smarnca
|
dobr dan, res fajn vreme. tale dež nič kaj ne paše v ta decembrski čas! Črt se je začel že v porodnišnici smejat na veliko...verjetno takrat, ko se je prvič ornk najedu, zdej pa že take nasmehe spušča, da se lahk sam smejiš zravn. Tk se nasmeji, da ma odprte uste do ušes...no, ko ne spi se smeji....donc sva že zdržala 2 uri pokonci, pol je pa ratal vidno utrujen - siten pa sem ga sam vpostlco položila pa je revček takoj zaspal. učer smo tut mi šli na miklavža, pa Lenart je še premajhen, da bi zastopil...je pa full gledal miklavža pa hudičke, pa nč mu ni blo jasno. majabar ta tekočina tut mene bega....tut Črt velikokrat bruha...verjetno zarad tega, ker se preveč naje. ko sem mu dala samo eno dojko je znatno majn zbruhal, kot pa če sem mu ponudila še drugo. kar je sicer logično. pa sem se spraševala kaj sploh zbruha vn al pijačo al hrano? a ostane v njem dovolj tekočine. pa sem mu večkrat preverila mečavo...v rahlo privzdignjenem položaju..ko je on ležal...tk kot ga je preverila pediatrinja...pa ni bla nikol udrta...prvem sinu (rojen aprila) nisem poleti nič tekočine dodajala. ker je polet večje vprašanje...no sej vi mate poletje tam.. sam vseen vpraši pediatrinjo kako se otipa mečava, da se vidi da ima dojenček še dovolj tekočine v sebi.. ne vem tut na vprašanje..kako pa vemo, da imamo dovolj prednjega mleka(za se odžejat) ne znam odgovorit. ah še mal pa bomo na gosti hrani... anju svaka čast tko hitr ste dobil zobke? pa tok cajta si še dojila, te ni nikol ugriznil? caroline 1 tut jst nimam težav s kajenjem, ker ne kadim. tk, da ti ne morem svetovat...sam to lahk rečem, da če si zdej zdržala tok časa brez in idelana priložnost, da se odvadiš . vložek v lupinici smo mi imeli samo iz porodnišnice domov, ker ga je pol itak prerastel! mu pa sedaj še podložim glavo z plenico. mojcaya tudi jst svojga dajam spat samo na trebuh...ravno zarad tega, ker se je tako napenjal pa spuščal glasove...na boku je ležal edino v porodnišnici...sem pa tudi prvega otroka zmeraj dajala spat na trebuh in so tut pr njemu izzveneli krči..kot tudi pri Črtu. se pa tvoj otroček kar ne da ane, da tko drži glavico pokonc, sej se bo pa še prej zmatral pa bo...poskusi...najprej čez dan pol pa še ponoč...pa sporoč, če je boljše.. filisa jst delam tko kot najki sicer dam kar močit v lavor pa prašek stresem notr pa pustim čez noč pa je še vse šlo dol! pokora lih sem danes brala o tem, ker naš Lenart kar naprej kašlja...da morata biti vlažilec in ionizator skupi, (ne samo vlažilec), da zrak še očisti raznih virusov...tk ,da ko kej novega preberem pol ti že napišem al pa prpopam link. pa ulrazvočni naj bi manj elektrike pokurli. grem brat naprej... mam časa še slabo uro pol se pa gospodič zbudi..
|