Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:34:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Saraya,kar slabo vest mi zbujas , kako zelo si pridna ma daj.............še premalo sem Potem takem bi jaz danes zvecer morala s parkljem v posteljo ne pa z miklavzem No saj če želiš da je parkelj, je pa lahko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:56:49
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, spali smo za silo...do 7.50. Zdaj Jan je kosmiče za zajtrk, jaz pijem kavo, moj je že šel v službo. Danes kuham juho, kotlete in puranje meso v omaki in pire, ter solato. Saraya pridna si za selitev in šolo . Majakla lepega sineka imata in za krst tudi . Sacherca hvala za obilen zajtrk .
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.12.2010 8:57:53 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:58:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Nik in ati sita, previta, te pa grem še malo spat. o atija si tudi previla, pridna
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 8:59:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa mehur al kaj je že tam...me tak boli, da bom znorela čaj si kupi, pa bo boljši
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 9:18:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Brzinski raport...... peljali en kombi robe v stanovanje.....tak da jutri samo še postelje in ostale malenkosti in je pripravljeno za bivanje...Bomo že tam spali....jupi Uživam v selitvi, čeprav me malo to vreme jezi...komaj čakam, da bom lahko urejala pohištvo, pa postavljala iz kota v kot, pa vse stvari na novo zlagala Zdaj pa pičim naloge naprej delat, jih imam za znoret...da se ven ne vidim.... Nočka do jutri... zelo pridni Cimlepse sanje v nocoj v novem stanovanju zelim Saraya uživaj ob opremljanju in vseh podrobnostih ob selitvi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 9:25:05
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! Majakla za krst. Danes smo spali malo boljše, tak da smo tudi bolj spočiti. M. že ajča dop. spanec. Mi2 z mojim sva ravno zajtrkovala. Zdaj bova malo tv pogledala, ko se pa M. zbudi pa se pičimo saankaaaaaaat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 9:45:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ko se pa M. zbudi pa se pičimo saankaaaaaaat ...uživajte
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 9:47:59
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa pridna danes...stroj perila se že pere, posoda se pere, centalna zakurjena, kosilo že na poti da se kuha...ven mi pa ni za it v tem mrazu brrrrrrr ...sem brala da so v Celju namerili -15°C ...pa to ti vse dlake zmrznejo .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 9:58:58
|
|
|
|
Sacherca
|
elevitka sem mislila,da si Ampak so samo staro temo ven potegnile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 10:12:08
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Evo mene,sem malo prej vstala,prišla domov ob pol 5-ih.Zaj pa se porihtama z Leo pa pičima k tašči na kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 15:41:49
|
|
|
|
botrca
|
Ki ste vse danes, v kaki luknji in čakate parkla ? Midva sva se naspala, zdaj pa grem počasi pečt palačinke. Majakla daj mi recetp za obojne kroglice, mogoče jih za božič naredim.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 16:02:34
|
|
|
|
majakla
|
Recept od Sami, rafaelo kroglice: SESTAVINE: 1 L sladke smetane, 300 g sladkorja, 600 g kokosove moke, 2 vanilijeva sladkorja, mandlji, kokosova moka za posip. POSTOPEK: smetano, sladkor, kokosovo moko in vanilijeva sladkorja dobro premešamo. Maso pustimo počivati v hladilniku, da se malo strdi. Naredimo kroglice in not mandlje. Vsako kroglico povaljamo v kokosovi moki. Sestavine so za veliko količino kroglic. V en del mase sem dodala čokolado v prahu, okus je bil kot od Bounty čokoladice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 16:27:34
|
|
|
|
botrca
|
Majakla hvala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 19:47:54
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 19:49:24
|
|
|
|
marta82
|
Ojla. Vas malo pozdravim. Danes grem pa BB gledat.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 19:51:52
|
|
|
|
botrca
|
Čer , Jan gleda Nodija na dvd-ju, jaz malo na netu iščem sliko za torto, ki jo bo imel Jan. Počasi grem narest večerjo in gledat BB.Kdo mislite da gre ven? Jaz mislim da Ines.
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.12.2010 19:53:27 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 19:53:37
|
|
|
|
marta82
|
Botrca a boš sama torto delala?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:13:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Botrca a boš sama torto delala? ne, nisem takšen mojster...naročila jo bom, gor pa bo motiv Strela Mcqueen.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:15:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka sem mislila,da si Ampak so samo staro temo ven potegnile zakaj že?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:25:17
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Malo da vas pozdravim.. Sem prišla v staro stanovanje naloge na brzino naredit, ker še nismo tja prenesli interneta......zdaj pa pičim tja... otroke spat spokat.....upam, da bo solidna noč...v kar težko verjamem, ker še nista nikoli same spale Jaz pa potem zlagat, pa vse ostalo...prav fajn mi je ...bogi moj..... Jutri zjutraj pa tak en kup opravkov spet, popoldne pa šola, izpit...eh norišnica... lepo bodite in se tipkamo.....ko pridem sem spet naloge jutri oddajat
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:28:16
|
|
|
|
Blueberry
|
Čer! Saraya super za stanovanje. Kak pa so danes začeli BB.. S kreganjem.. Me res zanima kdo bo šel ven. Matcar še ti je kaj slabo al je že boljše?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:46:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer , Jan gleda Nodija na dvd-ju, jaz malo na netu iščem sliko za torto, ki jo bo imel Jan. Počasi grem narest večerjo in gledat BB.Kdo mislite da gre ven? Jaz mislim da Ines. Čeeer, upam, da Gena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 20:59:13
|
|
|
|
botrca
|
Danes so pa prav smešni vsi po vrsti ...tukaj se vidi nivo vsakega posameznika...soditi nekoga po narodnosti, je pa res primitivno in nizko. Pa Murkotova izjava kdo bo zmagal danes...mislim . Bi dala Angleco in Ivota noter pa da vidim kakšna bi bila po 9 tednih. Za moje pojme sta onadva večja sramota in od Murkota in od vseh "slavnih" tam noter.
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.12.2010 21:00:01 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:00:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla upam, da Gena. jaz tudi ampak samo zaradi obnašanja iz prejšnjega tedna
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.12.2010 21:01:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:00:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Danes so pa prav smešni vsi po vrsti ...tukaj se vidi nivo vsakega posameznika...soditi nekoga po narodnosti, je pa res primitivno in nizko. Pa Murkotova izjava kdo bo zmagal danes...mislim . Bi dala Angleco in Ivota noter pa da vidim kakšna bi bila po 9 tednih. Za moje pojme sta onadva večja sramota in od Murkota in od vseh "slavnih" tam noter. tule se pa moram podpisat... kak mi gre na jetra cinizem od Ivota (alaham mi....)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?