|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
3.12.2010 11:40:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem dobila danes mail od ene mamice ki je v svetu staršev in je baje v vrtcu bil en primer virusnega meningitisa tko da mormo bit mal pozorni na otročke. Pa mal je decembrski plan napisala in se bo tamalim ful dogajalo. Drug teden gredo v gledališče na predstavo muca copatarica, potem bodo mel en dan čajanko, pa obisk dedka mraza in še eno predstavo. Ma super se bodo meli. Pa najpomembnejše - decembra bo otvoritev vrtca od Žiga user posted image user posted image user posted image bodo baje naši sončki peliuser posted image .

No takole, sedaj grem pa en kapučinček narest za naju z user posted image in na kavčka. Joj kok zabušavamuser posted image user posted image user posted image

pr nas je tut decembrski plan vzunaj...waw..jim bo dogajalo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.12.2010 11:41:26   
Ajvy

Mi je uspelo naročitiuser posted image

user posted image

user posted image

+ mostuser posted image

superca....user posted image user posted image user posted image user posted image Tarja si želi avtodom.....Tisa bo pa tistega vlakca dobila ko je klovn gor...jo je pri brattrančkih čist fasciniral...tko da upam ,da ji bo všeč---

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.12.2010 11:43:52   
Pikica_82
Dan. Tale RR dans je pa čist mimo no...

Aleks pančka opoldansko spanje, je šel kr sam v postlico danes. Sva bila prej 10min zunaj, se mu je tak fajn zdelo! Zdaj sva bla res cel teden noter. Mi je pomagal avto čistit, je kr vriskal zraven user posted image

Baki super za piškote! Se pa jaz tud priporočam za kak dober recept, ker tisti, ki sva jih midva zadnjič pekla z Aleksom, sploh niso bli dobri user posted image

Petrušk ne bit žalostna. Saj ji bo doma tudi lušno, sploh, ko bo zdrava ji bo še lažje.
Aleksu je AB zdaj (tud meji na pljučnico) tud prijel komaj po 3 dneh, vsaj men se je zdel po 3 dneh občutno boljši. Začel je spat, jest, bit bolj živahen. Edino spi ful več, to pa je pri nas normalno ob jemanju ABja.

Čebela super darilo za Miklavža user posted image

Grem počasi kosilo kuhat, bo rižotka s piščančem in zelenjavo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.12.2010 12:03:03   
Čebel@
pokomentiram in vrže venuser posted image

uglavnem:sva bili na snegu 1,5huser posted image user posted image user posted image ....mala čist uživala,ker je bilo skidano po tlehuser posted image .....pa s sankami(avtom) sem jo mogla vlečt po suhi cestiuser posted image user posted image user posted image ......je pa samo padla v posteljouser posted image user posted image user posted image
ko je na nogicah sploh ne kašlja,ampak ko gre pa ležat jo pa napadeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.12.2010 12:07:37   
baki
haj...ursa ti pol napišem recept.je čist simpl....petrušk....toliko pikapok ti pošiljam kolikor jih svet premore.upam da se spravi v red ta bolezenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.12.2010 12:20:45   
Čebel@
kosilo...včeraj smo se kar k tašči prištulili ker je imela krvavice in zelje,tko da za danes delam zelenjavno mesno rižotkouser posted image

petrušk....milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

urša.....vav kakšen hud nakupuser posted image user posted image user posted image

ajvy....držim pesti za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

pikica.....super za malo uživancije na sneguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.12.2010 12:22:01   
Ajvy
izvidi...
Zelo vneta ledvica..je rekla,da je not tolk bakterij...da je čudn ,da me nič  ne boli...zato pa sem imela napade vročine....svašta...ne morem verjet,....no ..samo da se ve kaj mi je .....pa da to popravimo...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.12.2010 12:30:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

izvidi...
Zelo vneta ledvica..je rekla,da je not tolk bakterij...da je čudn ,da me nič  ne boli...zato pa sem imela napade vročine....svašta...ne morem verjet,....no ..samo da se ve kaj mi je .....pa da to popravimo...

u to pa se ne bere fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobiš kakšna  zdravila za to?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.12.2010 12:38:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

izvidi...

u to pa se ne bere fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobiš kakšna  zdravila za to?

ja..primotren bom dobila....znan za ledvicca....jupijajej...sam da vemo kaj mi je ...še dobr da sem šla....k mi neki ni blo jasn

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.12.2010 12:49:32   
Urša08

izvidi...

O kriza, pa res čudno da te nč ne boli. Naj atb čim prej prime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.12.2010 12:51:20   
Urša08
Dons boste pa vse rižote delale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas bodo makarončki z omakico in juhica. Tamaledva sta čist nora na makarončke tko da bo super.

user posted image user posted image user posted image čokolada in dojenje??? se sme??? Ma se mi lušta na božični večer popit vročo čokolado kot ponavadi pa ne vem če jo smem??? Any idea?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.12.2010 12:53:09   
Urša08
čebela super za sankanje  user posted image user posted image user posted image Glede previjanja pa mislim da ima Hana neko fazo in poskuša kako boš ti reagirala. V vrtcu praviš da je čist lepo na previjalni tko da mislim da doma preizkuša. Pri nas ima pa Žiga glede prehrane neke svoje fore, v vrtcu lepo je doma pa malce preizkuša mene in user posted image sam se ne dava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.12.2010 12:54:45   
Urša08
Aja čebela pri kašlju je normalno da ponavadi vn udari ko se umirimo oz. ko zamenjamo okolje iz mraza na toplo. Držim pestke da kmalu neha kašljat. Pri nas je Nejc danes zjutraj tud neki kašljal, pa upam, da ne bo nč resnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.12.2010 12:58:23   
Urša08
Ajvy kok lepo da Tarja sama že pove kaj naj dedek mraz prinese.user posted image user posted image user posted image user posted image Lepa darila bosta dobili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.12.2010 13:01:22   
Čebel@
ajvy.....ja,vsaj veste za kaj se gre in boste lahko te pozdraviliuser posted image

urša....ma tole s previjanjem mi ni jasno sploh-joka kot da bi jo kaj bolelouser posted image ....kašelj ima pa moker tko da vsaj to.....upam,da kej ne pošlata Nejcauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.12.2010 14:02:35   
sjmm
JOJ, tale Rr pa živčke žre!!!!

no, mi smo nabavli nekja malega.....nogavičke, gatke, nalivnike so želeli neki nove in fensi, pa Saška je dobila Nici denarnico in likalnik za lase, fanta še psp igrico, Maj pa barvice in seveda čokoladice za vse, zdej morm sam še pripravit malenkost za našega Matica in za mulčke Petrove sestre...pa bo

dons kuhamo kr špagetke,pa peso, pa mafinčke še imamo, naš mali je čist nor nanje

aja, že dolg nism nič zatežila s prehrano, tak k d mi lahk mau napišete, kok kej pohamsajo vaši junaki in princeskeuser posted image

ajvi in petrušk...za vaju dons posebna pošiljka----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je bil neki slabe volje k sva šopingirala, mogoče se mu je sam mudilo v JUB po barve za vikend malarski podvig....no, zdej je šel...upam, da pride nazaj bolš volje

jz grem pa hitr eno omakco za makarončke skuhat, pa eno vrečkico špagetov, pa mau sirčka naribat...pa bo kosilček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.12.2010 14:05:34   
sjmm

kosilo...včeraj smo se kar k tašči prištulili ker je imela krvavice in zelje,tko da za danes delam zelenjavno mesno rižotkouser posted image

O, POL PA DONS OČI NE BO MESKA ISKALuser posted image user posted image

petrušk....milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

urša.....vav kakšen hud nakupuser posted image user posted image user posted image

ajvy....držim pesti za dobre izvideuser posted image user posted image user posted image

pikica.....super za malo uživancije na sneguuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.12.2010 14:06:26   
sjmm
NO, sej itak k zmer k pridem pa je čist silencio...ok, no...sigurn to pomeni d se morm kakega dela lotituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.12.2010 17:16:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

O, POL PA DONS OČI NE BO MESKA ISKALuser posted image user posted image

sem dala perutničke notr tko da mu spet ni bilo glih prav,ker jih je sama kostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.12.2010 17:20:02   
Čebel@
no tko,standard:tist kar je meni všeč itak pol nimajo cifreuser posted image user posted image user posted image ....jutr naj bi šli še pogledat v Massa-bomo videli...itak da bom tok časa iskala čevlje,da bo konec zimeuser posted image user posted image

so me pa klicali iz službe-sem za Hano dobila bon(kao za Miklavža)user posted image user posted image user posted image ......božičnica bo baje letos za zjokat,ampak kar bojo dali bo okuser posted image

vidim da je popolno zatišjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.12.2010 19:34:47   
Katjusa
dan...
sem bila pri benjaminu in Florjana sme tam puistila kler grema z mojmu ju3 v nabavo za MIklavžem in ga grema potem iskat tja.... Benjamin naju je bil ful vesel ampak Florjana bolj kot mene....
sem mojga klicala, da imama večer zase pa da ga vabim na pico in ni nekak navdušenuser posted image in zdej me je klical, da je v trgovini če prinese kej za jest? sem rekla ja zase prinesi kaj boš jedu...... sem jezna najngauser posted image dela vsak dan do 3 al pa še dlje zjutraj in pogrešam objemčke in stiskanje in še takrat k bi se lahko imela mal lepo skupi pa kam skupaj šla on nezaineresiran.... mah....
dons je imel v šoli predstavitev seminarske in je dobil prvo ocenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 10-kouser posted image user posted image user posted image user posted image

še vedno nimamo elektrike tak da premalo ogrevamo in imamo v stanovanju ful vlage posledično pa tud vedno več plesni... sem hotla v dramlje nest bundico za benija pa je plesniva (v omari)user posted image user posted image user posted image user posted image mislim pa tud ne morjo to zrihtat.... sej je toplo v stanovanju sma ni pa suho in ko s plinsko pečko kurimo ni ravno, da bi se sušilo.......

dons ni moj danuser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa v službi še vedno ful fajn in se tok dober počutim in nobenega psihičnega napora nima  al pa da bi me kdo kej za***aval ... kolektiv je ful sproščen in skos kai heci smeh.... sanjskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo tako ostalo.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.12.2010 19:46:37   
Urša08
Katjuša a potem boste bli za miklavža vsi v kompletu? Sem razmišljala in miklavž pride v nedeljo zvečer, če ga pa prestavite na kako peto uro ste pa lahko vsi na kupuuser posted image . Kako je pa drugače Benjamin? Uf škoda za bundico user posted image plesen je ponavadi zlo težko vn dobit. Men je ena majčka mal plesniva ratala ker sem jo pozabla z ruzaka vzet tko da je romala v smetiuser posted image S tvojim pa upam, da bosta mela vseeno lep večer v dvoje user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.12.2010 19:48:48   
Urša08
Sjmm super za miklavževe nakupe user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela škoda, da nisi dobila skibuck, bo jutri več srečeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.12.2010 20:04:31   
Katjusa

Katjuša a potem boste bli za miklavža vsi v kompletu? Sem razmišljala in miklavž pride v nedeljo zvečer, če ga pa prestavite na kako peto uro ste pa lahko vsi na kupuuser posted image . Kako je pa drugače Benjamin? Uf škoda za bundico user posted image plesen je ponavadi zlo težko vn dobit. Men je ena majčka mal plesniva ratala ker sem jo pozabla z ruzaka vzet tko da je romala v smetiuser posted image S tvojim pa upam, da bosta mela vseeno lep večer v dvoje user posted image

sej bundica še mislim da ne bo hin ker se je gor začela delat taka plesen kot je od te zračne vlage k je najprej tko k ene pajčevina... no bom vidla sem zdej v stroj vrgla...
za miklavža ne bomo skupaj ker dramlje senj niso tako daleč sma tok blizu pa tud ne da bi se vsak dan vozli ga bo pa iklavž čakal doma ker bom šla v ponedeljek verjetno ponj k je ful boljši in skoraj ne dvomim, da bo prišel domov... tko da v nedeljo bomo zvečer nastavli krožnike za vse 4 itak pa beni še ne ve bo pa Florjan verjetno zelo navdušen... lani še ni nč kej hotu sodelovat letos smo pa tudi pismo pisal... tko da komi čakam... bo pa čist tko skromno čokoladica, mandarine 1-2.. par arašidov in kaki štrampeljčki aja pa za florjana imamo tudi uro od vlakeca tomažauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.12.2010 20:12:14   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Urša...kolkr jst vem ,da malo čokolade še ni škodilo....upam,da te ne zavajam....
He he...sej ni sama povedala....zaenkrat samo ve ,da Dedek Mraz nosi....kaj pa bo prinesel pa ne ve...ko sva gledali knjižico od dupla ..je razlagala...kaj že ima....pa kaj si želi....tko čist mimogrede sem jo spraševala...potipala teren....user posted image

Čebela...najbrž te res probava....upam,da ostaneš trdna....in da se to vse čimprej neha...
jjjjjjjjjjjeeeeeeee...super za Hanin bon in božičnico.....

sjmm...super za uspešne nakupe...user posted image user posted image user posted image user posted image
upam ,da dragi pride boljše volje domov....

KAtjuša....upam, da se danes z dragijem postiskata

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?