|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
5.12.2010 8:05:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro Baki...jutro vsem......

ČEprav bi lahko še in še spala...se morala vstat....zdejle nekaj pojem..potem pa AB...na vrsti....ni kej red je red...

Danes pa knjižni sejem dan user posted image user posted image user posted image user posted image

a je AB že prijelll.???

po mojem je...ne vem...ker ni neke očitne razlike...edin na wc hodim skoz....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.12.2010 8:08:32   
Ajvy
Čebela...super fajn....da je mami vas povabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahk sam vprašam...zgolj zarad tega ,da kej ne zašuštramo...a MIklavž ne nosi jutri?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.12.2010 8:38:38   
Čebel@

Čebela...super fajn....da je mami vas povabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahk sam vprašam...zgolj zarad tega ,da kej ne zašuštramo...a MIklavž ne nosi jutri?

koker jaz vem nosi iz 5. na 6. ,ampak ker je jutri ponedeljek in grejo otroci v vrtec in šolo-smo za 1 dan zamaknili(ni šanse da gre v vrtec,če prej dobi darilo)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.12.2010 8:43:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

koker jaz vem nosi iz 5. na 6. ,ampak ker je jutri ponedeljek in grejo otroci v vrtec in šolo-smo za 1 dan zamaknili(ni šanse da gre v vrtec,če prej dobi darilo)

a ok,,,sej se mi je zdelo....ni panike....sej še niso datumirani naši otročki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.12.2010 9:03:10   
tanci29
jutro.

ČESTITKE BIRDY ZA SINČKA LEV-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja in skupne družinske sreče vam želimo

drugače pa vas nisem uspela nič prebrati...malo sem sicer na brzino preletela ampak nič konkretnega...
mi smo kul...smo delali včeraj sneženega moža...sem naložila mal slikic na fb
kako ste kaj novopečene mamice...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.12.2010 9:05:22   
Katjusa
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dons sem se pa naspala čeprav sems pala do nekje 4 zjutri pol je pa moj smrčal in ni bilo več nekega pravega spanja..... ampak je pasalo Florjan je potegnil do 8 zjutraj in sma se takrat skupaj vstalauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bom šla verjetno k eni kolegici k me je zadnič klicala  in je čist neki na dnu pa še ene par stvari rabi za svojega dojenčka... (tip jo je takoj k je zvedu, da je noseča pustil in je hotu celo da gre splav naredit, ona pa to ni mogla...) Tip je poročen in zdej kao njegova žena pravi da bi rada sodelovala pri vzgoji.......

Miklavž komi ga čakam danes zvečer.... jst bom Florjana dala kao eno uro prej spat in bomo nastavli pa ga bom šla hitro poklicat, da bo vsaj 1 uro imel za igranje.... aja moj se je odloču da je bilo dost vlakecov in sma mu kupla avto na daljincauser posted image bomo videli kako bo.... Benjamin pa bo dobil eno garažno hiško...... drugače pa vsak eno čokolado in 2 mandaricni pa mal arašidov... tko k je bilo to v naših časih:)))

lep pozdrav in lepo nedeljo

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.12.2010 9:29:13   
sjmm
dan!

oči dela...upamo, da pride do kosilauser posted image

pri nas je tud miklavž že pripravljen, ker ju3 je ponedeljek in pol ni isto, kot danes k je nedeljsko vzdušje

v glavnem...zdej bom nardila testo za štruklje, fižol pa imam že kuhan...bo dans fižolova juhca

ajvy....upam, da ti gre na bolje, pa user posted image user posted image user posted image za šoping v Gradcu

baki...fajn k ni treba kuhat...a ne...pa lep dan na vikenduuser posted image user posted image user posted image

katjuša...uživejte v darilih in da ste vsi skupajuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....oooo, lepo d ste v paketu...res lepo...en kup zdravja vam pošiljamo za Miklavža...d boste lahk v paketu ostaliuser posted image user posted image

urša...si nam neki lušte nardila po unem vlakcuuser posted image ...ja tvoji bejbiji so pa toook pridni, pa super da je laptop skončan...Saška je kr skočila od veselja....zdej se mormo sam še zment..ko boste vi pripravljeniuser posted image ...najlepše se zahvali tvojemu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.12.2010 19:28:12   
baki
javvvvv...sploh nisem imela kaj bratuser posted image .miklavž je prišel in nam obdaril otroke.večinoma sadje in sladkarije.katjo pa je blo zlo strah parkelnov.sem kr sama malo poružla z verigo,je bla čist bleda.pol sem pa prišla v hišo,pa sem rekla da so me loviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .toliko da šega dol ne prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.12.2010 19:59:07   
Urša08
čer

Tudi pri nas je Miklavž pustil darila. Sem bila pa očitno tud jaz pridna ker tud name ni pozabiluser posted image . Sedaj sva poslala tamaledva spat in srčno upam, da zaspita. Mam tok polno glavo pa sploh ne vem od česauser posted image

Sjmm vi kr pridite po notebook user posted image

Baki hahahh super tole s parkelni user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš pa na kavčka.

nočka vsem

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.12.2010 21:09:01   
petrušk_
hej...

no miklavžek minil  v prijetnem vzdušju...eva je od sestričnic dobila mizo za likat, pa ful lepe oblekce pa sladkarije....od moje mami hud flis puloverček, od naju pa sadje in sladkarije.....pri nas miklavž samo to nosi....ostala velika darila za vse pa prinese dedek mraz pod smrekico....

hm...težko tolk za  nazaj pokomentirat...

ajvy...pikepoke in upam, da si že super....
urša...kaj pa ti je prinesel miklavž....
čebela....super slikce...bravo za hano ful je luštna...komi čakam da bo moj sonček spet tolk zdrav da bomo lahko šli na sončka...in snegec...
kolumbo...si me spraševala zadnjič glede kašlja....sj vidiš kam je peljalo...v pljučnico....no zj je res že fuuuullll boljš...mal še kašlja.....pa nosek še kar konkretno pušča, tko da bo par dni še noter, še ne gremo ven, za konec tedna pa upam, da uspemo tud mi mal začet spet uživat....
pa apetita sploh še nima...upam, da je to učinek ab in da mine ko nehamo...še za jutr ga mamo....

no tako....
oči pa mami sva pa res super darilo dobila za miklavža....eva spančka spet v svoji sobici!!!! včeraj popoldan sem probala za foro - bla prepričana, da bo panika in upiranje...nism mela niti postlane postelje...eno staro rjuho
no pa malček spal brez problema.....pol sm popoldan vse zdrgnila, pobrisala prah, preoblekla posteljo....malo prestavila pohištvo (no ja oči), da mam zraven posteljice enosed in ji vedno preberem pravljico in ob pravljici zaspi...res je sonček, .... upam, da počasi dobivam nazaj svojo punčko.....

jutr greva še na kontrolo k P in upam,da bo vse ok....v torek grem v službo....malčica bo pa pri mami itak pol do 10. januarja.....pol pa še enkrat probamo z vrtcem in če se bo po novem letu ponovila ista zgodba jo izpišem do septembra....sem bla v petek v vrtcu (btw sm se čist zlomila...jokala k norc k sm šla do vzgojiteljice povedat - sj veste - hormoni pa to...pa prebrala sm si program za december, ker se jim res ful dogaja in mi je blo res fullll težžžžkoooo), ampak je zdravje moje miškice prvo in ne bomo vztrajali za vsako ceno.....upam, pa da se v januarju ne ponovi ista zgodba in da bomo speljali....

pa še da se mal pohvalim.....
včeraj bla popolnoma pekarsko razpoložena.....pekla k nora, da sm zvečer sam padla dol.....
sm pekla potičke....kokosove in orehove...take male, n, da ko odrežeš je glih za 1x v usta dat....pa sm dala v skrinjo in bom po potrebi ven jemala.....
pa eno taveliko orehovo....pa parkeljčke, da sem jih zraven dala v žakeljček evi in sestričnicama.....pa pletenico.....k mi je še mal testa ostalo.....

tko da tamika, k si izrazla željo...you are more than wellllcooooomeeee to come....we are waiting for u.....

naš mali janči pa je začel konkretno opozarjati naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

moje punce super ste...hvala za lepe besede,....res mi veliko pomenite....hvala še enkrat in bodte še v letu 2011 in naprej tko fejst

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.12.2010 21:59:58   
sjmm
čer!

popoldne...mau praznično, družinsko, mau pa s hot loverjem na zmenku

naš ta mali je živ norc ratu...govori, divja, pleza...ga sploh ne morš ustavt...drgač pa ima neko čudno obdobje...sploh ne pusti d bi se ga kdo drug razn jz dotaknil, al mu kej dau za jest...v glavnem se mi vleče po nogah, če ga hoče kdo prijet...upam d je sam faza...sicer če me ni zravn je mau bolš...razvajena mazica kva čmo..pa njega že od nekdaj mlaj seka..to je touser posted image

urša...bomo prišli z veseljem, jz še posebej, če nam boš mau Evico pokazalauser posted image user posted image

baki...vau pri vas je šlo pa zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...super lepo d te je mami poklicala...upam, da ste se imeli lepouser posted image user posted image user posted image

petrušk...joj te pa res hormončki dajejo..pa sej jz nism nosečka pa glih tko hitr kej zjokcamuser posted image user posted image ..ma sem toook vesela d je Evica boljeuser posted image user posted image user posted image ...sej zdej so še mali pa vse isto dogajanje v vrtcu bo sigurn veselo in zanimivo, sam po moje ona ne bo imela občutka d je kej zamudila...to bojo zaznali šele čez kako leto k bojo vse bolj doumeli...zdej je sigurn zdravje na 1. mestu, njeno in mamičino..pa seveda od malega pikca, ki ti raste pod srcem...tko d sigurn prav ravnašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za pekovske mojstrovine...kok si pridna!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.12.2010 6:43:36   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.12.2010 6:46:43   
TAMIKA3
ste bile pridne

user posted image

ali poredne?

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.12.2010 6:47:34   
TAMIKA3
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image zbudit ... se oglasim kasneje

lepo jutro user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.12.2010 7:17:15   
baki
jutrooo....katja je že šla v šolo ker ima dones izredne pevske in jutri nastopajo.ne vem kaj bi danes kuhala.user posted image .any idea?????????

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.12.2010 8:10:21   
Pikica_82
Jutro. Vikend spet prehitro minil, kot vedno... V soboto sva z potem šla na šoping, sva malemu ful stvari za oblečt kupla, od majčk, jaknice, smučarskih hlač... Tak da je pri nas Aleksu Miklavž kr tole prinesel. Včeraj sta šla še do babice, je dobil knjigico in sadje, to pa bo menda pri nas to user posted image

Danes je šel v vrtec, je bil ful vesel user posted image  Je res že pogrešal vrtec. Majo pa okoli vrtca vse ledeno, pojma nimam, zakaj nekdo ne spuče al pa posoli user posted image  Ker je res nevarno, sem bla prav presenečena.

Zdaj se grem pa učit. Za kosilo bova pa mela kurjo obaro. Lep dan!

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.12.2010 8:20:47   
Čebel@
jutrouser posted image

mala v vrtcuuser posted image

včeraj smo dopoldan šli do mojih staršev-je Miklavž za Hano prinesel otroški voziček s punčko in en res lep puloverčekuser posted image user posted image user posted image .....mami jo je skos občudovala,kok mala reglja in pa zame je rekla da sem že prav luštno okroglauser posted image .....ob 16.00 smo šli v Domžale pogledat Miklavža-je dobila spet darilouser posted image pa en parkelj jo je pogledal čist od blizu,tko da se je malo ustrašlauser posted image user posted image ......pol doma je pa še pri tašči in pri svakinji pustil,tko da itak ni vedela kaj naj gleda in s čim naj se igrauser posted image user posted image

za kosilo pa danes nimam pojmauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
6.12.2010 8:35:28   
Urša08
jutro

Mi smo pa danes kar vsi domauser posted image . Sva rekla z user posted image da bomo malce izkoristili glee na to da je ta teden še doma. user posted image Tamaledva se igrata, jaz sem pa ravno izpod tuša in pijem čajček.

Pa pozabila sem povedati da tašče in tasta še. Sta obtičala na Kubi zaradi štrajka v španskem letalskem prometu. Baje naj bi vsaj dva dni kasneje prišli.

Vas grem en mal prebrat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.12.2010 8:38:19   
Urša08
Tamika hvala za kavico user posted image . Kako ste?

Petrušk men je miklavž prinesel eno spodnjo majčko in hlaček - ful lepo in še v moji barviuser posted image

Čebela sem prav vesela da ste šli k mamic user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa še stiskam pesti da večkrat obišče Hano - se mi zdi tako lepo če imajo vnučki in stari starši lep odnosuser posted image

Baki pri nas bo za kosilo danes goveja juhica + palačinkeuser posted image

Pikica super da je šel v vrtecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.12.2010 8:43:15   
Urša08
Pri nas je bil miklavž tudi radodaren kar malce preveč. Pri mojih sta dobila vsak eno knjigico, pa vlakca gorazda, eno fisher price uro ter vsak po eno pidžamico (enako). Pri nama je prinesel dajza, pa tri železne carse, eno bruder prikolico pa seveda sladkobo. Ma je pa lepo vidt da si zadel z igračkamiuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.12.2010 8:45:42   
TAMIKA3
me back user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image na delovnih mestih, ati pa dela v eni novogradnji vodovod, tako da ima dopust user posted image

jaz imam pa Triglav za zlikat user posted image user posted image user posted image user posted image ... sedaj sem pri kapučinčku user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.12.2010 8:53:47   
Čebel@
tudi jaz sem pri zajterku:kruhov parkelj in kakavuser posted image

user posted image  imam še pol glave zelja(belega)-ali ga lahko kako drugače porabim,kot v solati???

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.12.2010 8:57:31   
TAMIKA3
urša... uživajte vsi na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... lepo darilo ti je prinesel Miklavž user posted image ... a user posted image so pa Parklji user posted image ... kaj pa Eva, ni dobila nič?
čebel@ ... user posted image user posted image za ponovno zbližanje ... kapo dol, ker si naredila prvi korak ... Hana je pa res lepotička, ki vsakega osvoji user posted image
pikica...
pridno se uči user posted image ... user posted image user posted image za Miklavža, ki je oblekel Aleksa
baki... jutro user posted image ... Katja bo pa pevka? user posted image user posted image ... kosilo : včerajšnji ostanki user posted image user posted image juho bom zakuhala, pa pečenka in krompir
sjmm... kako so uspele lutke? imaš kakšne slikice?  ... maj - mlaj user posted image user posted image user posted image user posted image
petrušk... hvala za povabilo ... se mi že kar sline cedijo po tvojih dobrotah user posted image ... se vidimo ... enkrat user posted image
katjuša... a ste kompletni?
ajvy... kako je bilo na knjižnem sejmu? ste kupili kakšne knjigice? si že kaj boljše? user posted image user posted image user posted image user posted image

no, to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.12.2010 8:58:49   
Pikica_82
Men padejo na pamet zeljne krpice user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.12.2010 9:05:55   
Urša08
Tamika ja Eva je tud dobila sam sem pozabila napisatuser posted image božičkov pajacekuser posted image je tak cukr v njemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?