|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
5.12.2010 15:38:39   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Oooooooooooooo... hvala *dotika*! user posted image user posted image Sem vesela, da si se javila. A veš kolikokrat se nate spomnim. Kako si?

Dotika ne pričakuje M 12.12.!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.12.2010 15:57:38   
tejchy*
dobrodošla *dotika*, držimo pesti da ugledaš user posted image !!! Lep datum maš, same 1 in 2 user posted image naj  bodo tvoja srečna številka user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.12.2010 16:02:01   
kejt2
[/quote]

[/quote]

Dotika in XOXOX čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miklavž je bil letos res radodaren. Kolik' bosta šele Božiček in Dedek Mraz user posted image

Pričakujem, da se vama kmalu pridružim na drugi temi user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.12.2010 16:13:26   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Oooooooooooooo... hvala *dotika*! user posted image user posted image Sem vesela, da si se javila. A veš kolikokrat se nate spomnim. Kako si?

user posted image user posted image user posted image
Držim pesti zate. Po vsem si ti res zaslužiš ne dočakati M ta mesec. Mislim, da bodo naši user posted image poskrbeli, da bo december vseeno zelo lep mesec čeprav sredi leta ni tako kazalo. Zame so že poskrbeli. Stiskam močno pesti. user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.12.2010 16:35:16   
jeanitte
oooo, stric Miklavž je že začel deliti svoja rooozaaaa darila. user posted image user posted image user posted image Kako lepo. user posted image user posted image user posted image

Čestitke xoxox in pa Lily86. Želim vama sanjskih 9 mesecev in najlepšega user posted image .
Tebi, xoxox še prav posebej privoščim, ker si se tak dolgo trudila. Zdej te mamo za vzgled - kdor čaka, dočaka. user posted image Zdej pa uživaj v razvajanju, zaslužila si si. user posted image

smeška 83, držim pesti, da maš še premalo nosečniškega hormona in da bo le-ta kmalu narasel user posted image

Pepa, zate pa en velik user posted image Drugo leto bo vajino, boš vidla.

*dotika*dobrodošla v klubu bodočih decemberskih + user posted image

tejchy* zate pa prav posebej stiskam pesti, da jutri ugledaš preljubi +. Ker tvoje poste zelo rada berem, saj iz njih veje takšen optimizem, ki ti kar ogreje srce. user posted image In bi z vama z xoxox  in vsemi ostalimi nadvse rada klepetala v avgustu 2011. user posted image

Zato resno razmišljam, da bi tut js delala jutri testek (zadno M sm mela 7.11., cikle mam dolge 30 dni - le prejšnji mesec mi je 7 dni zamudila, ta baraba mala user posted image - ta mesec lahk zamudi cca 9 mesecev user posted image ). Sej če ne bi mela testka doma, tk ne bi mogla. Tk me pa že cel vikend mika. Pa sem si obljubla (in predvsem mojmu user posted image ), da počakam do jutri - tak da, če bo kaj, naj to Miklavž prinese. user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse!

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.12.2010 16:58:14   
tejchy*
jeanitte user posted image jutri zjutraj torej obe delava testek user posted image - držim pesti da bova jutri obe dočakali + user posted image !!!! Koliko dni ti pa zamuja? No, ne glede na to, dovoljenje ima da je ne vidimo več naslednjih 9 mesecev user posted image !
Hvala, me pa bi rade klepetale s tabo + vse ostale s te teme in drugih ki čakajo, tako da upam da naju xoxox in lilly jutri potegneta za sabo v drugo temo user posted image user posted image . Najlepša hvala ti glede tega kar si napisala o mojih postih, probavam biti taka do vseh - ker vem kako težko je meni včasih, kako včasih pride prav ena sama beseda in občutek, da nekdo misli nate in čaka s tabo, ter drži pesti in ti iz srca privošči user posted image user posted image enkrat mi je kolegica rekla, da to pomeni da si ˝privoščljivo fovš˝ - saj privoščiš, ampak ti bi tudi user posted image user posted image

Res je radodaren tale naš Miklavž letos user posted image pa saj je prav - je Miklavž in nima izgovorov user posted image !!!! Upam da nam je prišparal še toliko pluskov, da si jih do Božička razdelimo, potem pa itak pride nova pošiljka user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.12.2010 17:14:33   
Katte
Se pa res dogaja, punce. Same fajn avgustovke boste letos. Jaz sem pa ravno v fazi, ko sem malo manj optimistična, počutim se precej pms-ovsko. Jaz sigurno nimam take sreče, da bi se na druge teme preselila s tako super puncami. Vam res privoščim, ampak bom malo žalostna, če ne grem drugam z vami. Želim srečo vsem, ki boste delala testke naslednji teden.
*dotika*, dobrodošla, upam, da bo tudi zate lep december.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.12.2010 17:27:30   
tejchy*
Katte - toliko kot sem optimistična, sem tudi pesimistična - je kar 1:1 user posted image . Jaz pa zate še vseeno upam, ker pač glede na to da smo ugotovile da so znaki za vse stopnje od M do user posted image enaki user posted image in se ne da ločevat - ni še nič izgubljeno. Ne obupat, dokler M res ne pride ne obupaj!!!! Vse držimo pesti da bi se skupaj selile user posted image jaz moram držati pesti, da se bom sploh selila user posted image user posted image . Že tako si posebej pridna, ker nam urejaš sezname na temah in v knjigi ( pri Miklavžu) pod temo ˝pridni˝ si sigurno ti user posted image - tako da ne verjamem da te bo zgrešil -. bolje da si ne dopusti te napake user posted image !!
Upam, držim pesti in navijam da se bomo skupaj selile drugam user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.12.2010 18:01:06   
Katte
tejchy*, upam, da se dobri možje strinjajo s tabo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.12.2010 18:09:08   
tejchy*
Se morajo!!! user posted image Me bomo upale do zadnjega, ane?!! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.12.2010 18:10:30   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image
jasminčika (x. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)
*dotika* (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 40
user posted image

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka 

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.12.2010 18:41:26   
*dotika*
Jao jao, jaz si resnično tako želim selitve na tisto drugo temo, med avgustovke. Avgusta imam rojstni dan, ma ni ga lepšega darila.

Sicer bi pa to bila moja (že) šesta nosečnost. In ja, pozitiven test bi bil resda ogromno veselje, a do stropa bom skakala šele ko bom na UZ ju vidla srčka... Po 4ih SSjih in porodu v 23. tednu...

Dejmo punce, jaz nisem še nikoli sodelovala na tej temi upajmo skupaj, morda mi bo ravno to sodelovanje prineslo srečo.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.12.2010 19:15:00   
srečica17
Joj dotika kaj vse si že prestala. Jaz sem imela SS letos julija in si ne predstavljam, da bi doživela 4SS in še en nesrečen slučaj v 23. tednu.
Pa so ti kaj povedali zakaj se ti to dogaja? Saj po  petih takih izkušnjah bi pa že morali kaj povedati.

Jaz ti iz vsega srca želim, da ugledaš tako željen plusek , predvsem pa da traja in traja .........vse tja do avgusta.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.12.2010 19:41:23   
Anonimen
Hvala punce, sej vem, da hočete dobro, ampak trenutno sem v fazi, ko mi noben "sej bo" prov nič ne pomeni. Kak dan bom spet rabla, da se sestavim nazaj, potem pa bo...
Ve pa kar pridno lulajte in podrite rekord. Sej vam dobro kaže.
Srečno vsem!  user posted image

Aha, še recept od kolača vam dolgujem:
Francoski pomarančni kolač (povzeto po: Kolači in torte. Knjiga je izšla pri Cankarjevi založbi leta1990)
premer modela 26 cm. Sestavine: 4 jajca, 175g sladkorja, lupina ene pomaranče, 75g moke in 75g škroba, pol žličke pecilnega praška, 75g raztopljenega masla, četrt litra pomarančnega soka-sveže stisnjenega, sok ene limone, sladkor v prahu za posip.
Priprava: jajca razbijemo in ločimo rumenjake od beljakov, Rumenjake penasto umešamo s sladkorjem in maslom. Pomarančo umijemo z vročo vodo, jo osušimo in nastrgamo lupino. Zmešamo jo z moko, škrobom in pecilnim praškom. Vse skupaj nato primešamo zmesi rumenjakov. Iz beljakov stepemo trd sneg in ga počasi primešamo ostalim sestavinam. Model namastimo in vanj vlijemo testo. Pečico segrejemo na 180. Kolač pečemo na srednji rešetki 40-50 minut, tako da postane zlato rjav. Nato pečico ugasnemo in kolač pustimo v njej še 10 minut. Vzamemo ga iz modela in ga večkrta prebodemo. Pomarančni in limonin sok zmešamo z žlico sladkorja, ga malo segrejemo in z njim prelivamo pekač, tako da le ta vpije sok.
Kolač postrežemo ohlajen, lahko ga posipamo s sladkorjem v prahu, dodamo pa še sveže stepeno sladko smetano.

Dober tek!

Pepa

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
5.12.2010 20:26:09   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image
jasminčika (x. krog)user posted image

5.12.
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog) user posted image
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)user posted image
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)
*dotika* (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka (x. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

29.12.
kejt2 (2. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)
sashy (2. krog)
x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 40
user posted image

NOSEČK: 1

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika, **M**,
Arual, twetka 

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.12.2010 21:56:12   
*žurerka*
xoxox in lilY86 ..... user posted image user posted image user posted image bravoooooooouser posted image user posted image user posted image

tiste ki delate jutri testek vam želim en sam velik debel al pa rahel plusek samo da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.12.2010 22:23:48   
*žurerka*
še to punce me zanima .. a je možno da 10 dni pred user posted image  bolijo prsi in v jajčnikih špika ko zmešano pa vrti se mi skozi cel dan ??user posted image ?? ...jaz pred user posted image  sicer nimam teh znakov ampak ta mesec je pa za popiiiii......
dvomim pa da sem user posted image  ker nisva preveč user posted image ....

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.12.2010 6:23:01   
tejchy*
user posted image me je ponoči dočakala, tako da se selim v januar user posted image . Upala sem da bom lahko z vami podrla rekord, ki ga boste pač zdaj podrle same, nevem od kje so zame našli še modro barvo - ugl. ni je več, barvate se lahko samo še v roza user posted image user posted image user posted image . Itak bom do konca meseca hodila kukat, katere ste vse nove user posted image , se že veselim user posted image .
Upam da ostale punce sporočite da ste na testku pa zagledale pozitivno (jeannite ti si rekla da delaš tudi danes zjutraj - držim pesti user posted image )
user posted image user posted image user posted image - za vse ostale ta mesec, da ste ali boste pridno user posted image in pridelale user posted image !!!!

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.12.2010 6:58:07   
srečica17
žurerka, včasih je dovolj samo 1xuser posted image . Ti znaki dobro kažejouser posted image

Witchuser posted image ..........naj ti prihodnje leto prinese plusek že v januarju

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.12.2010 7:10:50   
Anonimen
xoxox, ti si pa kar čutila, da si noseča, še preden si test naredila! user posted image Iz srca ti čestitam in upam, da si otvorila veseli december! user posted image user posted image user posted image

Lily, sem ti že pri novembrkah čestitala! user posted image

tejchy, bova skupi klepetale v januarju pa potem vse tja do septembra, ane? user posted image Žal mi je, da ta mesec ni uspelo, ampak sem vesela, da ostajaš pozitivna. Res te je lepo brat. user posted image

Dajmo punce, še rozik, še! Jst navijam! user posted image user posted image user posted image Drugač pa mene tudi ni treba kameleonsko spreminjat v roza barvo, ker je tetka prišla v soboto. Nam bodo dobri možje prinesli pikice v trebuščke! Sicer sem upala, da bom še ujela poletje, ampak...

Tako... nov začetek tedna... Še dobro, da je veseli december, se bomo na veliko stiskali v posteljah in skrbeli za nataliteto... user posted image

auser posted image

(odgovor članu xoxox)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
6.12.2010 7:51:10   
tejchy*
Dobro da je veseli december, da je vzdušje tako veselo in nas nič ne more potret user posted image
od sedaj naprej samo še roza!! dobro, jaz sem vzela še tisto modre barve, kar jo je ostalo, ostale pa žal nimate več izbire in se boste morale barvati v roza user posted image komaj čakam na nove novičke user posted image
anonimna - deal! user posted image bomo pa tam naprej klepetali in vse do septembra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.12.2010 8:14:56   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Joj dotika kaj vse si že prestala. Jaz sem imela SS letos julija in si ne predstavljam, da bi doživela 4SS in še en nesrečen slučaj v 23. tednu.
Pa so ti kaj povedali zakaj se ti to dogaja? Saj po  petih takih izkušnjah bi pa že morali kaj povedati.

Jaz ti iz vsega srca želim, da ugledaš tako željen plusek , predvsem pa da traja in traja .........vse tja do avgusta.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naredila sem/sva vse možne preiskave: genetika pri obeh ok, kakršne avtoimune bolezni, kot so trombofilija, antifosfolipidni sindrom, tudi ščitnica, vse ok. Dva meseca nazaj sem bila na histeroskopiji, odstranjena je bila 0,9cm velika pregrada. Vzroka nobenega, kar je navsezadnje še najhujše. Ne vemo, zakaj se to dogaja. In naslednjič bo ,ko bo, če bo. Dobesedno, po besedah Pušenjaka.
No, ko bo, me takoj po nuhalni čaka cerklaža. Ker Ajda se je toliko prezgodaj rodila, ker mi je popustil maternični vrat.

Objemčke za vse. ki jim tokrat ni uspelo in pikapoke za vse, ki še čakate!!!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.12.2010 8:17:29   
*dotika*
Aja, pa še to. Zjutraj sem se zbudila z dokaj hudimi bolečinami v križu. Hja, lahko je že kakšen PMS, lahko je tudi stranski učinek tablet Cyclo Progynova, ki jih zdaj jemljem za odebelitev maternične sluznice. Kdo bi vedel...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.12.2010 8:30:02   
Katte
tejchy*, ti si fajn punca, kar ostani optimistična, takšno te imamo rade. CB teste pa kar skrij in pozabi do takrat, ko jih boš morala uporabiti. Kot da je to tako enostavno user posted image ... No ja, pa privošči si kakšnega kuhančka in še kaj. Pa stisni se k svojemu dragemu user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.12.2010 8:39:53   
tejchy*
*dotika*, res se ti je do zdaj slabo godilo user posted image , ampak, me bomo tako močno držale pesti, da ti čimprej uspe - ter da boš čez 9 mesecev v rokah držala majhno, zdravo štručko user posted image user posted image
Katte, bom za vikend lahko še kakšnega več spila user posted image zaenkrat še lahko in komaj čakam da moj user posted image pride domov popoldan, da si malo pocrkljam še dušo user posted image . Hvala Katte user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?