na sprehod

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 27.11.2010 11:38:55 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.11.2010 12:19:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dan, vas bom malo kasneje prebrala za nazaj..

mojškra in ostali ki ste bolančkani, upam da se čimprej pocajtate.

moj fantek je pa hvala bogu zdrav, imava pa s kužiko še vedno ful probleme user posted image je bila en dan že ful dobra, potem pa spet vročina 41,3, jo je včeraj spet moj peljal na infuzijo. sploh ne vedo kaj ji je. zdaj ji bodo naredili vse preiskave. ima pa kri ful slabo, razjede v črevesju, sumijo na meningitis ali na sepso, lahko je kaj tretjega..zgleda da je imela to v sebi in ji je zdaj to vse zbruhnilo ven, ker je doživela tak šok. mojega ni nič doma, cele dneve leta z njo okol...mah..user posted image

lepo preživite to sneženo soboto. jaz čakam da se T zbudi, da greva malo na sprehod

Ja upam da se tudi vam s kužiko uredi.Se javim malce kasneje, zdaj mi gre mami pobarvati lase.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
28.11.2010 19:36:55   
gapii27
oj

a vas je vse zamedlo?user posted image user posted image

mi je moj pravkar povedal kaj bom dobila za božič user posted image user posted image user posted image kurilcaaauser posted image  

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.11.2010 9:33:07   
mojškra
HOJLA

MOj pikec pokec -miceni, ima še zmeraj zamašen nosek. Nima vročine, samo nosek mu nagaja, tako da težko spančkamo. Zdravniku ga še ne bi vozila, saj pridno je, nima vročine, samo nosek zamašane., raje naj bo doma, da se pri zdravniku še česa ne naleze.

Jaz mu nosek čistim z napravco,ki jo damo na sesalec, da mu potegne ven smrkelj. Uporabljamo veliko fiziološke, ampak kaj dosti ne pomaga. Ali je imela katera podoben problem. Kako mu lahko še pomagam?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.