|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
3.12.2010 12:19:28   
S*
Betricija user posted image user posted image user posted image

Betricija, TetaM, Jona še malo pa boste zibale, user posted image   user posted image   user posted image .

Urshy kakšen cukrček user posted image

Kako vam zavidam snegeca, pri nas ga ni prav nič, samo gor po hribih ga vidim skozi okno. Sem se pa že malo naveličala tega vremena ker ne moramo nič vozičkat, če ne dežuje pri nas pa piha tako da...

Drugače pa naša pupa pridno papa in raste. Ponoči še vedno spi od 9h pa nekje do 2-3h in nato še eno rundo do 6-7h. Včeraj je bila pa zelo sitna in se je cel dan dojila, zvečer sem bila posledično brez mleka in sem zagnala celo paniko, ker sem ji morala dati AM, da sem jo pomirila. Ponoči pa se je zaloga obnovilauser posted image , HB tudi zjutraj sva se lepo podojile in sedaj spančka ko polhek. Upam, da bo tako tudi ostalo, saj bi res rada polno dojila čim več časa. Bom lepo čajčke za dojenje pila, kakšno Uni pivo, pa še en sirup sem v Italiji nabavila če bo še kriza.

No moje kinderjajča, uživajte v zimski idili in božajte svoje bušije!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.12.2010 13:47:17   
upanje81
betricija, srečno danes ti želim, mislim nate.
Ja mi smo dobil kar injekcije in so nas poslali kar domov, ne vem po čem se to odločajo, jaz se tolažim, da že ni tako rizično :-). Je pa res da bi me lahko malo opozorili na stranske učinke (malo me je treslo, pa kuhalo, pa driska, pa manj sem čutila tamali itd., no sam zdaj je že bolje).
Kaj pa čmo se je treba borit do konca, sama sebi in svojima hčerkicama sem včeraj rekla, da sta se že do sedaj dobro izkazali in se borili, da smo sploh prišle do tukaj, zdaj naj se pa še malo, saj ti naši otroci iz postopkov so posebni borci.

Jona super za pregled, da si zdaj res lahko mirna.
Ja bab pa bo, k žab, bodo fantje lahko izbirali. Ampak jaz močno upam, da naše ne bodo letošnje ampak 2011.
Urshy o kako lepo napreduje vaš dečko, lušen.
Lina10 dobro opravi na pregledu.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.12.2010 14:19:32   
jona klara
betricija se dobro počuti in čaka kaj bo in kdaj ima zelo lepo sobo kot v hotelu, držimo pesti zanjo, da se kmalu reši in dobi svoj zakladek v rokice.

upanje- vse bo ok z borkami, le drži se še naprej in počivaj.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.12.2010 15:13:25   
lina10
Bila na pregledu vse je o.k., dobila potrdilo o datumu poroda ,da grem lahko na CSD urejat za paket nam pripadata 2user posted image ,naslednjič pa dobim še napotn9ico za porodnišnico in reševalca,če bomo kaj prej rabiliuser posted image  upam da ne,pa dala mi je napotnico za polikliniko za cuker test,sem se naročila 14.12.
Kilogrami od začetka IVF pa do sedaj +7 . Obe pupike sta obrnjeni z glavo navzdol kar je v redu lahko pa se še spremeni,brcata me pa v sredino pri popku se še najbolj čuti imata obe hrbet na zunanji strani pa me potem rukata iz obeh strani,tako da včasih ne vem od katere prejmem pozdravčke. Za injekcije mi ni nič rekla ker je vse o.k. in še ni potrebe in upam da tudi ne bo.
Upanje 81 drži se saj bo ta čas hitro minil in se bo vse lepo izteklouser posted image  za tvoja zakladka,pa obe pova imele user posted image user posted image .
Ostalim pa še naprej lepo nošečnost.
lp

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
3.12.2010 17:12:59   
cukica
betricija držim pesti,da dobiš čimprej otročka v naročje in začneš uživati v materinstvu,...
Jaz sem nesla danes vse papirje na CSD tako,da bom dobila v roku enega tedna odločbo,ne vem pa koliko časa čakaš za paket??PA tud vprašala nisem,ker sem mal smotana.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
3.12.2010 17:16:12   
špica84
Dober večer

Jaz sem zaenkrat super,le moj križ se več ne strinja z mano.

Beatricija držim pestke,da boste kmalu zunaj.user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
3.12.2010 17:43:06   
betricija
čer
evo jaz že doma. boste rekle da vas že malo za nos vlečem, pa vas ne.

končno dobim sobo, se počutim kot v hotelu, potem pa pride ginekolog in pravi, da je res malo manj plodovnice, vendar jo je še vedno dovolj, da je škoda da bi notri ostala in plačevala nadstandard sobo.no tkole je bilo;

zjutraj je bil itak kaos na cesti.sva se vstala že ob 5h, se malo še pomuckala, potem pa šla v kopalnico, uredila in počasi odšla. itak je tako grozno snežilo, da še predno je moj odmetal avto, je bilo spet ornk na šipah snega. no končno prideva v ljubljano. sestre so me vzele takoj na ctg, že po 10min je bilo konc, ker je tamala ornk migala. ja kaj ne bo, če sem pojedla en jogurt s čokolado, pa pol 10g milke z lešniki, pa še nestcafe iz avtomata. no v 2 dneh sem se zredila 2kg. ma, ta tehnica mene nima rada. klinc jo gleda. potem me je G kar takoj dala na uz in je bilo plodovnice še manj, zato je napisala napotnico, da sem šla direkt v P v Kranj. itak sem mislila gor se pogovort zaradi EA.
gor valda nikjer za parkirat, a sva dobila zastonj parkirišče- in prideva v porodnišnico. na recepciji povem zakaj sem prišla in čakam da pride kdo me iskat. no pride ena babca pa me odpelje kar v porodno. naredijo ctg, pobere vse podatke in na koncu izvem, da je ta babca ga. Marjeta, ki odgovarja na RR. jo hitr kontaktiram in se me spomni, ko sem ji postavila vprašanje.vmes pride porodničar Rejlič. pove, da bom sprejeta, da bodo videli kaj narediti, naredili naj bi uz in videli kaj naprej.ctg super, tamala nabijala pol ure, popadkov nič. sprejem na ginekološki oddelek. v nadstandard sobo, ej soba, da dol padeš. ma res, bolj kot v hotelu. potem pride še ena sestra in mi izmeri še enkrat pritisk...sem ga imela prej malo povišanega (pomojem zaradi čokolade) in mi pove,da bo prišel anesteziolog, da se pogovoriva o EA. ej, prišel, povedal, se vmes lepo skoz smejal, vse sva se zmenila. 1a. ob 12h dobila kosilo. takoj po kosilu UZ in potem sem čakala, da pride zdravnik do mene. vmes govorila z jono klaro. malo pred obiski ob 2 pride Rejlič do mene in pove, da je uz v redu, da ga je naredil eden najboljših njihovih g., ki dela zunanji obrat in da je na uz videl nekaj manjših žepkov, da je v največjem še 4,1cm plodovnice (pri moji G je bilo zjutraj manj kot 5, mora biti več kot 8) in da to pomeni, da otroku nič ne manjka, da je škoda da ležim notri. obdržali bi me res edino, če ne bi bilo skoraj nič več plodovnice, dokler pa tako močno čutim premike, je vse ok. mu povem, da se je zelo umirila zadnje dni in je rekel, da naj me to ne skrbi, da naj pridem v petek na ponovni pregled, če mi pa odteče voda ali gibov več ne bo, pa takoj k njim. piti moram ful vode, obvezno počivat, prav nič delat, in obvezno ležanje na boku. da bi morale to vse nosečnice proti koncu delat, ne pa da kar garamo zadnje trenutke...
in tako sem doma. so mi prinesli odpustni list in sem sestro vprašala kolk sem za sobo dolžna, pa je rekla "a še niste plačal" pa jaz nazaj da ne in ona nazaj, da nič ne ve, da sem bila v sobi...ej prijaznost do konca. in vsi te lepo pozdravljajo, vsi z dobr dan in gledajo v oči. v ljubljani je čisto drugače. res, na nivoju.tko, najedla sem se, napila sem se, okusila prijaznost osebja in sedaj ležim doma na levem boku in počivam.v ponedeljek bo šel moj k G po novo napotnico za uz, da mi jih redno spremljajo. saj pravim, kontrola pri njih v petek.
torej, le ne bomo še tko hitro rodili.bolje da še kak dan notri razgraja a ne...bo pa kmalu...jeee

uživajte in hvala za lepe želje...2x sem že prišla iz P, naslednjič obljubim, da pridemo trije domov.
pa paaaaaa

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
3.12.2010 18:09:47   
mismis
Betricija, samo da je vse v redu s pupo in s tabo, za pupo je pa itak bolje, da je čim dlje pri tebi user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
3.12.2010 19:29:46   
Teta M
Betricija: evo,vsaj veš kaj te čaka v Kranju, tako da kar se tega tiče te ne rabi nič več skrbeti...Zdej si pa doma, to je pa itak nad-nadstandrad...user posted image
No jaz sem od ponedeljka doma, nisem šla nikamor, več ali manj počivala, razen danes ko sem pospravljala. No danes zvečer greva pa na eno zabavo -otvoritev veselega decembra, pa torbo bom dala kar v avto,če bo treba slučajno iz tam direkt v P...user posted image
No super, da še ni tako kritično pri tebi, je le bolje če pupa ostane še kakšen dan dlje notri...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.12.2010 19:37:31   
FoxyLady
user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Ponedeljek,6.12.
špica84-ctg+pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Petek,10.12
betricija-pregled(P)

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUARJA

Ponedeljek,3.1.
womanpolice-pregled
registrirana-pregled+UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 3.12.2010 19:46:14 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.12.2010 19:43:52   
FoxyLady

Tako upam,da sm prav napisala za pregled betricija.

Lina zate pa ne vem,kdaj imaš

Drugače pa sm malo prej prišla iz dobrodelnega koncerta,ki ga vsako leto prireja naša osnovna šola,za pomoč učencem,ki so socialno ogroženi,je bilo enkratno user posted image . Pa še Andrej Šifrer je bil gost,ga je bilo kr dober polušat sploh njegove stare komade kot so Gorska roža,Martinov lulček in Uspavanka za Evo.... seveda pa na koncu ni smela manjkati Za prijatelje.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.12.2010 8:32:28   
FoxyLady

Jutro!

No,pa spet sneži.
Nekam ste se potuhnile, ker mi je tok neneavadno ,da se oglašam zadnja in zjutraj prva.user posted image
Pa ne da smo že vse predelale in da si nimamo več kej za povedat. Pogrešam te vaše debateuser posted image
Pa naj jz eno odprem!
Zanima me,kdo pri vas obdaruje Miklavž,Božiček ali Dedek Mraz. Ko sem bila jz majhna nas je pri stari mami obdaroval Miklavž,doma pa Dedek Mraz,zdaj ko so pa ti moderni časi pa pri tašči in tastu hodi Miklavž,nas pa obišče Božiček.
zanima me tudi ali so vas parkli fejst strašli,ste se jih bale in kako je z vašimi otroki,tiste,ki jih že imate.

Nas so v mladosti kr fejst strašli sam bala se jih pa nikol nisem,sem znala molituser posted image pa še pridna punčka sm bla user posted image user posted image ,če vrjameš hehehe.

Moja hčerka se jih tud ne boji,poleg tega je pa že stara 11 let in počasi ne vrjame več,da ti dobri možje sploh obstajajo,samo jz sm ji rekla da dokler me v košari čaka darilo in pod smrekco prav tako obstajajo,pa če je za darilo samo pest bonobov ali čokoladica.In mislim,da si je prišla gor,da smo ti dobri možje pač starši.

Tako pa sm se malo razpisala ,upam da se boste tudi ve. Želim vam lep zasnežen dan.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.12.2010 14:22:32   
mismis
Dober dan,

se morem pofočkati, preden pademo na drugo stran user posted image

Foxy, pri nas nosi Miklavž vsem nečakom in to predvsem sladkarije in kakšne nogavičke, dobijo pa vsi enako, ok številka noge pri štunfah se razlikujejo.
Potem imamo pa takole, nečaki od mojega dobijo darila od Božička, moji nečaki pa od Dedka mraza user posted image user posted image , tako da midva praktično ves mesec obdarujeva. Glede na to, da imava pa še oba v decembru rojstni dan, sploh ni presenetljivo, da začnem razna darila kupovati že veliko prej, če ne lahko v decembru bankrotiram user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.12.2010 20:16:57   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: betricija

čer
evo jaz že doma. boste rekle da vas že malo za nos vlečem, pa vas ne.

končno dobim sobo, se počutim kot v hotelu, potem pa pride ginekolog in pravi, da je res malo manj plodovnice, vendar jo je še vedno dovolj, da je škoda da bi notri ostala in plačevala nadstandard sobo.no tkole je bilo;

zjutraj je bil itak kaos na cesti.sva se vstala že ob 5h, se malo še pomuckala, potem pa šla v kopalnico, uredila in počasi odšla. itak je tako grozno snežilo, da še predno je moj odmetal avto, je bilo spet ornk na šipah snega. no končno prideva v ljubljano. sestre so me vzele takoj na ctg, že po 10min je bilo konc, ker je tamala ornk migala. ja kaj ne bo, če sem pojedla en jogurt s čokolado, pa pol 10g milke z lešniki, pa še nestcafe iz avtomata. no v 2 dneh sem se zredila 2kg. ma, ta tehnica mene nima rada. klinc jo gleda. potem me je G kar takoj dala na uz in je bilo plodovnice še manj, zato je napisala napotnico, da sem šla direkt v P v Kranj. itak sem mislila gor se pogovort zaradi EA.
gor valda nikjer za parkirat, a sva dobila zastonj parkirišče- in prideva v porodnišnico. na recepciji povem zakaj sem prišla in čakam da pride kdo me iskat. no pride ena babca pa me odpelje kar v porodno. naredijo ctg, pobere vse podatke in na koncu izvem, da je ta babca ga. Marjeta, ki odgovarja na RR. jo hitr kontaktiram in se me spomni, ko sem ji postavila vprašanje.vmes pride porodničar Rejlič. pove, da bom sprejeta, da bodo videli kaj narediti, naredili naj bi uz in videli kaj naprej.ctg super, tamala nabijala pol ure, popadkov nič. sprejem na ginekološki oddelek. v nadstandard sobo, ej soba, da dol padeš. ma res, bolj kot v hotelu. potem pride še ena sestra in mi izmeri še enkrat pritisk...sem ga imela prej malo povišanega (pomojem zaradi čokolade) in mi pove,da bo prišel anesteziolog, da se pogovoriva o EA. ej, prišel, povedal, se vmes lepo skoz smejal, vse sva se zmenila. 1a. ob 12h dobila kosilo. takoj po kosilu UZ in potem sem čakala, da pride zdravnik do mene. vmes govorila z jono klaro. malo pred obiski ob 2 pride Rejlič do mene in pove, da je uz v redu, da ga je naredil eden najboljših njihovih g., ki dela zunanji obrat in da je na uz videl nekaj manjših žepkov, da je v največjem še 4,1cm plodovnice (pri moji G je bilo zjutraj manj kot 5, mora biti več kot 8) in da to pomeni, da otroku nič ne manjka, da je škoda da ležim notri. obdržali bi me res edino, če ne bi bilo skoraj nič več plodovnice, dokler pa tako močno čutim premike, je vse ok. mu povem, da se je zelo umirila zadnje dni in je rekel, da naj me to ne skrbi, da naj pridem v petek na ponovni pregled, če mi pa odteče voda ali gibov več ne bo, pa takoj k njim. piti moram ful vode, obvezno počivat, prav nič delat, in obvezno ležanje na boku. da bi morale to vse nosečnice proti koncu delat, ne pa da kar garamo zadnje trenutke...
in tako sem doma. so mi prinesli odpustni list in sem sestro vprašala kolk sem za sobo dolžna, pa je rekla "a še niste plačal" pa jaz nazaj da ne in ona nazaj, da nič ne ve, da sem bila v sobi...ej prijaznost do konca. in vsi te lepo pozdravljajo, vsi z dobr dan in gledajo v oči. v ljubljani je čisto drugače. res, na nivoju.tko, najedla sem se, napila sem se, okusila prijaznost osebja in sedaj ležim doma na levem boku in počivam.v ponedeljek bo šel moj k G po novo napotnico za uz, da mi jih redno spremljajo. saj pravim, kontrola pri njih v petek.
torej, le ne bomo še tko hitro rodili.bolje da še kak dan notri razgraja a ne...bo pa kmalu...jeee

uživajte in hvala za lepe želje...2x sem že prišla iz P, naslednjič obljubim, da pridemo trije domov.
pa paaaaaa

Hihihi... mal pa nas že hecaš.. :-D
Ah, sej bo.... sam da sta vidve ok - to je najbolj pomembno.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.12.2010 20:17:41   
womanpolice
Živjo, punce.

Dans pa sm tko zmatrana, da bi najraj "dol" padla. Sva šla v šoping nekaj za stanovanje in nekaj za našega otročka. To z dedcem kupovat... adijo pamet.... ah, ni za govorit... "ja, kaj tolk časa izbiraš... pogledaš, vzameš in greš...." Halo? Kot bi kupoval za psa ne pa za dojenčka...

No, za našo punčko pa sva danes kupila:
- torbo (zame in za našo dete, da lahk daš vse tiste stvari notri in ima celo predalček za flaško, katera ti ostane topla ali pa mrzla - kakršno daš noter); full ima predalov, previjalno podlogo, itd. Je črne barve, velika, full praktična, za pičlih 45 eur
- plišasto odejo za na tla, na kateri so prišita igrala - 30 eur
- tri bodije na dolg rokav (roza in belo roza) - 7 eur
- tri bodije na kratek rokav - 5 eur
- komplet (dva; en bele barve en roza - en za iz bolnišnice en za kasneje) ki vsebuje: bodi na kratek rokav, majička na dolg rokav in hlače z zapenjanjem na ramenih (ne vem še kak se temu reče :-D  ), slinček - cena kompleta 15 eur
- termometer za voda
- ogledalo za v avto
- ščipalček, pumpica za nosek
- blazinice za moje zizike :-D
- varovalno ograjo (znižana iz 40 eur na 25 eur)
- dve dudi
- eno odejico Hanna Montana :-D (7 eur)
- tisto napravico, ki jo daš na posteljico - ki se suče okoli, igra melodije in ima svetlobne efetke na stropu - tudi ne vem kak se temu reče - cena 29 eur (znižana iz 40 eur)
-ene zokenčke
-5 belih tetra plenic
- 4 roza tetra plenice,
- in zihr sm še kaj pozabila naštet

Vse to naju je prišlo 240 eur. Se mi zdi, da sva kr poceni skoz prišla...

Danes se je tašča ponudila, da bo kupila jogi za posteljico (midva vsa vesela, saj sva ga mislila danes kupiti, pa ga nisva...)

Skratka, le nekaj stvari nama še manjka, potem pa imamo vse.

Je pa bla kr naporna danes.

Mislim, da bom jutri spala kar do desetih, saj sem danes bila zgodnja. Moj ko je prišel domov, je samo kavico spil, in že smrčka na kavču :-D, jst pa vam mal poročam :-D

Želim vam lep večer in lepo nedeljo. Pa se kaj tipkamo.

< Sporočilo je popravil womanpolice -- 4.12.2010 20:18:54 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.12.2010 22:24:42   
anci banci
ojla...
časa ni pa ni...v službi gužva nenormalna, moj si je iz totalno pridnega otročka ratal razbojnik, prej je bil velik jedec, sedaj noče nič...sami problemi

odštevam dneve do Uz da vidimo al bo srček al ne...mora bituser posted image user posted image

WP..dobr šoping....
pa en nasvet..za nos čistit je najboljš da kupiš un nastavek za sesalec-stane 10 EUR v baby centru in je zakon, pumpica za nos je pri nas v roku enega tedna letela v koš..tale nastevk je pa še danes zakon...ravno sedaj nam je spet prav prišel ker je moje dete fasalo virozo in mu teže iz nosa v potokih

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.12.2010 9:43:11   
FoxyLady

Jutro!

Pa smo priromali v 2.adventno nedeljo. Še dve in bo božič pred vrati. Kako čas beži.

Aja,pa da ne pozabim,danes zvećer ne pozabit miklavžu nastavituser posted image sevede tiste ,ki lahko.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.12.2010 15:59:54   
Teta M
Hey!

WP
: Pa se je začelo nakupovanje, super sta izkoristila popuste.....sedaj se splača čimveč nabaviti,ker so vsi tako radodarni s temi popusti...

No midva sva šla pa danes na sprehod, ene 4 km sem prehodila in sem čisto utrujena. Tudi kosila nisem mogla naresti, je potem moj kuhal...Čisto sem brez kondicije, včasih pa sem to pot brez problema pretekla...
Sem si obljubila,da bom smrekico danes postavila, pa nimam energije za nič več...V prihodnjih dneh...user posted image
Jutri in pojutrišnjem zopet en kup opravkov po Lj., potem pa se spet potuhnem in umirim za nekaj dni...user posted image .Pa komaj čakam torek in pregled,ter CTG, da vidim če se že kaj dogaja pri nas...
Betricija, Jona, Špica: vse še v 2v1?
Ostale kako ste kaj?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.12.2010 18:01:30   
špica84
Lep pozdravček

Ja jaz sem še v kompletku.Jutri imam pregled in ctg,da vidmo kaj moja miša počne.Je kar hiperaktivc.Edino spim nikak,se ponoči full zbujam.Pa križ me boli k mam filing,da mi bo odpadel.
Drgač pa par dni se mi že dogaja,da me sili na bruhanje user posted image .

Betricija lepo,da si v kr imela takšeno lepo oskrbo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
6.12.2010 11:14:36   
mismis
Dober dan,

kej pa sta vse, skoraj nas je vrglo na drugo stran user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
6.12.2010 11:47:30   
betricija
jutro
evo mi še kar doma. klicala v kranj za uz, dobila termin ob 12.15 v petek. spet pri njihovem stručkutu. upam, da bo vse ok do takrat. včeraj me je tamala kar pošteno namatrala, ji očitno res zmanjkuje prostora, ker sem prav čutila, kako nogice premika in to prav na trdo.uboga reva. upam, da jo ne boli.

smo pa imeli miklavžka včeraj pri nas doma. mi je bilo tolk nerodno, ker jaz nisem nič miklavžku naročila, da kaj prinese drugim...samo nisem imela niti volj hodit naokoli...je pa naša pupa dobila svojo prvo igračo...dam slike v album.pa še mojega bušija...

in jeeeeee, končno smo po vseh pravilih donošeni. a sem rekla,da bom zdržala 14 dni. se pa pri mojemu v službi že dogovarjajo in stavijo, kdaj bo moj dal za rundo. eni pravijo do konc tedna, drugi sanjajo, da se bo tamala rodila na 13.12. mislim, moški imajo čas o tem razmišljat...in da sanjajo o meni, da sem rojevala..in to dedci, ki bi lahko že počasi sanjal, da se njihove punce poročijo... ima res dobro družbo moj. prav uživa.

no imejte se, pa kaj se oglasite.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
6.12.2010 11:47:55   
lina10
Jaz imam naslednji pregled 21.12.
Pa za sladkorno imam 14.12. kaj ste v ki ste šle imele s seboj da vam ni bilo dolgčas,mene samo skrbi da ne bom mogla vsega spiti ker že samo misel na to pa mi je slabo.
lp

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
6.12.2010 12:16:36   
betricija
lina če imaš takratki poskus za sladkorno, ni tako hudo popiti tiste pol litra cukra. itak od 6h zvečer nisi smel več jest in mi je kar pasalo, da sem nekaj sladkega pojedla.sem si pa kupila neke revije za tisto uro, drugače pa vzameš knjigo in tam lepo počakaš na odvzem krvi..

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
6.12.2010 12:27:46   
jona klara
oj user posted image !
da se še jaz malo javim...še vedno moj polhek v meni kraljuje in samo upam, da bo jutri na ctg živahen.Se probam čimmanj obremenjevati, pa komaj ga že čakam da pride v moje naročje.
BETRICIJA- ČE JE PUPA ŽIVAHNA NI NIČ NAROBE, SAJ BO HITRO PETEK, KAJ PA MOJ KO NI NIKOLI ŽIVAHEN NE VEM KAJ IN IMAM ZELO TEŽKO TO MERILO KDAJ BI BILO TREBA TJA LETETI NZARADI KAKIH RAZLOGOV, RAZEN VSAKI DAN, SE MI ZMEŠA.
teta m- jaz še vedno 2 v 1,  te slabosti kr prisitne, bolj ponoči, pa tudi zgaga nagaja, sice rbila v postelji do 9.30, da še sedaj izkoristim ležanje, sicer pa sem že kr utrujena, dol tišči, kako zategovanje pa kr hitro mine, v glavnem komaj ga že čakamo, da bo vse ok in da ga odpeljemo domov.Kaj pa ti? kako so bolečine v sr. kosteh? tudi tisto imam občasno na eni strani, takrat je pa res težko hoditi.

špica- kako kaj ti? dobro opravi danes.

vse ostale dobro opravite preglede, cuker teste in ostalo.

urshy, s, mojškra- kako kaj ve mamice?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.12.2010 13:45:36   
upanje81
Lina10 jaz nisem imela nič s seboj razen moža :-)). Saj kar hitro mine lahko pa si vzameš kakšno revijo, knjigo itd. Jaz tudi nisem za tako sladke napitke ampak se da preživet, ni panike. Men je blo bolj grozno to, da ne smeš jest do 9:00.

Vsem, ki imate pregled pa srečno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.