Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 10:44:24
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Bedasto jutro....panika...otroci že pri babici...midva bova selila,. kolk se bo dalo.....glede na vreme zunaj mi sploh ni Naj mi ena reče, ko je v bloku doma, kak je z vodo? A si jo sama všaltam...al jo je treba it priklopit al kako je to? Pa dela za šolo imam, da se ven ne vidim...ne vem kak in kdaj bom sfolgala vse vrjetno imaš kak ventil za vodo v stanovanju, ki ga je treba odpret. Običajno v wc-ju ali kopalnici (išči omarico) pri nas ni omarice-samo ventil pri kotličku za wc aja, potem je očitno različno. Sploh nisem v bloku doma. Mi imamo glavni ventil pri uri od vodovoda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 10:47:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ elevitka, tašča mi je nekaj omenjala, da v dveh bankah iščejo nove sodelavce. Prebrala je v Večeru. NKBM in še ena banka. Ni vedla katera. Malo še okrog tega poglej, če te zanima. tnx za info
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 12:12:41
|
|
|
|
katy83
|
dan. kako ste? Jaz bolj tak tak, cel dan bova s tamalim sama, pa še ponoči . Ati gre še neklam delat, pa pride zjutraj. No, pa bova že nekak. Hvala bogu ni to tak pogosto, pa saj kaki dodatni € pa tudi prav pride. Moram vam povedat, da ima T novo foro. V začetku se mi je dopadla, zdaj pa mi malo para živčke. Namreč vedno ko je, ko mu hočem dat žličko v usta, bi jo on sam prijel in si sam nesel hrano v usta. Pol veste kak izgleda, ne? Upam, da bo zvečer katera na čveku, ker drugače bom mogla likat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 12:42:20
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Saš-a sem peljala k tašči malo,do ju3,zaj pa sama uživam.Lea pa se ravno odpravlja k sošolki malo igrat,jaz pa pred tv kauč peglat.Pol pa se moram it počasi rihtat,pa še neke cote si moram poiskat za čago.Tak da Katy,mene pa Tase ziher ne bo zvečer na čvek.Sma na službeni čagi.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:04:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.mueller.si/unternehmen/content_unternehmen_@si.html?rd=1 Kliknite na adventni koledar,poscite danasnji datum in odgovorite na nagradno vprasanje sem že...ki samo zvohaš vse možne nagradne igre
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:12:06
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 za to noč ko boš sama, ampak kot si rekla kakšen € več nič ne škodi. Za hrano pa vem kako je tako, da . Matcar in tasa_m lepo se imejte na zabavi. Elevitka vso srečo pri iskanju službe. Lenči, kaj to za banko je v današnjem večeru? Majakla po riti jih boš dobila za one kroglice...
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2010 18:14:23 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:12:59
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca hvala, samo jaz upam da bom lahko čimprej vujšla, ker mi ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:14:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca hvala, samo jaz upam da bom lahko čimprej vujšla, ker mi ni zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:17:35
|
|
|
|
botrca
|
Lenči super za telefon in da si šla na simobil. Kakšen paket si pa vzela?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:25:51
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m botrca hvala, samo jaz upam da bom lahko čimprej vujšla, ker mi ni Potem ti pa zelim,da lahko cimprej skliznes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:27:29
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.mueller.si/unternehmen/content_unternehmen_@si.html?rd=1 Kliknite na adventni koledar,poscite danasnji datum in odgovorite na nagradno vprasanje sem že...ki samo zvohaš vse možne nagradne igre Lani je moj bil nekaj izzreban,predlani jaz...letos pomoje ne bo vec sreca na nasi strani...Se pa pozna recesija...Lani je npr nagrada za 24.12 bila bon za 100eur Je pa vsako leto ta igra no vsaj za azdnji dve leti vem , da je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:27:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Moj je tudi zdaj sel v nocno tako,da sama spiva z malim nocoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:35:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj je tudi zdaj sel v nocno tako,da sama spiva z malim nocoj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:36:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj je tudi zdaj sel v nocno tako,da sama spiva z malim nocoj Mah sem se navadila,ni krize Bi pa bila kriza,da se malega ne bi bilo,da bi pa naenkrat res sama spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 18:37:02
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:17:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca s takim me pa ne bi bilo nikjer strah...zadela si v polno ...mogoče se darilo skriva v hlačah hehehe...
< Sporočilo je popravil botrca -- 4.12.2010 19:18:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:35:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ho, ho, ho.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:40:16
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Lenči super za telefon in da si šla na simobil. Kakšen paket si pa vzela? orto u nulo paket sem vzela! za banko pa - ni v današnjem večeru, mislim, da je blo pred kakšnim tednom!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:44:27
|
|
|
|
Lenči_
|
Večer! mladi božiček Kje pa ste vse? Se potepate? Mi smo do zdaj bli pri tašči. Igrali smo se naseljence in sva se z mojim skregala. Možno, da ima prav, da ne znam družabnih iger špilat, samo mislim, da nima prav! Katy upam, da ti ni prevelik dolgčas in da ti bo hitro minlo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:52:37
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 19:57:22
|
|
|
|
ly117
|
Midva z L pa sma popoldan bila malo po nakupih. Je dobil novo srajčko/bodi za v ponedeljek ko gre k Božičku po darilo. pol pa sma še šla malo k babici in dedku, pa sma bla malo po 19-ih doma. Navečerjal se je tudi zdaj pa gremo posrano rito previt. Je celo dnevno zasmrado.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 20:35:48
|
|
|
|
elevitka
|
matcar in tasa... uživajta na čagi...taša tebi želim uspeli pobeg iz čage... katy in sacherca za samsko noč Ly... fajn zluftaj sobo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 20:41:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva z L pa sma popoldan bila malo po nakupih. Je dobil novo srajčko/bodi za v ponedeljek ko gre k Božičku po darilo. ni Miklavž v pon.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 20:42:10
|
|
|
|
botrca
|
Čer , mi pa imamo pizzo za večerjo...jaz pa še poleg gledam BB...grem malega spravit spat. Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 4.12.2010 21:40:36
|
|
|
|
ly117
|
Čer 2-ič. Ata zasedo računalnik jaz sem pa gledala Policistko na vrhu pol pa šla malega dat spat. Malo prej sem še perilo obesla - sama , zdaj se pa bašem z sadno kupo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?