Goldy
|
Heloo! Zjutraj sem se zbudila komplet brez vročine, bolelo me je grlo..., ampak ajd, sem šla v službo, nekaj narest, pol pa k zdravnici, ki pravi, da je viroza... Ok, počivat, drugi teden nič v službo (opa, to niso glih bili moji načrti!!!) , ker ji povem da sem zopet v postopka pravi, da bi dala še kri za CRP. Seveda imam ful povišanega in ni viroza, zato sem dobila AB. Sem klicala na GK, če sploh lahko kaj jemljem, pa se rekli, da lahko. lučka - naši tudi ni sneg všeč, sem ji ga hotela dat v roko, je začela jokat... Eh!Tvoja tast pa tašča sta pa hecna, no.... Jaz sem tudi zjutraj skor kot rožica, zvečer pa kot cota. biba - hja, jaz MORAM biti zdrava v sredo, ker grem na UZ. No, mogoče ne bom glih za kofetkanje... Upam, da bo The Secret pomagala. gapii - samo, da je vse ok!!! lana - ja, očitno si imela prav, ene 6 dni, pol bom pa ok... anci - držimo pesti, da tokrat ne bo cukra! ajsi - tale blazina mi je pa ful všeč. Kje si le bila dosedaj?? Ali pa sem jaz nisem kaj prebrala, kdaj nazaj... mojškra - pikepoke za celo družino, še posebej za Gala! sonči - pikepoke tudi za L!! reby - kako?? semper - kako ste pa vi? Utrujena od službe? Otroci v šoli kaj ubogajo ali nič?? Pa, pa!!