|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
3.12.2010 20:13:52   
Ajvy
Miklavž...copatki zajčki....mandeljčki, pomaranča....element presenečenja...neprecenljivo 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.12.2010 20:53:18   
TAMIKA3
čer user posted image

sneg je snežene može že položil v posteljo, snežena dama pa na kavču pred BB čaka user posted image , ki se vozi nekje po SLO proti domu

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.12.2010 22:00:35   
sjmm
čer!

delovno popoldne....me je po kosilu zagrabilo pomiti pulte in ploščice in pečico v kuhinji...pa so šli mulčki na sneg...jz pa drgni, pucaj, glancajuser posted image

poem sem preoblekla vse postelje, mulčki so prišli not mokri do gatk...sm se kr zgrozila....sem napokala Janu vse mokre cote in jih je nesel na pajka dol v kurilnico, pa tud če ima kdo dol kaj proti...mi nimamo placa gor d bi se to posušilo...pol smo čajčkal in mandarinčkal...mulčki so se šli igrat, ata je sesalc zakurblau...mama pa je šla ene par krogov s hot loverjemuser posted image user posted image

iak...ju3 nas cel dan ne bo...se ne bo nardilo nič, v nedeljo bomo pa z mulčki sami...mamo že plan..pečenje piškotkov, pa Mihec je zmagal izmed 4 razredov na natečaju za naj naj pravljico, ki si jo je sam izmislil in zdej bo imel uprizoritev še z lutkami...tak d bomo pomagali izdelovai lutke...pa pridemo že kr na konc vikendauser posted image user posted image

no, lep preosanek večera in sladko noč!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 23:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 23:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 23:24:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 431
3.12.2010 23:59:23   
Deja
HOJLA dekleta!!!
Kako kaj? pri nas je še vedno gužva... včasih vas mal preletim, ampak ni časa za komentirat...
vsem ki rabite pikepoke, vam ji pošiljam poln koš!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image čokolada in dojenje??? se sme??? Ma se mi lušta na božični večer popit vročo čokolado kot ponavadi pa ne vem če jo smem??? Any idea?

meni so jo odsvetovali, ker vsebuje neke zadeve, ki delujejo na dojenčka kot poživilo... ko sem jo jaz jedla, je Žiga slabše spal...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.12.2010 5:55:12   
baki
jutroo...vedno hitri.....brdy...jeeeeeeeeee čestitke..kakšen korenjak.veliko cartanja ti želim oz.vam želim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.12.2010 5:59:13   
baki
kosilo....bula+kislo zelje+fižol+v kosih krompir.vem kaj bom kuhala ker je moj že všeraj izrazil željouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.12.2010 6:03:18   
baki
edvin ima nočne in bo zdaj počasi prišel domov.pol ga pa skor kap ker je vso stanovanje v muvingu.bi lahko otroci kamot spali do enih 8.00 pa bi bil vsej malo mir zjutraj.kaj češ še dobro za ne spadam med zaspanceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.12.2010 6:04:48   
baki
urša-čekolada res deluje kot poživilo.zato daj bol malo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.12.2010 6:13:37   
baki
sjmm....tam nekje si vprašala kolk kaj pojejo naši palčki.nik čist odvisno.včasih ga sploh nemoreš nahranit,včasih pa malo majn..ampak vedno je zadovoljivo.tk da s tem se ne preveč obremenjujem.pa mislim da tvoj maj dovolj poje in se ne rabiš obremenjevat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.12.2010 6:14:36   
baki
no zdej pa bom počasi nehala nakladat ker se itak sama s sabo pogovarjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.12.2010 6:50:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY JE RODILAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

TAKOLE PIŠE:

V KRANJSKI PORODNIŠNICI JE S CR NA SVET PRIJOKAL LEV, 4700G, 56CM
iskrene čestitke birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image btw:lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
4.12.2010 6:53:32   
Čebel@
midve že od 6.30 pokonciuser posted image .....in sicer ker bi Hana šla na sneg-že hodi okroh z rokavičkami in kapouser posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo bo goveja juha-jo grem že zdele dat kuhatuser posted image +uršina omakica s tamar sirčkom in zraven široki rezanciuser posted image

zvečer kolega praznuje RD,ampak gre user posted image  sam,ker meni ni do teh pijankuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.12.2010 6:59:30   
baki
jutro čebela.kako si kaj?a malček v trebuhu zelo brca?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.12.2010 7:00:38   
baki
hana je tudi kr hitra za vstajat.sam ne tk kot naša dvauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.12.2010 7:01:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutro čebela.kako si kaj?a malček v trebuhu zelo brca?
jutro....neki se me zgleda loteva,ker me po grlu žgečkauser posted image ....ja user posted image  pa full brcauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.12.2010 7:11:10   
Ajvy

BIRDY JE RODILAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

TAKOLE PIŠE:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Birdy......uf te je pa namatral...ravno pravo ime imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
4.12.2010 7:13:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša-čekolada res deluje kot poživilo.zato daj bol malo.

pri naših pupah je delovalo torej v drugo smer.....jst sem jedla čokolado..ker pač brez nje ne morem...pa sta obe lepo spali...veliko spali.....

Urša..JSt mislim ,da ti un en kakavček ne more narest škode....lahko pa da se motim....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.12.2010 7:33:41   
Čebel@
urša....jaz bi vročo čokolado že prej probala in sicer čez dan,pa boš videla če ima na Evo kaj vplivauser posted image

user posted image  zajterk delat

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.12.2010 8:12:15   
Onasiss

TAKOLE PIŠE:

uauuuuuuuuuuuuu... bravo birdy.... ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA VELIKO ZDRAVJA.....

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 447
4.12.2010 8:12:41   
Onasiss
GREM SNEG KIDAT... 100 -TIČ...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 448
4.12.2010 8:23:15   
TAMIKA3

TAKOLE PIŠE:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ime mu lepo pristoji user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 449
4.12.2010 8:37:37   
Pikica_82
Jutro.

Birdy ISKRENE ČESTITKE!!!! Wow, to pa so mere user posted image

Mi mamo danes v planu šoping, pa k mojim bomo šli po sanke ter se nekam malo sankat. Aleks je že dokaj ok, edino iz noska še malo teče, kašlja pa več ne, tudi pljučka ne hropejo user posted image

Lepo soboto! Me mali priganja...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?