Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 21:43:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva z L pa sma popoldan bila malo po nakupih. Je dobil novo srajčko/bodi za v ponedeljek ko gre k Božičku po darilo. ni Miklavž v pon. Je ja, sam on pa gre k službenemu Božučku od ateja po darilo in na lutkovno predstavo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:35:50
|
|
|
|
botrca
|
Evo mene in že grem...tudi pri nas je ati zasedel rač. je igral karte...zdaj mi pa ni več za sedet ker se mi spi. Pičim...nočko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:36:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je ja, sam on pa gre k službenemu Božučku od ateja po darilo in na lutkovno predstavo. super
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:52:14
|
|
|
|
ly117
|
Čipsa je zmanjkalo, te pa mi drugega ne preostane da grem jaz tudi spat. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:54:56
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:57:04
|
|
|
|
majakla
|
Krst uspel. Zmantranaaa... LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
Brzinski raport...... peljali en kombi robe v stanovanje.....tak da jutri samo še postelje in ostale malenkosti in je pripravljeno za bivanje...Bomo že tam spali....jupi Uživam v selitvi, čeprav me malo to vreme jezi...komaj čakam, da bom lahko urejala pohištvo, pa postavljala iz kota v kot, pa vse stvari na novo zlagala Zdaj pa pičim naloge naprej delat, jih imam za znoret...da se ven ne vidim.... Nočka do jutri...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 22:58:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Bedasto jutro....panika...otroci že pri babici...midva bova selila,. kolk se bo dalo.....glede na vreme zunaj mi sploh ni Naj mi ena reče, ko je v bloku doma, kak je z vodo? A si jo sama všaltam...al jo je treba it priklopit al kako je to? Pa dela za šolo imam, da se ven ne vidim...ne vem kak in kdaj bom sfolgala vse vrjetno imaš kak ventil za vodo v stanovanju, ki ga je treba odpret. Običajno v wc-ju ali kopalnici (išči omarico) pri nas ni omarice-samo ventil pri kotličku za wc aja, potem je očitno različno. Sploh nisem v bloku doma. Mi imamo glavni ventil pri uri od vodovoda. našla....v kopalnici zravn cevi, kjer je omara...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:35:30
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes pa nisem uspela L prepričat da bi še malo poleg naju zaspal zato smo že slabo uro gor. Drugač pa spet spali fenomenalno. Se niti 1x ni zbudil.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:37:52
|
|
|
|
ly117
|
Majakla za uspešen krst.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:38:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:42:30
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Brzinski raport...... peljali en kombi robe v stanovanje.....tak da jutri samo še postelje in ostale malenkosti in je pripravljeno za bivanje...Bomo že tam spali....jupi Uživam v selitvi, čeprav me malo to vreme jezi...komaj čakam, da bom lahko urejala pohištvo, pa postavljala iz kota v kot, pa vse stvari na novo zlagala Zdaj pa pičim naloge naprej delat, jih imam za znoret...da se ven ne vidim.... Nočka do jutri... zelo pridni Cimlepse sanje v nocoj v novem stanovanju zelim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:43:00
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Danes pa nisem uspela L prepričat da bi še malo poleg naju zaspal zato smo že slabo uro gor. Drugač pa spet spali fenomenalno. Se niti 1x ni zbudil. Bravo l za spanje brez prekinitev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:43:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Majakla, mali skrat je bil pravi princ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 7:49:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Brzinski raport...... peljali en kombi robe v stanovanje.....tak da jutri samo še postelje in ostale malenkosti in je pripravljeno za bivanje...Bomo že tam spali....jupi Uživam v selitvi, čeprav me malo to vreme jezi...komaj čakam, da bom lahko urejala pohištvo, pa postavljala iz kota v kot, pa vse stvari na novo zlagala Zdaj pa pičim naloge naprej delat, jih imam za znoret...da se ven ne vidim.... Nočka do jutri... zelo pridni Cimlepse sanje v nocoj v novem stanovanju zelim Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:08:51
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Nik in ati sita, previta, te pa grem še malo spat. Lep dan Danes pa pride Miklavž, k pridnim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:14:04
|
|
|
|
arabela*
|
morning Spala bi še takkkkkkkkklk ...sem šla malo čez dve, ob sedmih pa sem imela naštimano budilko Kavo spijem, otroke porihtam, da ju spokamo v varstvo, potem pa grem naloge naprej delat in oddajat, pa zraven pakirat še....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:14:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla za uspešen krst. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:15:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes pa pride Miklavž, k pridnim. pol bi k meni tud moral prit
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:17:27
|
|
|
|
Sacherca
|
Saraya,kar slabo vest mi zbujas , kako zelo si pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:18:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya,kar slabo vest mi zbujas , kako zelo si pridna ma daj.............še premalo sem
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:22:57
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya,kar slabo vest mi zbujas , kako zelo si pridna ma daj.............še premalo sem Potem takem bi jaz danes zvecer morala s parkljem v posteljo ne pa z miklavzem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
pa mehur al kaj je že tam...me tak boli, da bom znorela
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:30:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Potem takem bi jaz danes zvecer morala s parkljem v posteljo ne pa z miklavzem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?